Customers reviews There are 226 reviews.

Average votes
4.9 / 5
226 ratings
225 advices
Why review our products?
You help other people in their purchases by sharing your experience.

You help other people in their purchases by sharing your experience.



Language:
Ces avis ont été sélectionnés prioritairement selon votre langue.
2021-04-17
Joyce L.
 Verified Purchase
Fotel w stylu barokowym biały

Fotel w stylu barokowym biały

Fotel w stylu barokowym biały dywany z tkanin syntetycznych, kolor biały wysokiej jakości drewniana rama biały lakier.
Fauteuil baroque blanc
Il est splendide ! Plus beau en vrai !! Communications délai et livraison avec le site parfaitement respecté. Bravo.
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-04-02.
Moderated on 2021-04-17.
 (0)
 (0)
2021-04-16
PICABIA
Lampa Tiffany Warszawa

Lampa Tiffany Warszawa

To urządzenie ma klosz z niebieskimi, białymi i czerwonymi kwiatami, emitowane światło i dekoracyjne, jak to jest przyjemne.
Avec des tons pastels qui deviennent magnifiques une fois éclairés !
Cette seconde lampe est toute aussi belle que la lampe Tiffany aux Poinsettias. Les couleurs dans les tons pastels sont moins éclatantes mais une fois éclairée la magie opère et enchante de nouveau le regard... N'oubliez pas le guide ;)
Moderated on 2021-04-16.
 (0)
 (0)
2021-04-16
Brigitte P.
 Verified Purchase
Brązowa statua młodego tancerza

Brązowa statua młodego tancerza

Figura tancerki w stylu art deco wykonana z wosku zagubionego w brązowej patynie na prawdziwej marmurowej podstawie, na wysokość 32 cm.
Danseuse en bronze
Magnifique. Fidèle à la description. Envoi très rapide et soigné. Très satisfaite de mon achat
This customer has posted a review for his order of 2021-04-01.
Moderated on 2021-04-16.
 (0)
 (0)
2021-04-15
Jacques V.
 Verified Purchase
Komoda w stylu barokowym biały w stylu Louis XV

Komoda w stylu barokowym biały w stylu Louis XV

W komoda w stylu barokowym biały w stylu Louis XV istnieje struktura-lity buk, biały połysk, z trzema szufladami do przechowywania rzeczy.
achat d'une commode Louis XV
Très satisfait de notre achat .livré 7 jours après la commande .
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-03-31.
Moderated on 2021-04-16.
 (0)
 (0)
2021-04-15
Karl S.
 Verified Purchase
Komoda Ludwika XV

Komoda Ludwika XV

Komoda Ludwika XV galbee i marquetée-drzwi przesuwne panel sterowania trzy skrzynki łóżko.
Emballage et livraison parfaits
Meuble très bien protégé et livraison sans problème. Je suis très content.
This customer has posted a review for his order of 2021-03-31.
Moderated on 2021-04-15.
 (0)
 (0)
2021-04-14
PICABIA
Lampa Tiffany gwiazdy betlejemskie

Lampa Tiffany gwiazdy betlejemskie

Lampa Tiffany Poinsecja pieszo cynku z patyną w kolorze brązu.
UN PRODUIT RÉALISÉ EN CHINE ET DE GRANDE QUALITÉ
UN PRODUIT RÉALISÉ EN CHINE ET DE GRANDE QUALITÉ On ne peut pas dire cela de tout ce qui provient du pays de Confucius mais là, je suis étonné surtout par la qualité de l'abat-jour (ce n'est pas du plastique)... Les couleurs une fois éclairées sont tout simplement magnifiques... Merci à ces travailleurs de l'ombre qui font un travail de qualité. Par contre, je pense que le fabricant améliorerait de façon notable l'esthétique du produit si le pied était réalisé en bronze. Malgré cela, je ne regrette pas cet achat qui me pousse à en commander une autre...
Moderated on 2021-04-15.
 (0)
 (0)
2021-04-10
Anette W.
 Verified Purchase
Kinkiet Tiffany kolekcja Mediterranean

