Customers reviews There are 179 reviews.

Average votes
4.8 / 5
179 ratings
178 advices
Why review our products?
You help other people in their purchases by sharing your experience.

You help other people in their purchases by sharing your experience.



Language:
Ces avis ont été sélectionnés prioritairement selon votre langue.
2021-01-18
Emmanuel D.
 Verified Purchase
Brązowa statua Artemision

Brązowa statua Artemision

Wierne odtworzenie słynnego  brązowa statua  który został odzyskany z morza od Cape Artemision-Wysokość: 36 cm.
Sculpture bronze
Conforme à la réception et très bien emballé (protection assurée contre les chocs). En revanche, j'aurais préféré une livraison chez moi (c'était très facile) ou alors à un point relais plus proche de mon domicile.
Message from moderation
Oui, cela était possible, mais peut être ne l'avez vous pas vu, il suffisait de le choisir à la commande
This customer has posted a review for his order of 2021-01-07.
Moderated on 2021-01-18.
 (0)
 (0)
2021-01-09
Estelle M.
 Verified Purchase
Kinkiet Tiffany Wroclaw

Kinkiet Tiffany Wroclaw

Czy podoba Ci się Ryczące lata dwudzieste? Wtedy będziesz zachwycony tą piękną białą i ochrową szklaną lampą ścienną.
Parfait
Très bonne suprise cette transaction, envoi rapide, soigné, produit très beau et de bonne facture je recommande
This customer has posted a review for his order of 2020-12-30.
Moderated on 2021-01-12.
 (0)
 (0)
2021-01-09
Diana B.
 Verified Purchase
Fotel w stylu barokowym szary matowy

Fotel w stylu barokowym szary matowy

Fotel w stylu barokowym z ramą z litego drewna bukowego, srebrny, tapicerowane tkaniną satyna.
Fauteuil baroque
Superbe fauteuil, il est juste magnifique, identique à l image , le service a été au top , livré rapidement, je suis très satisfaite et je recommande ce site
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2020-12-30.
Moderated on 2021-01-11.
 (0)
 (0)
2021-01-08
Meaulnes-Philippe R.
 Verified Purchase
Lampa stojąca Tiffany Wrocław

Lampa stojąca Tiffany Wrocław

Oto światło, które nie tylko cię oświetla, ale także nadaje wnętrzu akcent w stylu art deco, z bardzo jasnym odcieniem z białym i ochrowym tłem.
Achat Lampadaire Art Deco
The customer did not give an advice.
This customer has posted a review for his order of 2020-12-12.
Moderated on 2021-01-11.
 (0)
 (0)
2021-01-06
Isabelle G.
 Verified Purchase
Lampa Tiffany z tulipanami

Lampa Tiffany z tulipanami

Witraże składają się z kawałków gładkich białych, czerwonych i zielonych obiektywów. 
Très bel effet
Traitement rapide de la commande et la lampe est du plus bel effet
This customer has posted a review for his order of 2021-01-03.
Moderated on 2021-01-11.
 (0)
 (0)
2021-01-02
Philippe B.
 Verified Purchase
Kinkiet Tiffany sztuki i dekoracji

Kinkiet Tiffany sztuki i dekoracji

Kinkiet w stylu 1910 z soczewkami, białe i żółte pół przezroczyste opalescents.
Livrer dans les temps Jolie applique
This customer has posted a review for his order of 2020-12-26.
Moderated on 2021-01-05.
 (0)
 (0)
2020-12-30
Thierry M.
 Verified Purchase
Krzesło lotnika jaj

Krzesło lotnika jaj

Więcej designu niż jajko Paschy, to miejsce będzie pasować do wszystkich entuzjastów designu.
Fauteuil aviateur oeuf
Je viens de recevoir le produit, très bien emballé, protégé, et, le résultat après ouverture du colis un magnifique fauteuil, très belle finition, coque rivets, similicuir, couture, bref le produit est conforme à la description. Je recommande vivement HT Déco qui a été à la hauteur sur le Prix, la Livraison, l'emballage et la qualité du produit. Un grand merci à l'équipe de HT Deco.
This customer has posted a review for his order of 2020-12-06.
Moderated on 2021-01-05.
 (0)
 (0)
2020-12-26
Catherine J.
 Verified Purchase
Lampa stołowe tiffany niebieski

Lampa stołowe tiffany niebieski

Stylu, elegancki, wybierz lampy w stylu Tiffany z kolekcji kuchni śródziemnomorskiej.
La lampe correspond bien à ce que je voulais !
This customer has posted a review for his order of 2020-12-06.
Moderated on 2020-12-27.
 (0)
 (0)
2020-12-25
Claudine P.
 Verified Purchase
Lampa Tiffany niebieski śródziemnomorski

