Customers reviews There are 83 reviews.

Average votes
4.9 / 5
83 advices
Why review our products?
You help other people in their purchases by sharing your experience.
You help other people in their purchases by sharing your experience.


Language:
Ces avis ont été sélectionnés prioritairement selon votre langue.
2020-06-23
vincent L.
 Verified Purchase
Tiffany art deco lampa z matowym białym witrażem

Tiffany art deco lampa z matowym białym witrażem

Jego klosz składa się z witraży z prostych linii w stylu 1910 do 1930, okulary są opalizujące, perłowo i opalescencyjne, rozpraszają jasne i miękkie światło, które jest idealne...
1er achat sur HT Deco
Tout s'est très bien passé Respect des délais. Les lampes sont superbes, conformes à mes attentes. Merci et bravo pour votre professionnalisme malgré le contexte actuel (covid)
This customer has posted a review for his order of 2020-06-13.
Moderated on 2020-06-23.
 (0)
 (0)
2020-06-22
ERIC J.
 Verified Purchase
Lampy Tiffany Lily

Lampy Tiffany Lily

Lampa Tiffany z tulipan szklany różowy kolor.
Lampa Tiffany seria Madryt

Lampa Tiffany seria Madryt

Tiffany lampy, witraże, żółte, czerwone i zielone na nogę metalu z patyną.
Parfait!
Nous avons commandé deux lampes, arrivées rapidement, très bien emballées, et plus jolies encore que les photos pouvaient le laisser penser.
This customer has posted a review for his order of 2020-06-11.
Moderated on 2020-06-23.
 (0)
 (0)
2020-06-22
Westley a.
 Verified Purchase
Krzesło Louis XV królewski niebieski

Krzesło Louis XV królewski niebieski

Jego krzesło Louis XV królewski niebieski wykonany jest z litego drewna bukowego, posiada pozłacane i ozdobione drobnym gwintem, urodzony przodków know-how do dekoracji...
Chaise louis XV
Je conseil le site et leur meuble.Meuble de qualité,livré dans les temps avec un suivi exemplaire de l envoie du colis. Une expérience client agréable qui donne envie de reconduire l experience
This customer has posted a review for his order of 2020-06-09.
Moderated on 2020-06-22.
 (0)
 (0)
2020-06-22
DANIEL B.
 Verified Purchase
Wazon Medyceuszy z dwoma uchwytami

Wazon Medyceuszy z dwoma uchwytami

Olbrzymia umywalka z żeliwa Medyceuszy żelaza urządzone w starym stylu na kolei i затонах.
Commande 2 vases Médicis
La commande a été traitée normalement. J'ai apprécié la possibilité de payer en 4 fois sans frais, ce qui a motivé ma commande. La livraison par le transporteur GEODIS s'est bien passée. Je suis donc satisfait de THdéco.
This customer has posted a review for his order of 2020-06-02.
Moderated on 2020-06-22.
 (0)
 (0)
2020-06-17
Barbara B.
Tiffany art deco Lampa

Tiffany art deco Lampa

W okresie sztuki i dekoracji mistrz Louis Comfort Tiffany stworzył styl lampy Mission.
Magnifique
Absolument magnifique! Envoi très rapide et très bien protégé. Je recommande ce site
Moderated on 2020-06-20.
 (0)
 (0)
2020-06-14
Philippe B.
 Verified Purchase
Biurko art deco

Biurko art deco

Biurko art deco inkrustowane palisander i lupy wiąz 1m 20 długości.
Para szafki nocne-art-deco

Para szafki nocne-art-deco

Komody w stylu art-deco wystrój lupa wiąz otwierając jeden box.
splendide mobilier
Pour les amoureux de l'art déco, ce site est le rêve. Les produits (lampes, bureau et chevets) sont très bien finis et de bonne qualité. Livraisons rapides et surtout mobilier fragile très bien emballé. Très bien.
This customer has posted a review for his order of 2020-05-31.
Moderated on 2020-06-20.
 (0)
 (0)
2020-06-14
Claire M.
 Verified Purchase
Tiffany stosuje się w stylu kwiatowym

Tiffany stosuje się w stylu kwiatowym

Lampa ścienna z witrażem z dekoracją kwiatową, zmontowane z plisami okulary, gładkie i koraliki.
Super !
Livraison rapide Colis bien prépare Produit identique à la photo Super Merci
This customer has posted a review for his order of 2020-06-02.
Moderated on 2020-06-15.
 (0)
 (0)
2020-06-11
Berit S.
 Verified Purchase
V fine
Very fine
This customer has posted a review for his order of 2020-05-31.
Moderated on 2020-06-15.
 (0)
 (0)
2020-06-11
Enza Cosimo D.
 Verified Purchase
Lampy Tiffany ważka

