Customers reviews There are 268 reviews.

Average votes
4.9 / 5
268 ratings
267 advices
Why review our products?
You help other people in their purchases by sharing your experience.

You help other people in their purchases by sharing your experience.



Language:
Ces avis ont été sélectionnés prioritairement selon votre langue.
2021-07-27
pascale z.
 Verified Purchase
Stříbro barokní křeslo

Stříbro barokní křeslo

Barokní křeslo potažené látky PVC stříbrné barvy s masivní dřevěnou strukturou.
Fauteuil baroque argent
Ils sont superbes Achète 2 pour table à manger Très confortables et de qualité Je suis ravie de mon achat et vais commander à nouveau pour mon salon
This customer has posted a review for his order of 2021-07-12.
Moderated on 2021-07-27.
 (0)
 (0)
2021-07-22
Costantino C.
 Verified Purchase
Deco baru s otočné dveře

Deco baru s otočné dveře

Deco baru s vyklápěcí dvířka do 360 ° v intarzie Elm lupy, Lupa amboyna a Rosewood.
Mobile bar girevole
Molto bello e funzionale
This customer has posted a review for his order of 2021-07-04.
Moderated on 2021-07-27.
 (0)
 (0)
2021-07-20
Theodore T.
 Verified Purchase
Barokní židle černá a zlatá

Barokní židle černá a zlatá

Černá a zlatá barokní židle z masivního buku zahrnuty a čalouněný látkou v sametu.
Chaises baroques
Livraison efficace et produits bien emballés . Produits d'excellente qualité Je recommande vivement ce site
This customer has posted a review for his order of 2021-07-04.
Moderated on 2021-07-27.
 (0)
 (0)
2021-07-19
Jean-Laurent L.
 Verified Purchase
Ministr Ludvíka XV.

Ministr Ludvíka XV.

kancelářský nábytek ušetřit místo v intarzie, skříň.
Malá Komoda styl Charles X

Malá Komoda styl Charles X

Jako noční stolek nebo malé komody nábytek vylepšit váš pokoj s jeho jemné intarzie stylu Karla x..
Jean-Laurent
Bonjour,J'ai reçu mes deux meubles la petite commode de style restauration et le secrétaire après vérification vraiment se sont deux beaux meubles. Même si ke style est différents dans une même pièce cela ne casse pas ou ne choque pas pour les personnes qui souhaite un mélange de style dans une même pièce. La petite commode passe partout surtout dans les petites pièces. Je conseil vraiment aux futurs acheteurs ces deux meubles. Encore merci pour la qualité des meubles.
This customer has posted a review for his order of 2021-06-23.
Moderated on 2021-07-27.
 (0)
 (0)
2021-07-17
Harald N.
 Verified Purchase
Louis XV KOMODY

