Customers reviews There are 114 reviews.

Average votes
4.9 / 5
114 advices
Why review our products?
You help other people in their purchases by sharing your experience.

You help other people in their purchases by sharing your experience.



Language:
Ces avis ont été sélectionnés prioritairement selon votre langue.
18-09-2020
Thierry
Tiffany tafellamp Groene Libel

Tiffany tafellamp Groene Libel

De groene Dragonfly tafellamp heeft een lampenkap die bestaat uit echte handgemonteerde glazen, gelast aan tin met behulp van de traditionele Louis Comfort Tiffany methode....
Rendu spectaculaire
Le conditionnement est très bien fait et la livraison rapide. Le rendu de la lampe est spectaculaire, l’effet est bluffant. Je conseille de ne pas acheter l'ampoule E14 avant l'arrivée et le montage de la lampe car il vous en faudra une petite.
Moderated on 18-09-2020.
 (0)
 (0)
10-09-2020
Horváth B.
 Verified Purchase
Tiffany tafellamp Blauwe met een paard standbeeld

Tiffany tafellamp Blauwe met een paard standbeeld

Het paard standbeeld maakt het lichtpunt origineel en decoratief, u het zowel op een tafel als op een bureau plaatsen om een unieke decoratie te verkrijgen.
VTYBFMWZN
Perfekt
This customer has posted a review for his order of 03-09-2020.
Moderated on 18-09-2020.
 (0)
 (0)
09-09-2020
Alexis A.
 Verified Purchase
Tiffany tafellamp Utrecht

Tiffany tafellamp Utrecht

In een barokke geest dit tafellamp  heeft een zeer felle tint met een witte achtergrond, gemarkeerd door stukjes okerkleurig gekleurd glas.
Tiffany Lamp Utrecht
This is a beautiful lamp! It looks even better in my living room than on the photo! The lamp arrived in the Netherlands within 2 days after my order. Thank you HTDeco for a beautiful addition to my home! (see https://htdeco.fr/nl/tiffany-lampen-groot/5848-tiffany-lille-lamp-3700850676703.html)
This customer has posted a review for his order of 31-08-2020.
Moderated on 18-09-2020.
 (0)
 (0)
09-09-2020
jesús G.
 Verified Purchase
Tafellamp serie London

Tafellamp serie London

De Tiffany London Tafellamp met zijn uniform gekleurde tint met een gehamerd glas, zal verspreiden in uw huis een aangenaam licht. De voet is een legering van metalen.
Very well
It's a good producte and came do fast
This customer has posted a review for his order of 02-09-2020.
Moderated on 09-09-2020.
 (0)
 (0)
09-09-2020
Bernard R.
 Verified Purchase
"Prise de corsaire" - bronzen beeld

"Prise de corsaire" - bronzen beeld

Bronzen Beeld uitgevoerd verloren was, marmeren voet echte.
belle acquisition
beau produit , je crois que je me laisserai tenter si je trouve un sujet qui me plais
This customer has posted a review for his order of 03-09-2020.
Moderated on 09-09-2020.
 (0)
 (0)
31-08-2020
Olga M.
 Verified Purchase
Tiffany vloerlamp stijl 1900

Tiffany vloerlamp stijl 1900

De glas-in art nouveau-stijl op een witte achtergrond, fleuren op je gemak met je kamer.
Perfecte
Todo perfecto. Precio y entrega, así como calidad
This customer has posted a review for his order of 20-08-2020.
Moderated on 06-09-2020.
 (0)
 (0)
25-08-2020
Jean Pierre I.
 Verified Purchase
Zwart barok bureau onder rode hand

Zwart barok bureau onder rode hand

Zwart design meubilair versierd met een chroom bronzen bekleding, met een rode onderhandse.
beau bureau
Le bureau est beau et à priori de bonne facture. Il était bien emballé. Le transport a été relativement court.
This customer has posted a review for his order of 13-08-2020.
Moderated on 29-08-2020.
 (0)
 (0)
24-08-2020
Francine C.
 Verified Purchase
Art Deco 1940 stijl plank

Art Deco 1940 stijl plank

Art deco meubels in Palissandre marquetry met een centrale plank.
Meubles 1940
Très bon achat meubles conformes à l’annonce
This customer has posted a review for his order of 14-08-2020.
Moderated on 29-08-2020.
 (0)
 (0)
19-08-2020
Barbro L.
 Verified Purchase
Tiffany papegaai nachtlamp

