Customers reviews There are 280 reviews.

Average votes
4.9 / 5
280 ratings
279 advices
Why review our products?
You help other people in their purchases by sharing your experience.

You help other people in their purchases by sharing your experience.



Language:
Ces avis ont été sélectionnés prioritairement selon votre langue.
2021-09-20
Steve D.
 Verified Purchase
Fotel w stylu barokowym, biały i czarny

Fotel w stylu barokowym, biały i czarny

Fotel w stylu barokowym, biały i czarny tapicerowane tkaniną z PCV koloru białego na ramie z litego drewna bukowego.
Superbes!
Très belle qualité de ces fauteuils, bien emballés sur 2 palettes. Ils vont très bien dans mon studio photo!
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-08-29.
Moderated on 2021-09-23.
 (0)
 (0)
2021-09-15
Alain P.
 Verified Purchase
Komoda w stylu art deco z wiązu

Komoda w stylu art deco z wiązu

Komoda art deco w intarsja lupa wiąz, na konstrukcji drewnianej z bukowych.
4 étoiles
livraison impeccable
This customer has posted a review for his order of 2021-08-31.
Moderated on 2021-09-18.
 (0)
 (0)
2021-09-09
Jacques V.
 Verified Purchase
Lampa Tiffany - H: 62 cm

Lampa Tiffany - H: 62 cm

Lampa Tiffany z szklanym витражом prawdziwej niebieski i żółty.
Lampe Tiffany
Cette lampe est la 5eme que nous achetons .Un record a été battu pour celle ci Commandée le 01/09 elle fonctionnait dans le salon le 03 /09 à 11h 18. voir photo
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-09-01.
Moderated on 2021-09-09.
 (0)
 (0)
2021-09-04
Stéphanie R.
 Verified Purchase
Czarny lotnik puf

Czarny lotnik puf

Piekło projektu, dla tego puf wykonany z nitowanych paneli aluminiowych.
Fauteuil aviateur
Livraison rapide et fauteuil parfait merci
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-08-20.
Moderated on 2021-09-07.
 (0)
 (0)
2021-08-21
jean-pierre C.
 Verified Purchase
Biuro Louis XV Książęcej

Biuro Louis XV Książęcej

Biuro Ludwika XV w Rosewood intarsje i szkła powiększającego orzech, otwierając przed trzema szufladami.
superbe bureau
This customer has posted a review for his order of 2021-08-03.
Moderated on 2021-08-22.
 (0)
 (0)
2021-08-13
cecile F.
 Verified Purchase
Stół art-deco, z góry w lupę wiąz

Stół art-deco, z góry w lupę wiąz

Tabele styl art-deco z górną częścią inkrustowanie lupa wiąz, nogi inkrustowane palisander struktura drewna bukowego.
Bon rapport qualité/prix
Finition soignée, je recommande !
This customer has posted a review for his order of 2021-07-26.
Moderated on 2021-08-14.
 (0)
 (0)
2021-08-06
Isabelle F.
Très joli plafonnier
Très belle lampe. Reçu avec système pour 2 ampoules et non une Dommage que la coupole de verre ne cache pas complètement le plastique noir de l accroche bien que l’on ait plaqué le lustre au maxi ; pas de vis trop court
This customer share an image.
Moderated on 2021-08-14.
 (0)
 (0)
2021-08-02
Oliver G.
 Verified Purchase
Lampa Tiffany dragonfly

Lampa Tiffany dragonfly

Lampa Tiffany z ważek  Patyna brązowa, 61 cm wysokości i 41 cm średnicy.
Wunderbar
Schnelle Lieferung- tolle Qualität- gerne wieder.
This customer has posted a review for his order of 2021-07-27.
Moderated on 2021-08-04.
 (0)
 (0)
2021-08-02
Franky V.
 Verified Purchase
Lampa Tiffany do biura

