Customers reviews There are 219 reviews.

Average votes
4.9 / 5
219 ratings
218 advices
Why review our products?
You help other people in their purchases by sharing your experience.

You help other people in their purchases by sharing your experience.



Language:
Ces avis ont été sélectionnés prioritairement selon votre langue.
2021-04-09
Ruben E.
 Verified Purchase
Barokní židle Blue King

Barokní židle Blue King

Modrý barokní křeslo v pevné bukové král zahrnuty a polstrované Krásný květinový vzor tkaniny.
Espectacular
Compre las Silla Barroca y no podía ser mas bonita, mucho mejor que en la foto.
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-03-24.
Moderated on 2021-04-10.
 (0)
 (0)
2021-04-09
Dominique G.
 Verified Purchase
Nástěnné svítidlo Tiffany art deco bílá perleť

Nástěnné svítidlo Tiffany art deco bílá perleť

Nástěnná lampa ve stylu art deco s duhovými a skládanými geometrickými barevnými skly, v perleťové a opaleskující bílé barvě.
Applique
Délai de livraison respecté. Très bien protégé. Super
This customer has posted a review for his order of 2021-03-24.
Moderated on 2021-04-09.
 (0)
 (0)
2021-04-07
Florent F.
 Verified Purchase
Litinová podstavec - H: 112 cm váza Medici

Litinová podstavec - H: 112 cm váza Medici

Váza Medici litinový podstavec výška celkem 112 cm.
Nickel parfait !
This customer has posted a review for his order of 2021-03-20.
Moderated on 2021-04-07.
 (0)
 (0)
2021-04-01
Eric B.
Stojací lampa Tiffany ve stylu art deco 1920

Stojací lampa Tiffany ve stylu art deco 1920

Vytvořen podle tradiční metody slavného sklářského výtvarníka, stojací lampa Tiffany art deco žárovčička zvýrazní krásu jeho vitráže oken skrze světlo.
Super achat
D’abord expédition et livraison ultra rapide service soigné BRAVO très bel objet conforme au descriptif… attention à la hauteur qui est plus proche de 160cm… je l’ai placé sur un support pour le rehausser Fonctionne avec 1 SEULE ampoule E27
This customer share an image.
Moderated on 2021-04-01.
 (0)
 (0)
2021-04-01
Jorge K.
 Verified Purchase
Medici váza z litiny - H: 60 cm

Medici váza z litiny - H: 60 cm

Černý litinový Kotel Medici se znakem krále slunce, reliéfní.
Perfect product
This customer has posted a review for his order of 2021-02-06.
Moderated on 2021-04-01.
 (0)
 (0)
2021-03-31
Jacques V.
 Verified Purchase
Tiffany lampa s květinami na černém pozadí

Tiffany lampa s květinami na černém pozadí

Odstín je vyzdoben na tmavém pozadí květin s jasnými světly, tato lampa s výškou 62 cm vám zaručuje výjimečné světlo.
Achat de lampes Tiffany
J'ai déjà posté des avis comme quoi j'étais très satisfait .Mais je profite de cette demande d'avis pour envoyer la photo de la 4eme lampe achetée.
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-03-18.
Moderated on 2021-04-01.
 (0)
 (0)
2021-03-27
Gilbert W.
 Verified Purchase
Křeslo Louis XV černé květy

Křeslo Louis XV černé květy

v pevné bukové židle Ludvík XV. černý květ zdobí jemné sochy, vztahuje elegantní látka vyhovuje sedí rokokový styl a záznam.
Fauteuil Louis XV à fleurs noires
Beau produit, belle qualité
This customer has posted a review for his order of 2020-07-23.
Moderated on 2021-03-30.
 (0)
 (0)
2021-03-26
Jacques V.
Lampes style Tiffany
Achat d'une lampe le 18/03 reçue le 23/03 .Tres satisfait avec un embalage professionnel. Nouvelle commande aussitôt de 3 lampes le 23 au soir reçues le 26/03 avec la même célérité. Nous sommes trés satisfaits de nos achats.
This customer share an image.
Moderated on 2021-03-27.
 (0)
 (0)
2021-03-26
Jacques V.
Achat lampes style Tiffany
Voulant des lampes style Tiffany j'ai decidé de faire un achat pour voir.Commandé le 18/03 arrivé le 23/03 .Tres bonne surprise nous avons reçu rapidement la commande dans un emballage professionnel. Fait immediatement une commande de 3 lampes reçues le 26/03 avec la même celerité .Nous sommes tés satisfait de nos achats.
This customer share an image.
Moderated on 2021-03-27.
 (0)
 (0)
2021-03-26
Ramdoile S.
 Verified Purchase
Stříbro barokní stůl

