Avis des clients Il y a 408 avis.

Moyenne des votes
4.9 / 5
408 notes
406 avis
Htdeco recenze! Prodáváme nábytek ve stylu Ludvíka XV., baroko a art deco, pro vysněnou výzdobu!
Internetový obchod Htdeco, specialista na interiérový nábytek a dekorace, nabízí velký výběr referencí nábytku, osvětlení, soch a dekorativních předmětů pro všechny styly a rozpočty. Chceme zlepšit naše služby a vážíme si vaší zpětné vazby.

You help other people in their purchases by sharing your experience.



Langue:
Ces avis ont été sélectionnés prioritairement selon votre langue.
2022-11-12
Olivia H.
 Achat Vérifié
Série Tiffany lampa Toulouse - H: 61 cm

Série Tiffany lampa Toulouse - H: 61 cm

Lampy Tiffany Dragonfly Series Toulouse je sestaven s skutečné objektivy.
Magnifique
Superbe imposante lampe Finitions raffinées Exceptionnelle allumée Une vraie identité de beauté Et livraison super rapide Merci à vous
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-11-06.
Modéré le 2022-11-13.
 (0)
 (0)
2022-11-12
Martina S.
 Achat Vérifié
Lampa Tiffany s motýlkem

Lampa Tiffany s motýlkem

Vyberte si kvalitní svítidlo, jako je noční stolek nebo stolní lampa pro jedinečný dekor.
Vše bylo v pořádku Jsem spokojená. Objednala bych si znovu.
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-11-01.
Modéré le 2022-11-12.
 (0)
 (0)
2022-10-24
ALAIN C.
 Achat Vérifié
Velká lampa Tiffany Nice

Velká lampa Tiffany Nice

Velká stolní lampa "Nice" je vyrobena s vitrážovým stínidlem sestaveným podle metody Louis Comfort na kovovém rámu. Rozměry: Výška: 62 cm - Průměr: 41 cm. Rychlé dodání.
Stojací lampa Tiffany Nice

Stojací lampa Tiffany Nice

Stojací lampa Tiffany Nice je založené na metodě starověké velké skleněné umělecké dílo s pracovali ručně, mozaikové umělce na kovové základně.
AVIS
La commande a été livrée dans un délai acceptable soit 5jours ouvrés. La livraison s’est bien passée même si le livreur ayant très peu de temps à consacrer à la livraison il n’est pas possible d’ouvrir les paquets pour constater le cas échéant que rien n’est cassé d’où mes réserves indiquées sur le bon de livraison. Mais rien n’était cassé. Le montage est effectivement simple. Nous sommes satisfait de votre société. Cordialement.
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-10-17.
Modéré le 2022-11-08.
 (0)
 (0)
2022-10-24
Nelly C.
 Achat Vérifié
Barokní židle v černém sametu a stříbrné dřevo

Barokní židle v černém sametu a stříbrné dřevo

Barokní židle černá a stříbrná s masivní dřevěný rám, pokryté látkou v sametu a složku polstrovaný.
Très satifait
Très satisfait livraison rapide article magnifique
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-10-08.
Modéré le 2022-10-24.
 (0)
 (0)
2022-10-16
Consgar92!
Lampa Tiffany Praha

Lampa Tiffany Praha

V barokním duchu to stolní lampa  má velmi jasný odstín s bílým pozadím, zvýrazněný kousky okrově zbarveného barevného skla.
Lampe tiffany
Magnifique. Je suis ravie. Emballage parfait et livraison rapide. Je vais sûrement en racheter une autre
Modéré le 2022-10-17.
 (0)
 (0)
2022-10-14
Gilbert W.
 Achat Vérifié
Křeslo Louis XVI Royal Blue barokní

Křeslo Louis XVI Royal Blue barokní

Křeslo Louis XVI Royal Blue se skládá z rámu v bukové masivní, čalouněné v krásné saténové velmi struktury jasně pro elegantní obývací pokoj.
Chaise baroque louis XVI
Beau produit magnifiquement fini affichage de luxe
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2020-12-01.
Modéré le 2022-10-14.
 (0)
 (0)
2022-10-01
Paul D.
 Achat Vérifié
Stolní lampa Tiffany ve stylu "Peacock"