Louis XV KOMODY

Komoda Louis XV vykládané rosewood na mahagonové rámce, zdobí zlacená bronz zakončené mramoru.
Louis XV Kommode
Ich hatte bereits eine Louis XV Kommode aus ägyptischer Manufaktur über einen deutsche Onlinevertrieb erstanden und wollte diesem noch ein zweites Stück als Pendant gegenüberstellen. Zu meinem Bedauern sah ich, dass der Onlineanbieter nicht mehr existierte. Ich suchte im Internet und fand Websides von Möbelherstellern in Ägypten, die Ware auch en detail, also als Einzelstück zum Kauf ermöglichten. Zum Kaufpreis kamen aber hohe Transportkosten, Kosten der Transportversicherung und eine nochmalige Speditionsabwicklung vom europäischen Frachthafen zum Wohnort. Die Gesamtsumme war für mich nicht mehr akteptabel. So stieß ich auf HT Deco, deren Onlineangebot mit sämtlichen relevanten Informationen preisgünstig, sehr realistisch und zuverlässig erschien. Anfangs fand ich nichts Passendes, später kamen weitere Modelle in deren Webside hinzu, die sehr meinen Vorstellungen entsprachen.Zu HT Deco: die Kommunikation funktioniert gut, Fragen werden kurzfristig beantwortet. Der Preis der Möbel ist moderat, die Qualität bemerkenswert. Es handelt sich immerhin um kunstvolle Reproduktionen repräsentativer Möbel mit großartigen Intarsienarbeiten aus erlesenen Holzsorten. Eine „LOUIS XV Kommode“ wird noch mit einer schweren Marmorplatte geziert, die dem Aussehen ein äußerst respektables, exquisites Aussehen verleiht. Die Lieferung ist, da Lagerware, äußerst zügig erfolgt, binnen weniger Tage von Frankreich nach Österreich. Die Transportkosten stehen in entsprechender Relation. Zu beachten: Lieferung erfolgt nur bis zu sogenannter „Hauskante“. Kann bei größeren Gegenständen, wie einer Kommode, beschwerlich werden. Sollte der Außenkarton nicht in den Lift passen, muss im Erdgeschoß entpackt werden. Sinnvoll, sich bereits mit Utensilien wie Messer, Scheren und vor allem einem „Übersiedler Rollbrett“, etc. vorzubereiten. Das Möbel besteht aus mehreren Teilen, Korpus, Laden, Deckplatte können einzeln getragen werden, also nicht nötig, unbedingt ein extra Service zu veranschlagen. Kommode und Marmorplatte sind professionell verpackt, beide haben den Transport gut überstanden. Die Bezahlung erfolgte mittels Kreditkarte über die gesicherte „Payplug-Pay-Seite“, die Kartennummer wird verschlüsselt; all das hat problemlos funktioniert. Ich bekam sofort per mail die Zahlungs, und Auftragsbestätigung. Auch bald darauf die Lieferzeit. Den Verlauf kann man natürlich online verfolgen. Ich bin über das neue Möbel sehr erfreut, es erfüllt meine Erwartungen und ist für meinen Geschmack eine ästhetische Bereicherung. Ein winziges Stück Versailles im Wohnzimmer.Zusammenfassend: Preise sind leistbar und in gutem Verhältnis. Es gibt weitere Onlineanbieter anderer Preissegmente, welchen zu Folge ich keine Bestellung getätigt hätte. Kommunikation erfolgt rasch, zügige, kurze Lieferzeit, finanzielle Transaktion problemlos, Verpackung und Lieferzustand sehr gut. Produktqualität sehr gut. Bei zu geringer Liftgröße muß schon im Groundfloor entpackt und letzte Meter selbst spediert werden. Diese Mühe lohnt die Freude nach dem Aufstellen.
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-06-30.
Moderated on 2021-07-27.
 (0)
 (0)
2021-07-16
PATRICE G.
 Verified Purchase
Lampa v stylu Tiffany - H: 49 cm

Lampa v stylu Tiffany - H: 49 cm

Styl mise je Tiffany lampa art deco, jeho opalescentní sklo vitráže je zvýrazněn cabochons. 
TRANSACTION IDEALE
merci article conforme à la description et envoi très rapide et soigné très satisfait de mon premier achat
This customer has posted a review for his order of 2021-07-01.
Moderated on 2021-07-27.
 (0)
 (0)
2021-07-01
Julia K.
 Verified Purchase
Stojací lampa Tiffany azurově modrá

Stojací lampa Tiffany azurově modrá

Skládá ze zatažené okno, tato stojací lampa Tiffany přinese do vašeho domova uklidňující světlo.
Tout etait excellent
Rien a dire: livraison rapide, lampe conforme a la description. Seul bemol: l'emballage tres polluante.
This customer has posted a review for his order of 2021-06-20.
Moderated on 2021-07-24.
 (0)
 (0)
2021-06-29
Michel G.
 Verified Purchase
Nástěnné svítidlo Tiffany art deco bílá perleť

Nástěnné svítidlo Tiffany art deco bílá perleť

Nástěnná lampa ve stylu art deco s duhovými a skládanými geometrickými barevnými skly, v perleťové a opaleskující bílé barvě.
Nástěnná lampa Tiffany v secesním stylu