Kinkiet Tiffany kolekcja Mediterranean

Do oświetlenia ścian, wybierz kinkiet Tiffany z serii śródziemnomorskiej, dla eleganckiej i świetlistej atmosferze.
Super!
Ich bin sehr zufrieden mit dem gesamten Ablauf und die Tiffany-Lampen sind sehr schön!
This customer has posted a review for his order of 2021-03-25.
Moderated on 2021-04-15.
 (0)
 (0)
2021-04-09
Ruben E.
 Verified Purchase
Krzesło w stylu barokowym, niebieski royal

Krzesło w stylu barokowym, niebieski royal

Krzesło barokowe niebieski królu, litego drewna bukowego i pokryte miękką pięknej tkaniny w kwiatowy wzór.
Espectacular
Compre las Silla Barroca y no podía ser mas bonita, mucho mejor que en la foto.
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-03-24.
Moderated on 2021-04-10.
 (0)
 (0)
2021-04-09
Dominique G.
 Verified Purchase
Kinkiet Tiffany w stylu art deco z białej masy perłowej

Kinkiet Tiffany w stylu art deco z białej masy perłowej

Kinkiet Tiffany art deco w witraż geometryczny tęczowy pomarszczona, biały perłowy i opalizujący .
Applique
Délai de livraison respecté. Très bien protégé. Super
This customer has posted a review for his order of 2021-03-24.
Moderated on 2021-04-09.
 (0)
 (0)
2021-04-07
Florent F.
 Verified Purchase
Wazon Medyceuszy z żeliwa na podstawce - H: 112 cm

Wazon Medyceuszy z żeliwa na podstawce - H: 112 cm

Wazon Medyceuszy z żeliwa na wysokość podstawy zaledwie 112 cm
Nickel parfait !
This customer has posted a review for his order of 2021-03-20.
Moderated on 2021-04-07.
 (0)
 (0)
2021-04-01
Eric B.
Super achat
D’abord expédition et livraison ultra rapide service soigné BRAVO très bel objet conforme au descriptif… attention à la hauteur qui est plus proche de 160cm… je l’ai placé sur un support pour le rehausser Fonctionne avec 1 SEULE ampoule E27
This customer share an image.
Moderated on 2021-04-01.
 (0)
 (0)
2021-04-01
Jorge K.
 Verified Purchase
Wazon Medyceuszy żeliwne - H: 60 cm

Wazon Medyceuszy żeliwne - H: 60 cm

Zlewozmywak Medici w żeliwo czarny z wytłoczonym logo Króla słońce.
Perfect product
This customer has posted a review for his order of 2021-02-06.
Moderated on 2021-04-01.
 (0)
 (0)
2021-03-31
Jacques V.
 Verified Purchase
Lampa Tiffany z kwiatami na czarnym tle

Lampa Tiffany z kwiatami na czarnym tle

Klosz jest ozdobiony ciemnym tłem kwiatów z jasnymi światłami, Lampa 62 cm wysoka gwarantuje wyjątkowe światło.
Achat de lampes Tiffany
J'ai déjà posté des avis comme quoi j'étais très satisfait .Mais je profite de cette demande d'avis pour envoyer la photo de la 4eme lampe achetée.
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-03-18.
Moderated on 2021-04-01.
 (0)
 (0)
2021-03-27
Gilbert W.
 Verified Purchase
Krzesło Louis XV czarny w kwiaty

Krzesło Louis XV czarny w kwiaty

Jego krzesło Louis XV czarny w kwiaty wykonywana jest z litego drewna bukowego, ozdobiony drobnym gwintem, pokryta z tkaniny, elegancki styl rokoko z siedzisko i oparcie wygodne.
Fauteuil Louis XV à fleurs noires
Beau produit, belle qualité
This customer has posted a review for his order of 2020-07-23.
Moderated on 2021-03-30.
 (0)
 (0)
2021-03-26
Jacques V.
Lampes style Tiffany
Achat d'une lampe le 18/03 reçue le 23/03 .Tres satisfait avec un embalage professionnel. Nouvelle commande aussitôt de 3 lampes le 23 au soir reçues le 26/03 avec la même célérité. Nous sommes trés satisfaits de nos achats.
This customer share an image.
Moderated on 2021-03-27.
 (0)
 (0)
2021-03-26
Jacques V.
Achat lampes style Tiffany
Voulant des lampes style Tiffany j'ai decidé de faire un achat pour voir.Commandé le 18/03 arrivé le 23/03 .Tres bonne surprise nous avons reçu rapidement la commande dans un emballage professionnel. Fait immediatement une commande de 3 lampes reçues le 26/03 avec la même celerité .Nous sommes tés satisfait de nos achats.
This customer share an image.
Moderated on 2021-03-27.
 (0)
 (0)
2021-03-26
Ramdoile S.
 Verified Purchase
Stół w stylu barokowym, srebrna

