Customers reviews There are 101 reviews.

Average votes
4.9 / 5
101 advices
Why review our products?
You help other people in their purchases by sharing your experience.
You help other people in their purchases by sharing your experience.


Language:
Ces avis ont été sélectionnés prioritairement selon votre langue.
2020-08-07
Geert D.
 Verified Purchase
Skříňka Empire

Skříňka Empire

s krásnou vykládané mahagon, zdobí zlacená bronz Říše Guéridon .
Great service and quality
I have received what I expected
This customer has posted a review for his order of 2020-07-28.
Moderated on 2020-08-08.
 (0)
 (0)
2020-08-07
Sonia B.
 Verified Purchase
Stolní lampa tiffjakákoli

Stolní lampa tiffjakákoli

Stín je podepřený bronzovou nohou, jeho standardní velikostí je osvětlením všech místností v domě, které jsou stejně užitečné jako dekorativní.
Très belle lampe
C'est une très belle lampe, très belle réplique qui rend très bien
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2020-07-28.
Moderated on 2020-08-08.
 (0)
 (0)
2020-08-07
Marco C.
 Verified Purchase
Křeslo Louis XV s černými a bílými pruhy

Křeslo Louis XV s černými a bílými pruhy

Hluboký a pohodlný, toto křeslo Louis XV z masivního buku lakovaná černá, čalouněná tkaninou s černými a bílými pruhy je dekorativní sedadlo.
Excellent.
This customer has posted a review for his order of 2020-07-24.
Moderated on 2020-08-08.
 (0)
 (0)
2020-08-05
Ralph D.
 Verified Purchase
Perseus drží hlavu Medusa - socha bronz

Perseus drží hlavu Medusa - socha bronz

Bronzová socha reprezentativní Perseus, král Argo, řeckých hrdinů na podstavci v mramoru - Výška: 35 cm.
...thankful, that I bought 2
I know that you sold me discounted rejects that didn't meet any quality control standards...and it's OK. As a gift to my brother, a man with no discerning attention to detail, the failed rendition of this caste was welcomed as if it were sterling. (I was fascinated, and silently curious to know what metal was used!) Thank god, that the second statue had much more detail and is so much closer to a genuine piece of art.
This customer has posted a review for his order of 2020-07-05.
Moderated on 2020-08-10.
 (0)
 (0)
2020-08-02
Gilbert W.
 Verified Purchase
Barokní židle šedá látka

Barokní židle šedá látka

Nádherné barokní Stříbrná židle se strukturou v rámci barev stříbrná a kobercem s šedou tkaninou s prošívaný.
Chair zilver grey
Les meubles baroques de HET Decor sont de beaux produits chic chic et le matériau classique est unique nous en sommes très satisfaits
This customer has posted a review for his order of 2020-06-11.
Moderated on 2020-08-04.
 (0)
 (0)
2020-08-02
Camille M.
 Verified Purchase
Tiffat Peacocková lampa

Tiffat Peacocková lampa

"Páv" model noční lampičky (pávový peří), 34 cm vysoké, pro žárovku.
Très jolie lampe
Livraison impeccable : commande passée le mardi, reçue le jeudi. Très jolie lampe. Je suis très satisfaite de mon achat.
This customer has posted a review for his order of 2020-07-21.
Moderated on 2020-08-02.
 (0)
 (0)
2020-07-28
francesca R.
 Verified Purchase
Louis XV KOMODY s květy vložkou

Louis XV KOMODY s květy vložkou

Stylu Ludvíka XV Komoda se dvěma zásuvkami s dekorace květin v intarzie.
commode louis XV
Très jolie commode, juste un défaut dans un tiroir il y a un trou.
Message from moderation
Merci, de nous en avoir informé, notre service expédition vérifiera ce détail sur chaque meuble avec des tiroirs avant expédition.
This customer has posted a review for his order of 2020-07-17.
Moderated on 2020-08-10.
 (0)
 (0)
2020-07-26
JAREMA M.
 Verified Purchase
Sofa Louis XV červené a zlaté dřevo

Sofa Louis XV červené a zlaté dřevo

Gauč the Ludvíka XV z masivního buku s rokokovým červená saténová tkanina je široké a pohodlné sedadlo poskytující prvotřídní poznámku ve vašem interiéru.
BON RENDU
This customer has posted a review for his order of 2020-07-16.
Moderated on 2020-08-02.
 (0)
 (0)
2020-07-24
Davide A.
 Verified Purchase
Hnědý mahagonový letec pouf

