Avis des clients Il y a 399 avis.

Moyenne des votes
4.9 / 5
399 notes
397 avis
Htdeco opinie! Sprzedajemy meble w stylu Ludwika XV, barokowe i art deco, do wymarzonej dekoracji!
Specjalizujący się w meblach i dekoracji wnętrz sklep internetowy Htdeco oferuje duży wybór referencji mebli, oświetlenia, rzeźb i przedmiotów dekoracyjnych dla wszystkich stylów i budżetów. Chcemy ulepszyć nasze usługi i doceniamy Wasze opinie.

You help other people in their purchases by sharing your experience.



Langue:
Ces avis ont été sélectionnés prioritairement selon votre langue.
2022-09-16
GIANNI C.
 Achat Vérifié
Lampa stojąca Tiffany ważki

Lampa stojąca Tiffany ważki

Lampa stojąca Tiffany ważki jest haureur 176 cm
PERFETTO !
Eccellente venditore : Il top riguardo a cura, qualità, e rapidità nella consegna. Io lo consiglio vivamente !
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-09-07.
Modéré le 2022-09-20.
 (0)
 (0)
2022-09-15
Aline H.
 Achat Vérifié
Święta bambusowa lampa Tiffany

Święta bambusowa lampa Tiffany

Niewidome kaboszony kontrastują z zielonymi liśćmi i falistym przezroczystym szkłem.
lampe Tiffany Bambou sacré
Très contente de mon achat. La lampe est magnifique ! Le colis a été envoyé dès le lendemain de ma commande et est arrivé intact. Rien à redire, c'était ma première commande chez HTDeco et je vais en commander une autre en lampadaire.
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-09-08.
Modéré le 2022-09-16.
 (0)
 (0)
2022-09-04
SONIA B.
 Achat Vérifié
Lampa Tiffany z tulipanami

Lampa Tiffany z tulipanami

Witraże składają się z kawałków gładkich białych, czerwonych i zielonych obiektywów. 
Magnifique !
Service parfait, lampe très bien emballée, elle est magnifique ! Livraison ultra rapide ! C'est parfait
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-08-29.
Modéré le 2022-09-04.
 (0)
 (0)
2022-09-03
Jan F.
 Achat Vérifié
Sofa w stylu barokowym, niebieski royal

Sofa w stylu barokowym, niebieski royal

To sofa 3-osobowa będzie, panie, kącik przytulny i wytrzymały, wygodny i oferuje przyjazny dla użytkownika aspekt twojego wnętrza.
Flawless delivery and products. We have ordered sofa with four chairs.
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-08-15.
Modéré le 2022-09-04.
 (0)
 (0)
2022-08-09
Silvia
Krzesło Ludwik XVI czarny, pozłacany

Krzesło Ludwik XVI czarny, pozłacany

Jego krzesło Ludwik XVI czarny, pozłacany to składa się ze struktury w litego drewna bukowego drobno rzeźbione, tapicerowane tkaniną z czarnego aksamitu, aby w luksusowe meble...
Silla
Buenas tardes Quería preguntarle si este sillón lo tendría en blanco entero madera y la tela en blanco
Modéré le 2022-08-23.
 (0)
 (0)
2022-08-08
Anthony G.
 Achat Vérifié
Excellent - very happy indeed.
Look lovely. Well made at this price level. Beautiful finish. Very well packaged with zero damage. Company easy for communications...very responsive. Delivery well-organised.
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-07-24.
Modéré le 2022-08-23.
 (0)
 (0)
2022-08-03
JULIE T.
 Achat Vérifié
Żeliwny vasque Medici - L: 79 cm