Stolní lampa Tiffany ve stylu "Peacock"

Peacock styl byl vytvořen Clara Driscoll, je snadno rozpoznatelný svým okem (ocelle), s duhové barvy páva na vzoru peří.
Tiffany lampa "Peacock"

Tiffany lampa "Peacock"

Luminaire model "Peacock" vytvořený designérkou Clara Driscollem.
Posvátná Tiffany bambusová lampa

Posvátná Tiffany bambusová lampa

Slepé kabošony kontrastují se zelenými listy a vlnité průsvitné sklo.
Superbes lampes au meilleur prix d’internet, et livraison très rapide. Il manquait juste une douille de lampe sur une mais c’est très facile à remplacer.
Message de la modération
Merci d’avoir fait vos achats chez nous. Votre soutien compte beaucoup pour nous. Il est très rare qu'une pièce manque, mais avec un petit message nous vous envoyons la pièce. N'hésitez pas à revenir vers nous pour votre prochain achat afin de vous proposer un avantage pour compenser.
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-09-26.
Modéré le 2022-10-01.
 (0)
 (0)
2022-09-26
Larry B.
 Achat Vérifié
console
colis reçu dans les temps et sans aucun dommage. Très joli petit meuble. Je recommande
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-09-12.
Modéré le 2022-09-27.
 (0)
 (0)
2022-09-23
Jose P.
 Achat Vérifié
Závěsné svítidlo Tiffany New York Art deco

Závěsné svítidlo Tiffany New York Art deco

Lustr Tiffany vitráže s typické formy období umění a dekorace z roku 1920 se.
Lampe Tiffany
Eh bien, la vérité est que je m'attendais à plus de qualité dans le cas d'une lampe Tiffany, car les douilles sont en plastique.
Message de la modération
Merci beaucoup pour votre commentaire. Oui effectivement les douilles de ce lustre Tiffany sont de cette matière, mais elles ont été sélectionnées pour leur solidité et surtout parce qu’elles sont aux normes CE et RoHs, ce qui nous semble le plus important.
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-08-26.
Modéré le 2022-10-21.
 (0)
 (0)
2022-09-16
GIANNI C.
 Achat Vérifié
Stojací lampa Tiffany Dragonfly

Stojací lampa Tiffany Dragonfly

Vyberte si secesní styl, toto svítidlo má modré vitráže zdobené vážkami.
PERFETTO !
Eccellente venditore : Il top riguardo a cura, qualità, e rapidità nella consegna. Io lo consiglio vivamente !
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-09-07.
Modéré le 2022-09-20.
 (0)
 (0)
2022-09-15
Aline H.
 Achat Vérifié
Posvátná Tiffany bambusová lampa

Posvátná Tiffany bambusová lampa

Slepé kabošony kontrastují se zelenými listy a vlnité průsvitné sklo.
lampe Tiffany Bambou sacré
Très contente de mon achat. La lampe est magnifique ! Le colis a été envoyé dès le lendemain de ma commande et est arrivé intact. Rien à redire, c'était ma première commande chez HTDeco et je vais en commander une autre en lampadaire.
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-09-08.
Modéré le 2022-10-10.
 (0)
 (0)
2022-09-04
SONIA B.
 Achat Vérifié
Tiffany lampa s tulipány

Tiffany lampa s tulipány

Vitráže jsou tvořena kusy hladkého bílého, červeného a zeleného skla. 
Magnifique !
Service parfait, lampe très bien emballée, elle est magnifique ! Livraison ultra rapide ! C'est parfait
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-08-29.
Modéré le 2022-09-04.
 (0)
 (0)
2022-09-03
Jan F.
 Achat Vérifié
Modrá král barokní pohovka

Modrá král barokní pohovka

Tato pohovka 3 místech bude zářit vašeho obývacího pokoje, pohodlné a odolné, pohodlné a nabízí příjemný pohled do vašeho interiéru.
Flawless delivery and products. We have ordered sofa with four chairs.
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-08-15.
Modéré le 2022-09-04.
 (0)
 (0)
2022-08-09
Silvia
Louis XVI křeslo černé a zlacené dřevo