Lampa Tiffany niebieski śródziemnomorski

Światło w twoim domu będzie synonimem delikatności, z ta lampa witraż w stylu śródziemnomorskim.
Lampe Méditerranée
J’ai reçu la lampe dans les délais prévus. Elle est encore plus jolie que sur le site ! Je suis vraiment ravie ! J’adore
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2020-12-21.
Moderated on 2020-12-27.
 (0)
 (0)
2020-12-25
Benjamin B.
 Verified Purchase
Posąg z brązu - Kobieta malarz

Posąg z brązu - Kobieta malarz

Statuetka o nazwie "Woman Painter" reprodukcja po pracy Emmanuel Villanis (1858-1914) - Wysokość: 40 cm.
Une très belle sculpture
Une jolie sculpture raffinée et élégante. Ma mère est ravie de son Noël, merci à vous.
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2020-12-17.
Moderated on 2020-12-27.
 (0)
 (0)
2020-12-25
FAURE J.
 Verified Purchase
Mała Tancerka - Pomnik z brązu Degas

Mała Tancerka - Pomnik z brązu Degas

Posąg z brązu "Mała Tancerka czternastu lat" d' Edgar Degas na postumencie z czarnego marmuru.
belle pièce, envoi rapide
La pièce est conforme à la description et de bonne finition. Malgré le contexte des fêtes le colis m'a été livré en mains propres rapidement. Bonne prestation. Merci
This customer has posted a review for his order of 2020-12-19.
Moderated on 2020-12-27.
 (0)
 (0)
2020-12-25
Jean-Luc B.
 Verified Purchase
Lampa Tiffany motylkowa

Lampa Tiffany motylkowa

Lampa motyla jest idealna dla dodatkowej jasności, wielokolorowe skrzydła produkują miękkie światło jest appaising, to urządzenie jest idealne do sypialni. Motyl jest...
bon aspect
correspond à mon attente
This customer has posted a review for his order of 2020-12-22.
Moderated on 2020-12-27.
 (0)
 (0)
2020-12-24
Claude L.
Para stolików w stylu art deco Marsylia

Para stolików w stylu art deco Marsylia

Zasypiaj w uroku epoki sztuki i dekoracji lat 30-tych z parą eleganckich stolików nocnych.
Très professionnel
Livraison parfaite avec Suivi efficace. Très belle patine . et meuble très bien protégé. Changez rien. On retournera sur votre site avec plaisir. Merci.
Moderated on 2020-12-26.
 (0)
 (0)
2020-12-23
Jean-Luc F.
 Verified Purchase
Lampa Tiffany seria Londyn

Lampa Tiffany seria Londyn

W witraż Lampa tiffany Londyn z jego witraże równomierne szybę młotkiem, odbędzie się w domu przyjemne światło. Noga metalu z patyną w kolorze brązu.
Merci
Merci pour cette très belle lampe, pour l'efficacité de l'expédition et la qualité de l'emballage.
This customer has posted a review for his order of 2020-12-18.
Moderated on 2020-12-27.
 (0)
 (0)
2020-12-22
Jean-Laurent L.
 Verified Purchase
Prezentacja Louis XV

Prezentacja Louis XV

Witryna w stylu Ludwika XV, z drewnianą ramą z drewna bukowego, podkreślone wkładką palisander, i scena z epoki Ludwika 15, ręcznie malowane.
Bonjour, Je viens de recevoir mon premier meuble chez HT déco. La livraison a été impeccable. J'ai vérifié la structure du meuble et la qualité du travail ! Très beau meuble vitrine de style Louis XV. Merci
This customer has posted a review for his order of 2020-12-07.
Moderated on 2020-12-23.
 (0)
 (0)
 

Write a review !



Be careful not to mention your personal informations (name, email, ...)..



Twój komentarz zostanie opublikowany tylko na stronie. Pomoże nam poprawić jakość oferowanych przez nas produktów. Nie wolno nadużywać funkcji oceny w celu publikowania treści komercyjnych, politycznych, pornograficznych, nieprzyzwoitych, karnych, oszczerczych lub nielegalnych. Kopiowanie opinii już opublikowanych w innym miejscu jest wyraźnie zabronione. Zastrzegamy sobie prawo do nie publikowania pewnych komentarzy, negatywnych recenzji lub komentarzy krytycznych, niezależnie od oceny, której można odmówić, jeśli uważamy, że mogą one mieć wpływ na wizerunek lub sprzedaż produktu lub naszego spółka. Aby złożyć zawiadomienie, klient musi być klientem i złożyć zamówienie na naszej stronie. Read our conditions.
Only registered users can report abuse.

Log in or create an account .
Only registered users can vote for a review.

Log in or create an account .
 

Kategorie

Producenci