Żeliwny vasque Medici - L: 79 cm

Duży czarny żeliwny żeliwny garnek Medici z dwoma uchwytami, które dart z każdej strony.
Reproduction étrangère de piètre qualite
Vasques très mal finies. L une d elle était trouée et bancale. Pas d échange de produit. Et charge à l acheteur de trouver un transporteur. Sav téléphonique pas agréable ni commerçant. Ne cherche pas de solutions. Achetez une vraie vasque. Certes un.peu chère mais vu le prix de celle vendue sur ce site vous serez plus satisfait.
Ce client a partagé une image.
Message de la modération
Bonjour, Merci pour votre avis, Je suis désolé d’apprendre que vous avez vécu une expérience aussi frustrante. La vasque que vous avez reçu comportait des défauts. Il apparaît après enquête, que nous n’avons pas bien vérifié cette expédition. Lors de nos conversations, nous vous avons pourtant proposé un retour à nos frais et de vous rembourser intégralement votre commande à réception. Vous avez préféré la garder, sachez que nous regrettons votre déception et que nous avons pris soin que votre commentaire serve à améliorer nos services, pour cela nous avons demandé à notre service emballage de prendre soin de vérifier chaque envoi en détail. Cordialement, le service client
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-07-19.
Modéré le 2022-08-23.
 (0)
 (0)
2022-08-01
CORINNE T.
Canapé aviateur
Très belle qualité, la couleur est prune ,c plutôt jolie ,le cuir bien épaisseur de belles finition Achat également des fauteuils chesterfield qui sont top Livraison rapide
Modéré le 2022-08-23.
 (0)
 (0)
2022-08-01
CORINNE T.
Canapé aviateur
Très belle qualité, la couleur est prune ,c plutôt jolie ,le cuir bien épaisseur de belles finition Achat également des fauteuils chesterfield qui sont top Livraison rapide
Modéré le 2022-08-04.
 (0)
 (0)
2022-07-28
CARLOS C.
 Achat Vérifié
Tabouret lotnika

Tabouret lotnika

Nitowane aluminiowe krzesło barowe, gniazdo pozwala na podniesienie lub osuszczenie siedziska.
Estoy muy contento con el producto es de muy buena calidad y sobre todo con la Tensión y solución del problema que tuve con la agencia de transportes y ellos me lo han solucionado muy rápido agradecerles su atención y servicio un 10 de puntuacion
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-07-13.
Modéré le 2022-07-29.
 (0)
 (0)
2022-07-14
Gilbert W.
 Achat Vérifié
Konsola art deco

Konsola art deco

Konsola w stylu art-deco z dodatkiem drzewa różanego, struktura drewna bukowego.
ART DECO PALISANDER
ART DECO PALISANDER
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2020-11-30.
Modéré le 2022-07-29.
 (0)
 (0)
2022-06-28
CBs B.
 Achat Vérifié
Niebieska lampa biurkowa Tiffany

Niebieska lampa biurkowa Tiffany

Do biura lub domu oferuje idealne oświetlenie miejsca pracy, a jego styl art deco sprawia, że jest to elegancka oprawa.
Efficace
Rapide, conforme, fonctionne parfaitement, merci
Message de la modération
Merci d'avoir laissé votre avis sur Htdeco !
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-06-23.
Modéré le 2022-08-23.
 (0)
 (0)
2022-06-24
paola r.
 Achat Vérifié
Lampa Tiffany rose

Lampa Tiffany rose

Jego białe tło podkreśla róża, sporządzonej na jego witraże, lampa Tiffany, złożenie na ręce.
Bellissima
Imballo perfetto, lampada bellissima, oltre le mia aspettative. l'ho presa per fare un regalo a mia cognata che la sognava da tanto tempo. L'ho cercata su diversi siti fino a capitare, per fortuna, sul vostro. Rapporto prezzo/qualità ottimo!
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-06-17.
Modéré le 2022-06-24.
 (0)
 (0)
2022-06-18
Francisco L.
 Achat Vérifié
Lampa stojąca Tiffany niebieski Śródziemnomorski

Lampa stojąca Tiffany niebieski Śródziemnomorski

Można z tym lampa stojąca Tiffany prowadzić dystrybucję światła w kierunku, precyzyjne, idealne do czytania lub oświetlenia docelowej.
OK
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-06-12.
Modéré le 2022-06-24.
 (0)
 (0)
2022-06-11
Gwénola B.
 Achat Vérifié
Lampa Tiffany seria Londyn

