Customers reviews There are 17 reviews.

Average votes
4.9 / 5
17 advices
Why review our products?
You help other people in their purchases by sharing your experience.
You help other people in their purchases by sharing your experience.


Ces avis ont été sélectionnés prioritairement selon votre langue.
2019-08-05
james B.
 Verified Purchase
Lustro w stylu barokowym, srebrny

Lustro w stylu barokowym, srebrny

Lustro Ludwika XVI owal na ramę z drewna rzeźbione i srebrny wysokość 91 cm
PARFAIT
PRODUITS TRES BIEN EMBALLER . J'EN AVAIS COMMANDER DEUX ET LES DEUX SONT PARFAITEMENT BIEN ARRIVER ET PRODUIT CONFORME A LA PHOTO .
This customer has posted a review for his order of 2019-07-25.
Moderated on 2019-08-06.
 (0)
 (0)
2019-08-02
Attila H.
 Verified Purchase
Lampa Tiffany żółw prawdziwego szkła

Lampa Tiffany żółw prawdziwego szkła

Lampa Tiffany żółw z витражным oknem do prawdziwego szkła.
5*****
Fntastic! Nice job, and super fast! The product is the same as the one in the picture. Thank you!
This customer has posted a review for his order of 2019-07-22.
Moderated on 2019-08-06.
 (0)
 (0)
2019-07-26
Viliam B.
 Verified Purchase
Archer-statuetka żołnierz chiński Xian terakoty

Archer-statuetka żołnierz chiński Xian terakoty

Statuetka Xian Warrior terakoty sprzedawane w luksusowym pudełku.
Viliam Brindzak
Thank you. Excelent.Viliam B
This customer has posted a review for his order of 2019-07-11.
Moderated on 2019-07-26.
 (0)
 (0)
2019-07-25
martine f.
 Verified Purchase
Żyrandol Tiffany Nice

Żyrandol Tiffany Nice

Także i funkcjonalny i dekoracyjny, żyrandol Tiffany Nice jest to idealny obiekt dla сулемы do środka przez witrażowe okna w kolorze atrakcyjne.
Lustre tiffany
Je suis ravie. Chez vous nous ne sommes jamais déçu
This customer has posted a review for his order of 2019-07-14.
Moderated on 2019-07-26.
 (0)
 (0)
2019-07-06
Maurice N.
 Verified Purchase
Czarny barokowy fotel z kwiatami

Czarny barokowy fotel z kwiatami

Fotel barokowy ze strukturą w litego drewna bukowego rzeźbione i lakierowane w kolorze czarnym.
Fauteuil baroque noir à fleur
Colis bien protégé, de bonne facture, très content du produit.
This customer has posted a review for his order of 2019-06-25.
Moderated on 2019-07-10.
 (0)
 (0)
2019-07-05
Maurice N.
Fauteuil style Rococo
Fauteuil arrivé dans les temps, tres bien emballé,rien à dire !
Moderated on 2019-07-10.
 (0)
 (0)
2019-06-06
Silvia C.
 Verified Purchase
Lampa Tiffany żółw prawdziwego szkła

Lampa Tiffany żółw prawdziwego szkła

Lampa Tiffany żółw z витражным oknem do prawdziwego szkła.
Bella ma scura
Ottimo servizio, consegna rapidissima e bel prodotto. Unica nota il vetro verde scuro fa passare pochissima luce. Più che una lampada la definirei una luce notturna. Ottima per i bambini che temono il buio.
This customer has posted a review for his order of 2019-05-26.
Moderated on 2019-06-25.
 (0)
 (0)
2019-05-14
Cristina S.
 Verified Purchase
Żyrandol Tiffany z trzema światłami

Żyrandol Tiffany z trzema światłami

Żyrandol Tiffany z serii Indiana, w trzy światła, o średnicy siedemdziesiąt centymetrów.
.
This customer has posted a review for his order of 2019-04-27.
Moderated on 2019-05-17.
 (0)
 (0)
2019-05-10
Candide L.
 Verified Purchase
Lampa Tiffany w Nowym Jorku art-deco

