Customers reviews There are 114 reviews.

Average votes
4.9 / 5
114 advices
Why review our products?
You help other people in their purchases by sharing your experience.

You help other people in their purchases by sharing your experience.



Language:
Ces avis ont été sélectionnés prioritairement selon votre langue.
2020-09-18
Thierry
Lampa Tiffany Zielona Ważka

Lampa Tiffany Zielona Ważka

Tthe lampa Tiffany Zielona Ważka ma klosz złożony z prawdziwych ręcznie zmontowanych okularów, spawanych do cyny przy użyciu tradycyjnej metody Louis Comfort Tiffany. W...
Rendu spectaculaire
Le conditionnement est très bien fait et la livraison rapide. Le rendu de la lampe est spectaculaire, l’effet est bluffant. Je conseille de ne pas acheter l'ampoule E14 avant l'arrivée et le montage de la lampe car il vous en faudra une petite.
Moderated on 2020-09-18.
 (0)
 (0)
2020-09-10
Horváth B.
 Verified Purchase
Lampa Tiffany Niebieski

Lampa Tiffany Niebieski

Posąg konia sprawia, że oprawa oświetleniowa oryginalna i dekoracyjna, można umieścić ją zarówno na stole i na biurku, aby uzyskać unikalną dekorację.
VTYBFMWZN
Perfekt
This customer has posted a review for his order of 2020-09-03.
Moderated on 2020-09-18.
 (0)
 (0)
2020-09-09
Alexis A.
 Verified Purchase
Lampa Tiffany Wrocław

Lampa Tiffany Wrocław

W duchu barokowym Lampa stołowa  ma bardzo jasny odcień z białym tłem, podkreślone przez kawałki ochry barwione witraże.
Tiffany Lamp Utrecht
This is a beautiful lamp! It looks even better in my living room than on the photo! The lamp arrived in the Netherlands within 2 days after my order. Thank you HTDeco for a beautiful addition to my home! (see https://htdeco.fr/nl/tiffany-lampen-groot/5848-tiffany-lille-lamp-3700850676703.html)
This customer has posted a review for his order of 2020-08-31.
Moderated on 2020-09-18.
 (0)
 (0)
2020-09-09
jesús G.
 Verified Purchase
Lampa Tiffany seria Londyn

Lampa Tiffany seria Londyn

W witraż Lampa tiffany Londyn z jego witraże równomierne szybę młotkiem, odbędzie się w domu przyjemne światło. Noga metalu z patyną w kolorze brązu.
Very well
It's a good producte and came do fast
This customer has posted a review for his order of 2020-09-02.
Moderated on 2020-09-09.
 (0)
 (0)
2020-09-09
Bernard R.
 Verified Purchase
"Gniazdo piratów" - posąg z brązu

"Gniazdo piratów" - posąg z brązu

Posąg z brązu wykonana w traconego, cokół wyłożona kafelkami podłoga prawdziwa.
belle acquisition
beau produit , je crois que je me laisserai tenter si je trouve un sujet qui me plais
This customer has posted a review for his order of 2020-09-03.
Moderated on 2020-09-09.
 (0)
 (0)
2020-08-31
Olga M.
 Verified Purchase
Lampa stojąca Tiffany-styl 1900

Lampa stojąca Tiffany-styl 1900

Jego witraż w stylu secesyjnym wystroju na białym tle, z łatwością światło pokoju.
Perfecte
Todo perfecto. Precio y entrega, así como calidad
This customer has posted a review for his order of 2020-08-20.
Moderated on 2020-09-06.
 (0)
 (0)
2020-08-25
Jean Pierre I.
 Verified Purchase
Czarne barokowe biurko pod czerwoną ręką

Czarne barokowe biurko pod czerwoną ręką

Czarne meble projektowe ozdobione chromowanym brązem, z czerwonym podręcznym.
beau bureau
Le bureau est beau et à priori de bonne facture. Il était bien emballé. Le transport a été relativement court.
This customer has posted a review for his order of 2020-08-13.
Moderated on 2020-08-29.
 (0)
 (0)
2020-08-24
Francine C.
 Verified Purchase
Półka w stylu Art Deco 1940

Półka w stylu Art Deco 1940

Meble w stylu art deco w markizy Palissandre z centralną półką.
Meubles 1940
Très bon achat meubles conformes à l’annonce
This customer has posted a review for his order of 2020-08-14.
Moderated on 2020-08-29.
 (0)
 (0)
2020-08-19
Barbro L.
 Verified Purchase
Lampa papuga Tiffany