Lampa Tiffany seria Londyn

W witraż Lampa tiffany Londyn z jego witraże równomierne szybę młotkiem, odbędzie się w domu przyjemne światło. Noga metalu z patyną w kolorze brązu.
Lampa stojąca Tiffany seria Londyn

Lampa stojąca Tiffany seria Londyn

Witraż lampa Tiffany seria Londyn jest jednorodna, siedział w domu, przyjemne światło.
superbe
Articles commandés le 4 juin, reçus le 10 juin, articles très bien emballés comme d'habitude. J'avais un peu peur que la lampe soit trop grande mais non, et je suis agréablement surprise de l'effet, cette lampe et ce lampadaire donnent une ambiance chaleureuse à ma pièce, j'en suis très contente et je recommande absolument ces deux produits;
Ce client a partagé une image.
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-06-04.
Modéré le 2022-06-24.
 (0)
 (0)
2022-06-05
Yann P.
 Achat Vérifié
Zestaw 5 statuetek - wojowników Xian 20 cm

Zestaw 5 statuetek - wojowników Xian 20 cm

Serii statuetki terakota, składający się z 4 Xian wojowników i Koń .
RAS
Tout s’est très bien passé
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-05-29.
Modéré le 2022-06-11.
 (0)
 (0)
2022-06-03
Gwénola B.
 Achat Vérifié
Lampa Tiffany kobieta

Lampa Tiffany kobieta

W Lampa tiffany wykonany zgodnie z tradycyjną metodą, z witraże są zbierane ręcznie lutowane srebrnego z klosza-szkło opalizujący powyżej posąg kobiety.
Magnifique
Cette lampe est magnifique, elle donne une décoration sublime à mon intérieur, je voulais en reprendre une, mais malheureusement, elle est en rupture de stock, cela ne m'étonne pas d'ailleurs.
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2021-11-08.
Modéré le 2022-06-11.
 (0)
 (0)
2022-06-02
Maria G.
 Achat Vérifié
Kanapa w stylu barokowym, biały i srebrny

Kanapa w stylu barokowym, biały i srebrny

W kanapa w stylu barokowym, biały i srebrny produkowany jest na ramie z litego drewna bukowego srebrny, ozdobiony drobnym gwintem, tapicerowane białych tkanin.
Maria
Servicio estupendo y todo muy correcto.
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-05-27.
Modéré le 2022-06-07.
 (0)
 (0)
2022-05-22
Alain P.
 Achat Vérifié
Komoda w stylu Art Deco Orleans

Komoda w stylu Art Deco Orleans

Meble inspirowane meblami z 1930 roku w fornirze z włókna powiększającego i czarnym lakierowanym drewnem na buku, otwierane na fasadzie pięcioma szufladami.
Komoda w stylu art deco Zaokrąglona

Komoda w stylu art deco Zaokrąglona

Komoda w kształcie cylindra inspirowana okresem art deco z 1920 roku.
bonne livraison sans problème
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-05-04.
Modéré le 2022-06-04.
 (0)
 (0)
2022-05-21
KATARZYNA K.
 Achat Vérifié
Lampa stołowa Tiffany Poznań

Lampa stołowa Tiffany Poznań

W Lampa stołowa Tiffany Poznań wykonany z witraż, składający się z prawdziwej punkty są zbierane ręcznie, spawane cyny na felgi z metalu w tradycyjny sposób.
opinion
super
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-05-11.
Modéré le 2022-05-30.
 (0)
 (0)
2022-05-15
Corinne D.
 Achat Vérifié
Lampa stojąca Tiffany z tulipanami

Lampa stojąca Tiffany z tulipanami

Lampa podłogowa w kształcie latarki, witraże klosza jest ozdobiona tulipanami w różnych kolorach.
Lampadaire tiffany
Expédition rapide et très joli rendu dans la pièce
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-05-06.
Modéré le 2022-05-16.
 (0)
 (0)
2022-05-13
JEAN-PIERRE N.
 Achat Vérifié
Komoda w stylu Ludwika XV z intarsją