Lampa Tiffany do biura

Klosz z białym tłem i ozdobą motyla na metalowej podstawie.
perfect
Ordered lamp and it all looks fine. Quickly delivery as well
This customer has posted a review for his order of 2021-07-26.
Moderated on 2021-08-02.
 (0)
 (0)
2021-07-27
CHRISTIANE B.
 Verified Purchase
Lampa Tiffany w stylu Mission - H: 49 cm

Lampa Tiffany w stylu Mission - H: 49 cm

Styl Misji Lampa tiffany art-deco, witraż szkło opalizujący w кабошонов.
lampe série Mission
Lampe au décor sobre. Très jolie éteinte. Beaux reflets allumée. Qualité très appréciable.
This customer has posted a review for his order of 2021-07-08.
Moderated on 2021-08-02.
 (0)
 (0)
2021-07-27
Yves R.
 Verified Purchase
Lampa Tiffany Słonecznika

Lampa Tiffany Słonecznika

W lampa Tiffany słonecznika tworzony jest metodą przodków witraże są zbierane ręcznie, lutowane cyną, i na metalowej podstawie z patyną w kolorze brązu.
tout s'est déroulé comme prévu
La lampe est bien arrivée comme prévu. L'emballage était adapté à cette lampe très fragile : elle est arrivée intacte. La lampe allumée est très belle et très colorée. Le seul problème, lié à l'envoi postal, est que je m'attendais à une lampe plus grande. Mais c'est très bien comme cela.
This customer has posted a review for his order of 2021-07-07.
Moderated on 2021-08-02.
 (0)
 (0)
2021-07-27
pascale z.
 Verified Purchase
Fotel w stylu barokowym srebrny

Fotel w stylu barokowym srebrny

Barokowy fotel tapicerowane tkaniną z PVC w kolorze srebrnym ze strukturą drewna.
Fauteuil baroque argent
Ils sont superbes Achète 2 pour table à manger Très confortables et de qualité Je suis ravie de mon achat et vais commander à nouveau pour mon salon
This customer has posted a review for his order of 2021-07-12.
Moderated on 2021-07-27.
 (0)
 (0)
2021-07-22
Costantino C.
 Verified Purchase
Bar w stylu art-deco z drzwiami rozwieranymi

Bar w stylu art-deco z drzwiami rozwieranymi

Bar w stylu art deco, obrotowa 360 ° z wkładką lupa wiąz, lupy amboine i palisander.
Mobile bar girevole
Molto bello e funzionale
This customer has posted a review for his order of 2021-07-04.
Moderated on 2021-07-27.
 (0)
 (0)
2021-07-20
Theodore T.
 Verified Purchase
Krzesło w stylu barokowym, czarny i złoty

Krzesło w stylu barokowym, czarny i złoty

Krzesło w stylu barokowym, czarny i złoty litego drewna bukowego i pokryte miękkim materiałem z aksamitu.
Chaises baroques
Livraison efficace et produits bien emballés . Produits d'excellente qualité Je recommande vivement ce site
This customer has posted a review for his order of 2021-07-04.
Moderated on 2021-07-27.
 (0)
 (0)
2021-07-19
Jean-Laurent L.
 Verified Purchase
Sekretarz Ludwika XV

Sekretarz Ludwika XV

Szafa biurko oszczędza miejsce w intarsja, z szufladami.
Mała komoda w stylu Karola X

Mała komoda w stylu Karola X

Jako stolik nocny lub mała komoda to mebel enjolivera pokoju z cienkiej wystrój w stylu Karola X.
Jean-Laurent
Bonjour,J'ai reçu mes deux meubles la petite commode de style restauration et le secrétaire après vérification vraiment se sont deux beaux meubles. Même si ke style est différents dans une même pièce cela ne casse pas ou ne choque pas pour les personnes qui souhaite un mélange de style dans une même pièce. La petite commode passe partout surtout dans les petites pièces. Je conseil vraiment aux futurs acheteurs ces deux meubles. Encore merci pour la qualité des meubles.
This customer has posted a review for his order of 2021-06-23.
Moderated on 2021-07-27.
 (0)
 (0)
2021-07-17
Harald N.
 Verified Purchase
Komoda Ludwika XV