Nástěnná lampa Tiffany v secesním stylu

Se svým květinovým dekorem na 1900 stylu bílým pozadím, bude to nástěnné svítidlo osvětlení interiéru s jasným světlem.
achat appliques
Super contente de mon achat .Les appliques sont magnifiques ,la livraison rapide .Tout est parfait. Merci
This customer has posted a review for his order of 2021-06-13.
Moderated on 2021-06-29.
 (0)
 (0)
2021-06-29
ANGEL A.
 Verified Purchase
Marseille Deco bufet

Marseille Deco bufet

Deco bufet otevře dva krásné dveře v barvě palisandru a zvětšovací sklo Elm, uvnitř a skvrnité mahagonový intarzie.
Todo perfecto!
El mueble es tal y como estaba descrito y se mostraba en las imágenes. Los detalles y la calidad de la terminación son excelentes. 100% recomendado
This customer has posted a review for his order of 2021-06-12.
Moderated on 2021-06-29.
 (0)
 (0)
2021-06-27
Alain P.
 Verified Purchase
Stůl Deco

Stůl Deco

Kulatý stůl art deco s intarzie dvoutónové.
très satisfait
This customer has posted a review for his order of 2021-05-17.
Moderated on 2021-06-29.
 (0)
 (0)
2021-06-23
Geert D.
 Verified Purchase
Skříňka Empire

Skříňka Empire

Kulaté styl říše završena tableside s mramoru.
Zeer grote kwaliteit Gueridon Empire
De bijzettafel is van zeer grote kwaliteit en zeer goed afgewerkt. de materialen zijn zoals beschreven. Vlotte en correcte afhandeling.
This customer has posted a review for his order of 2021-06-06.
Moderated on 2021-06-29.
 (0)
 (0)
2021-06-22
dominique p.
 Verified Purchase
Nástěnná lampa Tiffany ve stylu Art Deco

Nástěnná lampa Tiffany ve stylu Art Deco

Tato lampa Tiffany, inspirovaná modely z období umění a dekorace, zabírá přímé a geometrické linie 30. let.
Très belles appliques
Les appliques sont très bien, faciles à installer et font un très bel effet une fois posées. De plus bravo pour la livraison ultrarapide et soignée. Je recommande vraiment.
This customer has posted a review for his order of 2021-06-06.
Moderated on 2021-06-29.
 (0)
 (0)
2021-06-17
Jean-François P.
 Verified Purchase
Litinová středomořská váza na litinové základně - H: 73,5 cm

Litinová středomořská váza na litinové základně - H: 73,5 cm

Pot pro zahradu-styl Medici černá litina s černou litinovou základnou, bude to jasně zdobí vaše vchody nebo příjezdové cesty. 
Achat de 2 vases Médicis en fonte sur socle en fonte
Je suis très satisfait du contenu de ma commande.De meilleure façon, je vous invite simplement à informer votre clientèle de la date de livraison du colis . J'ai dû contacter à plusieurs reprises le livreur GEODIS pour le savoir. En effet, ne le sachant pas, je pouvais être absent le jour de la livraison. Le livreur a été parfait.
This customer has posted a review for his order of 2021-06-01.
Moderated on 2021-06-18.
 (0)
 (0)
2021-06-12
CATIA M.
 Verified Purchase
Stolní lampa Tiffany Wistéria

Stolní lampa Tiffany Wistéria

Lampa Tiffany Wistéria je reprodukce původního modelu amerického umělce Louise Comfort Tiffanyho.
Stupenda!
Lampada molto bella e di grande effetto. Imballaggio accurato per consegne a lunga distanza. Molto soddisfatta!
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-05-27.
Moderated on 2021-06-12.
 (0)
 (0)
2021-06-12
Jeanne M.
 Verified Purchase
Černá barokní vitrína