Komoda w stylu Ludwika XV z intarsją

Komoda Ludwika XV , dwie szuflady, podłoga robaka z pięknymi białymi żyłkami, długość 105 cm
commode style louis xv
très jolie commode très bien emballé très bon vendeur encore merci
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-04-25.
Modéré le 2022-05-25.
 (0)
 (0)
2022-05-12
Barthélémy N.
 Achat Vérifié
Fotel Ludwika XVI - Royal Blue

Fotel Ludwika XVI - Royal Blue

Wygodny i luksusowy medalion w stylu fotela Louis XVI wniesie do wnętrza elegancki i luksusowy styl.
Magnifique fauteuil...
... et robuste. Qui trouve sa place dans toutes sortes de décos !
Ce client a partagé une image.
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-04-26.
Modéré le 2022-05-14.
 (0)
 (0)
2022-05-10
Flavian Q.
 Achat Vérifié
Komoda w stylu barokowym biały w stylu Louis XV

Komoda w stylu barokowym biały w stylu Louis XV

W komoda w stylu barokowym biały w stylu Louis XV istnieje struktura-lity buk, biały połysk, z trzema szufladami do przechowywania rzeczy.
satisfait du rapport qualité prix, attention cependant aux dimensions indiquées sur le site qui ne correspondent pas a la réalité, il y a quelques centimètres de différence
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-03-28.
Modéré le 2022-05-30.
 (0)
 (0)
2022-05-04
Gilbert W.
 Achat Vérifié
Czarny barokowy fotel z kwiatami

Czarny barokowy fotel z kwiatami

Fotel barokowy ze strukturą w litego drewna bukowego rzeźbione i lakierowane w kolorze czarnym.
Fauteuil Louis XV à fleurs noires
Fauteuil Louis XV à fleurs noires
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2020-11-04.
Modéré le 2022-05-10.
 (0)
 (0)
2022-05-04
Gilbert W.
 Achat Vérifié
Krzesło Louis XVI królewski niebieski w stylu barokowym

Krzesło Louis XVI królewski niebieski w stylu barokowym

Jego krzesło Louis XVI królewski niebieski składa się z ramy z litego drewna bukowego, tapicerowane wspaniałej tkaniny satynowej, bardzo jasny do eleganckiego salonu.
stoel Louis XVI royal blue i
stoel Louis XVI royal blue
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2020-10-27.
Modéré le 2022-05-10.
 (0)
 (0)
2022-05-04
JOELLE F.
 Achat Vérifié
Lampa stołowa Tiffany z różami

Lampa stołowa Tiffany z różami

Lampa ze szklanym kloszem ozdobionym kwiatami w stylu Tiffany'ego, ręcznie wykonana z witrażowej cyny spawane.
Lampe de table Tiffany
Très belle lampe reçue rapidement avec un emballage au top . Très satisfait de mon achat . Site à recommander sans problème.
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-04-28.
Modéré le 2022-05-06.
 (0)
 (0)
2022-05-03
Alain P.
 Achat Vérifié
Lampa Tiffany art deco

Lampa Tiffany art deco

Oprawa zadawać Tiffany art-deco, z витражным oknem formy geometryczne w stylu 1930 roku.
Kinkiet ścienny Tiffany w stylu art deco

Kinkiet ścienny Tiffany w stylu art deco

Wall-jak 1930s stylu aplikacja, z plisami, gładkie soczewki i lekkie kolorowanie.
Kinkiet Tiffany w stylu art deco z białej masy perłowej

Kinkiet Tiffany w stylu art deco z białej masy perłowej

Kinkiet Tiffany art deco w witraż geometryczny tęczowy pomarszczona, biały perłowy i opalizujący .
Lampa Tiffany - Seria Memphis

Lampa Tiffany - Seria Memphis

Lampa stołowa z serii Memphis ma podporządkowane artykuły dzienne z opalizującym i plisowanym geometrycznym witrażem, perłową bielą i opalizującym.
Lampa Tiffany w stylu Mission - H: 49 cm