Komoda Ludwika XV

Komoda Ludwika XV inkrustowane palisander ramach czerwonego drewna, ozdobione pozłacanego brązu marmur.
Louis XV Kommode
Ich hatte bereits eine Louis XV Kommode aus ägyptischer Manufaktur über einen deutsche Onlinevertrieb erstanden und wollte diesem noch ein zweites Stück als Pendant gegenüberstellen. Zu meinem Bedauern sah ich, dass der Onlineanbieter nicht mehr existierte. Ich suchte im Internet und fand Websides von Möbelherstellern in Ägypten, die Ware auch en detail, also als Einzelstück zum Kauf ermöglichten. Zum Kaufpreis kamen aber hohe Transportkosten, Kosten der Transportversicherung und eine nochmalige Speditionsabwicklung vom europäischen Frachthafen zum Wohnort. Die Gesamtsumme war für mich nicht mehr akteptabel. So stieß ich auf HT Deco, deren Onlineangebot mit sämtlichen relevanten Informationen preisgünstig, sehr realistisch und zuverlässig erschien. Anfangs fand ich nichts Passendes, später kamen weitere Modelle in deren Webside hinzu, die sehr meinen Vorstellungen entsprachen.Zu HT Deco: die Kommunikation funktioniert gut, Fragen werden kurzfristig beantwortet. Der Preis der Möbel ist moderat, die Qualität bemerkenswert. Es handelt sich immerhin um kunstvolle Reproduktionen repräsentativer Möbel mit großartigen Intarsienarbeiten aus erlesenen Holzsorten. Eine „LOUIS XV Kommode“ wird noch mit einer schweren Marmorplatte geziert, die dem Aussehen ein äußerst respektables, exquisites Aussehen verleiht. Die Lieferung ist, da Lagerware, äußerst zügig erfolgt, binnen weniger Tage von Frankreich nach Österreich. Die Transportkosten stehen in entsprechender Relation. Zu beachten: Lieferung erfolgt nur bis zu sogenannter „Hauskante“. Kann bei größeren Gegenständen, wie einer Kommode, beschwerlich werden. Sollte der Außenkarton nicht in den Lift passen, muss im Erdgeschoß entpackt werden. Sinnvoll, sich bereits mit Utensilien wie Messer, Scheren und vor allem einem „Übersiedler Rollbrett“, etc. vorzubereiten. Das Möbel besteht aus mehreren Teilen, Korpus, Laden, Deckplatte können einzeln getragen werden, also nicht nötig, unbedingt ein extra Service zu veranschlagen. Kommode und Marmorplatte sind professionell verpackt, beide haben den Transport gut überstanden. Die Bezahlung erfolgte mittels Kreditkarte über die gesicherte „Payplug-Pay-Seite“, die Kartennummer wird verschlüsselt; all das hat problemlos funktioniert. Ich bekam sofort per mail die Zahlungs, und Auftragsbestätigung. Auch bald darauf die Lieferzeit. Den Verlauf kann man natürlich online verfolgen. Ich bin über das neue Möbel sehr erfreut, es erfüllt meine Erwartungen und ist für meinen Geschmack eine ästhetische Bereicherung. Ein winziges Stück Versailles im Wohnzimmer.Zusammenfassend: Preise sind leistbar und in gutem Verhältnis. Es gibt weitere Onlineanbieter anderer Preissegmente, welchen zu Folge ich keine Bestellung getätigt hätte. Kommunikation erfolgt rasch, zügige, kurze Lieferzeit, finanzielle Transaktion problemlos, Verpackung und Lieferzustand sehr gut. Produktqualität sehr gut. Bei zu geringer Liftgröße muß schon im Groundfloor entpackt und letzte Meter selbst spediert werden. Diese Mühe lohnt die Freude nach dem Aufstellen.
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-06-30.
Moderated on 2021-07-27.
 (0)
 (0)
2021-07-16
PATRICE G.
 Verified Purchase
Lampa Tiffany w stylu Mission - H: 49 cm