Černá barokní vitrína

Barokní okno v masivu černé, zdobené sochy se sklenkou dveří se vyrábí ručně, aktivum je perfektní na originální ozdobu.
Vitrine baroque
Je suis enchantée de mon achat sur votre site fiable et correct je le recommande vivement à tous livraison impeccable ce site mérite le maximum d étoiles pour sa compétence merci
This customer has posted a review for his order of 2021-05-19.
Moderated on 2021-06-12.
 (0)
 (0)
2021-06-09
Toni L.
 Verified Purchase
Tiffany lampa slunečnicová

Tiffany lampa slunečnicová

Tá Tiffany slunečnicová lampa je vytvořen podle metody předků, s ručně sestavenými vitrážovými okny svařenými do cínu a bronzovou patinovanou kovovou základnou.
ich bin sehr zufrieden, sehr empfehlenwert. I´m satisfied, I can fully recommend it
This customer has posted a review for his order of 2021-05-22.
Moderated on 2021-06-12.
 (0)
 (0)
2021-06-07
Florence L.
 Verified Purchase
Barokní křeslo šedá myš

Barokní křeslo šedá myš

Polstrovaný čalouněné křeslo barokní styl tkanina sametu, se záznamem na stříbrné masivní buk dřevěná stavba.
Flo
Un très beau fauteuil de bonne qualité. Cadeau pour ma fille qui est ravie. Côté transport sans souci arrivé comme prévu par le site
This customer has posted a review for his order of 2021-05-21.
Moderated on 2021-06-07.
 (0)
 (0)
2021-06-04
Bruno D.
 Verified Purchase
Nástěnná lampa Tiffany v secesním stylu

Nástěnná lampa Tiffany v secesním stylu

Se svým květinovým dekorem na 1900 stylu bílým pozadím, bude to nástěnné svítidlo osvětlení interiéru s jasným světlem.
Parfait
comme toujours, livraison idéale, bien emballé et ultra rapide. Produit conforme et très beau. Merci.
This customer has posted a review for his order of 2021-05-16.
Moderated on 2021-06-07.
 (0)
 (0)
2021-06-04
Gilbert W.
 Verified Purchase
Černý barokní židle na květiny

Černý barokní židle na květiny

Černý barokní křeslo květy s pevným dřevěným rámem, pokryté látkou květované vzorem.
Chaise baroque fleurs noires
Les meubles de hTdeco sont de qualité supérieure, ces articles aussi, l'emballage est top, beaucoup d'attention y est portée, le service est top amical et attentionné, donc fortement recommandé pour les consommateurs et les particuliers qui aiment les produits uniques. meilleures salutations LC
This customer has posted a review for his order of 2021-04-29.
Moderated on 2021-06-04.
 (0)
 (0)
2021-06-01
David C.
 Verified Purchase
Nástěnné svítidlo Tiffany art deco bílá perleť

Nástěnné svítidlo Tiffany art deco bílá perleť

Nástěnná lampa ve stylu art deco s duhovými a skládanými geometrickými barevnými skly, v perleťové a opaleskující bílé barvě.
Tiffany lamps
Quick delivery, good packaging and lamps very well protected! Nice service!
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-05-15.
Moderated on 2021-06-03.
 (0)
 (0)
2021-05-28
Cristiano N.
 Verified Purchase
Červené křeslo dřevěné zlacené stylu Ludvíka XV

Červené křeslo dřevěné zlacené stylu Ludvíka XV

Křeslo Louis XV z masivního buku s červené saténové látky je pohodlné sedadlo, přináší co největší elegance ve vaší domácnosti.
Sofa Louis XV červené a zlaté dřevo

Sofa Louis XV červené a zlaté dřevo

Gauč the Ludvíka XV z masivního buku s rokokovým červená saténová tkanina je široké a pohodlné sedadlo poskytující prvotřídní poznámku ve vašem interiéru.
Perfect!
Everything was perfect, just like on the pictures. The sofa and chair are actually very comfortable! Very good material. Orderer to Portugal, the delivery was nice
This customer has posted a review for his order of 2021-05-10.
Moderated on 2021-05-29.
 (0)
 (0)
2021-05-19
caroline m.
 Verified Purchase
Černý barokní křeslo

