Customers reviews There are 185 reviews.

Average votes
4.8 / 5
185 ratings
184 advices
Why review our products?
You help other people in their purchases by sharing your experience.

You help other people in their purchases by sharing your experience.



Language:
Ces avis ont été sélectionnés prioritairement selon votre langue.
2021-01-21
Catherine G.
 Verified Purchase
Série Tiffany lampa Toulouse - H: 61 cm

Série Tiffany lampa Toulouse - H: 61 cm

Lampy Tiffany Dragonfly Series Toulouse je sestaven s skutečné objektivy.
Závěsné svítidlo Tiffany Toulouse

Závěsné svítidlo Tiffany Toulouse

Závěsné svítidlo Tiffany Dragonfly Series Toulouse je sestaven s skutečné objektivy.
Nástěnná lampa Tiffany řady Toulouse

Nástěnná lampa Tiffany řady Toulouse

Nástěnná lampa vážky Tiffany ze série Toulouse je v secesním stylu, byla sestavena se skutečnými brýlemi,
en un seul mot: parfait
Rapide professionnel. Lampes de très bonne qualité. tout est parfait
This customer has posted a review for his order of 2021-01-09.
Moderated on 2021-01-21.
 (0)
 (0)
2021-01-19
Francesco B.
 Verified Purchase
Nástěnná lampa Tiffany řady London

Nástěnná lampa Tiffany řady London

Nástěnná lampa Tiffany ze série London, okrová žlutá barva je jednotná, je vhodná pro všechny styly.
Nástěnná lampa Tiffany ze středomořské série

Nástěnná lampa Tiffany ze středomořské série

Osvětlete svůj domov nástěnným svítidlem ze středomořské série pro zenovou a jasnou atmosféru.
Meravigliose
Bellissime, secondo le mie aspettative. Imballaggio sicuro e ben fatto, spedizione rapida.
This customer has posted a review for his order of 2021-01-07.
Moderated on 2021-01-21.
 (0)
 (0)
2021-01-18
Emmanuel D.
 Verified Purchase
Bronzová socha Artemision

Bronzová socha Artemision

Věrná reprodukce slavného  Bronzová socha  která byla získána z moře u mysu Artemision-Výška: 36 cm.
Sculpture bronze
Conforme à la réception et très bien emballé (protection assurée contre les chocs). En revanche, j'aurais préféré une livraison chez moi (c'était très facile) ou alors à un point relais plus proche de mon domicile.
Message from moderation
Oui, cela était possible, mais peut être ne l'avez vous pas vu, il suffisait de le choisir à la commande
This customer has posted a review for his order of 2021-01-07.
Moderated on 2021-01-18.
 (0)
 (0)
2021-01-16
Catherine G.
Superbe!
Envoi rapide, soigné, très bonne qualité des reproductions. je recommanderai les yeux fermés!
Moderated on 2021-01-21.
 (0)
 (0)
2021-01-10
Cornelia V.
 Verified Purchase
Závěsné svítidlo Tiffany Brusel

Závěsné svítidlo Tiffany Brusel

Závěsné svítidlo Tiffany Brusel je sestaven s skutečné objektivy v dekorace květin.
Vielen herzlichen Dank für diese Traumlampe , sie ist einfach wunderschön, danke für die schnelle Lieferung , bin sehr zufrieden,
This customer has posted a review for his order of 2021-01-06.
Moderated on 2021-01-21.
 (0)
 (0)
2021-01-09
Said
Barokní pohovka ve stříbrném lese a květinové šedé tkanině

Barokní pohovka ve stříbrném lese a květinové šedé tkanině

Tá Barokní pohovka ve stříbrném lese a květinové šedé tkanině má strukturu ve stříbrném masném buku, zdobenou jemnými plastiky a přikrývkou v elegantní šedé satinové tkanině.
Remise
Bonjour, Vous ne faites pas des remises, périodes de soldes ? Merci
Message from moderation
Merci de vous intéressez à nos produits, mais nous ne proposons pas de remises, ni de soldes généralement.
Moderated on 2021-01-21.
 (0)
 (0)
2021-01-09
Estelle M.
 Verified Purchase
Nástěnné svítidlo Tiffany Praha

Nástěnné svítidlo Tiffany Praha

Líbí se ti Řvoucí dvacátá léta? Pak budete uchváceni touto krásnou bílou a okrovou skleněnou nástěnnou lampou.
Parfait
Très bonne suprise cette transaction, envoi rapide, soigné, produit très beau et de bonne facture je recommande
This customer has posted a review for his order of 2020-12-30.
Moderated on 2021-01-12.
 (0)
 (0)
2021-01-09
Diana B.
 Verified Purchase
Satén šedé barokní křeslo