Lampa Tiffany w stylu Mission - H: 49 cm

Styl Misji Lampa tiffany art-deco, witraż szkło opalizujący w кабошонов.
TRANSACTION IDEALE
merci article conforme à la description et envoi très rapide et soigné très satisfait de mon premier achat
This customer has posted a review for his order of 2021-07-01.
Moderated on 2021-07-27.
 (0)
 (0)
2021-07-09
Isabel
Konsola art deco

Konsola art deco

Console en marqueterie de palissandre avec une forme romantique.
Valor e transporta para lisboa
O transporte está incluído?
Moderated on 2021-08-02.
 (0)
 (0)
2021-07-01
Julia K.
 Verified Purchase
Lampa stojąca Tiffany niebieski blue

Lampa stojąca Tiffany niebieski blue

W składzie witraże pochmurno, lampa stojąca Tiffany przyniesie w swoje wnętrze, światło, kojący.
Tout etait excellent
Rien a dire: livraison rapide, lampe conforme a la description. Seul bemol: l'emballage tres polluante.
This customer has posted a review for his order of 2021-06-20.
Moderated on 2021-07-24.
 (0)
 (0)
2021-06-29
Michel G.
 Verified Purchase
Kinkiet Tiffany w stylu art deco z białej masy perłowej

Kinkiet Tiffany w stylu art deco z białej masy perłowej

Kinkiet Tiffany art deco w witraż geometryczny tęczowy pomarszczona, biały perłowy i opalizujący .
Secesyjny kinkiet Tiffany

Secesyjny kinkiet Tiffany

Z jego barwione kwiaty na białym tle, w stylu 1900 roku, ten kinkiet ozdobi twoje wnętrze jasne światło.
achat appliques
Super contente de mon achat .Les appliques sont magnifiques ,la livraison rapide .Tout est parfait. Merci
This customer has posted a review for his order of 2021-06-13.
Moderated on 2021-06-29.
 (0)
 (0)
2021-06-29
ANGEL A.
 Verified Purchase
"Szwedzki stół" art-deco Marsylia

"Szwedzki stół" art-deco Marsylia

Jego "szwedzki stół" art-deco otwiera dwie piękne drzwi z drzewa różanego i lupy wiąz, wnętrze i wystrój mahoń zauważył.
Todo perfecto!
El mueble es tal y como estaba descrito y se mostraba en las imágenes. Los detalles y la calidad de la terminación son excelentes. 100% recomendado
This customer has posted a review for his order of 2021-06-12.
Moderated on 2021-06-29.
 (0)
 (0)
2021-06-27
Alain P.
 Verified Purchase
Stół art-deco

Stół art-deco

Okrągły stolik w stylu art deco z wkładką na dwa tony.
Art Deco okrągły stolik kawowy

Art Deco okrągły stolik kawowy

Znajdź styl początku 20 wieku, z tym wyrafinowanym meble salon wzmocnione przez cenne winnice.
très satisfait
This customer has posted a review for his order of 2021-05-17.
Moderated on 2021-06-29.
 (0)
 (0)
2021-06-23
Geert D.
 Verified Purchase
Imperium pedestal tabela

Imperium pedestal tabela

Okrągły styl Empire na szczycie tableside z marmuru.
Zeer grote kwaliteit Gueridon Empire
De bijzettafel is van zeer grote kwaliteit en zeer goed afgewerkt. de materialen zijn zoals beschreven. Vlotte en correcte afhandeling.
This customer has posted a review for his order of 2021-06-06.
Moderated on 2021-06-29.
 (0)
 (0)
2021-06-22
dominique p.
 Verified Purchase
Kinkiet Tiffany w stylu Art Deco