Černý barokní křeslo

Barokní židle černá, oblečený v krásné látky v sametu na masivní dřevěný rám.
Chaises baroque
Magnifiques! Qualité haut de gamme. Suivi du transport étape par étape. Très bien emballer. Je suis très contente
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-04-30.
Moderated on 2021-05-25.
 (0)
 (0)
2021-05-14
Fabrice B.
 Verified Purchase
Louis XV komoda v intarzii Marseille

Louis XV komoda v intarzii Marseille

Šatník dvou zásuvek s skokem mezi jednotlivými mramorovými vrty.
Très satisfait
De beaux meubles de style à petit prix. La livraison est également de qualité. Je recommande vivement.
This customer has posted a review for his order of 2021-04-28.
Moderated on 2021-05-18.
 (0)
 (0)
2021-05-13
Geert D.
 Verified Purchase
Louis XV styl válec stůl

Louis XV styl válec stůl

Praktické tento Louis XV styl válec sekretářka otevře rychle tahem jeho středovou zásuvku, kompaktní šetří místo.
Great piece
Bureau looks great, great finish
This customer has posted a review for his order of 2021-04-28.
Moderated on 2021-05-18.
 (0)
 (0)
2021-05-12
Nataly D.
 Verified Purchase
Posvátná Tiffany bambusová lampa

Posvátná Tiffany bambusová lampa

Slepé kabošony kontrastují se zelenými listy a vlnité průsvitné sklo.
Un bonheur
Lampe achetée pour une très grande amie dont c'était l'anniversaire. Cette amie m'a écrit que cette lampe lui avait éclairé sa journée de bonheur. Un bel article semblable à celui sur le site. Je recommande fortement HT DECO.
This customer has posted a review for his order of 2021-05-03.
Moderated on 2021-05-14.
 (0)
 (0)
2021-05-12
Javier d.
 Verified Purchase
Tiffany lampa žena

Tiffany lampa žena

Tá Tiffany lampa se vyrábí tradiční metodou, s ručně sestavenými vitrážovými okny přivařenými k plechovce s opalescentní skleněnou žalutnicí nad sochou ženy.
Perfecto.
Muy rápido y perfecta mente embalado.
This customer has posted a review for his order of 2021-04-29.
Moderated on 2021-05-14.
 (0)
 (0)
2021-05-12
Esther f.
 Verified Purchase
Nástěnná lampa Tiffany řady Brusel

Nástěnná lampa Tiffany řady Brusel

Nástěnná lampa Tiffany řady Brusel série je sestaven s skutečné objektivy v dekorace květin.
Wonderfull
Envío rápido y la lampara preciosa
This customer has posted a review for his order of 2021-05-05.
Moderated on 2021-05-14.
 (0)
 (0)
2021-05-11
Jeanne V.
 Verified Purchase
Závěsné svítidlo Tiffany Toulouse

Závěsné svítidlo Tiffany Toulouse

Závěsné svítidlo Tiffany Dragonfly Series Toulouse je sestaven s skutečné objektivy.
Magnifique lustre ! Merci
This customer has posted a review for his order of 2021-04-26.
Moderated on 2021-05-14.
 (0)
 (0)
2021-05-07
Anette B.
 Verified Purchase
Tiffany lampa s poinsettias

Tiffany lampa s poinsettias

Abat-skutek ve skle vitráže s květy Poinsettia ve výzdobě kovovou nohou bronzové patiny.
lamporder
I am satisfied! Thankyou.
This customer has posted a review for his order of 2021-04-21.
Moderated on 2021-05-10.
 (0)
 (0)
2021-05-07
Svetozar C.
Tiffany lampa slunečnicová

Tiffany lampa slunečnicová

Tá Tiffany slunečnicová lampa je vytvořen podle metody předků, s ručně sestavenými vitrážovými okny svařenými do cínu a bronzovou patinovanou kovovou základnou.
Trop beau !!!
La deuxième lampe style Tiffany qu’on vient de recevoir aujourd’hui à moins de 48 heures après l’achat. Comme d’habitude produit livré et emballé avec le plus grand soin Y’a vraiment pas s’inquiéter pour ça…
This customer share an image.
Moderated on 2021-05-10.
 (0)
 (0)
2021-05-05
Svetozar C.
Velká lampa Tiffany modrá

