Customers reviews There are 340 reviews.

Average votes
4.9 / 5
340 ratings
338 advices
Htdeco opinie! Sprzedajemy meble w stylu Ludwika XV, barokowe i art deco, do wymarzonej dekoracji!
Specjalizujący się w meblach i dekoracji wnętrz sklep internetowy Htdeco oferuje duży wybór referencji mebli, oświetlenia, rzeźb i przedmiotów dekoracyjnych dla wszystkich stylów i budżetów. Chcemy ulepszyć nasze usługi i doceniamy Wasze opinie.

You help other people in their purchases by sharing your experience.



Language:
Ces avis ont été sélectionnés prioritairement selon votre langue.
2022-01-19
Nadine C.
 Verified Purchase
Kinkiet Tiffany z serii Mediterranean

Kinkiet Tiffany z serii Mediterranean

Rozświetl swój dom kinkietem z serii Mediterranean, aby stworzyć zen i jasną atmosferę.
appliques tiffany
Marchandise conforme à la présentation sur le site. Reçu en très bon état et rapidement. Je n'hésiterai pas à passer une nouvelle commande en cas de besoin d'autres articles.
This customer has posted a review for his order of 2022-01-10.
Moderated on 2022-01-27.
 (0)
 (0)
2022-01-16
HERVÉ J.
 Verified Purchase
Lampa Tiffany kwiaty Bambus

Lampa Tiffany kwiaty Bambus

Lampa z витражным oknem bardzo kolorowe, aby oświetlić swój dom z wdziękiem.
Lampe Tiffany fleurs de bambous
Je suis entièrement satisfait par cette lampe d'une très belle qualité. Envoi rapide et très bon emballage protecteur.
This customer has posted a review for his order of 2022-01-05.
Moderated on 2022-01-25.
 (0)
 (0)
2022-01-14
Pierre L.
 Verified Purchase
Krzesło w stylu barokowym, czerwony, pozłacany

Krzesło w stylu barokowym, czerwony, pozłacany

Barokowe krzesło mahoniu i złotą, ubraną pięknej tkaniny w kwiatowy wzór na ramie z litego drewna, kolor złoto.
Je suis pleinement satisfait de mon achat et de la livraison. Les chaises sont très belles et d'un excellent rapport qualité-prix.Merci
This customer has posted a review for his order of 2021-12-28.
Moderated on 2022-01-24.
 (0)
 (0)
2022-01-13
Denis L.
 Verified Purchase
Kinkiet Tiffany z serii Mediterranean

Kinkiet Tiffany z serii Mediterranean

Rozświetl swój dom kinkietem z serii Mediterranean, aby stworzyć zen i jasną atmosferę.
Très belle applique conforme aux photos et description .Rend très bien
This customer has posted a review for his order of 2022-01-07.
Moderated on 2022-01-21.
 (0)
 (0)
2022-01-13
Richard B.
 Verified Purchase
Lampa ananasowa Tiffany

Lampa ananasowa Tiffany

Oryginalne światło o kształcie ananasa, ma wysokość 24 cm.
Très jolie lampe
Destinée à décorer un bar, cette petite lampe est parfaite : très jolie. L'alliance du style Tiffany et la forme de l'ananas se marient à merveille. Envoi très rapide et très soignée, lampe très bien protégée. Merci!
This customer has posted a review for his order of 2021-12-26.
Moderated on 2022-01-20.
 (0)
 (0)
2022-01-13
MARTA A.
 Verified Purchase
Lampa Tiffany motylkowa

Lampa Tiffany motylkowa

Lampa motyla jest idealna dla dodatkowej jasności, wielokolorowe skrzydła produkują miękkie światło jest appaising, to urządzenie jest idealne do sypialni. Motyl jest...
Very good buy
Very nice lamp and price. Received very soon and very well packaged
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2022-01-01.
Moderated on 2022-01-16.
 (0)
 (0)
2022-01-13
EMMANUELLE L.
 Verified Purchase
Lampa witrażowa Tiffany blue