Louis XVI křeslo černé a zlacené dřevo

Křeslo Louis XVI černé a pozlaceného dřeva se skládá z konstrukce z masivního buku jemně tvarovaná, čalouněné textilie v černém sametu za luxusní a originální nábytek.
Silla
Buenas tardes Quería preguntarle si este sillón lo tendría en blanco entero madera y la tela en blanco
Modéré le 2022-08-23.
 (0)
 (0)
2022-08-08
Anthony G.
 Achat Vérifié
Excellent - very happy indeed.
Look lovely. Well made at this price level. Beautiful finish. Very well packaged with zero damage. Company easy for communications...very responsive. Delivery well-organised.
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-07-24.
Modéré le 2022-08-23.
 (0)
 (0)
2022-08-03
JULIE T.
 Achat Vérifié
Litinová medicinávová vašká - L: 79 cm

Litinová medicinávová vašká - L: 79 cm

Velký černý litina Medici hrnec se dvěma rukojetí, které šipka na každé straně.
Reproduction étrangère de piètre qualite
Vasques très mal finies. L une d elle était trouée et bancale. Pas d échange de produit. Et charge à l acheteur de trouver un transporteur. Sav téléphonique pas agréable ni commerçant. Ne cherche pas de solutions. Achetez une vraie vasque. Certes un.peu chère mais vu le prix de celle vendue sur ce site vous serez plus satisfait.
Ce client a partagé une image.
Message de la modération
Bonjour, Merci pour votre avis, Je suis désolé d’apprendre que vous avez vécu une expérience aussi frustrante. La vasque que vous avez reçu comportait des défauts. Il apparaît après enquête, que nous n’avons pas bien vérifié cette expédition. Lors de nos conversations, nous vous avons pourtant proposé un retour à nos frais et de vous rembourser intégralement votre commande à réception. Vous avez préféré la garder, sachez que nous regrettons votre déception et que nous avons pris soin que votre commentaire serve à améliorer nos services, pour cela nous avons demandé à notre service emballage de prendre soin de vérifier chaque envoi en détail. Cordialement, le service client
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-07-19.
Modéré le 2022-08-23.
 (0)
 (0)
2022-08-01
CORINNE T.
Canapé aviateur
Très belle qualité, la couleur est prune ,c plutôt jolie ,le cuir bien épaisseur de belles finition Achat également des fauteuils chesterfield qui sont top Livraison rapide
Modéré le 2022-08-23.
 (0)
 (0)
2022-08-01
CORINNE T.
Canapé aviateur
Très belle qualité, la couleur est prune ,c plutôt jolie ,le cuir bien épaisseur de belles finition Achat également des fauteuils chesterfield qui sont top Livraison rapide
Modéré le 2022-08-04.
 (0)
 (0)
2022-07-28
CARLOS C.
 Achat Vérifié
Letec je tabouret

Letec je tabouret

Nýtovaný hliníkový bar židle, jack umožňuje sedadlo, které mají být zvýšeny nebo sníženy.
Estoy muy contento con el producto es de muy buena calidad y sobre todo con la Tensión y solución del problema que tuve con la agencia de transportes y ellos me lo han solucionado muy rápido agradecerles su atención y servicio un 10 de puntuacion
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-07-13.
Modéré le 2022-07-29.
 (0)
 (0)
2022-07-14
Gilbert W.
 Achat Vérifié
Art deco konzola

Art deco konzola

Konzole Deco vykládané rosewood na dřevěnou konstrukci buk.
ART DECO PALISANDER
ART DECO PALISANDER
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2020-11-30.
Modéré le 2022-07-29.
 (0)
 (0)
2022-06-28
CBs B.
 Achat Vérifié
Modrá stolní lampa Tiffany

Modrá stolní lampa Tiffany

Pro kancelář nebo domov nabízí perfektní osvětlení pro váš pracovní prostor, jeho styl art deco z něj činí elegantní svítidlo.
Efficace
Rapide, conforme, fonctionne parfaitement, merci
Message de la modération
Merci d'avoir laissé votre avis sur Htdeco !
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-06-23.
Modéré le 2022-08-23.
 (0)
 (0)
2022-06-24
paola r.
 Achat Vérifié
Stolní lampa Tiffany s růží