Stół w stylu barokowym, srebrna

W stół w stylu barokowym, srebrna wielka szafa w starym stylu, wykonana z litego drewna sosnowego w Europie północnej, z gwintem ręcznie do jadalni projekt.
Krzesło w stylu barokowym srebrna

Krzesło w stylu barokowym srebrna

Krzesło barokowe srebrne pokryte tkaniną pvc na siedzenia i oparcie miękkie.
Magnifique
Magnifique
This customer has posted a review for his order of 2021-03-13.
Moderated on 2021-03-27.
 (0)
 (0)
2021-03-25
Alain L.
 Verified Purchase
Lampa Tiffany gwiazdy betlejemskie

Lampa Tiffany gwiazdy betlejemskie

Lampa Tiffany Poinsecja pieszo cynku z patyną w kolorze brązu.
Lampe Tiffany aux poinsettias
belle objet de qualité envoi rapide parfait
This customer has posted a review for his order of 2021-03-15.
Moderated on 2021-03-25.
 (0)
 (0)
2021-03-22
Guy H.
 Verified Purchase
Lampa Tiffany - Seria Memphis

Lampa Tiffany - Seria Memphis

Lampa stołowa z serii Memphis ma podporządkowane artykuły dzienne z opalizującym i plisowanym geometrycznym witrażem, perłową bielą i opalizującym.
Conforme aux attentes
Belle lampe conforme à nos attentes. Bel effet de décoration. Je recommande.
This customer has posted a review for his order of 2021-03-12.
Moderated on 2021-03-25.
 (0)
 (0)
2021-03-22
Johannes K.
 Verified Purchase
Lampa Tiffany gwiazdy betlejemskie

Lampa Tiffany gwiazdy betlejemskie

Lampa Tiffany Poinsecja pieszo cynku z patyną w kolorze brązu.
Lampa Tiffany motylkowa

Lampa Tiffany motylkowa

Lampa motyla jest idealna dla dodatkowej jasności, wielokolorowe skrzydła produkują miękkie światło jest appaising, to urządzenie jest idealne do sypialni. Motyl jest...
Excellent lamps
Package very good delivery quick lamps are beautiful
This customer has posted a review for his order of 2021-03-10.
Moderated on 2021-03-22.
 (0)
 (0)
2021-03-20
Loic L.
 Verified Purchase
Fotel w stylu barokowym biały

Fotel w stylu barokowym biały

Barokowy fotel biały z folderu, miękkie, powłoka z białego PVC na ramie z litego drewna, lakierowane.
Bon produit.
Facile à commander, livraison impeccable. Produit de bonne manufacture. Je recommande.
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-03-05.
Moderated on 2021-03-20.
 (0)
 (0)
2021-03-13
Bolnot P.
 Verified Purchase
Szef chińskiego wojownika Xian w terakoty

Szef chińskiego wojownika Xian w terakoty

Terakotowa żołnierze odkryto w XI regionie Chin.
Nickel
Statue correspondant exactement à l'image. Excellente qualité et vraiment dans l'esprit et la tradition de artisans que l'on trouve autour du site de visite de Xi An ! J'en avais ramené une de là-bas il y a 10 ans. Je flippais d'être déçu et de tomber sur une pale reproduction de piètre qualité et différente en terme de matière et patine. Et bah pas du tout. Elle est top !!! Je donne rarement des avis suite à des achats, mais là je trouve que est un juste retour. En plus le temps de livraison et la qualité de l'emballage et de protection du produit sont excellents. Rien a redire !
This customer has posted a review for his order of 2021-03-02.
Moderated on 2021-03-13.
 (0)
 (0)
2021-03-11
Cyrille C.
 Verified Purchase
Lampa Tiffany Gdynia

Lampa Tiffany Gdynia

Tthe Lampa Tiffany ważki Seria Gdynia jest montowana z prawdziwymi obiektywami.
parfait
Très bel objet en tout point conforme à sa description. Livraison en temps record.
This customer has posted a review for his order of 2021-02-28.
Moderated on 2021-03-13.
 (0)
 (0)
2021-03-08
Agios Athanassios
Gladiator Rzymski - Posąg z brązu