Kinkiet Tiffany w stylu Art Deco

Zainspirowany modelami okresu sztuki i dekoracji, to oprawa Tiffany podąża za prostymi i geometrycznymi liniami lat 30.
Très belles appliques
Les appliques sont très bien, faciles à installer et font un très bel effet une fois posées. De plus bravo pour la livraison ultrarapide et soignée. Je recommande vraiment.
This customer has posted a review for his order of 2021-06-06.
Moderated on 2021-06-29.
 (0)
 (0)
2021-06-17
Jean-François P.
 Verified Purchase
Żeliwny wazon śródziemnomorski na bazie żeliwa - H: 73,5 cm

Żeliwny wazon śródziemnomorski na bazie żeliwa - H: 73,5 cm

Garnek do ogrodowego medici czarnego żeliwa z czarną żeliwną podstawą, będzie jasno ozdobić wejścia lub podjazdy. 
Achat de 2 vases Médicis en fonte sur socle en fonte
Je suis très satisfait du contenu de ma commande.De meilleure façon, je vous invite simplement à informer votre clientèle de la date de livraison du colis . J'ai dû contacter à plusieurs reprises le livreur GEODIS pour le savoir. En effet, ne le sachant pas, je pouvais être absent le jour de la livraison. Le livreur a été parfait.
This customer has posted a review for his order of 2021-06-01.
Moderated on 2021-06-18.
 (0)
 (0)
2021-06-12
CATIA M.
 Verified Purchase
Lampa Tiffany typu Wistéria

Lampa Tiffany typu Wistéria

Lampy Tiffany Wistéria jest reprodukcja modelu, oryginał reżyser Amerykański artysta Louis comfort Tiffany.
Stupenda!
Lampada molto bella e di grande effetto. Imballaggio accurato per consegne a lunga distanza. Molto soddisfatta!
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-05-27.
Moderated on 2021-06-12.
 (0)
 (0)
2021-06-12
Jeanne M.
 Verified Purchase
Prezentacja w stylu Barokowym czarny

Prezentacja w stylu Barokowym czarny

Prezentacja w stylu barokowym, z litego drewna czarny, zdobiony rzeźbami, z drzwiami ze szkła wykonany jest ręcznie, aktywów, idealnie nadaje się do oryginalnego projektu.
Vitrine baroque
Je suis enchantée de mon achat sur votre site fiable et correct je le recommande vivement à tous livraison impeccable ce site mérite le maximum d étoiles pour sa compétence merci
This customer has posted a review for his order of 2021-05-19.
Moderated on 2021-06-12.
 (0)
 (0)
2021-06-09
Toni L.
 Verified Purchase
Lampa Tiffany Słonecznika

Lampa Tiffany Słonecznika

W lampa Tiffany słonecznika tworzony jest metodą przodków witraże są zbierane ręcznie, lutowane cyną, i na metalowej podstawie z patyną w kolorze brązu.
ich bin sehr zufrieden, sehr empfehlenwert. I´m satisfied, I can fully recommend it
This customer has posted a review for his order of 2021-05-22.
Moderated on 2021-06-12.
 (0)
 (0)
2021-06-07
Florence L.
 Verified Purchase
Fotel w stylu barokowym szara mysz

Fotel w stylu barokowym szara mysz

Fotel w stylu barokowym tapicerowane tkaniną aksamit szary, folder miękka struktura drzewa litego drewna bukowego srebrny.
Flo
Un très beau fauteuil de bonne qualité. Cadeau pour ma fille qui est ravie. Côté transport sans souci arrivé comme prévu par le site
This customer has posted a review for his order of 2021-05-21.
Moderated on 2021-06-07.
 (0)
 (0)
2021-06-04
Bruno D.
 Verified Purchase
Secesyjny kinkiet Tiffany

Secesyjny kinkiet Tiffany

Z jego barwione kwiaty na białym tle, w stylu 1900 roku, ten kinkiet ozdobi twoje wnętrze jasne światło.
Parfait
comme toujours, livraison idéale, bien emballé et ultra rapide. Produit conforme et très beau. Merci.
This customer has posted a review for his order of 2021-05-16.
Moderated on 2021-06-07.
 (0)
 (0)
2021-06-04
Gilbert W.
 Verified Purchase
Krzesło w stylu barokowym czarny w kwiaty