Stříbro barokní stůl

Stříbrné barokní stůl je skvělý kus nábytku ze starého stylu, vyrobené z masivní borovice v Evropě od severu, ručně vyřezávané pro návrh jídelny.
Stříbrná barokní křeslo

Stříbrná barokní křeslo

Stříbrná barokní křeslo čalouněné tkaninou PVC na sedadla a opěradla čalouněny.
Magnifique
Magnifique
This customer has posted a review for his order of 2021-03-13.
Moderated on 2021-03-27.
 (0)
 (0)
2021-03-25
Alain L.
 Verified Purchase
Tiffany lampa s poinsettias

Tiffany lampa s poinsettias

Abat-skutek ve skle vitráže s květy Poinsettia ve výzdobě kovovou nohou bronzové patiny.
Lampe Tiffany aux poinsettias
belle objet de qualité envoi rapide parfait
This customer has posted a review for his order of 2021-03-15.
Moderated on 2021-03-25.
 (0)
 (0)
2021-03-22
Guy H.
 Verified Purchase
Tiffany lampa - Memphis série

Tiffany lampa - Memphis série

Lampy Tiffany styl art deco série Memphis má stínidlo s geometrickým barevným sklem duhovým a nařasené, perleťově a opalescentní bílá.
Conforme aux attentes
Belle lampe conforme à nos attentes. Bel effet de décoration. Je recommande.
This customer has posted a review for his order of 2021-03-12.
Moderated on 2021-03-25.
 (0)
 (0)
2021-03-22
Johannes K.
 Verified Purchase
Tiffany lampa s poinsettias

Tiffany lampa s poinsettias

Abat-skutek ve skle vitráže s květy Poinsettia ve výzdobě kovovou nohou bronzové patiny.
Lampa Tiffany Butterfly

Lampa Tiffany Butterfly

Motýlí lampa je ideální pro extra jas, vícebarevná křídla vytvoří měkké světlo, které je uklidňující.
Excellent lamps
Package very good delivery quick lamps are beautiful
This customer has posted a review for his order of 2021-03-10.
Moderated on 2021-03-22.
 (0)
 (0)
2021-03-20
Loic L.
 Verified Purchase
Bílé barokní křeslo

Bílé barokní křeslo

Bílé barokní křeslo s prošívaný, PVC bílý povlak na masivní dřevěný rám lakovaný.
Bon produit.
Facile à commander, livraison impeccable. Produit de bonne manufacture. Je recommande.
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-03-05.
Moderated on 2021-03-20.
 (0)
 (0)
2021-03-13
Bolnot P.
 Verified Purchase
Vedoucí čínského bojovníka Xiana v terakotové

Vedoucí čínského bojovníka Xiana v terakotové

Terakotové vojáci byli objeveni v XI čínské oblasti.
Nickel
Statue correspondant exactement à l'image. Excellente qualité et vraiment dans l'esprit et la tradition de artisans que l'on trouve autour du site de visite de Xi An ! J'en avais ramené une de là-bas il y a 10 ans. Je flippais d'être déçu et de tomber sur une pale reproduction de piètre qualité et différente en terme de matière et patine. Et bah pas du tout. Elle est top !!! Je donne rarement des avis suite à des achats, mais là je trouve que est un juste retour. En plus le temps de livraison et la qualité de l'emballage et de protection du produit sont excellents. Rien a redire !
This customer has posted a review for his order of 2021-03-02.
Moderated on 2021-03-13.
 (0)
 (0)
2021-03-11
Cyrille C.
 Verified Purchase
Série Tiffany lampa Toulouse - H: 61 cm