Lampa Tiffany w Nowym Jorku art-deco

Lampa Tiffany w stylu art-deco, abat jour składa się z witrażu z form typowych dla okresu sztuki i dekoracji z 1920 roku.
Lampe Tiffany Art Deco
Un bel objet . Très bel effet allumé . Mais un service de livraison par DPD calamiteux . J'ai fini par faire 2h 30 de route pour aller le récupérer ...
This customer has posted a review for his order of 2019-04-30.
Moderated on 2019-05-10.
 (0)
 (0)
2019-05-10
jacqueline J.
 Verified Purchase
Lampa Stojąca Tiffany - Seria Memphis

Lampa Stojąca Tiffany - Seria Memphis

Lampa stojąca Tiffany art deco w serii "Memphis" wykonane z witraż geometryczny tęczowy pomarszczona, biały perłowy i opalizujący.
Satisfaite
Très bel article correspondant au site. Excellent emballage
This customer has posted a review for his order of 2019-04-30.
Moderated on 2019-05-10.
 (0)
 (0)
2019-05-09
Claude T.
 Verified Purchase
Tiffany aplikacja seria Londyn

Tiffany aplikacja seria Londyn

Witraż Tiffany aplikacja Seria Londyn jest jednolity, zainstalowany Lampa ścienna będzie nadawać w domu przyjemne światło.
Lampa stojąca Tiffany seria Londyn

Lampa stojąca Tiffany seria Londyn

Witraż lampa Tiffany seria Londyn jest jednorodna, siedział w domu, przyjemne światło.
très satisfait
luminaires très beau. emballage parfait. livraison très rapide
This customer has posted a review for his order of 2019-04-27.
Moderated on 2019-05-09.
 (0)
 (0)
2019-05-07
Michèle W.
 Verified Purchase
Stosuje Tiffany

Stosuje Tiffany

Stosuje styl Tiffany w witraże kwiatowy кабошоны.
Applique Tiffany
Applique conforme à la description. Emballage soigné et livraison rapide.
This customer has posted a review for his order of 2019-04-26.
Moderated on 2019-05-07.
 (0)
 (0)
2019-05-06
Thérèse P.
 Verified Purchase
Lampy Tiffany niebieski

Lampy Tiffany niebieski

Stylu, elegancki, wybierz lampy w stylu Tiffany z kolekcji kuchni śródziemnomorskiej.
RAVIE
Ravie de cet achat ; emballage parfait, article fidèle à sa description. Tout s'est bien déroulé de l'achat à la livraison. Merci à ce site.
This customer has posted a review for his order of 2019-04-26.
Moderated on 2019-05-06.
 (0)
 (0)
2019-05-05
Jean Christophe C.
 Verified Purchase
Stosuje Tiffany art deco

Stosuje Tiffany art deco

Wisząca Tiffany art deco w czysty duch 1930, z soczewkami, plisowana, gładkie i kolorystyka jasna.
Conforme à notre attente, livré rapidement, aucun souci.
This customer has posted a review for his order of 2019-04-24.
Moderated on 2019-05-06.
 (0)
 (0)
2019-04-27
evelyne m.
 Verified Purchase
Très beau
Très bel objet,très bons matériaux
This customer has posted a review for his order of 2019-04-16.
Moderated on 2019-04-27.
 (0)
 (0)
 

Write a review !



Be careful not to mention your personal informations (name, email, ...)..



Twój komentarz zostanie opublikowany tylko na stronie. Pomoże nam poprawić jakość oferowanych przez nas produktów. Nie wolno nadużywać funkcji oceny w celu publikowania treści komercyjnych, politycznych, pornograficznych, nieprzyzwoitych, karnych, oszczerczych lub nielegalnych. Kopiowanie opinii już opublikowanych w innym miejscu jest wyraźnie zabronione. Zastrzegamy sobie prawo do nie publikowania pewnych komentarzy, negatywnych recenzji lub komentarzy krytycznych, niezależnie od oceny, której można odmówić, jeśli uważamy, że mogą one mieć wpływ na wizerunek lub sprzedaż produktu lub naszego spółka. Aby złożyć zawiadomienie, klient musi być klientem i złożyć zamówienie na naszej stronie. Read our conditions.
Only registered users can report abuse.

Log in or create an account .
Only registered users can vote for a review.

Log in or create an account .
 

Kategorie

Producenci