Gladiator Rzymski - Posąg z brązu

Posąg z brązu wykonana w traconego na cokół wyłożona kafelkami podłoga oryginalna wysokość 52 cm
La beauté de l’œuvre
Cette statut est d’une telle beauté, je suis attristé de ne point pouvoir me la procurer dû à mon manque de ressources. J’espère dans un avenir prochain qu’elle pourra égayer mes appartements.
Moderated on 2021-04-06.
 (0)
 (0)
2021-02-28
Annick
Kinkiet Tiffany w stylu Art Deco

Kinkiet Tiffany w stylu Art Deco

Zainspirowany modelami okresu sztuki i dekoracji, to oprawa Tiffany podąża za prostymi i geometrycznymi liniami lat 30.
Super
Commandé et reçu 3 appliques elles sont installées Correspondent tout à fait à mes attentes Du plus bel effet Rapide,bien emballé et conforme à l’image et description
Moderated on 2021-03-04.
 (0)
 (0)
2021-02-28
Pietro P.
 Verified Purchase
Kinkiet Tiffany - Paris Series

Kinkiet Tiffany - Paris Series

Kinkiet styl Tiffany do korony liści do ramy z kwiatową dekoracją składającą się z witraży z kaboszonymi.
Kinkiet Tiffany z serii Mediterranean

Kinkiet Tiffany z serii Mediterranean

Rozświetl swój dom kinkietem z serii Mediterranean, aby stworzyć zen i jasną atmosferę.
Favolosi
Spedizione velocissima .... Applique molto belle e di grande effetto- Sono molto sodisfatto dell'acquisto
This customer has posted a review for his order of 2021-02-17.
Moderated on 2021-03-04.
 (0)
 (0)
2021-02-27
Elisa Fernandez C.
 Verified Purchase
Lampa stojąca Tiffany ważki

Lampa stojąca Tiffany ważki

Lampa stojąca Tiffany ważki jest haureur 176 cm
Tiffany floor lamp dragonflies
Hi, we received the lamp and like it. But it is a bit low and we were wondering if its possible to but an extra piece to add to the stand. Thanks Elisa
This customer has posted a review for his order of 2021-02-14.
Moderated on 2021-03-18.
 (0)
 (0)
2021-02-25
CINZIA M.
 Verified Purchase
Żeliwny Wazon Medici - H:22,5 cm

Żeliwny Wazon Medici - H:22,5 cm

Ten mały medykski czarny żeliwny basen będzie idealny do dekoracji i sadzenia wewnątrz i na zewnątrz.
Vaso medici in ghisa
Bellissimo vaso,come in foto.Ottimo imballaggio.
This customer has posted a review for his order of 2021-02-05.
Moderated on 2021-03-04.
 (0)
 (0)
2021-02-22
sanford b.
 Verified Purchase
Kinkiet Tiffany Gdańsk

Kinkiet Tiffany Gdańsk

Kinkiet Tiffany Gdańsk jest napędzany z soczewkami prawdziwe dekoracje, kwiaty.
Beautiful
The wall sconces we ordered are beautiful...very happy with our purchase...would buy other products from this company, Although the lamps were packed and safe when they arrived, the exterior box was damaged....I think the more "FRAGILE " tape and stickers applied to the box, the morew the shipper DPD, (SEUR) does the opposite!
This customer has posted a review for his order of 2021-02-11.
Moderated on 2021-03-04.
 (0)
 (0)
2021-02-21
Patrick V.
 Verified Purchase
Rzeźba z brązu art deco

Rzeźba z brązu art deco

Typowy w 1920 roku, model ten jest inspirowany przez najpiękniejsze dzieła z 1900 roku, z jego dwukolorowe patyna jest sensacją. Szybka dostawa.
Beautiful
Beautiful and wonderful quality!
This customer has posted a review for his order of 2021-02-06.
Moderated on 2021-03-04.
 (0)
 (0)
2021-02-21
françois p.
 Verified Purchase
Lampa sufitowa Tiffany Wrocław