Lampa papuga Tiffany

Lampa stołowa lub nocna z papugą umieszczonej na gałęzi, podstawa żywicy, wysokość 25 cm.
Fru
Tack för en mycket bra service. Snabb leverans. Lampan var jätte fin och pris värd. Barbro
This customer has posted a review for his order of 2020-08-09.
Moderated on 2020-08-29.
 (0)
 (0)
2020-08-17
Gilbert W.
 Verified Purchase
Złote barokowy konsoli

Złote barokowy konsoli

Duży złocone konsoli pokonać lustro i marmurowa.
Console baroque dorée
Console baroque dorée la console est de bonne qualité (comme tous nos autres produits) nous avons acheté joliment fini l'expédition de la classe de produit notre avis HT DECO une RECOMMANDATION ABSULTE
This customer has posted a review for his order of 2020-06-16.
Moderated on 2020-08-29.
 (0)
 (0)
2020-08-15
Doris K.
 Verified Purchase
Lampa Stojąca Tiffany - Serii Indiana

Lampa Stojąca Tiffany - Serii Indiana

Lampa Tiffany w stylu barokowym w serii Indiana.
einfach perfekt!
wuderschöne Ware, sehr gute Verpackung und schneller Versand. Hier werde ich gerne noch einmal einkaufen!
This customer has posted a review for his order of 2020-08-07.
Moderated on 2020-08-29.
 (0)
 (0)
2020-08-13
Rainer J.
 Verified Purchase
Pomnik chińskiego wojownika Xian Archer 185 cm

Pomnik chińskiego wojownika Xian Archer 185 cm

Pomnik żołnierza z terakoty Xian z armii cesarza Qin Shi - Pełny rozmiar - Wysokość 128 cm
Alles bestens. Vielen Dank! Ich werde wieder bei Ihnen bestellen!
This customer has posted a review for his order of 2020-07-24.
Moderated on 2020-08-29.
 (0)
 (0)
2020-08-13
philippe c.
 Verified Purchase
Biurko w stylu art deco palisander

Biurko w stylu art deco palisander

Biurko art deco inkrustowane palisander, otwierając sześć szuflad z uchwytami, wykonany ze stali chrom.
Impressionnant
Toutes les personnes que je reçois me complimentent sincèrement pour mon bureaux, et je suis d accord. Ce travail est magnifique. Il sent le bois, il est massif et il est spacieux
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2020-06-12.
Moderated on 2020-08-25.
 (0)
 (0)
2020-08-07
Geert D.
 Verified Purchase
Mała Imperium

Mała Imperium

Mała Imperium z pięknym dodatkiem czerwonego drewna, zdobione pozłacanego brązu.
Great service and quality
I have received what I expected
This customer has posted a review for his order of 2020-07-28.
Moderated on 2020-08-08.
 (0)
 (0)
2020-08-07
Sonia B.
 Verified Purchase
Lampa stołowa Tiffany

Lampa stołowa Tiffany

Odcień jest wspierany przez stopy w kolorze brązu, jego standardowy rozmiar sprawia, że oświetlenie dla każdego pomieszczenia w domu, który jest tak przydatny, jak to jest...
Très belle lampe
C'est une très belle lampe, très belle réplique qui rend très bien
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2020-07-28.
Moderated on 2020-08-08.
 (0)
 (0)
 

Write a review !



Be careful not to mention your personal informations (name, email, ...)..



Twój komentarz zostanie opublikowany tylko na stronie. Pomoże nam poprawić jakość oferowanych przez nas produktów. Nie wolno nadużywać funkcji oceny w celu publikowania treści komercyjnych, politycznych, pornograficznych, nieprzyzwoitych, karnych, oszczerczych lub nielegalnych. Kopiowanie opinii już opublikowanych w innym miejscu jest wyraźnie zabronione. Zastrzegamy sobie prawo do nie publikowania pewnych komentarzy, negatywnych recenzji lub komentarzy krytycznych, niezależnie od oceny, której można odmówić, jeśli uważamy, że mogą one mieć wpływ na wizerunek lub sprzedaż produktu lub naszego spółka. Aby złożyć zawiadomienie, klient musi być klientem i złożyć zamówienie na naszej stronie. Read our conditions.
Only registered users can report abuse.

Log in or create an account .
Only registered users can vote for a review.

Log in or create an account .
 

Kategorie

Producenci