Lampa witrażowa Tiffany blue

Wyrafinowana lampa z technicznymi naczyniami szklanymi, formowane szklane kwiaty wyróżniają się na krawędziach i są otoczone kolorowymi okularami.
lampe vitrail bleue tiffany
très belle lampe, emballage soigné et reçu rapidement le prix est très abordable site serieux à recommander
This customer has posted a review for his order of 2021-12-31.
Moderated on 2022-01-20.
 (0)
 (0)
2022-01-11
Jacques V.
 Verified Purchase
Lampa Tiffany Gdańsk

Lampa Tiffany Gdańsk

W lampa w stylu Tiffany serii Gdańsk jest napędzany z soczewkami prawdziwe dekoracje, kwiaty.
Achat d'une lampe style Tiffany
Cette lampe tiffany est la 6eme que nous achetons. Nous avons toujours été satisfaits .Livraison toujours très rapide ,commande le dimanche soir, livrée le jeudi matin suivant. Emballage très professionnel . Nous avons aucune raison de changer par rapport à nos avis précédents.
This customer has posted a review for his order of 2021-12-26.
Moderated on 2022-01-20.
 (0)
 (0)
2022-01-08
Eric B.
 Verified Purchase
Content de mon achat
Emballage impeccable et livraison ultra-rapide Très bel article de bonne facture à un prix défiant toute concurrence Je ne peux que recommander HTdéco
This customer has posted a review for his order of 2021-03-28.
Moderated on 2022-01-18.
 (0)
 (0)
2022-01-08
kikibranet
Kredens w stylu art deco na char

Kredens w stylu art deco na char

Meble do rydwanu ciemny palisander inkrustowane, otwierając się czterodrzwiowe.
commode art déco
Bonjour, Je suis en admiration de le meuble de Ruhlmann et ai reproduit le sujet de la marqueterie, en plus grand. Avez vous l'intention de reproduire ce meuble. Bravo et merci
Moderated on 2022-01-18.
 (0)
 (0)
2022-01-06
MARTA A.
Muy profesionales
Lámpara de Mariposa. Entregado con rapidez, muy bien embalado y protegido. Es una lámpara muy bonita
Moderated on 2022-01-16.
 (0)
 (0)
2022-01-05
Joelle G.
 Verified Purchase
Lampa Tiffany z muszką

Lampa Tiffany z muszką

Wybierz lampę, na przykład lampę lub tabeli dla deco gumtree.
Lampe tiffany
Aucun problème de réception : délai de livraison très correct, emballage très satisfaisant. Produit égal à notre demande. Merci
This customer has posted a review for his order of 2021-12-17.
Moderated on 2022-01-16.
 (0)
 (0)
2022-01-02
VITTORIA S.
 Verified Purchase
Lampa Tiffany Fleur de lis niebieska

Lampa Tiffany Fleur de lis niebieska

Światło z kloszem ozdobionym błękitnym kwiatem lilii, na białym i ochry tle.
Molto contenta
Lampada arrivata nei tempi giusti, molto bella! Super soddisfatta!
This customer has posted a review for his order of 2021-12-17.
Moderated on 2022-01-02.
 (0)
 (0)
2022-01-01
sanford b.
 Verified Purchase
Kredens w stylu art deco z lat 20.

Kredens w stylu art deco z lat 20.

W stylu 1920 roku, z wielu schowków, które otwierają się przez cztery drzwi na elewacji.
Semi Review
I cannot give an honest review because I just received my order yesterday! I will say that the item was packaged extremely well. The delivery company delivered without the one day advance notice required on the shipping instructions, which created a problem. They had to return the next day so I could have people help me move the very heavy item. Will unwrap the item soon and I will write another review.
This customer has posted a review for his order of 2021-12-14.
Moderated on 2022-01-02.
 (0)
 (0)
2022-01-01
Christian V.
 Verified Purchase
Lampa Tiffany Gdańsk

Lampa Tiffany Gdańsk

W lampa w stylu Tiffany serii Gdańsk jest napędzany z soczewkami prawdziwe dekoracje, kwiaty.
Luminaire Tiffany
The customer did not give an advice.
This customer has posted a review for his order of 2021-12-17.
Moderated on 2022-01-18.
 (0)
 (0)
2021-12-31
Cecile C.
 Verified Purchase
Kinkiet Tiffany Gdańsk