Lampa sufitowa Tiffany Wrocław

Lampa sufitowa ma tę zaletę, że mieści się we wszystkich pokojach w domu, a jego wnętrza zdobią witraże w stylu art deco.
plafonnier et lampe tiffany Lille
Objets arrivés en très bon état car l'emballage était parfait ,le tout été installé et donne un rendu merveilleux.. Je recommande Htdécopur leur sérieuxet rapidité de livraisondes commandes
This customer has posted a review for his order of 2021-02-10.
Moderated on 2021-03-04.
 (0)
 (0)
2021-02-19
jacques P.
 Verified Purchase
Lampa stojąca Tiffany zielona

Lampa stojąca Tiffany zielona

Składa się z kilkuset sztuk zmontowanych ręcznie, klosz składa się z zielonych, żółtych i pomarańczowych okularów.
Lampadaire Tiffany vert
Bonjour, lampadaire arrivé bien protégé et livraison rapide
This customer has posted a review for his order of 2021-02-09.
Moderated on 2021-03-04.
 (0)
 (0)
2021-02-19
Peggy P.
 Verified Purchase
Krzesło Louis XV w czarny aksamit

Krzesło Louis XV w czarny aksamit

To krzesło Louis XV w czarny aksamit z struktura litego drewna bukowego-to luksusowe meble z reputacją, który nigdy nie został pobity.
Qualite
Très satisfaite de ma commande, de la qualité du produit et de son aspect!
This customer has posted a review for his order of 2021-02-06.
Moderated on 2021-03-04.
 (0)
 (0)
2021-02-18
Colette M.
 Verified Purchase
Sofa w stylu barokowym, czerwony i złoty

Sofa w stylu barokowym, czerwony i złoty

Stowarzyszenie królewskie kolory, czerwony, ze złotym daje ta sofa styl bardziej elegancki. Doskonale ozdobi salon jako centerpiece.
avis
Facilité de navigation et de passage de la commande sur le site + livraison bien programmée.
This customer has posted a review for his order of 2021-02-07.
Moderated on 2021-03-04.
 (0)
 (0)
2021-02-13
Vincent L.
 Verified Purchase
Lampa Tiffany Gdynia

Lampa Tiffany Gdynia

Tthe Lampa Tiffany ważki Seria Gdynia jest montowana z prawdziwymi obiektywami.
Top fournisseurs.... rapide et efficace. Je recommande
This customer has posted a review for his order of 2021-02-03.
Moderated on 2021-02-15.
 (0)
 (0)
2021-02-11
nathalie q.
 Verified Purchase
Kinkiet Tiffany z serii Indiana w stylu barokowym

Kinkiet Tiffany z serii Indiana w stylu barokowym

Kinkiet Tiffany z serii Indiana z barokowym szklanym wystrojem.
Kinkiet Tiffany - Paris Series

Kinkiet Tiffany - Paris Series

Kinkiet styl Tiffany do korony liści do ramy z kwiatową dekoracją składającą się z witraży z kaboszonymi.
Kinkiet Tiffany Gdynia

Kinkiet Tiffany Gdynia

Kinkiet Tiffany ważki z serii Gdynia jest w stylu secesji, został zmontowany z prawdziwymi obiektywami, 
Kinkiet Tiffany Gdańsk

Kinkiet Tiffany Gdańsk

Kinkiet Tiffany Gdańsk jest napędzany z soczewkami prawdziwe dekoracje, kwiaty.
Kinkiet Tiffany z serii Mediterranean

Kinkiet Tiffany z serii Mediterranean

Rozświetl swój dom kinkietem z serii Mediterranean, aby stworzyć zen i jasną atmosferę.
PARFAIT
J'ai commandé 6 appliques différentes un dimanche soir. Elle sont toutes arrivées en excellent état 3 jours plus tard. De bonne qualité, très joli rendu
This customer has posted a review for his order of 2021-01-31.
Moderated on 2021-02-24.
 (0)
 (0)
2021-02-11
Kathryn E.
 Verified Purchase
Duża lampa Tiffany olx

Duża lampa Tiffany olx

Duża lampa stołowa olx wykonana jest z witrażowego klosza montowanego zgodnie z metodą Louisa Comfort na metalowej ramie. Wymiary: Wysokość: 62 cm-średnica: 41 cm. Szybka...
Tres jolie
Cette lampe est très jolie sur la table du bureau et donne un lumière agréable
This customer has posted a review for his order of 2021-02-01.
Moderated on 2021-02-11.
 (0)
 (0)
2021-02-07
Christophe P.
 Verified Purchase
Lampa sufitowa Tiffany Wrocław