Velká lampa Tiffany modrá

s středomořských barvách, tento styl lampy Tiffany ozáří vaši místnost s příjemným světlem.
Juste magnifique
Une majestueuse réplique TiffanyReçu en moins de 48 heures, emballage très sérieux Elle est beaucoup plus joli en vrai que sur la photo J’ai pas de mots, tellement que je suis bluffé!!!! Vraiment trop heureux
This customer share an image.
Moderated on 2021-05-07.
 (0)
 (0)
2021-05-04
Lydie L.
 Verified Purchase
Medici váza s rukojetí 38 cm

Medici váza s rukojetí 38 cm

Medici-styl litinové vazašky se dvěma rukojetí na bocích, staromódní řemeslné zpracování.
Vase Médicis
Belle reproduction. Arrivé dans les temps et très bien emballé le vase fait son effet. Un plus non négligeable, le service clients est très joignable (ce qui n'est pas toujours le cas) et à l'écoute.
This customer has posted a review for his order of 2021-04-17.
Moderated on 2021-05-04.
 (0)
 (0)
2021-05-02
Nathalie D.
 Verified Purchase
Louis XV KOMODY

Louis XV KOMODY

Komoda Louis XV vykládané dekor květin.
Bel effet
Joli petit meuble, fait son effet. Livré rapidement sur rendez-vous. Belle finition avec plateau de marbre. Dommage que les tiroirs soient moins logeables que je n’espérais.
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-04-12.
Moderated on 2021-05-03.
 (0)
 (0)
2021-04-30
Mónika B.
 Verified Purchase
Lampa Tiffany Guzzini

Lampa Tiffany Guzzini

Tento přípravek má barevný odstín lampy s modrými, bílými a červenými květy, vyzařuje světlo a je tak dekorativní, jak je příjemné.
Perfect
Fast shipping, beautiful Produkt
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-04-15.
Moderated on 2021-05-03.
 (0)
 (0)
2021-04-29
Jeanne V.
 Verified Purchase
Nástěnná lampa Tiffany v secesním stylu

Nástěnná lampa Tiffany v secesním stylu

Se svým květinovým dekorem na 1900 stylu bílým pozadím, bude to nástěnné svítidlo osvětlení interiéru s jasným světlem.
Magnifique applique
This customer has posted a review for his order of 2021-04-14.
Moderated on 2021-05-03.
 (0)
 (0)
2021-04-28
MARIA N.
 Verified Purchase
Křeslo Louis XV dřevěné tkaniny a bílá, satin

Křeslo Louis XV dřevěné tkaniny a bílá, satin

Křeslo stylu Ludvíka XV lakovaného bukového dřeva čalouněné saténové tkaniny a bílá.
Fauteuil Louis XV.
Les fauteuils sont exactement comme sur la photo.
This customer has posted a review for his order of 2021-04-12.
Moderated on 2021-04-29.
 (0)
 (0)
2021-04-27
Raymond M.
 Verified Purchase
Tiffany lampa Lotus žlutá

Tiffany lampa Lotus žlutá

Jeho žlutý stínidlo je inspirováno pagodou, sklo je vyrobeno metodou "Favrile".
Still Enjoying My Lotus Tiffany Lamp
I already left my feedback posted on 2021-04-21.
This customer has posted a review for his order of 2021-04-10.
Moderated on 2021-04-29.
 (0)
 (0)
2021-04-26
CATHERINE L.
 Verified Purchase
Socha bronzová bohyně Themis spravedlnosti

Socha bronzová bohyně Themis spravedlnosti

Bronzová socha vyrobené v ztraceného vosku, skutečné mramor s výškou 44 cm základní.
Křeslo Louis XV v černém sametu