Kinkiet Tiffany Gdańsk

Kinkiet Tiffany Gdańsk jest napędzany z soczewkami prawdziwe dekoracje, kwiaty.
Très belle applique
Du plus bel effet, je suis très satisfaite, cela correspond parfaitement à mes attentes
This customer has posted a review for his order of 2021-12-13.
Moderated on 2022-01-17.
 (0)
 (0)
2021-12-30
Rudolf H.
 Verified Purchase
Komoda w stylu art deco z wiązu

Komoda w stylu art deco z wiązu

Komoda art deco w intarsja lupa wiąz, na konstrukcji drewnianej z bukowych.
Art Deco Kommode Ulmenholz
Wir sind begeistert!!!! Trotz Weihnachtsfeiertagen haben wir ab Bestellung unsere Kommode innerhalb von 15 Tagen ( 14.12.-29.12.21) erhalten! Qualität 1 AAA, Danke vielmals, gerne wieder und das Beste für 2022
This customer has posted a review for his order of 2021-12-13.
Moderated on 2022-01-17.
 (0)
 (0)
2021-12-29
hans h.
 Verified Purchase
Lampa Tiffany Peacock

Lampa Tiffany Peacock

Model "Paw" lampa nocna (pawie pióra), 34 cm wysokości, dla żarówki.
VERY NICE LAMP
VERY NICE LAMP, well packed and arrived in good order at home. Gives very nice light. You need a light bulb that is E14 fitting and small, with a lightstream of 200 Lumen or more, as the green glass is rather quite dark, but with the right bulb its working great. Really worth the price payed. Recommended! only negative thing was the shipping company: the delivery was awkward.
This customer has posted a review for his order of 2021-12-14.
Moderated on 2022-01-16.
 (0)
 (0)
2021-12-29
Caroline F.
 Verified Purchase
Lampa Stojąca Tiffany - Seria Memphis

Lampa Stojąca Tiffany - Seria Memphis

Lampa stojąca Tiffany art deco w serii "Memphis" wykonane z witraż geometryczny tęczowy pomarszczona, biały perłowy i opalizujący.
Magnifique lampe
Je n'avais jamais commandé sur ce site mais je ne suis pas déçue. Livraison ultra rapide, la lampe était bien emballée. Elle est vraiment belle, encore plus que sur la photo. Le socle est bien lourd ce qui assure une bonne stabilité. Je suis très content de mon achat.
This customer has posted a review for his order of 2021-12-08.
Moderated on 2022-01-16.
 (0)
 (0)
2021-12-29
andrée D.
 Verified Purchase
Krzesło barokowe czarny aksamit i drewna pieniądze

Krzesło barokowe czarny aksamit i drewna pieniądze

Krzesło w stylu barokowym, czarny i srebrny z ramą z litego drewna, powlekane tkaniny, aksamit i oparcie miękkie.
chaise baroque
top !!! j’adore
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-12-13.
Moderated on 2022-01-13.
 (0)
 (0)
2021-12-28
Chloe V.
 Verified Purchase
Fotel w stylu barokowym czarny

Fotel w stylu barokowym czarny

Jego fotel w stylu barokowym czarny to litego drewna bukowego lakierowany czarny, tapicerowane tkaniną aksamit w stylu rokoko i wyściełane wysokiej jakości materiałów.
Magnifique fauteuil
Le fauteuil est de super bonne qualité et magnifique. Nous sommes très contents de notre achat.
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-12-08.
Moderated on 2022-01-12.
 (0)
 (0)
2021-12-27
Herve S.
 Verified Purchase
Lampa Tiffany Lotus żółta

Lampa Tiffany Lotus żółta

Jego żółty odcień jest inspirowany przez pagody, szkło jest wykonane zgodnie z metodą "Favrile".
Rien à redire
Livraison dans les délais. Emballage très sérieux. Objet similaire à la photo. Bref 1 site marchand très sérieux
This customer has posted a review for his order of 2021-12-11.
Moderated on 2022-01-02.
 (0)
 (0)
2021-12-24
Cédric M.
Komoda art deco 8 szuflad