Lampa Tiffany w stylu Mission - H: 49 cm

Styl Misji Lampa tiffany art-deco, witraż szkło opalizujący w кабошонов.
très bien
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2021-05-25.
Modéré le 2022-05-04.
 (0)
 (0)
2022-04-30
Marjorie C.
 Achat Vérifié
Lampa Tiffany Peacock

Lampa Tiffany Peacock

Model "Paw" lampa nocna (pawie pióra), 34 cm wysokości, dla żarówki.
magnifique
colis reçu très rapidement, bien emballé et la lampe est de très bonne qualité, je suis très satisfaite de mon achat, cette lampe me met de bonne humeur et le soir lorsque on l'allume cela fait des jolis effets de lumière autour. Lorsque j'aurais un peu plus d'argent je reviendrais en acheter une plus grande.
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-04-22.
Modéré le 2022-05-02.
 (0)
 (0)
2022-04-28
Lidia Z.
 Achat Vérifié
Żeliwny Wazon Medici - H: 32 cm

Żeliwny Wazon Medici - H: 32 cm

Reprodukcja żeliwa żeliwnego żeliwnego wysięgnika medici do ogrodu.
Vaso Medici in ghisa - H: 32 cm
Ottimo prodotto, ottimo imballo
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-04-17.
Modéré le 2022-05-02.
 (0)
 (0)
2022-04-12
Miguel M.
 Achat Vérifié
Lampa Tiffany dragonfly

Lampa Tiffany dragonfly

Lampa Tiffany z ważek  Patyna brązowa, 61 cm wysokości i 41 cm średnicy.
Tiffany drangonfly
Muito contente com o candeeiro e muito satisfeito com o transporte, que foi feito em muito boas condições. Muito bom.
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2021-10-14.
Modéré le 2022-04-19.
 (0)
 (0)
2022-04-06
Christine z.
 Achat Vérifié
Biurko Empire z Czerwonego drzewa

Biurko Empire z Czerwonego drzewa

Biurko Empire okleina mahoń, ze strukturą z drewna bukowego o długości 145 cm
super vielen Dank
Der Tisch ist wunderschön, sehr massiv und gut verarbeitet. Der Kundenservice ist ausgesprochen schnell und hilfsbereit.
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-03-17.
Modéré le 2022-04-08.
 (0)
 (0)
2022-04-05
Sabine F.
 Achat Vérifié
Pomnik Chiński wojownik w Sumie 100 cm

Pomnik Chiński wojownik w Sumie 100 cm

Pomnik żołnierza Xian terakota - Wysokość 100 cm
Pomnik Chiński wojownik komandos 100 cm

Pomnik Chiński wojownik komandos 100 cm

Pomnik żołnierza Xian - Model piechoty - Wysokość 100 cm
Satisfait de mon achat
Les statues sont belles et de bonne facture conformes à leur description. Livrée rapidement dans des caisses en bois solides et bien protégées. Toutefois un regret : le livreur dépose le tout devant la porte du garage, et repart en vous laissant tout démonter ainsi que la palette en bois.
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-03-20.
Modéré le 2022-04-08.
 (0)
 (0)
2022-03-31
Me de santiago
Meble art deco tv

Meble art deco tv

Meble, telewizor z dwoma przesuwne podstawy do użycia sprzętu wideo.
Commande
Comment obtenir ce meuble?
Modéré le 2022-04-26.
 (0)
 (0)
2022-03-19
Parvoiu E.
 Achat Vérifié
Kinkiet Tiffany London

Kinkiet Tiffany London

Lampa ścienna Tiffany z serii London, kolor ochre żółty jest jednolity, pasuje do wszystkich stylów.
Impeccable
Très, très contant. Marchandise, service, prix, tout excellant. Merci et bonne continuation.
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-03-13.
Modéré le 2022-03-31.
 (0)
 (0)
2022-03-16
Berthold J.
 Achat Vérifié
Lampa Tiffany Słonecznika

Lampa Tiffany Słonecznika

W lampa Tiffany słonecznika tworzony jest metodą przodków witraże są zbierane ręcznie, lutowane cyną, i na metalowej podstawie z patyną w kolorze brązu.
Lampa Tiffany Zielona Ważka