Série Tiffany lampa Toulouse - H: 61 cm

Lampy Tiffany Dragonfly Series Toulouse je sestaven s skutečné objektivy.
parfait
Très bel objet en tout point conforme à sa description. Livraison en temps record.
This customer has posted a review for his order of 2021-02-28.
Moderated on 2021-03-13.
 (0)
 (0)
2021-03-08
Agios Athanassios
Římský gladiátor - bronzová socha

Římský gladiátor - bronzová socha

Bronzová socha v ztraceného vosku na pravý mramor pro základna o výšce 52 cm.
La beauté de l’œuvre
Cette statut est d’une telle beauté, je suis attristé de ne point pouvoir me la procurer dû à mon manque de ressources. J’espère dans un avenir prochain qu’elle pourra égayer mes appartements.
Moderated on 2021-04-06.
 (0)
 (0)
2021-02-28
Annick
Nástěnná lampa Tiffany ve stylu Art Deco

Nástěnná lampa Tiffany ve stylu Art Deco

Tato lampa Tiffany, inspirovaná modely z období umění a dekorace, zabírá přímé a geometrické linie 30. let.
Super
Commandé et reçu 3 appliques elles sont installées Correspondent tout à fait à mes attentes Du plus bel effet Rapide,bien emballé et conforme à l’image et description
Moderated on 2021-03-04.
 (0)
 (0)
2021-02-28
Pietro P.
 Verified Purchase
Nástěnné svítidlo Tiffany Paris

Nástěnné svítidlo Tiffany Paris

Nástěnné svítidlo Tiffany Paris k koruně listů pro rám s květinovou výzdobou složenou z vitráže s kabošony.
Nástěnná lampa Tiffany ze středomořské série

Nástěnná lampa Tiffany ze středomořské série

Osvětlete svůj domov nástěnným svítidlem ze středomořské série pro zenovou a jasnou atmosféru.
Favolosi
Spedizione velocissima .... Applique molto belle e di grande effetto- Sono molto sodisfatto dell'acquisto
This customer has posted a review for his order of 2021-02-17.
Moderated on 2021-03-04.
 (0)
 (0)
2021-02-27
Elisa Fernandez C.
 Verified Purchase
Stojací lampa Tiffany Dragonfly

Stojací lampa Tiffany Dragonfly

Vyberte si secesní styl, toto svítidlo má modré vitráže zdobené vážkami.
Tiffany floor lamp dragonflies
Hi, we received the lamp and like it. But it is a bit low and we were wondering if its possible to but an extra piece to add to the stand. Thanks Elisa
This customer has posted a review for his order of 2021-02-14.
Moderated on 2021-03-18.
 (0)
 (0)
2021-02-25
CINZIA M.
 Verified Purchase
Litinová váza Medici - H:22,5 cm

Litinová váza Medici - H:22,5 cm

Tato malá medicejská černá litinová pánev bude ideální pro zdobení a výsadbu uvnitř i venku.
Vaso medici in ghisa
Bellissimo vaso,come in foto.Ottimo imballaggio.
This customer has posted a review for his order of 2021-02-05.
Moderated on 2021-03-04.
 (0)
 (0)
2021-02-22
sanford b.
 Verified Purchase
Nástěnná lampa Tiffany řady Brusel

Nástěnná lampa Tiffany řady Brusel

Nástěnná lampa Tiffany řady Brusel série je sestaven s skutečné objektivy v dekorace květin.
Beautiful
The wall sconces we ordered are beautiful...very happy with our purchase...would buy other products from this company, Although the lamps were packed and safe when they arrived, the exterior box was damaged....I think the more "FRAGILE " tape and stickers applied to the box, the morew the shipper DPD, (SEUR) does the opposite!
This customer has posted a review for his order of 2021-02-11.
Moderated on 2021-03-04.
 (0)
 (0)
2021-02-21
Patrick V.
 Verified Purchase
Bronzová sochařská umělecká Deco

Bronzová sochařská umělecká Deco

Typický v roce 1920, tento model je inspirován nejkrásnějšími díly roku 1920, s jeho dvoutónovou patinou je to senzace. Rychlá dodávka.
Beautiful
Beautiful and wonderful quality!
This customer has posted a review for his order of 2021-02-06.
Moderated on 2021-03-04.
 (0)
 (0)
2021-02-21
françois p.
 Verified Purchase
Stropní světlo Tiffany