Komoda art deco 8 szuflad

Komoda art deco inkrustowane palisander i lupy wiązu.
Pas tout à fait correspondante à la photo.
Très belle commode, mais la fabrication des tiroirs ne correspond pas exactement à la photo.Mes tiroirs sont en bois sombre et ne possèdent qu'une seule queue d’aronde grossière de chaque côté quand sur les photos le bois est clair et les queues d'aronde sont au nombre de deux et assez finement exécutées.De plus, la fabrication générale m'a l'air un peu légère, attention à la manipulation.Dommage, sans ces deux points ça aurait été un encore plus grand plaisir.
Message from moderation
Nous sommes heureux que la commode style art déco vous plaise, merci de nous avoir informé que la couleur intérieur des tiroirs est légèrement plus sombre, même si n’avoir qu’une queue d'aronde ne pose pas de problème, il est important que l’article soit identique à la présentation.La satisfaction de nos clients étant notre priorité, notre service a pris en compte votre remarque pour que le produit soit remis à niveau dans les plus brefs délais. Et merci pour votre nouvelle commande et de nous avoir renouvelé votre confiance.
Moderated on 2022-01-20.
 (0)
 (0)
2021-12-20
Alain D.
 Verified Purchase
Lampa Tiffany w Nowym Jorku art-deco

Lampa Tiffany w Nowym Jorku art-deco

Lampa Tiffany w stylu art-deco, abat jour składa się z witrażu z form typowych dla okresu sztuki i dekoracji z 1920 roku.
Lampa Tiffany Słonecznika

Lampa Tiffany Słonecznika

W lampa Tiffany słonecznika tworzony jest metodą przodków witraże są zbierane ręcznie, lutowane cyną, i na metalowej podstawie z patyną w kolorze brązu.
Beaux produits
Très beaux produits dommage que le lieux de livraison ait été changé. Cela m à occasionné un gros problème pour les récupérer.
Message from moderation
Bonjour, désolé que dpd change votre relais colis, mais vous pouvez les contacter dans ce cas pour en choisir un autre.
This customer has posted a review for his order of 2021-12-07.
Moderated on 2022-01-17.
 (0)
 (0)
2021-12-18
stephane c.
 Verified Purchase
Fotel w stylu Art Deco - rok 30 styl

Fotel w stylu Art Deco - rok 30 styl

Fotel w stylu art deco z ramą bukową wzmocnioną marquetry z drzewa różanego.
tres bien
beau fauteuil
This customer has posted a review for his order of 2021-11-06.
Moderated on 2022-01-01.
 (0)
 (0)
2021-12-17
Daniel C.
 Verified Purchase
Lampa Stojąca Tiffany - Seria Memphis

Lampa Stojąca Tiffany - Seria Memphis

Lampa stojąca Tiffany art deco w serii "Memphis" wykonane z witraż geometryczny tęczowy pomarszczona, biały perłowy i opalizujący.
Memphis lamp
Perfect product, perfect delivery, perfect company. Thanks
This customer has posted a review for his order of 2021-12-01.
Moderated on 2022-01-01.
 (0)
 (0)
2021-12-15
Docnini
Lampa Tiffany niebieski śródziemnomorski

Lampa Tiffany niebieski śródziemnomorski

Światło w twoim domu będzie synonimem delikatności, z ta lampa witraż w stylu śródziemnomorskim.
Très jolie lampe
C’est la 4ème lampe que j’achète et encore une fois, je ne suis pas déçue, elle est très belle! Livraison très rapide.
Moderated on 2022-01-01.
 (0)
 (0)
2021-12-14
Anne et Jacques R.
 Verified Purchase
Lampa Tiffany w Nowym Jorku art-deco

Lampa Tiffany w Nowym Jorku art-deco

Lampa Tiffany w stylu art-deco, abat jour składa się z witrażu z form typowych dla okresu sztuki i dekoracji z 1920 roku.
lampe Tiffany New York
très belle lampe parfaitement emballée mais un prix de livraison très élevé
Message from moderation
Bonjour, oui, pour la Corse c'est un peu plus cher que pour la métropole.
This customer has posted a review for his order of 2021-11-27.
Moderated on 2022-01-01.
 (0)
 (0)
2021-12-12
azelma
Lampa Tiffany kobieta

