Customers reviews There are 49 reviews.

Average votes
4.9 / 5
49 advices
Why review our products?
You help other people in their purchases by sharing your experience.
You help other people in their purchases by sharing your experience.


Ces avis ont été sélectionnés prioritairement selon votre langue.
2020-02-18
CHAMALIERES
Stůl Deco na ikonu lupy v Elm

Stůl Deco na ikonu lupy v Elm

Tabulka stylu Art deco s top intarzie Elm Lupa, vykládané rosewood na jedné noze struktura bukového.
SUPER TABLE ART DECO
Nous l'avons attendu un peu mais ce n'était pas de la faute d'HT DECO. table superbe , nous ne regrettons pas notre choix.
Moderated on 2020-02-18.
 (0)
 (0)
2020-02-12
MICHAUD M.
 Verified Purchase
Aplikovat Tiffany art deco New York

Aplikovat Tiffany art deco New York

Platí Tiffany s vitráží s typickými formami období umění a dekorace 1920.
Livraison super
Plus rapide que prévu, super suivi, choix des dates de réception, bien emballé, livreur sympa etc.... Bravo et merci beaucoup.
This customer has posted a review for his order of 2020-02-02.
Moderated on 2020-02-12.
 (0)
 (0)
2020-02-12
Gilbert W.
 Verified Purchase
Stříbrný barokní stůl 200 cm dlouhý

Stříbrný barokní stůl 200 cm dlouhý

Velký barokní stůl pro jídelnu Ludvíka XIV.
pracht product goed verpakt
De zilveren tafel is een pracht exemplaar goed te gebruiken als eetkamertafel maar kan ook voor diverse evenementen de tafel is zilver verguld goed verpakt dus zeker een aan rader
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2019-12-14.
Moderated on 2020-02-12.
 (0)
 (0)
2020-02-07
RENE M.
 Verified Purchase
Černá a zlatá barokní pohovka

Černá a zlatá barokní pohovka

Baroko je styl, který prošel pěti století, aniž by ztratila cokoli svou krásou nebo jeho pověst. Je to styl, který je stále populární dnes. Černé a zlaté barokní pohovka...
Très beau canapé de très belle qualite
This customer has posted a review for his order of 2020-01-28.
Moderated on 2020-02-07.
 (0)
 (0)
2020-02-05
Yann P.
 Verified Purchase
Tiffjakoukoliv Lille lampa

Tiffjakoukoliv Lille lampa

V barokním duchu to stolní lampa  má velmi světlý odstín s bílým pozadím, zvýrazněný kousky okrebarevného barevného skla.
belle lampe
très beau produit avec des delai de livraison très rapide;
This customer has posted a review for his order of 2020-02-01.
Moderated on 2020-02-06.
 (0)
 (0)
2020-02-03
Kahina P.
Chaise et fauteuil baroque or et noir
Je suis très satisfaite, les meubles sont de qualité et la livraison très rapide. Je recommande vivement!
Moderated on 2020-02-06.
 (0)
 (0)
2020-01-31
Marie-Paule B.
 Verified Purchase
Tiffanská nástěnná dekorace art deco

Tiffanská nástěnná dekorace art deco

Aplikovaná na zeď 1930, s pletkami, hladkými objektivy a světly světlé barvy.
Applique Tiffany
L'applique correspond à mes attentes. Commande, livraison et marchandise, tout s'est bien énchaîné. merci
This customer has posted a review for his order of 2020-01-21.
Moderated on 2020-02-06.
 (0)
 (0)
2020-01-31
Jaya P.
 Verified Purchase
Tiffany lampa s dekorem vážky

Tiffany lampa s dekorem vážky

Stolní lampa Tiffany na vážky z výšky 165 cm
Lampadaire
Je suis ravie livraison rapide et dans un emballage très sécurisé. Produit conforme à la description et photo. Donc satisfaite
This customer has posted a review for his order of 2020-01-21.
Moderated on 2020-02-06.
 (0)
 (0)
2020-01-30
FREDERIC P.
 Verified Purchase
Lampu Tiffany tulipány

Lampu Tiffany tulipány

Praktické a dekorativní lampy Tiffany stylu art nouveau může sublimovat váš interiér s nadčasovou krásu a dokonalý nástroj.
Rapport qualité prix imbattable
Très bien emballé Belles finitions Rien à redire
This customer has posted a review for his order of 2020-01-20.
Moderated on 2020-01-30.
 (0)
 (0)
2020-01-28
isabelle P.
 Verified Purchase
Stolní lampa Tiffany modré Středomoří