Lampa Tiffany Zielona Ważka

Tthe lampa Tiffany Zielona Ważka ma klosz złożony z prawdziwych ręcznie zmontowanych okularów, spawanych do cyny przy użyciu tradycyjnej metody Louis Comfort Tiffany. W...
Berthold
Rychlost, jednoduchost vyřízení nákupu a doručeno bez problémů. Super
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-03-06.
Modéré le 2022-04-05.
 (0)
 (0)
2022-03-08
Pierre A.
 Achat Vérifié
Art deco kredens 4 drzwi

Art deco kredens 4 drzwi

Reprodukcja okresu sztuki i dekoracji, dużego bufetu w stylu art deco w cennej fornir drewnianej.
Avis
Produit correspondant parfaitement à mes attentes...
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-02-19.
Modéré le 2022-03-31.
 (0)
 (0)
2022-03-04
marc b.
 Achat Vérifié
Duża lampa Tiffany olx

Duża lampa Tiffany olx

Duża lampa stołowa olx wykonana jest z witrażowego klosza montowanego zgodnie z metodą Louisa Comfort na metalowej ramie. Wymiary: Wysokość: 62 cm-średnica: 41 cm. Szybka...
lampe tiffany
excellent rapport qualité prix , envoie tres rapide , equipe ultra professionelle , la lampe est une fois de plus magnifique
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-02-28.
Modéré le 2022-03-21.
 (0)
 (0)
2022-03-02
Juhani I.
 Achat Vérifié
Komoda Ludwika XV w intarsji

Komoda Ludwika XV w intarsji

Małe meble z cennego drewna zakrzywione po bokach i z przodu, otwierane przez trzy małe szuflady.
Good quality and price
Delivery time was fast. The products were flawless and well finished. The freight price was expensive in our opinion, otherwise we would have purchased more products. We are happy with our purchase. Thanks a lot!
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-02-14.
Modéré le 2022-03-16.
 (0)
 (0)
2022-03-02
Rita D.
 Achat Vérifié
Kinkiet Tiffany Art Deco New York

Kinkiet Tiffany Art Deco New York

Kinkiet Tiffany z witrażami z typowymi formami okresu sztuki i dekoracji z 1920 roku.
Perfect
Prachtige wandlampen , heel mooi afgewerkt. Ik ben heel tevreden over mijn aankoop en zal zeker voor mijn volgende lamp terug deze hier aankopen.
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-02-23.
Modéré le 2022-03-06.
 (0)
 (0)
2022-02-24
VERONIQUE A.
 Achat Vérifié
Lampa Tiffany Peacock

Lampa Tiffany Peacock

Model "Paw" lampa nocna (pawie pióra), 34 cm wysokości, dla żarówki.
Très jolie
Achat d’une petite lampe « paon », article arrivé très bien emballé. Belle surprise au déballage. 1 étoile en moins car je n’ai jamais été prévenue de l’arrivée du colis au point relais. Communication à revoir!
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-02-03.
Modéré le 2022-03-03.
 (0)
 (0)
2022-02-20
christian d.
 Achat Vérifié
Lampa Tiffany w Nowym Jorku art-deco

Lampa Tiffany w Nowym Jorku art-deco

Lampa Tiffany w stylu art-deco, abat jour składa się z witrażu z form typowych dla okresu sztuki i dekoracji z 1920 roku.
colis bien arrivé,emballé avec soin,bel objet
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-02-13.
Modéré le 2022-03-02.
 (0)
 (0)
2022-02-19
Zoltán N.
 Achat Vérifié
Lampa stojąca Tiffany niebieski blue

Lampa stojąca Tiffany niebieski blue

W składzie witraże pochmurno, lampa stojąca Tiffany przyniesie w swoje wnętrze, światło, kojący.
La lampe est très belle, je suis content pour lui. La livraison a été rapide.
Ce client a partagé une image.
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-02-12.
Modéré le 2022-02-24.
 (0)
 (0)
2022-02-16
Christophe-Alexandre P.
 Achat Vérifié
Para stolików w stylu art deco Marsylia