Lampa Tiffany kobieta

W Lampa tiffany wykonany zgodnie z tradycyjną metodą, z witraże są zbierane ręcznie lutowane srebrnego z klosza-szkło opalizujący powyżej posąg kobiety.
superbe
J'ai acheté cette lampe, elle est magnifique, du plus bel effet. Je recommande cette lampe
Moderated on 2021-12-20.
 (0)
 (0)
2021-12-11
andrée D.
 Verified Purchase
Fotel w stylu barokowym, czarny i srebrny

Fotel w stylu barokowym, czarny i srebrny

Łącząc w sobie komfort i elegancję, fotel w stylu barokowym, czarny i srebrny jest to struktura, lity buk, rzeźbione i srebra, pokryte aksamit czarny styl rokoko.
fauteuil baroque
magnifique fauteuil super assise prix raisonnable frais de port élevés mais ça vaut le coup d’avoir des fauteuils qui font leur effet
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-11-25.
Moderated on 2021-12-20.
 (0)
 (0)
2021-12-09
Gilbert W.
 Verified Purchase
Louis XV stylu łóżku

Louis XV stylu łóżku

Nocny stół do sypialni, dwie szuflady z przodu, dekoracja w kwiat i liści markry w wazonie.
Table de chevet
Table de chevet de style Louis XV, belle pièce de style Louis, authentique et classique, belle matière
This customer has posted a review for his order of 2020-09-04.
Moderated on 2021-12-20.
 (0)
 (0)
2021-12-07
Christiane D.
 Verified Purchase
Krzesło Louis XVI styl barokowy

Krzesło Louis XVI styl barokowy

Jego krzesło Louis XVI w stylu barokowym wykonany jest z litego drewna bukowego, pozłacane z drobnym gwintem, tapicerowane elegancką tkaniną w stylu rokoko.
Perfect
Zeer tevreden
This customer has posted a review for his order of 2021-11-21.
Moderated on 2021-12-16.
 (0)
 (0)
2021-12-07
François F.
 Verified Purchase
Marmurowa i brązowa kolumna - Brązowe marmurowe białe żyły

Marmurowa i brązowa kolumna - Brązowe marmurowe białe żyły

Odważ się na marmurową dekorację, aby podkreślić swoje najpiękniejsze przedmioty, na górnej tacy, będą w pierwszym rzędzie.
Excellent rapport qualité/prix
Articles soignés, achat heureux, bonne prestation si ce n'est que l'emballage d'origine étrangère laisse un peu à désirer, en revanche la livraison par transporteur est remarquable. En somme, bonne Maison que je recommande. Merci, bonne continuation
This customer has posted a review for his order of 2021-11-20.
Moderated on 2021-12-16.
 (0)
 (0)
2021-12-04
Ludovic Z.
 Verified Purchase
Żeliwny wazon śródziemnomorski na bazie żeliwa - H: 73,5 cm

Żeliwny wazon śródziemnomorski na bazie żeliwa - H: 73,5 cm

Garnek do ogrodowego medici czarnego żeliwa z czarną żeliwną podstawą, będzie jasno ozdobić wejścia lub podjazdy. 
ludovic
Très bonne qualité prix . Reçu rapidement ... Très content !!
This customer has posted a review for his order of 2021-11-16.
Moderated on 2021-12-11.
 (0)
 (0)
2021-12-02
Laurence H.
 Verified Purchase
Lampa wisząca tiffany Paris

Lampa wisząca tiffany Paris

Żyrandol Tiffany serii Paryż z витражом w stylu secesyjnym, biały, niebieski, zielony i żółty.
Très satisfaite
Le produit correspond, est arrivé rapidement et en parfait état. Installation facile grâce à la notice claire. PARFAIT
This customer has posted a review for his order of 2021-11-22.
Moderated on 2021-12-09.
 (0)
 (0)
2021-12-02
michel p.
 Verified Purchase
Lampa Tiffany Biała

