Customers reviews There are 38 reviews.

Average votes
4.9 / 5
38 advices
Why review our products?
You help other people in their purchases by sharing your experience.
You help other people in their purchases by sharing your experience.


Ces avis ont été sélectionnés prioritairement selon votre langue.
2020-01-24
Robert E.
 Verified Purchase
Lampy Tiffany zielona Ważka

Lampy Tiffany zielona Ważka

W lampy Tiffany zielona Ważka składa się z witrażu powstaje prawdziwy punkty są zbierane ręcznie lutowane srebrnego następny tradycyjna metoda Louis Comfort Tiffany.
wunderschöne kleine Tiffany Lampe
Ich bin positiv überrascht von der Qualität der Lampe. Vom Lampenschirm bis zum Standfuß alles sauber und hochwertig verarbeitet. Schon das hohe Gewicht zeugt von der guten Qualität der Lampe. Sieht genauso aus wie auf der Abbildung des Verkäufers. Man hat schon fast ein schlechtes Gewissen so wenig Geld für so eine schöne Tiffany Lampe bezahlt zu haben.
This customer has posted a review for his order of 2020-01-01.
Moderated on 2020-01-25.
 (0)
 (0)
2020-01-14
Jeanne V.
 Verified Purchase
Stosuje Tiffany serii basenie morza Śródziemnego

Stosuje Tiffany serii basenie morza Śródziemnego

Do oświetlenia ścian, oświetl swój dom z stosuje Tiffany serii morzu śródziemnym, dla zen-atmosfera i światła.
Applique
Magnifique applique, livraison rapide et soignée !
This customer has posted a review for his order of 2020-01-07.
Moderated on 2020-01-14.
 (0)
 (0)
2020-01-14
pierre T.
 Verified Purchase
Lampa Tiffany ważki

Lampa Tiffany ważki

Podstawą jest abażur wykonany z witrażu, dzięki czemu obie strony rozpraszają światło.
pas déçus
pour cette lampe fragile le délai de livraison a été respecté, l'emballage était parfait, et elle correspond en tous points à la description et photo que nous avions lors de la commande. Unique tout petit bémol, l'ampoule livrée avec la lampe qui éclaire l'intérieur du pied ne met pas en valeur ce pied car de trop faible puissante, nous recommandons une lampe LED de 35W, effet assuré
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2020-01-07.
Moderated on 2020-01-14.
 (0)
 (0)
2020-01-10
alexandra v.
 Verified Purchase
Lampy Tiffany niebieski śródziemnomorski

Lampy Tiffany niebieski śródziemnomorski

Światło w twoim domu będzie synonimem delikatności, z ta lampa witraż w stylu śródziemnomorskim.
Ravissante
Très jolie, emballée avec beaucoup de soin, livrée rapidement
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2020-01-03.
Moderated on 2020-01-14.
 (0)
 (0)
2020-01-09
lili
bien
c est vraiment bien je vous conseil les chaise son pas chère il faut draie faire des promotions pour dix chaise j achète pas chère
Moderated on 2020-01-21.
 (0)
 (0)
2020-01-03
mustango
Sofa art deco

Sofa art deco

Sofa art deco 3 miejsca w intarsja lupa wiąz struktura z drewna bukowego.
Superbe canapé
Super canapé c'est très beau et hyper confortable
Moderated on 2020-01-07.
 (0)
 (0)
2019-12-31
Rainer S.
 Verified Purchase
Stolca w stylu barokowym biały

Stolca w stylu barokowym biały

Wygodne i bardzo wytrzymałe, to stolca w stylu barokowym biały z litego drewna bukowego pokryte miękką, starej, eleganckiej tkaniny pvc o wysokiej jakości.
schnell und Zuverlässig
Schnelle und zuverlässige Lieferung. Qualität der Ware entspricht den Ankündigungen
This customer has posted a review for his order of 2019-12-21.
Moderated on 2020-01-07.
 (0)
 (0)
2019-12-28
Lorelei J.
 Verified Purchase
Lampa stojąca Tiffany ważki

Lampa stojąca Tiffany ważki

Lampa stojąca Tiffany ważki jest haureur 176 cm
très élégant
yrès qualitatif, j'avais déjà acheté il a quelques années 2 lampes de chevet, puis un plafonnier et je vais racheter un 2ème lampadaire. HT Deco a été très rapide pour livrer mais le transporteur DPD est une catastrophe... Ils ont mis 20 jours à livrer en s'y reprenant à 4 fois sur leurs points relais... (Pitié, changez de transporteur : nous sommes nombreux à avoir des problèmes avec eux avec d'autres commandes)
This customer has posted a review for his order of 2019-12-07.
Moderated on 2020-01-21.
 (0)
 (0)
2019-12-20
Pascal G.
 Verified Purchase
Żyrandol balonem Imperium