Stropní světlo Tiffany

Stropní svítidlo má tu výhodu, že se usazuje ve všech pokojích domu, má vitrážové okno ve stylu art deco.
plafonnier et lampe tiffany Lille
Objets arrivés en très bon état car l'emballage était parfait ,le tout été installé et donne un rendu merveilleux.. Je recommande Htdécopur leur sérieuxet rapidité de livraisondes commandes
This customer has posted a review for his order of 2021-02-10.
Moderated on 2021-03-04.
 (0)
 (0)
2021-02-19
jacques P.
 Verified Purchase
Stojací lampa Tiffany zelená

Stojací lampa Tiffany zelená

Skládá se z několika set kusů sestavených ručně, stínidlo se skládá ze zelených, žlutých a oranžových brýlí.
Lampadaire Tiffany vert
Bonjour, lampadaire arrivé bien protégé et livraison rapide
This customer has posted a review for his order of 2021-02-09.
Moderated on 2021-03-04.
 (0)
 (0)
2021-02-19
Peggy P.
 Verified Purchase
Křeslo Louis XV v černém sametu

Křeslo Louis XV v černém sametu

Toto Křeslo Louis XV v černém sametu s konstrukcí z masivního buku je luxusní nábytek s pověstí, která nikdy překonán času.
Qualite
Très satisfaite de ma commande, de la qualité du produit et de son aspect!
This customer has posted a review for his order of 2021-02-06.
Moderated on 2021-03-04.
 (0)
 (0)
2021-02-18
Colette M.
 Verified Purchase
Červená a zlatá barokní pohovka

Červená a zlatá barokní pohovka

Asociace barev Royal, červená, zlatem dávají tato pohovka elegantnější styl. Dokonale ozdobí na živobytí jako středobod.
avis
Facilité de navigation et de passage de la commande sur le site + livraison bien programmée.
This customer has posted a review for his order of 2021-02-07.
Moderated on 2021-03-04.
 (0)
 (0)
2021-02-13
Vincent L.
 Verified Purchase
Série Tiffany lampa Toulouse - H: 61 cm

Série Tiffany lampa Toulouse - H: 61 cm

Lampy Tiffany Dragonfly Series Toulouse je sestaven s skutečné objektivy.
Top fournisseurs.... rapide et efficace. Je recommande
This customer has posted a review for his order of 2021-02-03.
Moderated on 2021-02-15.
 (0)
 (0)
2021-02-11
nathalie q.
 Verified Purchase
Nástěnné svítidlo Tiffany Indiana barokní styl série

Nástěnné svítidlo Tiffany Indiana barokní styl série

Nástěnné svítidlo Tiffany ze série Indiana s barokním skleněným dekorem.
Nástěnné svítidlo Tiffany Paris

Nástěnné svítidlo Tiffany Paris

Nástěnné svítidlo Tiffany Paris k koruně listů pro rám s květinovou výzdobou složenou z vitráže s kabošony.
Nástěnná lampa Tiffany řady Toulouse

Nástěnná lampa Tiffany řady Toulouse

Nástěnná lampa vážky Tiffany ze série Toulouse je v secesním stylu, byla sestavena se skutečnými brýlemi,
Nástěnná lampa Tiffany řady Brusel

Nástěnná lampa Tiffany řady Brusel

Nástěnná lampa Tiffany řady Brusel série je sestaven s skutečné objektivy v dekorace květin.
Nástěnná lampa Tiffany ze středomořské série

Nástěnná lampa Tiffany ze středomořské série

Osvětlete svůj domov nástěnným svítidlem ze středomořské série pro zenovou a jasnou atmosféru.
PARFAIT
J'ai commandé 6 appliques différentes un dimanche soir. Elle sont toutes arrivées en excellent état 3 jours plus tard. De bonne qualité, très joli rendu
This customer has posted a review for his order of 2021-01-31.
Moderated on 2021-02-24.
 (0)
 (0)
2021-02-11
Kathryn E.
 Verified Purchase
Velká lampa Tiffany Nice