Stolní lampa Tiffany s růží

Jeho bílým pozadím vrcholů rose na jeho vitráže, je lampa Tiffany smontované ruku.
Bellissima
Imballo perfetto, lampada bellissima, oltre le mia aspettative. l'ho presa per fare un regalo a mia cognata che la sognava da tanto tempo. L'ho cercata su diversi siti fino a capitare, per fortuna, sul vostro. Rapporto prezzo/qualità ottimo!
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-06-17.
Modéré le 2022-06-24.
 (0)
 (0)
2022-06-18
Francisco L.
 Achat Vérifié
Stojací lampa na čtení Tiffany středomořská modrá

Stojací lampa na čtení Tiffany středomořská modrá

S tímto stojací lampa Tiffany, můžete nasměrovat šíření světla v přesném směru, ideální pro čtení nebo cílené osvětlení.
OK
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-06-12.
Modéré le 2022-06-24.
 (0)
 (0)
2022-06-11
Gwénola B.
 Achat Vérifié
Stolní lampa Tiffany London

Stolní lampa Tiffany London

Tiffany London lampa s jednotně barevným odstínem s tloukl sklem, bude difuzní ve vaší domácnosti příjemné světlo. Noha je slitina kovů.
Stojací lampa Tiffany zelená London

Stojací lampa Tiffany zelená London

Stínidlo o průměru 40 cm stojací lampy řady London je jednotné, rozptýlí ve vašem domě příjemné světlo. Patka ze slitiny kovů s patinou napodobující bronz. Rychlé doručení.
superbe
Articles commandés le 4 juin, reçus le 10 juin, articles très bien emballés comme d'habitude. J'avais un peu peur que la lampe soit trop grande mais non, et je suis agréablement surprise de l'effet, cette lampe et ce lampadaire donnent une ambiance chaleureuse à ma pièce, j'en suis très contente et je recommande absolument ces deux produits;
Ce client a partagé une image.
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-06-04.
Modéré le 2022-06-24.
 (0)
 (0)
2022-06-05
Yann P.
 Achat Vérifié
Sada 5 sošky - bojovníci Xian 20 cm

Sada 5 sošky - bojovníci Xian 20 cm

Řada sošky terakota, skládající se z 4 Xian válečníci a kůň .
RAS
Tout s’est très bien passé
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-05-29.
Modéré le 2022-06-11.
 (0)
 (0)
2022-06-03
Gwénola B.
 Achat Vérifié
Tiffany lampa žena

Tiffany lampa žena

Tá Tiffany lampa se vyrábí tradiční metodou, s ručně sestavenými vitrážovými okny přivařenými k plechovce s opalescentní skleněnou žalutnicí nad sochou ženy.
Magnifique
Cette lampe est magnifique, elle donne une décoration sublime à mon intérieur, je voulais en reprendre une, mais malheureusement, elle est en rupture de stock, cela ne m'étonne pas d'ailleurs.
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2021-11-08.
Modéré le 2022-06-11.
 (0)
 (0)
2022-06-02
Maria G.
 Achat Vérifié
Bílým a stříbrným barokním Meridian

Bílým a stříbrným barokním Meridian

Bílým a stříbrným barokním Meridian je vyroben na rám ve stříbrné, masivní buk s krásných soch, čalouněná bílou látku, která se.
Maria
Servicio estupendo y todo muy correcto.
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-05-27.
Modéré le 2022-06-07.
 (0)
 (0)
2022-05-22
Alain P.
 Achat Vérifié
Art Deco komoda v Orleans

Art Deco komoda v Orleans

Nábytek inspirovaný nábytkem z roku 1930 v jilmové lupě dýhy a černě lakované dřevo na buku, otevírající se na fasádě pěti zásuvkami.
Zaoblená komoda ve stylu art deco

Zaoblená komoda ve stylu art deco

Skříň ve tvaru válce inspirovaná obdobím art deco roku 1920.
bonne livraison sans problème
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-05-04.
Modéré le 2022-06-04.
 (0)
 (0)
2022-05-21
KATARZYNA K.
 Achat Vérifié
Velká lampa Tiffany Montpellier

Velká lampa Tiffany Montpellier

Tá Lampa Tiffany Montpellier je vyroben s vitrážovým oknem skládajícím se ze skutečných ručně sestavených sklenic, přivařených s cínem na kovovém rámu tradičním způsobem.
opinion
super
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-05-11.
Modéré le 2022-05-30.
 (0)
 (0)
2022-05-15
Corinne D.
 Achat Vérifié
Stojací lampa Tiffany tulipány

