Customers reviews There are 124 reviews.

Average votes
4.9 / 5
124 advices
Why review our products?
You help other people in their purchases by sharing your experience.

You help other people in their purchases by sharing your experience.



Language:
Ces avis ont été sélectionnés prioritairement selon votre langue.
2020-10-20
Bruno D.
Parfait
Commandé dimanche, livré mardi. Parfaitement emballé. Conformes à la description et aux photos. Tres belles appliques originales et de belle facture.
Moderated on 2020-10-22.
 (0)
 (0)
2020-10-17
Jeanne v.
 Verified Purchase
Platí Tiffany série Brusel

Platí Tiffany série Brusel

Aplikuje Tiffany Bruselské série je sestaven s skutečné objektivy v dekorace květin.
tiffany lamp
It was delivered so quikly and so well packed . It is hanging allready and it is beautiful
This customer has posted a review for his order of 2020-10-09.
Moderated on 2020-10-19.
 (0)
 (0)
2020-10-15
Christiane r.
 Verified Purchase
Dvojice výtvarně Deco noční stolky Marseille

Dvojice výtvarně Deco noční stolky Marseille

Usnout v kouzlu 1930 umění a dekorace období s dvojicí elegantních nočních stolků.
Commande paire chevet art deco
Transport parfait, chevets bien emballés arrivés en excellent état Bonne attitude du. Livreur Parfait
This customer has posted a review for his order of 2020-10-03.
Moderated on 2020-10-16.
 (0)
 (0)
2020-10-14
catherine K.
 Verified Purchase
Aplikovat Tiffany art deco bílé perleti

Aplikovat Tiffany art deco bílé perleti

Ve stylu art deco se vztahuje Tiffany vitráže geometrické duhovým a nařasené, perleťově a opalescentní bílá.
Tiffany lampa - série Paris - H: 36 cm

Tiffany lampa - série Paris - H: 36 cm

Série Paris, s jednou nohou v patinovaná bronz barevné kov a mozaikové secesní Lampa Tiffany .
Aplikovat Tiffany - Paříž série

Aplikovat Tiffany - Paříž série

Tiffany styl se vztahuje ke koruně listí rám s květinovou výzdobu složené z barevného skla s kabošony.
Stolní lampa Tiffany - série Memphis

Stolní lampa Tiffany - série Memphis

Stojací lampa Tiffany art deco Memphis série vyrobené s geometrickým barevným sklem duhovým a nařasené, perleťově a opalescentní bílá.
COMMANDE CONFORME
Livrée très rapidement, bien emballée et conforme à ce que j'attendais. Rien à dire.
This customer has posted a review for his order of 2020-10-11.
Moderated on 2020-10-16.
 (0)
 (0)
2020-10-14
Bernd L.
 Verified Purchase
Socha z bronzu Bůh Anubis

Socha z bronzu Bůh Anubis

Bůh Anubis Starověký - Egypt bronzová socha na černém mramoru.
Serious and high speed
Very good supplier, clear communication and quick delivery, everthing was good!
This customer has posted a review for his order of 2020-10-06.
Moderated on 2020-10-16.
 (0)
 (0)
2020-10-10
Serge A.
 Verified Purchase
Lampu Tiffany zelené Libellule

Lampu Tiffany zelené Libellule

Lampy Tiffany zelené vážky se skládá z vyškolených vitráže reálného čočky sestaveny ručně pájené cínem po tradiční metodou Louis Comfort Tiffany.
lampes
bien, service rapide, emballage soigné
This customer has posted a review for his order of 2020-10-06.
Moderated on 2020-10-16.
 (0)
 (0)
2020-10-06
Maria G.
 Verified Purchase
Stolní lampa Tiffany série Londýn

Stolní lampa Tiffany série Londýn

Barevné sklo lampy Tiffany série Londýn je jednotná, bude vysílat příjemné světlo ve vašem domě.
Servicio estupendo
Los envios son rapidos y la atencion tambien
This customer has posted a review for his order of 2020-09-28.
Moderated on 2020-10-16.
 (0)
 (0)
2020-10-04
THIERRY H.
 Verified Purchase
Lampu Tiffany zelené Libellule

Lampu Tiffany zelené Libellule

Lampy Tiffany zelené vážky se skládá z vyškolených vitráže reálného čočky sestaveny ručně pájené cínem po tradiční metodou Louis Comfort Tiffany.
Superbe
Une expédition rapide et soignée.Sa luminosité est extraordinaire, d'un bel effet.
This customer has posted a review for his order of 2020-09-12.
Moderated on 2020-10-12.
 (0)
 (0)
2020-10-03
Alexis A.
 Verified Purchase
Stolní lampa Tiffany ve stylu art deco