Lampy Tiffany ważka

Lampy Tiffany ważka z bazą oświetlone, a hotel abat jour witraż.
Wow!!!! gorgeous lamp
fully satisfied. even prettier than we thought
This customer has posted a review for his order of 2020-06-03.
Moderated on 2020-06-15.
 (0)
 (0)
2020-06-11
Christelle R.
 Verified Purchase
Stosuje Tiffany sztuki i dekoracji

Stosuje Tiffany sztuki i dekoracji

Kinkiet w stylu 1910 z soczewkami, białe i żółte pół przezroczyste opalescents.
Contente de mon achat, 3 appliques de belle qualité. Par contre 2 non conforme à la photo, les verres jaunes n’ont pas les dessins incrustés de la même manière donc beaucoup moins jolies que l’autre. Ma pièce étant grande cela ne se voit pas trop. Cela ne m’empêchera pas de passer une autre commande sur ce site très prochainement, rapport qualité prix excellent! Et livraison rapide et soignée.
This customer has posted a review for his order of 2020-06-03.
Moderated on 2020-06-15.
 (0)
 (0)
2020-06-09
Stephane G.
 Verified Purchase
Mała Tancerka - Pomnik z brązu Degas

Mała Tancerka - Pomnik z brązu Degas

Posąg z brązu "Mała Tancerka czternastu lat" d' Edgar Degas na postumencie z czarnego marmuru.
Produit conforme à mon attente, emballé avec soin Livraison dans les délais RAS
This customer has posted a review for his order of 2020-05-21.
Moderated on 2020-06-15.
 (0)
 (0)
2020-06-05
Alexia P.
 Verified Purchase
Lampy Tiffany - Seria Paryż

Lampy Tiffany - Seria Paryż

Duża lampa Tiffany seria Paryż z nóg metal patyną w kolorze brązu.
Article et service top qualité
Envoie soigné, rapide et cette lampe est juste sublime ☺️ Je suis ravie !
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2020-05-28.
Moderated on 2020-06-07.
 (0)
 (0)
2020-06-01
Patricia B.
 Verified Purchase
Lampa ananasowa Tiffany

Lampa ananasowa Tiffany

Oryginalne światło o kształcie ananasa, ma wysokość 24 cm.
Lampy Tiffany Lily

Lampy Tiffany Lily

Lampa Tiffany z tulipan szklany różowy kolor.
tiffany un savoir faire
J'ai vraiment apprécié la livraison très rapide des deux lampes .La lampe Lily est ravissante Un peu déçu par l'ananas car j'avais déjà commandé cet objet il y a quelques années , à mon avis il est moins beau , c'est une fabrication différente .
This customer has posted a review for his order of 2020-05-21.
Moderated on 2020-06-15.
 (0)
 (0)
2020-05-30
Françoise D.
 Verified Purchase
Stosuje Tiffany serii Indiana w stylu Barokowym

Stosuje Tiffany serii Indiana w stylu Barokowym

Stosuje Tiffany w stylu barokowym w serii Indiana.
Vitrail élégant
Ces appliques sont très élégantes et seront du plus bel effet dans mon salon.
This customer has posted a review for his order of 2020-05-19.
Moderated on 2020-06-05.
 (0)
 (0)
2020-05-30
Karin K.
 Verified Purchase
Lampa Tiffany z wystrojem ważki

Lampa Tiffany z wystrojem ważki

Lampa stojąca Tiffany na ważki wysokość 165 cm
Thank you very much for the quick delivery of the Tiffany lamp. Unfortunately one part was missing, but we got it forwarded in next to no time. The Floor lamp is complete and of the quality we expected. It looks gorgeous..
This customer has posted a review for his order of 2020-05-14.
Moderated on 2020-06-05.
 (0)
 (0)
 

Write a review !



Be careful not to mention your personal informations (name, email, ...)..



Twój komentarz zostanie opublikowany tylko na stronie. Pomoże nam poprawić jakość oferowanych przez nas produktów. Nie wolno nadużywać funkcji oceny w celu publikowania treści komercyjnych, politycznych, pornograficznych, nieprzyzwoitych, karnych, oszczerczych lub nielegalnych. Kopiowanie opinii już opublikowanych w innym miejscu jest wyraźnie zabronione. Zastrzegamy sobie prawo do nie publikowania pewnych komentarzy, negatywnych recenzji lub komentarzy krytycznych, niezależnie od oceny, której można odmówić, jeśli uważamy, że mogą one mieć wpływ na wizerunek lub sprzedaż produktu lub naszego spółka. Aby złożyć zawiadomienie, klient musi być klientem i złożyć zamówienie na naszej stronie. Read our conditions.
Only registered users can report abuse.

Log in or create an account .
Only registered users can vote for a review.

Log in or create an account .
 

Kategorie

Producenci