Stojací lampa Tiffany tulipány

Stojací lampa ve tvaru hořáku, vitráže stínidla je zdobena tulipány různých barev.
Lampadaire tiffany
Expédition rapide et très joli rendu dans la pièce
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-05-06.
Modéré le 2022-05-16.
 (0)
 (0)
2022-05-13
JEAN-PIERRE N.
 Achat Vérifié
Komoda ve stylu Ludvíka XV v intarzii

Komoda ve stylu Ludvíka XV v intarzii

Komoda Louis XV , dvě zásuvky, mramorové červ s krásným bílým žíly, délka 105 cm.
commode style louis xv
très jolie commode très bien emballé très bon vendeur encore merci
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-04-25.
Modéré le 2022-05-25.
 (0)
 (0)
2022-05-12
Barthélémy N.
 Achat Vérifié
Křeslo Ludvíka XVI. - Royal Blue

Křeslo Ludvíka XVI. - Royal Blue

Pohodlný a luxusní medailon ve stylu křesla Louis XVI přinese elegantní a luxusní styl do vašeho interiéru.
Magnifique fauteuil...
... et robuste. Qui trouve sa place dans toutes sortes de décos !
Ce client a partagé une image.
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-04-26.
Modéré le 2022-05-14.
 (0)
 (0)
2022-05-10
Flavian Q.
 Achat Vérifié
Bílá ve stylu Ludvíka XV. barokní Komoda

Bílá ve stylu Ludvíka XV. barokní Komoda

Bílý ve stylu Ludvíka XV. barokní Komoda má strukturu v masivní buk, lakovaný lesklý bílý, s třemi zásuvkami pro uložení vašich věcí.
satisfait du rapport qualité prix, attention cependant aux dimensions indiquées sur le site qui ne correspondent pas a la réalité, il y a quelques centimètres de différence
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-03-28.
Modéré le 2022-05-30.
 (0)
 (0)
2022-05-04
Gilbert W.
 Achat Vérifié
Černé barokní křeslo s květinami

Černé barokní křeslo s květinami

Barokní křeslo se strukturou v pevném bukového dřeva vyřezávanou a lakovanou černou barvou.
Fauteuil Louis XV à fleurs noires
Fauteuil Louis XV à fleurs noires
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2020-11-04.
Modéré le 2022-05-10.
 (0)
 (0)
2022-05-04
Gilbert W.
 Achat Vérifié
Křeslo Louis XVI Royal Blue barokní

Křeslo Louis XVI Royal Blue barokní

Křeslo Louis XVI Royal Blue se skládá z rámu v bukové masivní, čalouněné v krásné saténové velmi struktury jasně pro elegantní obývací pokoj.
stoel Louis XVI royal blue i
stoel Louis XVI royal blue
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2020-10-27.
Modéré le 2022-05-10.
 (0)
 (0)
2022-05-04
JOELLE F.
 Achat Vérifié
Stolní lampa Tiffany

Stolní lampa Tiffany

Lampa se skleněným stínidlo zdobené Tiffany-styl květiny, ručně s vitráže svařované cínu.
Lampe de table Tiffany
Très belle lampe reçue rapidement avec un emballage au top . Très satisfait de mon achat . Site à recommander sans problème.
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-04-28.
Modéré le 2022-05-06.
 (0)
 (0)
2022-05-03
Alain P.
 Achat Vérifié
Stolní lampa Tiffany Art Deco typ 1930

Stolní lampa Tiffany Art Deco typ 1930

Stolní lampa Tiffany art deco s mozaikové okno v geometrického tvaru stylu 1930
Nástěnné svítidlo Tiffany art deco

Nástěnné svítidlo Tiffany art deco

Nástěnné svítidlo Tiffany na zeď 1930, s pletkami, hladkými objektivy a světly světlé barvy.
Nástěnné svítidlo Tiffany art deco bílá perleť

Nástěnné svítidlo Tiffany art deco bílá perleť

Nástěnná lampa ve stylu art deco s duhovými a skládanými geometrickými barevnými skly, v perleťové a opaleskující bílé barvě.
Tiffany lampa - Memphis série