Lampa sufitowa Tiffany Wrocław

Lampa sufitowa ma tę zaletę, że mieści się we wszystkich pokojach w domu, a jego wnętrza zdobią witraże w stylu art deco.
Plafonnier Tiffany
J'ai commandé 1 plafonnier et 2 appliques murales style Tiffany. Envoie rapide et soigné. Très beaux luminaires. Je recommande
This customer has posted a review for his order of 2021-01-27.
Moderated on 2021-02-11.
 (0)
 (0)
2021-02-05
Bruno D.
 Verified Purchase
Secesyjny kinkiet Tiffany

Secesyjny kinkiet Tiffany

Z jego barwione kwiaty na białym tle, w stylu 1900 roku, ten kinkiet ozdobi twoje wnętrze jasne światło.
Parfait
Livraison ultra rapide, emballage sécurisé, produit conforme et de bonne qualité. Rien à redire.
This customer has posted a review for his order of 2021-01-21.
Moderated on 2021-02-05.
 (0)
 (0)
2021-02-04
Christian S.
 Verified Purchase
Lampa Tiffany Warszawa

Lampa Tiffany Warszawa

To urządzenie ma klosz z niebieskimi, białymi i czerwonymi kwiatami, emitowane światło i dekoracyjne, jak to jest przyjemne.
Tifanny Köln Lamp
Thank you for this beautiful Lamp. The Lampshade is a shaking and not very tight. Apart from this everything is fine.
This customer has posted a review for his order of 2021-01-23.
Moderated on 2021-02-11.
 (0)
 (0)
2021-02-03
Anne-Marie Ö.
Lampa Tiffany Warszawa

Lampa Tiffany Warszawa

To urządzenie ma klosz z niebieskimi, białymi i czerwonymi kwiatami, emitowane światło i dekoracyjne, jak to jest przyjemne.
Tiffany tablamp Stockholm
Marvellous lamp - I do enjoy it. Rapid and safe delivery.
Moderated on 2021-02-05.
 (0)
 (0)
2021-01-21
Catherine G.
 Verified Purchase
Lampa Tiffany Gdynia

Lampa Tiffany Gdynia

Tthe Lampa Tiffany ważki Seria Gdynia jest montowana z prawdziwymi obiektywami.
Żyrandol Tiffany Gdynia

Żyrandol Tiffany Gdynia

Jego żyrandol Tiffany ważka z serii Gdynia zebrane ze szkła prawdziwe.
Kinkiet Tiffany Gdynia

Kinkiet Tiffany Gdynia

Kinkiet Tiffany ważki z serii Gdynia jest w stylu secesji, został zmontowany z prawdziwymi obiektywami, 
en un seul mot: parfait
Rapide professionnel. Lampes de très bonne qualité. tout est parfait
This customer has posted a review for his order of 2021-01-09.
Moderated on 2021-01-21.
 (0)
 (0)
2021-01-19
Francesco B.
 Verified Purchase
Kinkiet Tiffany London

Kinkiet Tiffany London

Lampa ścienna Tiffany z serii London, kolor ochre żółty jest jednolity, pasuje do wszystkich stylów.
Kinkiet Tiffany z serii Mediterranean

Kinkiet Tiffany z serii Mediterranean

Rozświetl swój dom kinkietem z serii Mediterranean, aby stworzyć zen i jasną atmosferę.
Meravigliose
Bellissime, secondo le mie aspettative. Imballaggio sicuro e ben fatto, spedizione rapida.
This customer has posted a review for his order of 2021-01-07.
Moderated on 2021-01-21.
 (0)
 (0)
2021-01-18
Emmanuel D.
 Verified Purchase
Brązowa statua Artemision