Krzesło w stylu barokowym czarny w kwiaty

Krzesło barokowe czarny kwiat z jednej z litego drewna, powlekane tkaniny z kwiatowy wzór.
Chaise baroque fleurs noires
Les meubles de hTdeco sont de qualité supérieure, ces articles aussi, l'emballage est top, beaucoup d'attention y est portée, le service est top amical et attentionné, donc fortement recommandé pour les consommateurs et les particuliers qui aiment les produits uniques. meilleures salutations LC
This customer has posted a review for his order of 2021-04-29.
Moderated on 2021-06-04.
 (0)
 (0)
2021-06-01
David C.
 Verified Purchase
Kinkiet Tiffany w stylu art deco z białej masy perłowej

Kinkiet Tiffany w stylu art deco z białej masy perłowej

Kinkiet Tiffany art deco w witraż geometryczny tęczowy pomarszczona, biały perłowy i opalizujący .
Tiffany lamps
Quick delivery, good packaging and lamps very well protected! Nice service!
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-05-15.
Moderated on 2021-06-03.
 (0)
 (0)
2021-05-28
Cristiano N.
 Verified Purchase
Czerwone fotele pozłacanego drewna w stylu Ludwika XV

Czerwone fotele pozłacanego drewna w stylu Ludwika XV

Krzesło Louis XV z litego drewna bukowego ze złotym tkanina satyna czerwony wygodne fotele, przynosi tyle elegancji do twojego wnętrza.
Sofa Louis XV czerwony, pozłacany

Sofa Louis XV czerwony, pozłacany

Sofa Ludwika XV z litego drewna bukowego ze złotym tkanina satynowa czerwona w stylu rokoko-to wygodne siedzenie i szerokie, zapewniając uwaga chic w swoje wnętrze.
Perfect!
Everything was perfect, just like on the pictures. The sofa and chair are actually very comfortable! Very good material. Orderer to Portugal, the delivery was nice
This customer has posted a review for his order of 2021-05-10.
Moderated on 2021-05-29.
 (0)
 (0)
2021-05-19
caroline m.
 Verified Purchase
Krzesło w stylu barokowym czarny

Krzesło w stylu barokowym czarny

Krzesło barokowe czarna, ubrana piękna tkanina aksamit na ramie z drewna.
Chaises baroque
Magnifiques! Qualité haut de gamme. Suivi du transport étape par étape. Très bien emballer. Je suis très contente
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-04-30.
Moderated on 2021-05-25.
 (0)
 (0)
2021-05-14
Fabrice B.
 Verified Purchase
Komoda Ludwika XV w intarsję

Komoda Ludwika XV w intarsję

Wygodny z dwóch szuflad ze skokiem między każdym i marmurowym blatem.
Très satisfait
De beaux meubles de style à petit prix. La livraison est également de qualité. Je recommande vivement.
This customer has posted a review for his order of 2021-04-28.
Moderated on 2021-05-18.
 (0)
 (0)
2021-05-13
Geert D.
 Verified Purchase
Louis XV stylu biurko cylindra

Louis XV stylu biurko cylindra

Praktyczne to Louis XV styl cylindra sekretarz otwiera się szybko ciągnąc jego szuflady środkowej, kompaktowy oszczędza miejsce.
Great piece
Bureau looks great, great finish
This customer has posted a review for his order of 2021-04-28.
Moderated on 2021-05-18.
 (0)
 (0)
2021-05-12
Nataly D.
 Verified Purchase
Święta bambusowa lampa Tiffany

Święta bambusowa lampa Tiffany

Niewidome kaboszony kontrastują z zielonymi liśćmi i falistym przezroczystym szkłem.
Un bonheur
Lampe achetée pour une très grande amie dont c'était l'anniversaire. Cette amie m'a écrit que cette lampe lui avait éclairé sa journée de bonheur. Un bel article semblable à celui sur le site. Je recommande fortement HT DECO.
This customer has posted a review for his order of 2021-05-03.
Moderated on 2021-05-14.
 (0)
 (0)
2021-05-12
Javier d.
 Verified Purchase
Lampa Tiffany kobieta