Tiffany lampa - Memphis série

Lampy Tiffany styl art deco série Memphis má stínidlo s geometrickým barevným sklem duhovým a nařasené, perleťově a opalescentní bílá.
Lampa v stylu Tiffany - H: 49 cm

Lampa v stylu Tiffany - H: 49 cm

Styl mise je Tiffany lampa art deco, jeho opalescentní sklo vitráže je zvýrazněn cabochons. 
très bien
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2021-05-25.
Modéré le 2022-05-04.
 (0)
 (0)
2022-04-30
Marjorie C.
 Achat Vérifié
Stolní lampa Tiffany Páv

Stolní lampa Tiffany Páv

"Páv" model noční lampičky (paví peří), 34 cm vysoká, pro žárovku.
magnifique
colis reçu très rapidement, bien emballé et la lampe est de très bonne qualité, je suis très satisfaite de mon achat, cette lampe me met de bonne humeur et le soir lorsque on l'allume cela fait des jolis effets de lumière autour. Lorsque j'aurais un peu plus d'argent je reviendrais en acheter une plus grande.
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-04-22.
Modéré le 2022-05-02.
 (0)
 (0)
2022-04-28
Lidia Z.
 Achat Vérifié
Litinová váza Medici - H: 32 cm

Litinová váza Medici - H: 32 cm

Reprodukce železné litiny litinové lékařská ve stylu vazaku pro zahradu.
Vaso Medici in ghisa - H: 32 cm
Ottimo prodotto, ottimo imballo
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-04-17.
Modéré le 2022-05-02.
 (0)
 (0)
2022-04-12
Miguel M.
 Achat Vérifié
Stolní lampa Tiffany Dragonfly modrá

Stolní lampa Tiffany Dragonfly modrá

Tiffany lampa se zinkovými vážky s bronzovou patinou, 61 cm vysoká a 41 cm v průměru.
Tiffany drangonfly
Muito contente com o candeeiro e muito satisfeito com o transporte, que foi feito em muito boas condições. Muito bom.
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2021-10-14.
Modéré le 2022-04-19.
 (0)
 (0)
2022-04-06
Christine z.
 Achat Vérifié
Říše mahagonu Bureau

Říše mahagonu Bureau

Office říše v mahagonové dýhy se strukturou v buku s délkou 145 cm.
super vielen Dank
Der Tisch ist wunderschön, sehr massiv und gut verarbeitet. Der Kundenservice ist ausgesprochen schnell und hilfsbereit.
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-03-17.
Modéré le 2022-04-08.
 (0)
 (0)
2022-04-05
Sabine F.
 Achat Vérifié
Čínská obecná 100 cm Warrior socha

Čínská obecná 100 cm Warrior socha

Socha vojáka Xian terakota - výška 100 cm
Warrior socha čínských pěšák 100 cm

Warrior socha čínských pěšák 100 cm

Socha vojáka Xian - model pěšáka - výška 100 cm
Satisfait de mon achat
Les statues sont belles et de bonne facture conformes à leur description. Livrée rapidement dans des caisses en bois solides et bien protégées. Toutefois un regret : le livreur dépose le tout devant la porte du garage, et repart en vous laissant tout démonter ainsi que la palette en bois.
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-03-20.
Modéré le 2022-04-08.
 (0)
 (0)
2022-03-31
Me de santiago
Nábytek ve stylu art deco tv

Nábytek ve stylu art deco tv

TV stolek s dvěma posuvné plechy, za využití video zařízení.
Commande
Comment obtenir ce meuble?
Modéré le 2022-04-26.
 (0)
 (0)
2022-03-19
Parvoiu E.
 Achat Vérifié
Nástěnná lampa Tiffany řady London

Nástěnná lampa Tiffany řady London

Nástěnná lampa Tiffany ze série London, okrová žlutá barva je jednotná, je vhodná pro všechny styly.
Impeccable
Très, très contant. Marchandise, service, prix, tout excellant. Merci et bonne continuation.
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-03-13.
Modéré le 2022-03-31.
 (0)
 (0)
2022-03-16
Berthold J.
 Achat Vérifié
Tiffany lampa slunečnicová