Stolní lampa Tiffany modré Středomoří

Si můžete s tímto stojací lampa Tiffany Průvodce rozptyl světla v jednom směru přesný, ideální ke čtení nebo bodové.
Lampu Tiffany modré Středomoří

Lampu Tiffany modré Středomoří

Světlo vašeho domova bude synonymem pro sladkost, s tohoto svítidla do okna středomořské.
Top!
Top!
This customer has posted a review for his order of 2020-01-17.
Moderated on 2020-01-30.
 (0)
 (0)
2020-01-24
Robert E.
Stolní lampa tiffjakákoli

Stolní lampa tiffjakákoli

Stín je podepřený bronzovou nohou, jeho standardní velikostí je osvětlením všech místností v domě, které jsou stejně užitečné jako dekorativní.
ein Traum :)
unschlagbares Preis Leistungsverhältnis. Wunderschöne Tiffany Lampe. Hochwertige Qualität, schöne Größe. Ich bin begeistert. Unglaublich für so wenig Geld so eine schöne Lampe zu bekommen.
Moderated on 2020-01-30.
 (0)
 (0)
2020-01-24
Robert E.
 Verified Purchase
Lampu Tiffany zelené Libellule

Lampu Tiffany zelené Libellule

Lampy Tiffany zelené vážky se skládá z vyškolených vitráže reálného čočky sestaveny ručně pájené cínem po tradiční metodou Louis Comfort Tiffany.
wunderschöne kleine Tiffany Lampe
Ich bin positiv überrascht von der Qualität der Lampe. Vom Lampenschirm bis zum Standfuß alles sauber und hochwertig verarbeitet. Schon das hohe Gewicht zeugt von der guten Qualität der Lampe. Sieht genauso aus wie auf der Abbildung des Verkäufers. Man hat schon fast ein schlechtes Gewissen so wenig Geld für so eine schöne Tiffany Lampe bezahlt zu haben.
This customer has posted a review for his order of 2020-01-01.
Moderated on 2020-01-25.
 (0)
 (0)
2020-01-14
Jeanne V.
 Verified Purchase
Aplikované série Tiffany Mediterranean

Aplikované série Tiffany Mediterranean

Pro osvětlení vaší zdi prozáří váš domov s skutečné Tiffany středomořské série, zen a světelná atmosféra.
Applique
Magnifique applique, livraison rapide et soignée !
This customer has posted a review for his order of 2020-01-07.
Moderated on 2020-01-14.
 (0)
 (0)
2020-01-14
pierre T.
 Verified Purchase
Lampa tiffat Dragonfly

Lampa tiffat Dragonfly

Lampa tiffat Dragonfly s osvětlenou základnou a barevnými skleněnými Lampizámi.
pas déçus
pour cette lampe fragile le délai de livraison a été respecté, l'emballage était parfait, et elle correspond en tous points à la description et photo que nous avions lors de la commande. Unique tout petit bémol, l'ampoule livrée avec la lampe qui éclaire l'intérieur du pied ne met pas en valeur ce pied car de trop faible puissante, nous recommandons une lampe LED de 35W, effet assuré
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2020-01-07.
Moderated on 2020-01-14.
 (0)
 (0)
2020-01-10
alexandra v.
 Verified Purchase
Lampu Tiffany modré Středomoří

Lampu Tiffany modré Středomoří

Světlo vašeho domova bude synonymem pro sladkost, s tohoto svítidla do okna středomořské.
Ravissante
Très jolie, emballée avec beaucoup de soin, livrée rapidement
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2020-01-03.
Moderated on 2020-01-14.
 (0)
 (0)
 

Write a review !



Be careful not to mention your personal informations (name, email, ...)..



Váš komentář bude zveřejněn pouze na webu. Pomůže nám to zlepšit kvalitu nabízených položek. Nesmíte zneužít hodnotící funkci pro zveřejnění komerčního, politického, pornografického, neslušného, trestného, hanlivého nebo nezákonného obsahu. Kopírování názorů již publikovaných jinde je výslovně zakázáno. Vyhrazujeme si právo nezveřejňovat určité komentáře, negativní recenze nebo kritické komentáře, bez ohledu na to, zda hodnocení může být odmítnuto, pokud se domníváme, že by to mohlo mít dopad na obraz nebo prodej produktu nebo našich produktů. společnost. K podání oznámení musí být zákazník zákazníkem a na našich stránkách zadal objednávku. Read our conditions.
Only registered users can report abuse.

Log in or create an account .
Only registered users can vote for a review.

Log in or create an account .
 

Kategorie

Výrobci