Velká lampa Tiffany Nice

Velká stolní lampa "Nice" je vyrobena s vitrážovým stínidlem sestaveným podle metody Louis Comfort na kovovém rámu. Rozměry: Výška: 62 cm - Průměr: 41 cm. Rychlé dodání.
Tres jolie
Cette lampe est très jolie sur la table du bureau et donne un lumière agréable
This customer has posted a review for his order of 2021-02-01.
Moderated on 2021-02-11.
 (0)
 (0)
2021-02-07
Christophe P.
 Verified Purchase
Stropní světlo Tiffany

Stropní světlo Tiffany

Stropní svítidlo má tu výhodu, že se usazuje ve všech pokojích domu, má vitrážové okno ve stylu art deco.
Plafonnier Tiffany
J'ai commandé 1 plafonnier et 2 appliques murales style Tiffany. Envoie rapide et soigné. Très beaux luminaires. Je recommande
This customer has posted a review for his order of 2021-01-27.
Moderated on 2021-02-11.
 (0)
 (0)
2021-02-05
Bruno D.
 Verified Purchase
Nástěnná lampa Tiffany v secesním stylu

Nástěnná lampa Tiffany v secesním stylu

Se svým květinovým dekorem na 1900 stylu bílým pozadím, bude to nástěnné svítidlo osvětlení interiéru s jasným světlem.
Parfait
Livraison ultra rapide, emballage sécurisé, produit conforme et de bonne qualité. Rien à redire.
This customer has posted a review for his order of 2021-01-21.
Moderated on 2021-02-05.
 (0)
 (0)
2021-02-04
Christian S.
 Verified Purchase
Lampa Tiffany Guzzini

Lampa Tiffany Guzzini

Tento přípravek má barevný odstín lampy s modrými, bílými a červenými květy, vyzařuje světlo a je tak dekorativní, jak je příjemné.
Tifanny Köln Lamp
Thank you for this beautiful Lamp. The Lampshade is a shaking and not very tight. Apart from this everything is fine.
This customer has posted a review for his order of 2021-01-23.
Moderated on 2021-02-11.
 (0)
 (0)
2021-02-03
Anne-Marie Ö.
Lampa Tiffany Guzzini

Lampa Tiffany Guzzini

Tento přípravek má barevný odstín lampy s modrými, bílými a červenými květy, vyzařuje světlo a je tak dekorativní, jak je příjemné.
Tiffany tablamp Stockholm
Marvellous lamp - I do enjoy it. Rapid and safe delivery.
Moderated on 2021-02-05.
 (0)
 (0)
2021-01-21
Catherine G.
 Verified Purchase
Série Tiffany lampa Toulouse - H: 61 cm

Série Tiffany lampa Toulouse - H: 61 cm

Lampy Tiffany Dragonfly Series Toulouse je sestaven s skutečné objektivy.
Závěsné svítidlo Tiffany Toulouse

Závěsné svítidlo Tiffany Toulouse

Závěsné svítidlo Tiffany Dragonfly Series Toulouse je sestaven s skutečné objektivy.
Nástěnná lampa Tiffany řady Toulouse

Nástěnná lampa Tiffany řady Toulouse

Nástěnná lampa vážky Tiffany ze série Toulouse je v secesním stylu, byla sestavena se skutečnými brýlemi,
en un seul mot: parfait
Rapide professionnel. Lampes de très bonne qualité. tout est parfait
This customer has posted a review for his order of 2021-01-09.
Moderated on 2021-01-21.
 (0)
 (0)
2021-01-19
Francesco B.
 Verified Purchase
Nástěnná lampa Tiffany řady London

Nástěnná lampa Tiffany řady London

Nástěnná lampa Tiffany ze série London, okrová žlutá barva je jednotná, je vhodná pro všechny styly.
Nástěnná lampa Tiffany ze středomořské série

Nástěnná lampa Tiffany ze středomořské série

Osvětlete svůj domov nástěnným svítidlem ze středomořské série pro zenovou a jasnou atmosféru.
Meravigliose
Bellissime, secondo le mie aspettative. Imballaggio sicuro e ben fatto, spedizione rapida.
This customer has posted a review for his order of 2021-01-07.
Moderated on 2021-01-21.
 (0)
 (0)
2021-01-18
Emmanuel D.
 Verified Purchase
Bronzová socha Artemision