Tiffany lampa slunečnicová

Tá Tiffany slunečnicová lampa je vytvořen podle metody předků, s ručně sestavenými vitrážovými okny svařenými do cínu a bronzovou patinovanou kovovou základnou.
Lampa Tiffany Zelená Vážka

Lampa Tiffany Zelená Vážka

Lampy Tiffany zelené vážky se skládá z vyškolených vitráže reálného čočky sestaveny ručně pájené cínem po tradiční metodou Louis Comfort Tiffany.
Berthold
Rychlost, jednoduchost vyřízení nákupu a doručeno bez problémů. Super
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-03-06.
Modéré le 2022-04-05.
 (0)
 (0)
2022-03-08
Pierre A.
 Achat Vérifié
Art deco deska 4 dveře

Art deco deska 4 dveře

Reprodukce období umění a výzdoby, velkého art deco bufetu v drahocenné dřevěné dýhou.
Avis
Produit correspondant parfaitement à mes attentes...
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-02-19.
Modéré le 2022-03-31.
 (0)
 (0)
2022-03-04
marc b.
 Achat Vérifié
Velká lampa Tiffany Nice

Velká lampa Tiffany Nice

Velká stolní lampa "Nice" je vyrobena s vitrážovým stínidlem sestaveným podle metody Louis Comfort na kovovém rámu. Rozměry: Výška: 62 cm - Průměr: 41 cm. Rychlé dodání.
lampe tiffany
excellent rapport qualité prix , envoie tres rapide , equipe ultra professionelle , la lampe est une fois de plus magnifique
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-02-28.
Modéré le 2022-03-21.
 (0)
 (0)
2022-03-02
Juhani I.
 Achat Vérifié
Komoda Ludvík XV v intarzii

Komoda Ludvík XV v intarzii

Malý nábytek z drahého dřeva zakřivený po stranách a na přední straně, otevírající se třemi malými zásuvkami.
Good quality and price
Delivery time was fast. The products were flawless and well finished. The freight price was expensive in our opinion, otherwise we would have purchased more products. We are happy with our purchase. Thanks a lot!
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-02-14.
Modéré le 2022-03-16.
 (0)
 (0)
2022-03-02
Rita D.
 Achat Vérifié
Nástěnné svítidlo Tiffany art deco New York

Nástěnné svítidlo Tiffany art deco New York

Nástěnné svítidlo Tiffany s vitrážemi s typickými formami uměleckého období a výzdobou z roku 1920.
Perfect
Prachtige wandlampen , heel mooi afgewerkt. Ik ben heel tevreden over mijn aankoop en zal zeker voor mijn volgende lamp terug deze hier aankopen.
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-02-23.
Modéré le 2022-03-06.
 (0)
 (0)
2022-02-24
VERONIQUE A.
 Achat Vérifié
Stolní lampa Tiffany Páv

Stolní lampa Tiffany Páv

"Páv" model noční lampičky (paví peří), 34 cm vysoká, pro žárovku.
Très jolie
Achat d’une petite lampe « paon », article arrivé très bien emballé. Belle surprise au déballage. 1 étoile en moins car je n’ai jamais été prévenue de l’arrivée du colis au point relais. Communication à revoir!
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-02-03.
Modéré le 2022-03-03.
 (0)
 (0)
 

Ecrire un avis !



Attention à ne pas mentionner vos informations personnelles (nom, email, ...)..



Váš komentář bude zveřejněn pouze na webu. Pomůže nám to zlepšit kvalitu nabízených položek. Nesmíte zneužít hodnotící funkci pro zveřejnění komerčního, politického, pornografického, neslušného, trestného, hanlivého nebo nezákonného obsahu. Kopírování názorů již publikovaných jinde je výslovně zakázáno. Vyhrazujeme si právo nezveřejňovat určité komentáře, negativní recenze nebo kritické komentáře, bez ohledu na to, zda hodnocení může být odmítnuto, pokud se domníváme, že by to mohlo mít dopad na obraz nebo prodej produktu nebo našich produktů. společnost. K podání oznámení musí být zákazník zákazníkem a na našich stránkách zadal objednávku. Lire nos conditions.
Seuls le clients enregistrés peuvent signaler un avis.

Connectez-vous ou créez un compte .
Seuls le clients enregistrés peuvent voter pour un avis.

Connectez-vous ou créez un compte .
 

Kategorie

Výrobci