Křeslo Louis XV v černém sametu

Toto Křeslo Louis XV v černém sametu s konstrukcí z masivního buku je luxusní nábytek s pověstí, která nikdy překonán času.
Černý barokní křeslo

Černý barokní křeslo

Černý barokní křeslo potažené černým sametem na konstrukci z masivní buku.
Très jolis produits
Conformes à la description et commande ... très bien emballés et protégés pour transport
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-04-07.
Moderated on 2021-04-26.
 (0)
 (0)
2021-04-24
Daniel M.
 Verified Purchase
Barokní tiffany lampa

Barokní tiffany lampa

Tá Benátky barokní Tiffany Lampa čtyřiašedesátiletý výšku, jeho stínidlo je vyrobeno ze skutečného skla.
Très belle lampe
La livraison a été rapide, dans un emballage très bien protégé. La lampe est très belle. Merci !
This customer has posted a review for his order of 2021-04-09.
Moderated on 2021-04-24.
 (0)
 (0)
2021-04-23
Morgane A.
 Verified Purchase
Stříbro barokní křeslo

Stříbro barokní křeslo

Stříbrné barokní křeslo s dřevěným rámem bukového pokrytému látkou v vysoce kvalitní PVC.
Superbe
Il est juste magnifique, je recommande ce site ! Et je tenais à dire que la livraison est ultra rapide
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-04-07.
Moderated on 2021-04-24.
 (0)
 (0)
2021-04-22
Tomislav Š.
 Verified Purchase
Závěsné svítidlo Tiffany Tiffany s vážky

Závěsné svítidlo Tiffany Tiffany s vážky

Zavěšení se secesním dekorem, skládající se z modrého, bílého skla a červených kabošonů.
Tomislav from Zagreb, Croatia
Great service, fast delivery and the lamp was delivered without any damage, looking great, better than on the pictures
This customer has posted a review for his order of 2021-04-02.
Moderated on 2021-04-24.
 (0)
 (0)
2021-04-21
Raymond M.
Tiffany lampa Lotus žlutá

Tiffany lampa Lotus žlutá

Jeho žlutý stínidlo je inspirováno pagodou, sklo je vyrobeno metodou "Favrile".
I am very satisfied with the Tiffany Lotus Lamp (reference st17) in yellow glass. It is a classic style and well made. Shipping to New York was excellent, only 8 days. It arrived safe and sound without any damage and was set-up in just a few minutes.
Moderated on 2021-04-24.
 (0)
 (0)
2021-04-17
Joyce L.
 Verified Purchase
Bílé barokní křeslo

Bílé barokní křeslo

Bílé barokní křeslo potažené syntetické tkaniny bílé barvy vysoké kvality na lakovaném dřevěném rámu bílý.
Fauteuil baroque blanc
Il est splendide ! Plus beau en vrai !! Communications délai et livraison avec le site parfaitement respecté. Bravo.
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-04-02.
Moderated on 2021-04-17.
 (0)
 (0)
2021-04-16
PICABIA
Lampa Tiffany Guzzini

Lampa Tiffany Guzzini

Tento přípravek má barevný odstín lampy s modrými, bílými a červenými květy, vyzařuje světlo a je tak dekorativní, jak je příjemné.
Avec des tons pastels qui deviennent magnifiques une fois éclairés !
Cette seconde lampe est toute aussi belle que la lampe Tiffany aux Poinsettias. Les couleurs dans les tons pastels sont moins éclatantes mais une fois éclairée la magie opère et enchante de nouveau le regard... N'oubliez pas le guide ;)
Moderated on 2021-04-16.
 (0)
 (0)
2021-04-16
Brigitte P.
 Verified Purchase
Bronzová socha mladé tanečnice

Bronzová socha mladé tanečnice

Art deco bronzová postava tanečnice vyrobené z vosku ztraceného v hnědé patině na skutečné mramorové základně, ve výšce 32 cm.
Danseuse en bronze
Magnifique. Fidèle à la description. Envoi très rapide et soigné. Très satisfaite de mon achat
This customer has posted a review for his order of 2021-04-01.
Moderated on 2021-04-16.
 (0)
 (0)
2021-04-15
Jacques V.
 Verified Purchase
Bílá ve stylu Ludvíka XV. barokní Komoda