Brązowa statua Artemision

Wierne odtworzenie słynnego  brązowa statua  który został odzyskany z morza od Cape Artemision-Wysokość: 36 cm.
Sculpture bronze
Conforme à la réception et très bien emballé (protection assurée contre les chocs). En revanche, j'aurais préféré une livraison chez moi (c'était très facile) ou alors à un point relais plus proche de mon domicile.
Message from moderation
Oui, cela était possible, mais peut être ne l'avez vous pas vu, il suffisait de le choisir à la commande
This customer has posted a review for his order of 2021-01-07.
Moderated on 2021-01-18.
 (0)
 (0)
2021-01-16
Catherine G.
Superbe!
Envoi rapide, soigné, très bonne qualité des reproductions. je recommanderai les yeux fermés!
Moderated on 2021-01-21.
 (0)
 (0)
2021-01-10
Cornelia V.
 Verified Purchase
Żyrandol Tiffany Gdańsk

Żyrandol Tiffany Gdańsk

Jego żyrandol Tiffany serii Gdańsk jest napędzany z soczewkami prawdziwe dekoracje, kwiaty.
Vielen herzlichen Dank für diese Traumlampe , sie ist einfach wunderschön, danke für die schnelle Lieferung , bin sehr zufrieden,
This customer has posted a review for his order of 2021-01-06.
Moderated on 2021-01-21.
 (0)
 (0)
2021-01-09
Said
Barokowa sofa w srebrnym drewnie i kwiatowej szarej tkaniny

Barokowa sofa w srebrnym drewnie i kwiatowej szarej tkaniny

Tthe Barokowa sofa w srebrnym drewnie i kwiatowej szarej tkaniny ma strukturę w srebrnym buku, ozdobiona drobnymi rzeźbami i kocem w eleganckiej szarej satynowej tkaniny.
Remise
Bonjour, Vous ne faites pas des remises, périodes de soldes ? Merci
Message from moderation
Merci de vous intéressez à nos produits, mais nous ne proposons pas de remises, ni de soldes généralement.
Moderated on 2021-01-21.
 (0)
 (0)
2021-01-09
Estelle M.
 Verified Purchase
Kinkiet Tiffany Wroclaw

Kinkiet Tiffany Wroclaw

Czy podoba Ci się Ryczące lata dwudzieste? Wtedy będziesz zachwycony tą piękną białą i ochrową szklaną lampą ścienną.
Parfait
Très bonne suprise cette transaction, envoi rapide, soigné, produit très beau et de bonne facture je recommande
This customer has posted a review for his order of 2020-12-30.
Moderated on 2021-01-12.
 (0)
 (0)
2021-01-09
Diana B.
 Verified Purchase
Fotel w stylu barokowym szary matowy

Fotel w stylu barokowym szary matowy

Fotel w stylu barokowym z ramą z litego drewna bukowego, srebrny, tapicerowane tkaniną satyna.
Fauteuil baroque
Superbe fauteuil, il est juste magnifique, identique à l image , le service a été au top , livré rapidement, je suis très satisfaite et je recommande ce site
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2020-12-30.
Moderated on 2021-01-11.
 (0)
 (0)
2021-01-08
Meaulnes-Philippe R.
 Verified Purchase
Lampa stojąca Tiffany Wrocław

Lampa stojąca Tiffany Wrocław

Oto światło, które nie tylko cię oświetla, ale także nadaje wnętrzu akcent w stylu art deco, z bardzo jasnym odcieniem z białym i ochrowym tłem.
Achat Lampadaire Art Deco
The customer did not give an advice.
This customer has posted a review for his order of 2020-12-12.
Moderated on 2021-01-11.
 (0)
 (0)
 

Write a review !



Be careful not to mention your personal informations (name, email, ...)..



Twój komentarz zostanie opublikowany tylko na stronie. Pomoże nam poprawić jakość oferowanych przez nas produktów. Nie wolno nadużywać funkcji oceny w celu publikowania treści komercyjnych, politycznych, pornograficznych, nieprzyzwoitych, karnych, oszczerczych lub nielegalnych. Kopiowanie opinii już opublikowanych w innym miejscu jest wyraźnie zabronione. Zastrzegamy sobie prawo do nie publikowania pewnych komentarzy, negatywnych recenzji lub komentarzy krytycznych, niezależnie od oceny, której można odmówić, jeśli uważamy, że mogą one mieć wpływ na wizerunek lub sprzedaż produktu lub naszego spółka. Aby złożyć zawiadomienie, klient musi być klientem i złożyć zamówienie na naszej stronie. Read our conditions.
Only registered users can report abuse.

Log in or create an account .
Only registered users can vote for a review.

Log in or create an account .
 

Kategorie

Producenci