Tiffany papegaai nachtlamp

Tafel- of nachtlamp met een papegaai op een tak, harsvoet, hoogte van 25 cm.
Fru
Tack för en mycket bra service. Snabb leverans. Lampan var jätte fin och pris värd. Barbro
This customer has posted a review for his order of 09-08-2020.
Moderated on 29-08-2020.
 (0)
 (0)
17-08-2020
Gilbert W.
 Verified Purchase
Gouden barok console

Gouden barok console

Grote Vergulde console het overwinnen van een spiegel en een marmeren tablet.
Console baroque dorée
Console baroque dorée la console est de bonne qualité (comme tous nos autres produits) nous avons acheté joliment fini l'expédition de la classe de produit notre avis HT DECO une RECOMMANDATION ABSULTE
This customer has posted a review for his order of 16-06-2020.
Moderated on 29-08-2020.
 (0)
 (0)
15-08-2020
Doris K.
 Verified Purchase
Tiffany vloerlamp uplight - Serie Indiana

Tiffany vloerlamp uplight - Serie Indiana

De barokke stijl is een kunst die de tijd kruist met moderniteit, het glas-in-loodraam van dit armatuur biedt u een prachtig voorbeeld van zijn grandeur.
einfach perfekt!
wuderschöne Ware, sehr gute Verpackung und schneller Versand. Hier werde ich gerne noch einmal einkaufen!
This customer has posted a review for his order of 07-08-2020.
Moderated on 29-08-2020.
 (0)
 (0)
13-08-2020
Rainer J.
 Verified Purchase
Chinees krijgerstandbeeld van Xian Archer 185 cm

Chinees krijgerstandbeeld van Xian Archer 185 cm

Standbeeld van een terracotta Xian militair van het leger van keizer Qin Shi - Full size - Hoogte 128 cm
Alles bestens. Vielen Dank! Ich werde wieder bei Ihnen bestellen!
This customer has posted a review for his order of 24-07-2020.
Moderated on 29-08-2020.
 (0)
 (0)
13-08-2020
philippe c.
 Verified Purchase
Kantoor art deco-rosewood

Kantoor art deco-rosewood

Kantoor art deco in inlegwerk van palissander, opening met zes lades met handgrepen in staal, verchroomd.
Impressionnant
Toutes les personnes que je reçois me complimentent sincèrement pour mon bureaux, et je suis d accord. Ce travail est magnifique. Il sent le bois, il est massif et il est spacieux
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 12-06-2020.
Moderated on 25-08-2020.
 (0)
 (0)
07-08-2020
Geert D.
 Verified Purchase
Incidentele Tabel Rijk

Incidentele Tabel Rijk

Incidentele Tabel Rijk met een prachtige mahonie ingelegd en versierd met verguld brons.
Great service and quality
I have received what I expected
This customer has posted a review for his order of 28-07-2020.
Moderated on 08-08-2020.
 (0)
 (0)
07-08-2020
Sonia B.
 Verified Purchase
Tiffany tafellamp Den Haag

Tiffany tafellamp Den Haag

De schaduw wordt ondersteund door een bronzen voet, de standaard grootte maakt het een verlichting voor elke kamer van het huis zo nuttig als decoratief.
Très belle lampe
C'est une très belle lampe, très belle réplique qui rend très bien
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 28-07-2020.
Moderated on 08-08-2020.
 (0)
 (0)
 

Write a review !



Be careful not to mention your personal informations (name, email, ...)..



Uw opmerking zal alleen op de site worden gepubliceerd. Het zal ons helpen de kwaliteit van de items die we aanbieden te verbeteren. U mag de evaluatiefunctie niet misbruiken om commerciële, politieke, pornografische, onfatsoenlijke, criminele, lasterlijke of illegale inhoud te plaatsen. Het kopiëren van opinies die al elders zijn gepubliceerd, is uitdrukkelijk verboden. We behouden ons het recht voor om bepaalde opmerkingen, negatieve recensies of kritische opmerkingen niet te publiceren, ongeacht de beoordeling kan worden geweigerd als we denken dat deze van invloed kunnen zijn op het imago of de verkoop van een product of onze bedrijf. Om een kennisgeving te kunnen indienen, moet de klant een klant zijn en een bestelling op onze site hebben geplaatst. Read our conditions.
Only registered users can report abuse.

Log in or create an account .
Only registered users can vote for a review.

Log in or create an account .
 

Categorieën

fabrikanten