Hnědý mahagonový letec pouf

Pohled pekla pro tento pouf vyrobený z nýtovaných hliníkových desek.
AVIATOR FURNITURE
The piece is exactly as depicted, well made and sturdy and is simply fantastic. Promptly shipped, it took a few days to be delivered. Excellent customer service, thank you!
This customer has posted a review for his order of 2020-07-14.
Moderated on 2020-07-28.
 (0)
 (0)
2020-07-15
Gabriel G.
 Verified Purchase
Dragonfly Tiffany lampy

Dragonfly Tiffany lampy

s osvětlené základní Tiffany Dragonfly lampy a stínidla z barevného skla.
Très satisfait
This customer has posted a review for his order of 2020-07-08.
Moderated on 2020-07-28.
 (0)
 (0)
2020-07-13
NAT
Velký stůl Louis XV v Lupa Elm

Velký stůl Louis XV v Lupa Elm

Velké Ludvíka XV stůl s jasnou Lupa Elm Marketerované a pozlaceného bronzu.
Maravilloso escritorio. Cumple ampliamente con las expectativas.
Moderated on 2020-07-28.
 (0)
 (0)
2020-07-13
Andrea P.
 Verified Purchase
Dragonfly Tiffany lampy

Dragonfly Tiffany lampy

s osvětlené základní Tiffany Dragonfly lampy a stínidla z barevného skla.
Lampe magnifique bien que le pied ne soit pas éclairé comme décrit dans la notice. Service ultra rapide. Rapport qualité prix imbattable.
Message from moderation
Merci de nous en avoir informé, nous allons vérifier les suivantes
This customer has posted a review for his order of 2020-07-02.
Moderated on 2020-08-10.
 (0)
 (0)
2020-07-12
DOMINIQUE L.
 Verified Purchase
Office art déco

Office art déco

Office art deco palisandr intarzie a lupy k Elm 1 m dlouhý 20
Kancelářská židle ve stylu Art deco

Kancelářská židle ve stylu Art deco

Kancelářská židle ve stylu Art deco palisandr vykládané dřevěné konstrukce buk.
10 SUR 10
la réalité dépasse largement l'image. Meubles magnifiques, très belles finitions. J'attends avec impatience le renouvellement de vos stocks.
This customer has posted a review for his order of 2020-07-01.
Moderated on 2020-07-13.
 (0)
 (0)
2020-07-12
Barbara B.
Tiffany lampa - Memphis série

Tiffany lampa - Memphis série

Lampy Tiffany styl art deco série Memphis má stínidlo s geometrickým barevným sklem duhovým a nařasené, perleťově a opalescentní bílá.
Divine
Absolument magnifique. Elle est majestueuse et encore plus belle que sur la photo
Moderated on 2020-07-13.
 (0)
 (0)
2020-07-11
Geert D.
 Verified Purchase
Tabulka Ludvíka XV.

Tabulka Ludvíka XV.

Tabulka Ludvíka XV stylu s bohatou výzdobou, vykládané květiny.
Great service and quality
The delivered console meets expectation and quality. Only weak point was delivery, some confusion on delivery time.
This customer has posted a review for his order of 2020-07-01.
Moderated on 2020-07-13.
 (0)
 (0)
 

Write a review !



Be careful not to mention your personal informations (name, email, ...)..



Váš komentář bude zveřejněn pouze na webu. Pomůže nám to zlepšit kvalitu nabízených položek. Nesmíte zneužít hodnotící funkci pro zveřejnění komerčního, politického, pornografického, neslušného, trestného, hanlivého nebo nezákonného obsahu. Kopírování názorů již publikovaných jinde je výslovně zakázáno. Vyhrazujeme si právo nezveřejňovat určité komentáře, negativní recenze nebo kritické komentáře, bez ohledu na to, zda hodnocení může být odmítnuto, pokud se domníváme, že by to mohlo mít dopad na obraz nebo prodej produktu nebo našich produktů. společnost. K podání oznámení musí být zákazník zákazníkem a na našich stránkách zadal objednávku. Read our conditions.
Only registered users can report abuse.

Log in or create an account .
Only registered users can vote for a review.

Log in or create an account .
 

Kategorie

Výrobci