Para stolików w stylu art deco Marsylia

Zasypiaj w uroku epoki sztuki i dekoracji lat 30-tych z parą eleganckich stolików nocnych.
Achat de tables de chevet Art Déco
Excellent produit et livraison parfaite
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-02-01.
Modéré le 2022-02-24.
 (0)
 (0)
2022-02-15
jesús G.
 Achat Vérifié
Lampa Tiffany - Paris Series

Lampa Tiffany - Paris Series

Duża lampa Tiffany seria Paryż z nóg metal patyną w kolorze brązu.
Tras jolíe
Bien relations qualité e prix.
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-02-03.
Modéré le 2022-02-22.
 (0)
 (0)
2022-02-13
J. L.
 Achat Vérifié
Kinkiet Tiffany Art Deco New York

Kinkiet Tiffany Art Deco New York

Kinkiet Tiffany z witrażami z typowymi formami okresu sztuki i dekoracji z 1920 roku.
Tiffany Wall lamps
Nice design, good value for money, prompr deluvery in The Netherland
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-02-07.
Modéré le 2022-02-21.
 (0)
 (0)
2022-02-12
Els H.
 Achat Vérifié
Lampa Stojąca Tiffany - Seria Memphis

Lampa Stojąca Tiffany - Seria Memphis

Lampa stojąca Tiffany art deco w serii "Memphis" wykonane z witraż geometryczny tęczowy pomarszczona, biały perłowy i opalizujący.
beautiful lamp
We received the lamp yesterday and everything was in good order.
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-02-07.
Modéré le 2022-02-24.
 (0)
 (0)
2022-02-11
bruno T.
 Achat Vérifié
Kinkiet Tiffany sztuki i dekoracji

Kinkiet Tiffany sztuki i dekoracji

Kinkiet w stylu 1910 z soczewkami, białe i żółte pół przezroczyste opalescents.
Très jolie, très bien emballé livraison super rapide
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-02-02.
Modéré le 2022-02-17.
 (0)
 (0)
2022-02-11
bruno T.
 Achat Vérifié
Lampa stojąca Tiffany niebieski blue

Lampa stojąca Tiffany niebieski blue

W składzie witraże pochmurno, lampa stojąca Tiffany przyniesie w swoje wnętrze, światło, kojący.
Très bien , envoie très rapide
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-02-07.
Modéré le 2022-02-16.
 (0)
 (0)
2022-02-11
Ibolya M.
 Achat Vérifié
Żyrandol Tiffany Gdańsk

Żyrandol Tiffany Gdańsk

Jego żyrandol Tiffany serii Gdańsk jest napędzany z soczewkami prawdziwe dekoracje, kwiaty.
Tiffany Pécs
I'm totally satisfied. Thank you.
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-02-04.
Modéré le 2022-02-16.
 (0)
 (0)
 

Ecrire un avis !



Attention à ne pas mentionner vos informations personnelles (nom, email, ...)..



Twój komentarz zostanie opublikowany tylko na stronie. Pomoże nam poprawić jakość oferowanych przez nas produktów. Nie wolno nadużywać funkcji oceny w celu publikowania treści komercyjnych, politycznych, pornograficznych, nieprzyzwoitych, karnych, oszczerczych lub nielegalnych. Kopiowanie opinii już opublikowanych w innym miejscu jest wyraźnie zabronione. Zastrzegamy sobie prawo do nie publikowania pewnych komentarzy, negatywnych recenzji lub komentarzy krytycznych, niezależnie od oceny, której można odmówić, jeśli uważamy, że mogą one mieć wpływ na wizerunek lub sprzedaż produktu lub naszego spółka. Aby złożyć zawiadomienie, klient musi być klientem i złożyć zamówienie na naszej stronie. Lire nos conditions.
Seuls le clients enregistrés peuvent signaler un avis.

Connectez-vous ou créez un compte .
Seuls le clients enregistrés peuvent voter pour un avis.

Connectez-vous ou créez un compte .
 

Kategorie

Producenci