Lampa Tiffany kobieta

W Lampa tiffany wykonany zgodnie z tradycyjną metodą, z witraże są zbierane ręcznie lutowane srebrnego z klosza-szkło opalizujący powyżej posąg kobiety.
Perfecto.
Muy rápido y perfecta mente embalado.
This customer has posted a review for his order of 2021-04-29.
Moderated on 2021-05-14.
 (0)
 (0)
2021-05-12
Esther f.
 Verified Purchase
Kinkiet Tiffany Gdańsk

Kinkiet Tiffany Gdańsk

Kinkiet Tiffany Gdańsk jest napędzany z soczewkami prawdziwe dekoracje, kwiaty.
Wonderfull
Envío rápido y la lampara preciosa
This customer has posted a review for his order of 2021-05-05.
Moderated on 2021-05-14.
 (0)
 (0)
2021-05-11
Jeanne V.
 Verified Purchase
Żyrandol Tiffany Gdynia

Żyrandol Tiffany Gdynia

Jego żyrandol Tiffany ważka z serii Gdynia zebrane ze szkła prawdziwe.
Magnifique lustre ! Merci
This customer has posted a review for his order of 2021-04-26.
Moderated on 2021-05-14.
 (0)
 (0)
2021-05-07
Anette B.
 Verified Purchase
Lampa Tiffany gwiazdy betlejemskie

Lampa Tiffany gwiazdy betlejemskie

Lampa Tiffany Poinsecja pieszo cynku z patyną w kolorze brązu.
lamporder
I am satisfied! Thankyou.
This customer has posted a review for his order of 2021-04-21.
Moderated on 2021-05-10.
 (0)
 (0)
2021-05-07
Svetozar C.
Lampa Tiffany Słonecznika

Lampa Tiffany Słonecznika

W lampa Tiffany słonecznika tworzony jest metodą przodków witraże są zbierane ręcznie, lutowane cyną, i na metalowej podstawie z patyną w kolorze brązu.
Trop beau !!!
La deuxième lampe style Tiffany qu’on vient de recevoir aujourd’hui à moins de 48 heures après l’achat. Comme d’habitude produit livré et emballé avec le plus grand soin Y’a vraiment pas s’inquiéter pour ça…
This customer share an image.
Moderated on 2021-05-10.
 (0)
 (0)
2021-05-05
Svetozar C.
Duża lampa Tiffany niebieski

Duża lampa Tiffany niebieski

Z kwiatami śródziemnomorskiej, ta lampa w stylu Tiffany światło pokoju przyjemne światło.
Juste magnifique
Une majestueuse réplique TiffanyReçu en moins de 48 heures, emballage très sérieux Elle est beaucoup plus joli en vrai que sur la photo J’ai pas de mots, tellement que je suis bluffé!!!! Vraiment trop heureux
This customer share an image.
Moderated on 2021-05-07.
 (0)
 (0)
2021-05-04
Lydie L.
 Verified Purchase
Wazon Medici z uchwytem 38 cm

Wazon Medici z uchwytem 38 cm

Wazonowy w stylu Medici z dwoma uchwytami na bokach, staromodnym kunsztem.
Vase Médicis
Belle reproduction. Arrivé dans les temps et très bien emballé le vase fait son effet. Un plus non négligeable, le service clients est très joignable (ce qui n'est pas toujours le cas) et à l'écoute.
This customer has posted a review for his order of 2021-04-17.
Moderated on 2021-05-04.
 (0)
 (0)
2021-05-02
Nathalie D.
 Verified Purchase
Komoda Ludwika XV