Bronzová socha Artemision

Věrná reprodukce slavného  Bronzová socha  která byla získána z moře u mysu Artemision-Výška: 36 cm.
Sculpture bronze
Conforme à la réception et très bien emballé (protection assurée contre les chocs). En revanche, j'aurais préféré une livraison chez moi (c'était très facile) ou alors à un point relais plus proche de mon domicile.
Message from moderation
Oui, cela était possible, mais peut être ne l'avez vous pas vu, il suffisait de le choisir à la commande
This customer has posted a review for his order of 2021-01-07.
Moderated on 2021-01-18.
 (0)
 (0)
2021-01-16
Catherine G.
Superbe!
Envoi rapide, soigné, très bonne qualité des reproductions. je recommanderai les yeux fermés!
Moderated on 2021-01-21.
 (0)
 (0)
2021-01-10
Cornelia V.
 Verified Purchase
Závěsné svítidlo Tiffany Brusel

Závěsné svítidlo Tiffany Brusel

Závěsné svítidlo Tiffany Brusel je sestaven s skutečné objektivy v dekorace květin.
Vielen herzlichen Dank für diese Traumlampe , sie ist einfach wunderschön, danke für die schnelle Lieferung , bin sehr zufrieden,
This customer has posted a review for his order of 2021-01-06.
Moderated on 2021-01-21.
 (0)
 (0)
2021-01-09
Said
Barokní pohovka ve stříbrném lese a květinové šedé tkanině

Barokní pohovka ve stříbrném lese a květinové šedé tkanině

Tá Barokní pohovka ve stříbrném lese a květinové šedé tkanině má strukturu ve stříbrném masném buku, zdobenou jemnými plastiky a přikrývkou v elegantní šedé satinové tkanině.
Remise
Bonjour, Vous ne faites pas des remises, périodes de soldes ? Merci
Message from moderation
Merci de vous intéressez à nos produits, mais nous ne proposons pas de remises, ni de soldes généralement.
Moderated on 2021-01-21.
 (0)
 (0)
2021-01-09
Estelle M.
 Verified Purchase
Nástěnné svítidlo Tiffany Praha

Nástěnné svítidlo Tiffany Praha

Líbí se ti Řvoucí dvacátá léta? Pak budete uchváceni touto krásnou bílou a okrovou skleněnou nástěnnou lampou.
Parfait
Très bonne suprise cette transaction, envoi rapide, soigné, produit très beau et de bonne facture je recommande
This customer has posted a review for his order of 2020-12-30.
Moderated on 2021-01-12.
 (0)
 (0)
2021-01-09
Diana B.
 Verified Purchase
Satén šedé barokní křeslo

Satén šedé barokní křeslo

Barokní křeslo s rámem z bukového stříbro, čalouněné látky satén.
Fauteuil baroque
Superbe fauteuil, il est juste magnifique, identique à l image , le service a été au top , livré rapidement, je suis très satisfaite et je recommande ce site
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2020-12-30.
Moderated on 2021-01-11.
 (0)
 (0)
2021-01-08
Meaulnes-Philippe R.
 Verified Purchase
Stojací lampa Tiffany Praha

Stojací lampa Tiffany Praha

Zde je světlo, které vás nejen osvětluje, ale také dává vašemu interiéru dotek ve stylu art deco, s velmi jasným odstínem s bílým a okrovým pozadím.
Achat Lampadaire Art Deco
The customer did not give an advice.
This customer has posted a review for his order of 2020-12-12.
Moderated on 2021-01-11.
 (0)
 (0)
2021-01-06
Isabelle G.
 Verified Purchase
Tiffany lampa s tulipány

Tiffany lampa s tulipány

Vitráže jsou tvořena kusy hladkého bílého, červeného a zeleného skla. 
Très bel effet
Traitement rapide de la commande et la lampe est du plus bel effet
This customer has posted a review for his order of 2021-01-03.
Moderated on 2021-01-11.
 (0)
 (0)
2021-01-02
Philippe B.
 Verified Purchase
Nástěnná lampa Tiffany z umění a dekorace