Satén šedé barokní křeslo

Barokní křeslo s rámem z bukového stříbro, čalouněné látky satén.
Fauteuil baroque
Superbe fauteuil, il est juste magnifique, identique à l image , le service a été au top , livré rapidement, je suis très satisfaite et je recommande ce site
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2020-12-30.
Moderated on 2021-01-11.
 (0)
 (0)
2021-01-08
Meaulnes-Philippe R.
 Verified Purchase
Stojací lampa Tiffany Praha

Stojací lampa Tiffany Praha

Zde je světlo, které vás nejen osvětluje, ale také dává vašemu interiéru dotek ve stylu art deco, s velmi jasným odstínem s bílým a okrovým pozadím.
Achat Lampadaire Art Deco
The customer did not give an advice.
This customer has posted a review for his order of 2020-12-12.
Moderated on 2021-01-11.
 (0)
 (0)
2021-01-06
Isabelle G.
 Verified Purchase
Tiffany lampa s tulipány

Tiffany lampa s tulipány

Vitráže jsou tvořena kusy hladkého bílého, červeného a zeleného skla. 
Très bel effet
Traitement rapide de la commande et la lampe est du plus bel effet
This customer has posted a review for his order of 2021-01-03.
Moderated on 2021-01-11.
 (0)
 (0)
2021-01-02
Philippe B.
 Verified Purchase
Nástěnná lampa Tiffany z umění a dekorace

Nástěnná lampa Tiffany z umění a dekorace

Nástěnné svítidlo ve stylu 1910 s opaleskujícím polopropustným bílým a žlutým sklem.
Livrer dans les temps Jolie applique
This customer has posted a review for his order of 2020-12-26.
Moderated on 2021-01-05.
 (0)
 (0)
2020-12-30
Thierry M.
 Verified Purchase
Vejce letec židle

Vejce letec židle

Více designu než pesach vejce, toto sedadlo bude vyhovovat všem nadšencům designu.
Fauteuil aviateur oeuf
Je viens de recevoir le produit, très bien emballé, protégé, et, le résultat après ouverture du colis un magnifique fauteuil, très belle finition, coque rivets, similicuir, couture, bref le produit est conforme à la description. Je recommande vivement HT Déco qui a été à la hauteur sur le Prix, la Livraison, l'emballage et la qualité du produit. Un grand merci à l'équipe de HT Deco.
This customer has posted a review for his order of 2020-12-06.
Moderated on 2021-01-05.
 (0)
 (0)
2020-12-26
Catherine J.
 Verified Purchase
Modrá lampa Tiffany

Modrá lampa Tiffany

Pro stylové zařízení, zvolte kolekci Středozemní styl lampy Tiffany.
La lampe correspond bien à ce que je voulais !
This customer has posted a review for his order of 2020-12-06.
Moderated on 2020-12-27.
 (0)
 (0)
2020-12-26
Pierre B.
 Verified Purchase
Stolní lampa Tiffany ve stylu art deco

Stolní lampa Tiffany ve stylu art deco

Během období umění a dekorace vytvořil mistr sklář Louis Comfort Tiffany styl lampy Mission.
Livraison deplorable
Lampe très bien. Mais le service de livraison est a revoir. Nul de chez nul, après 11 jours d'attente j'ai du aller la chercher a leur entrepot. Maintenant que la lampe est chez moi je reçois des SMS comme quoi je peux aller la chercher dans un point relais, Sur 2 livraisons réalisés par DPD aucune ne c'est bien passée. CHANGER de prestataire, vos clients apprécieront
This customer has posted a review for his order of 2020-12-06.
Moderated on 2021-01-21.
 (0)
 (0)
2020-12-25
Claudine P.
 Verified Purchase
Lampa Tiffany středomořská modrá

Lampa Tiffany středomořská modrá

Světlo vašeho domova bude synonymem měkkosti, s tímto středomořským vitrážovým svítidlem.
Lampe Méditerranée
J’ai reçu la lampe dans les délais prévus. Elle est encore plus jolie que sur le site ! Je suis vraiment ravie ! J’adore
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2020-12-21.
Moderated on 2020-12-27.
 (0)
 (0)
 

Write a review !



Be careful not to mention your personal informations (name, email, ...)..



Váš komentář bude zveřejněn pouze na webu. Pomůže nám to zlepšit kvalitu nabízených položek. Nesmíte zneužít hodnotící funkci pro zveřejnění komerčního, politického, pornografického, neslušného, trestného, hanlivého nebo nezákonného obsahu. Kopírování názorů již publikovaných jinde je výslovně zakázáno. Vyhrazujeme si právo nezveřejňovat určité komentáře, negativní recenze nebo kritické komentáře, bez ohledu na to, zda hodnocení může být odmítnuto, pokud se domníváme, že by to mohlo mít dopad na obraz nebo prodej produktu nebo našich produktů. společnost. K podání oznámení musí být zákazník zákazníkem a na našich stránkách zadal objednávku. Read our conditions.
Only registered users can report abuse.

Log in or create an account .
Only registered users can vote for a review.

Log in or create an account .
 

Kategorie

Výrobci