Komoda Ludwika XV

Komoda Ludwika XV marquetée wystrój bukiet kwiatów.
Bel effet
Joli petit meuble, fait son effet. Livré rapidement sur rendez-vous. Belle finition avec plateau de marbre. Dommage que les tiroirs soient moins logeables que je n’espérais.
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-04-12.
Moderated on 2021-05-03.
 (0)
 (0)
2021-04-30
Mónika B.
 Verified Purchase
Lampa Tiffany Warszawa

Lampa Tiffany Warszawa

To urządzenie ma klosz z niebieskimi, białymi i czerwonymi kwiatami, emitowane światło i dekoracyjne, jak to jest przyjemne.
Perfect
Fast shipping, beautiful Produkt
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-04-15.
Moderated on 2021-05-03.
 (0)
 (0)
2021-04-29
Jeanne V.
 Verified Purchase
Secesyjny kinkiet Tiffany

Secesyjny kinkiet Tiffany

Z jego barwione kwiaty na białym tle, w stylu 1900 roku, ten kinkiet ozdobi twoje wnętrze jasne światło.
Magnifique applique
This customer has posted a review for his order of 2021-04-14.
Moderated on 2021-05-03.
 (0)
 (0)
2021-04-28
MARIA N.
 Verified Purchase
Krzesło Louis XV białego drewna i satynowe tkaniny

Krzesło Louis XV białego drewna i satynowe tkaniny

Fotel w stylu Louis XV buk biały lakier i miękkiej tkaniny satyna.
Fauteuil Louis XV.
Les fauteuils sont exactement comme sur la photo.
This customer has posted a review for his order of 2021-04-12.
Moderated on 2021-04-29.
 (0)
 (0)
2021-04-27
Raymond M.
 Verified Purchase
Lampa Tiffany Lotus żółta

Lampa Tiffany Lotus żółta

Jego żółty odcień jest inspirowany przez pagody, szkło jest wykonane zgodnie z metodą "Favrile".
Still Enjoying My Lotus Tiffany Lamp
I already left my feedback posted on 2021-04-21.
This customer has posted a review for his order of 2021-04-10.
Moderated on 2021-04-29.
 (0)
 (0)
2021-04-26
CATHERINE L.
 Verified Purchase
Spiżowa statua Themis-Bogini sprawiedliwości

Spiżowa statua Themis-Bogini sprawiedliwości

Rzeźba z brązu wykonana w traconego, cokół wyłożona kafelkami podłoga oryginalna wysokość 44 cm
Krzesło Louis XV w czarny aksamit

Krzesło Louis XV w czarny aksamit

To krzesło Louis XV w czarny aksamit z struktura litego drewna bukowego-to luksusowe meble z reputacją, który nigdy nie został pobity.
Fotel w stylu barokowym czarny

Fotel w stylu barokowym czarny

Fotel w stylu barokowym czarny ubrany w czarny aksamit na strukturę litego drewna bukowego.
Très jolis produits
Conformes à la description et commande ... très bien emballés et protégés pour transport
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-04-07.
Moderated on 2021-04-26.
 (0)
 (0)
 

Write a review !



Be careful not to mention your personal informations (name, email, ...)..



Twój komentarz zostanie opublikowany tylko na stronie. Pomoże nam poprawić jakość oferowanych przez nas produktów. Nie wolno nadużywać funkcji oceny w celu publikowania treści komercyjnych, politycznych, pornograficznych, nieprzyzwoitych, karnych, oszczerczych lub nielegalnych. Kopiowanie opinii już opublikowanych w innym miejscu jest wyraźnie zabronione. Zastrzegamy sobie prawo do nie publikowania pewnych komentarzy, negatywnych recenzji lub komentarzy krytycznych, niezależnie od oceny, której można odmówić, jeśli uważamy, że mogą one mieć wpływ na wizerunek lub sprzedaż produktu lub naszego spółka. Aby złożyć zawiadomienie, klient musi być klientem i złożyć zamówienie na naszej stronie. Read our conditions.
Only registered users can report abuse.

Log in or create an account .
Only registered users can vote for a review.

Log in or create an account .
 

Kategorie

Producenci