Lampa Tiffany Biała

Z metalową stopą, kloszem art deco, ma ogromne elegancji, to przyniesie do wnętrza pewnego uroku.
mon avis
bonjour satisfait de ma commande livraison parfaite mais une deception pourquoi ne pas mentionner que le produit viens de chine c est desolant merci quand meme a plus
This customer has posted a review for his order of 2021-11-27.
Moderated on 2021-12-09.
 (0)
 (0)
2021-11-30
François F.
Marmurowa i brązowa kolumna - Brązowe marmurowe białe żyły

Marmurowa i brązowa kolumna - Brązowe marmurowe białe żyły

Odważ się na marmurową dekorację, aby podkreślić swoje najpiękniejsze przedmioty, na górnej tacy, będą w pierwszym rzędzie.
Bon rapport qualité/prix
Achat heureux, je recommande. Élégante colonne. Merci pour la prestation et transporteur remarquable. Un meilleur conditionnement de l'emballage serait un + appréciable. Merci encore !
Moderated on 2021-12-09.
 (0)
 (0)
2021-11-30
Régine L.
 Verified Purchase
Komoda w stylu barokowym czarny styl Ludwika XV

Komoda w stylu barokowym czarny styl Ludwika XV

W komoda w stylu barokowym czarny styl Ludwika XV posiada stelaż z litego drewna bukowego, lakierowane na wysoki połysk czarny, otwiera się na trzy szuflady na przednim panelu...
Commode baroque laquée noire
Excellente qualité avec soucis du détails. Emballage soigné et protecteur. Livraison impeccabl
This customer has posted a review for his order of 2021-11-15.
Moderated on 2021-12-05.
 (0)
 (0)
2021-11-24
Dirk O.
 Verified Purchase
Fotel Empire czerwony

Fotel Empire czerwony

Jedna z kolekcji mebli urządzony w luksusowym fotel Empire czerwony jest to wykonywane z ramką z czerwonego drewna, lakierowane czarny i intarsja Amboine, ozdoby z brązu, srebra.
Sehr schöner Empiresessel !
Das Warten, aufgrund der langen Transportzeit, hat sich gelohnt. Falls der gleiche Sessel nochmal Lieferbar ist, werde ich einen 2. Sessel kaufen.
This customer has posted a review for his order of 2021-11-04.
Moderated on 2021-11-29.
 (0)
 (0)
2021-11-21
jean pierre g.
 Verified Purchase
Lampa Tiffany Zielona Ważka

Lampa Tiffany Zielona Ważka

Tthe lampa Tiffany Zielona Ważka ma klosz złożony z prawdziwych ręcznie zmontowanych okularów, spawanych do cyny przy użyciu tradycyjnej metody Louis Comfort Tiffany. W...
lampe libellule
Trés joli petite lampe ,fabrication soignée. Envois rapide. Parfait. Merci
This customer has posted a review for his order of 2021-11-16.
Moderated on 2021-11-29.
 (0)
 (0)
2021-11-21
Sara T.
 Verified Purchase
Pomnik Chiński żołnierz, Oficer, 100 cm

Pomnik Chiński żołnierz, Oficer, 100 cm

Pomnik żołnierza Xian terakota - Wysokość 100 cm
Perfecto
Rápido y perfecto
This customer has posted a review for his order of 2021-11-04.
Moderated on 2021-11-22.
 (0)
 (0)
2021-11-18
Walter S.
 Verified Purchase
Kinkiet Tiffany z serii Mediterranean

Kinkiet Tiffany z serii Mediterranean

Rozświetl swój dom kinkietem z serii Mediterranean, aby stworzyć zen i jasną atmosferę.
Die Wandleuchte ist sehr schön, ihre Qualtät hat mich überzeugt.
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-11-06.
Moderated on 2021-11-22.
 (0)
 (0)
2021-11-18
Edmee V.
 Verified Purchase
Zestaw 5 statuetek - wojowników Xian 20 cm

Zestaw 5 statuetek - wojowników Xian 20 cm

Serii statuetki terakota, składający się z 4 Xian wojowników i Koń .
Mooie beeldjes en snelle levering
Goed ingepakt, mooie beeldjes en snelle levering. Je krijgt alleen een bevestiging van aankoop in de mail, geen updates of verzendinformatie - maar verder perfect!
This customer has posted a review for his order of 2021-11-10.
Moderated on 2021-11-22.
 (0)
 (0)
2021-11-15
Roy B.
 Verified Purchase
Kinkiet Tiffany z serii Mediterranean