Nástěnná lampa Tiffany z umění a dekorace

Nástěnné svítidlo ve stylu 1910 s opaleskujícím polopropustným bílým a žlutým sklem.
Livrer dans les temps Jolie applique
This customer has posted a review for his order of 2020-12-26.
Moderated on 2021-01-05.
 (0)
 (0)
2020-12-30
Thierry M.
 Verified Purchase
Vejce letec židle

Vejce letec židle

Více designu než pesach vejce, toto sedadlo bude vyhovovat všem nadšencům designu.
Fauteuil aviateur oeuf
Je viens de recevoir le produit, très bien emballé, protégé, et, le résultat après ouverture du colis un magnifique fauteuil, très belle finition, coque rivets, similicuir, couture, bref le produit est conforme à la description. Je recommande vivement HT Déco qui a été à la hauteur sur le Prix, la Livraison, l'emballage et la qualité du produit. Un grand merci à l'équipe de HT Deco.
This customer has posted a review for his order of 2020-12-06.
Moderated on 2021-01-05.
 (0)
 (0)
2020-12-26
Catherine J.
 Verified Purchase
Modrá lampa Tiffany

Modrá lampa Tiffany

Pro stylové zařízení, zvolte kolekci Středozemní styl lampy Tiffany.
La lampe correspond bien à ce que je voulais !
This customer has posted a review for his order of 2020-12-06.
Moderated on 2020-12-27.
 (0)
 (0)
2020-12-26
Pierre B.
 Verified Purchase
Stolní lampa Tiffany ve stylu art deco

Stolní lampa Tiffany ve stylu art deco

Během období umění a dekorace vytvořil mistr sklář Louis Comfort Tiffany styl lampy Mission.
Livraison deplorable
Lampe très bien. Mais le service de livraison est a revoir. Nul de chez nul, après 11 jours d'attente j'ai du aller la chercher a leur entrepot. Maintenant que la lampe est chez moi je reçois des SMS comme quoi je peux aller la chercher dans un point relais, Sur 2 livraisons réalisés par DPD aucune ne c'est bien passée. CHANGER de prestataire, vos clients apprécieront
This customer has posted a review for his order of 2020-12-06.
Moderated on 2021-01-21.
 (0)
 (0)
2020-12-25
Claudine P.
 Verified Purchase
Lampa Tiffany středomořská modrá

Lampa Tiffany středomořská modrá

Světlo vašeho domova bude synonymem měkkosti, s tímto středomořským vitrážovým svítidlem.
Lampe Méditerranée
J’ai reçu la lampe dans les délais prévus. Elle est encore plus jolie que sur le site ! Je suis vraiment ravie ! J’adore
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2020-12-21.
Moderated on 2020-12-27.
 (0)
 (0)
2020-12-25
Benjamin B.
 Verified Purchase
Bronzová socha - Malířka

Bronzová socha - Malířka

Soška s názvem "Malířka" reprodukce po díle Emmanuel Villanis (1858-1914) - Výška: 40 cm.
Une très belle sculpture
Une jolie sculpture raffinée et élégante. Ma mère est ravie de son Noël, merci à vous.
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2020-12-17.
Moderated on 2020-12-27.
 (0)
 (0)
 

Write a review !



Be careful not to mention your personal informations (name, email, ...)..



Váš komentář bude zveřejněn pouze na webu. Pomůže nám to zlepšit kvalitu nabízených položek. Nesmíte zneužít hodnotící funkci pro zveřejnění komerčního, politického, pornografického, neslušného, trestného, hanlivého nebo nezákonného obsahu. Kopírování názorů již publikovaných jinde je výslovně zakázáno. Vyhrazujeme si právo nezveřejňovat určité komentáře, negativní recenze nebo kritické komentáře, bez ohledu na to, zda hodnocení může být odmítnuto, pokud se domníváme, že by to mohlo mít dopad na obraz nebo prodej produktu nebo našich produktů. společnost. K podání oznámení musí být zákazník zákazníkem a na našich stránkách zadal objednávku. Read our conditions.
Only registered users can report abuse.

Log in or create an account .
Only registered users can vote for a review.

Log in or create an account .
 

Kategorie

Výrobci