Żyrandol balonem Imperium

Styl żyrandole kuli z brązu, złote - Kryształ szkło szlifowane - 6 tulipanów na kryształy
Ogólne - Terakotowa Xian chińskiego żołnierza, statuetkę gotowane

Ogólne - Terakotowa Xian chińskiego żołnierza, statuetkę gotowane

Figurka wojownika Xian terakota sprzedawane w pole luksusu.
Komandos - Figurka żołnierza Chińskiej Xian terakota

Komandos - Figurka żołnierza Chińskiej Xian terakota

Figurka wojownika Xian terakota sprzedawana jest w pudełku luksusu.
Oficer - Figurka żołnierza Chińskiej Xian terakota

Oficer - Figurka żołnierza Chińskiej Xian terakota

Odtwarzanie terakoty posągi wojowników z armii cesarza шихуанди Xi ' an.
Lustre
Livraison conforme, rapidité et qualité Personnel facilement contactable par téléphone
This customer has posted a review for his order of 2019-12-09.
Moderated on 2019-12-20.
 (0)
 (0)
2019-12-12
Barbara C.
 Verified Purchase
Lampy Tiffany rose

Lampy Tiffany rose

Jego białe tło podkreśla róża, sporządzonej na jego witraże, lampy Tiffany, złożenie na ręce.
jolie
Très jolie lampe décorative offrant une belle luminosité. J'ai mis une ampoule diffusant une lumière jaune pour une ambiance chaleureuse.
This customer has posted a review for his order of 2019-12-05.
Moderated on 2019-12-12.
 (0)
 (0)
2019-12-11
Brigitte B.
 Verified Purchase
Lampy Tiffany - Seria Paryż

Lampy Tiffany - Seria Paryż

Duża lampa Tiffany seria Paryż z nóg metal patyną w kolorze brązu.
lampe tiffany
Envoi rapide et soigné; produit conforme. Très satisfaisant
This customer has posted a review for his order of 2019-12-05.
Moderated on 2019-12-12.
 (0)
 (0)
2019-12-08
Bernard C.
 Verified Purchase
Kinkiet ścienny Tiffany w stylu art deco

Kinkiet ścienny Tiffany w stylu art deco

Wall-jak 1930s stylu aplikacja, z plisami, gładkie soczewki i lekkie kolorowanie.
avis applique
Nous sommes très satisfaits, cette applique correspond parfaitement aux photos et à ce que nous voulions. Très bel éclairage.
This customer has posted a review for his order of 2019-11-30.
Moderated on 2019-12-12.
 (0)
 (0)
2019-12-03
Laurence H.
 Verified Purchase
Zestaw 5 statuetek - wojowników Xian 20 cm

Zestaw 5 statuetek - wojowników Xian 20 cm

Serii statuetki terakota, składający się z 4 Xian wojowników i Koń .
Statuette
Très contente de mon achat. Très bien présentées dans son coffret ces statuettes sont très belles
This customer has posted a review for his order of 2019-11-11.
Moderated on 2019-12-04.
 (0)
 (0)
2019-12-01
Francoise M.
 Verified Purchase
Lampa Tiffany Lille

Lampa Tiffany Lille

W duchu barokowym Lampa stołowa  ma bardzo jasny odcień z białym tłem, podkreślone przez kawałki ochry barwione witraże.
lampe Tiffany
Très belle lampe, bien protégée, livraison rapide. Super je recommande
This customer has posted a review for his order of 2019-11-26.
Moderated on 2019-12-01.
 (0)
 (0)
2019-11-21
NUEVO E.
 Verified Purchase
Stosuje Tiffany art deco w Nowym Jorku

Stosuje Tiffany art deco w Nowym Jorku

Stosuje Tiffany z barwione z form typowych dla okresu sztuki i dekoracji z 1920 roku.
Applique
Je suis très satisfaite de ma commande j attends de voir ce qu elle rendra éclairée
This customer has posted a review for his order of 2019-11-07.
Moderated on 2019-11-21.
 (0)
 (0)
 

Write a review !



Be careful not to mention your personal informations (name, email, ...)..



Twój komentarz zostanie opublikowany tylko na stronie. Pomoże nam poprawić jakość oferowanych przez nas produktów. Nie wolno nadużywać funkcji oceny w celu publikowania treści komercyjnych, politycznych, pornograficznych, nieprzyzwoitych, karnych, oszczerczych lub nielegalnych. Kopiowanie opinii już opublikowanych w innym miejscu jest wyraźnie zabronione. Zastrzegamy sobie prawo do nie publikowania pewnych komentarzy, negatywnych recenzji lub komentarzy krytycznych, niezależnie od oceny, której można odmówić, jeśli uważamy, że mogą one mieć wpływ na wizerunek lub sprzedaż produktu lub naszego spółka. Aby złożyć zawiadomienie, klient musi być klientem i złożyć zamówienie na naszej stronie. Read our conditions.
Only registered users can report abuse.

Log in or create an account .
Only registered users can vote for a review.

Log in or create an account .
 

Kategorie

Producenci