Bílá ve stylu Ludvíka XV. barokní Komoda

Bílý ve stylu Ludvíka XV. barokní Komoda má strukturu v masivní buk, lakovaný lesklý bílý, s třemi zásuvkami pro uložení vašich věcí.
achat d'une commode Louis XV
Très satisfait de notre achat .livré 7 jours après la commande .
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-03-31.
Moderated on 2021-04-16.
 (0)
 (0)
2021-04-15
Karl S.
 Verified Purchase
Louis XV KOMODY

Louis XV KOMODY

Komoda Louis XV zakřivené a vykládané otevření před třemi zásuvkami patrovou.
Emballage et livraison parfaits
Meuble très bien protégé et livraison sans problème. Je suis très content.
This customer has posted a review for his order of 2021-03-31.
Moderated on 2021-04-15.
 (0)
 (0)
2021-04-14
PICABIA
Tiffany lampa s poinsettias

Tiffany lampa s poinsettias

Abat-skutek ve skle vitráže s květy Poinsettia ve výzdobě kovovou nohou bronzové patiny.
UN PRODUIT RÉALISÉ EN CHINE ET DE GRANDE QUALITÉ
UN PRODUIT RÉALISÉ EN CHINE ET DE GRANDE QUALITÉ On ne peut pas dire cela de tout ce qui provient du pays de Confucius mais là, je suis étonné surtout par la qualité de l'abat-jour (ce n'est pas du plastique)... Les couleurs une fois éclairées sont tout simplement magnifiques... Merci à ces travailleurs de l'ombre qui font un travail de qualité. Par contre, je pense que le fabricant améliorerait de façon notable l'esthétique du produit si le pied était réalisé en bronze. Malgré cela, je ne regrette pas cet achat qui me pousse à en commander une autre...
Moderated on 2021-04-15.
 (0)
 (0)
2021-04-10
Anette W.
 Verified Purchase
Nástěnná lampa Tiffany středomořská kolekce

Nástěnná lampa Tiffany středomořská kolekce

Vyberte si nástěnné svítidlo Tiffany ze seriálu Středomoří, pro elegantní a světlé atmosféru.
Super!
Ich bin sehr zufrieden mit dem gesamten Ablauf und die Tiffany-Lampen sind sehr schön!
This customer has posted a review for his order of 2021-03-25.
Moderated on 2021-04-15.
 (0)
 (0)
2021-04-09
Ruben E.
 Verified Purchase
Barokní židle Blue King

Barokní židle Blue King

Modrý barokní křeslo v pevné bukové král zahrnuty a polstrované Krásný květinový vzor tkaniny.
Espectacular
Compre las Silla Barroca y no podía ser mas bonita, mucho mejor que en la foto.
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-03-24.
Moderated on 2021-04-10.
 (0)
 (0)
 

Write a review !



Be careful not to mention your personal informations (name, email, ...)..



Váš komentář bude zveřejněn pouze na webu. Pomůže nám to zlepšit kvalitu nabízených položek. Nesmíte zneužít hodnotící funkci pro zveřejnění komerčního, politického, pornografického, neslušného, trestného, hanlivého nebo nezákonného obsahu. Kopírování názorů již publikovaných jinde je výslovně zakázáno. Vyhrazujeme si právo nezveřejňovat určité komentáře, negativní recenze nebo kritické komentáře, bez ohledu na to, zda hodnocení může být odmítnuto, pokud se domníváme, že by to mohlo mít dopad na obraz nebo prodej produktu nebo našich produktů. společnost. K podání oznámení musí být zákazník zákazníkem a na našich stránkách zadal objednávku. Read our conditions.
Only registered users can report abuse.

Log in or create an account .
Only registered users can vote for a review.

Log in or create an account .
 

Kategorie

Výrobci