Kinkiet Tiffany z serii Mediterranean

Rozświetl swój dom kinkietem z serii Mediterranean, aby stworzyć zen i jasną atmosferę.
fast delivery
Delivered in just three days.
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-09-29.
Moderated on 2021-11-22.
 (0)
 (0)
2021-11-15
Roy B.
 Verified Purchase
Kinkiet Tiffany kolekcja Mediterranean

Kinkiet Tiffany kolekcja Mediterranean

Do oświetlenia ścian, wybierz kinkiet Tiffany z serii śródziemnomorskiej, dla eleganckiej i świetlistej atmosferze.
great lamp, delivered super fast
quickly delivered. Very nice lamp. Fits very well with our interior. I definitely recommend Htdeco.
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-08-10.
Moderated on 2021-11-22.
 (0)
 (0)
2021-11-13
Philippe G.
 Verified Purchase
Lampa tiffany Barokowa

Lampa tiffany Barokowa

Tthe Wenecja Barokowa Lampa Tiffany sześćdziesiąt cztery centymetry wzrostu, jego klosz wykonany jest z prawdziwego szkła.
Excellent
Excellent service et produit tout à fait satisfaisant
This customer has posted a review for his order of 2021-10-28.
Moderated on 2021-11-22.
 (0)
 (0)
2021-11-12
Guillaume P.
 Verified Purchase
Lampa Tiffany art deco

Lampa Tiffany art deco

Oprawa zadawać Tiffany art-deco, z витражным oknem formy geometryczne w stylu 1930 roku.
Juste magnifique
Lampe conforme au descriptif et vraiment très belle, reçu rapidement, rend vraiment très bien, je recommande vivement ce site
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-10-27.
Moderated on 2021-11-15.
 (0)
 (0)
2021-10-30
Bell G.
 Verified Purchase
Krzesło w stylu barokowym-biały i złoty

Krzesło w stylu barokowym-biały i złoty

Krzesło biały pokryte tkaniny syntetycznej o strukturze litego drewna pozłacane zdecydowanie estetyki.
Chaise Baroque
Bonjour, je suis contente de mon n'achat chaise baroque, mais déçu par le transporteur, vraiment pas gentil, désagréable. Merci Bell
This customer has posted a review for his order of 2021-10-13.
Moderated on 2021-11-09.
 (0)
 (0)
2021-10-28
cindy s.
Lampa stojąca Tiffany-styl 1900

Lampa stojąca Tiffany-styl 1900

Jego witraż w stylu secesyjnym wystroju na białym tle, z łatwością światło pokoju.
Bon achat
Lampadaire de taille parfaite, l'abat jour est vraiment très beau et détaillé. Juste un petit point en moins pour la barre en fer qui fait un peu "cheap"à côté.
This customer share an image.
Moderated on 2021-11-09.
 (0)
 (0)
2021-10-24
nico
lampes
rapidité pour le délai et produit d’excellentes qualités ( très sérieux). à recommander
Moderated on 2021-11-09.
 (0)
 (0)
 

Write a review !



Be careful not to mention your personal informations (name, email, ...)..



Twój komentarz zostanie opublikowany tylko na stronie. Pomoże nam poprawić jakość oferowanych przez nas produktów. Nie wolno nadużywać funkcji oceny w celu publikowania treści komercyjnych, politycznych, pornograficznych, nieprzyzwoitych, karnych, oszczerczych lub nielegalnych. Kopiowanie opinii już opublikowanych w innym miejscu jest wyraźnie zabronione. Zastrzegamy sobie prawo do nie publikowania pewnych komentarzy, negatywnych recenzji lub komentarzy krytycznych, niezależnie od oceny, której można odmówić, jeśli uważamy, że mogą one mieć wpływ na wizerunek lub sprzedaż produktu lub naszego spółka. Aby złożyć zawiadomienie, klient musi być klientem i złożyć zamówienie na naszej stronie. Read our conditions.
Only registered users can report abuse.

Log in or create an account .
Only registered users can vote for a review.

Log in or create an account .
 

Kategorie

Producenci