Stolní lampa Tiffany ve stylu art deco

Během období umění a dekorace vytvořil mistr sklář Louis Comfort Tiffany styl lampy Mission.
Tiffany Art Deco Lamp
This is the second lamp I have ordered from HT Deco and it is BEAUTIFUL! The lamp shade produces a warm light. A wonderful lamp for a great price!
This customer has posted a review for his order of 2020-09-26.
Moderated on 2020-10-06.
 (0)
 (0)
2020-10-01
alain m.
 Verified Purchase
Série Tiffany lampa Toulouse - H: 61 cm

Série Tiffany lampa Toulouse - H: 61 cm

Lampy Tiffany Dragonfly Series Toulouse je sestaven s skutečné objektivy.
Stolní lampa Tiffany série Toulouse

Stolní lampa Tiffany série Toulouse

Stojací lampa Tiffany Dragonfly Series Toulouse je sestaven s skutečné objektivy.
Lustr Tiffany série Toulouse

Lustr Tiffany série Toulouse

Lustr Tiffany Dragonfly Series Toulouse je sestaven s skutečné objektivy.
très bien à premiere vue à voir à l'usage ,bravo pour la rapidité de livraison
This customer has posted a review for his order of 2020-09-27.
Moderated on 2020-10-06.
 (0)
 (0)
2020-09-18
Thierry
Lampu Tiffany zelené Libellule

Lampu Tiffany zelené Libellule

Lampy Tiffany zelené vážky se skládá z vyškolených vitráže reálného čočky sestaveny ručně pájené cínem po tradiční metodou Louis Comfort Tiffany.
Rendu spectaculaire
Le conditionnement est très bien fait et la livraison rapide. Le rendu de la lampe est spectaculaire, l’effet est bluffant. Je conseille de ne pas acheter l'ampoule E14 avant l'arrivée et le montage de la lampe car il vous en faudra une petite.
Moderated on 2020-09-18.
 (0)
 (0)
2020-09-10
Horváth B.
 Verified Purchase
Tiffany lampa blue

Tiffany lampa blue

Socha koní vytváří originální a dekorativní svítidlo, můžete je umístit na stůl i na stůl a získat tak jedinečnou výzdobu.
VTYBFMWZN
Perfekt
This customer has posted a review for his order of 2020-09-03.
Moderated on 2020-09-18.
 (0)
 (0)
2020-09-09
Alexis A.
 Verified Purchase
Lampa Tiffany Praha

Lampa Tiffany Praha

V barokním duchu to stolní lampa  má velmi jasný odstín s bílým pozadím, zvýrazněný kousky okrově zbarveného barevného skla.
Tiffany Lamp Utrecht
This is a beautiful lamp! It looks even better in my living room than on the photo! The lamp arrived in the Netherlands within 2 days after my order. Thank you HTDeco for a beautiful addition to my home! (see https://htdeco.fr/nl/tiffany-lampen-groot/5848-tiffany-lille-lamp-3700850676703.html)
This customer has posted a review for his order of 2020-08-31.
Moderated on 2020-09-18.
 (0)
 (0)
2020-09-09
jesús G.
 Verified Purchase
Stolní lampa Tiffany London

Stolní lampa Tiffany London

Tiffany London lampa s jednotně barevným odstínem s tloukl sklem, bude difuzní ve vaší domácnosti příjemné světlo. Noha je slitina kovů.
Very well
It's a good producte and came do fast
This customer has posted a review for his order of 2020-09-02.
Moderated on 2020-09-09.
 (0)
 (0)
2020-09-09
Bernard R.
 Verified Purchase
"Prise de corsaire" - statue en bronze

"Prise de corsaire" - statue en bronze

Statue en bronze réalisée à la cire perdue, socle en marbre véritable.
belle acquisition
beau produit , je crois que je me laisserai tenter si je trouve un sujet qui me plais
This customer has posted a review for his order of 2020-09-03.
Moderated on 2020-09-09.
 (0)
 (0)
 

Write a review !



Be careful not to mention your personal informations (name, email, ...)..



Váš komentář bude zveřejněn pouze na webu. Pomůže nám to zlepšit kvalitu nabízených položek. Nesmíte zneužít hodnotící funkci pro zveřejnění komerčního, politického, pornografického, neslušného, trestného, hanlivého nebo nezákonného obsahu. Kopírování názorů již publikovaných jinde je výslovně zakázáno. Vyhrazujeme si právo nezveřejňovat určité komentáře, negativní recenze nebo kritické komentáře, bez ohledu na to, zda hodnocení může být odmítnuto, pokud se domníváme, že by to mohlo mít dopad na obraz nebo prodej produktu nebo našich produktů. společnost. K podání oznámení musí být zákazník zákazníkem a na našich stránkách zadal objednávku. Read our conditions.
Only registered users can report abuse.

Log in or create an account .
Only registered users can vote for a review.

Log in or create an account .
 

Kategorie

Výrobci