Customers reviews There are 10 reviews.

Average votes
4.9 / 5
10 advices
Why review our products?
You help other people in their purchases by sharing your experience.
You help other people in their purchases by sharing your experience.


Ces avis ont été sélectionnés prioritairement selon votre langue.
2019-05-14
Cristina S.
 Verified Purchase
Lysekrone Tiffany med tre lys

Lysekrone Tiffany med tre lys

Lysekrone Tiffany serien Indiana i tre lys, med en diameter på halvfjerds centimeter.
.
This customer has posted a review for his order of 2019-04-27.
Moderated on 2019-05-17.
 (0)
 (0)
2019-05-10
Candide L.
 Verified Purchase
Tiffany lampe New York art deco -

Tiffany lampe New York art deco -

Tiffany lampe i art deco-stil, sin lampeskærmen er lavet af et glasmaleri med former, der er typiske for den periode, kunst og indretning i 1920.
Lampe Tiffany Art Deco
Un bel objet . Très bel effet allumé . Mais un service de livraison par DPD calamiteux . J'ai fini par faire 2h 30 de route pour aller le récupérer ...
This customer has posted a review for his order of 2019-04-30.
Moderated on 2019-05-10.
 (0)
 (0)
2019-05-10
jacqueline J.
 Verified Purchase
Gulvlampe Tiffany - Sæt Memphis

Gulvlampe Tiffany - Sæt Memphis

Gulvlampe Tiffany art deco - serien Memphis, er lavet med et glasmaleri geometriske iriserende og rynket, hvid mor-of-pearl og uigennemsigtig.
Satisfaite
Très bel article correspondant au site. Excellent emballage
This customer has posted a review for his order of 2019-04-30.
Moderated on 2019-05-10.
 (0)
 (0)
2019-05-09
Claude T.
 Verified Purchase
Sconce Tiffany-serien London

Sconce Tiffany-serien London

Glasmosaik af applique Tiffany serien London er ensartet, installeret væglampe vil cirkulere i dit hjem til et behageligt lys.
Gulvlampe Tiffany-serien London

Gulvlampe Tiffany-serien London

Glasmosaik af gulvlampe Tiffany serien London er ensartet, det vil luften i dit hus til et behageligt lys.
très satisfait
luminaires très beau. emballage parfait. livraison très rapide
This customer has posted a review for his order of 2019-04-27.
Moderated on 2019-05-09.
 (0)
 (0)
2019-05-07
Michèle W.
 Verified Purchase
Applique Tiffany

Applique Tiffany

Applique style Tiffany de farvede glas vindue blomster med cabochons.
Applique Tiffany
Applique conforme à la description. Emballage soigné et livraison rapide.
This customer has posted a review for his order of 2019-04-26.
Moderated on 2019-05-07.
 (0)
 (0)
2019-05-06
Thérèse P.
 Verified Purchase
Tiffany lampe blå

Tiffany lampe blå

For en deco-elegant, vælge en lampe style Tiffany kollektion i middelhavet.
RAVIE
Ravie de cet achat ; emballage parfait, article fidèle à sa description. Tout s'est bien déroulé de l'achat à la livraison. Merci à ce site.
This customer has posted a review for his order of 2019-04-26.
Moderated on 2019-05-06.
 (0)
 (0)
2019-05-05
Jean Christophe C.
 Verified Purchase
Gælder Tiffany art deco-stil

Gælder Tiffany art deco-stil

Væg sconce Tiffany art deco-i den rene ånd af 1930'erne, med objektiver, plisseret, glat og let farvet.
Conforme à notre attente, livré rapidement, aucun souci.
This customer has posted a review for his order of 2019-04-24.
Moderated on 2019-05-06.
 (0)
 (0)
2019-04-27
evelyne m.
 Verified Purchase
Très beau
Très bel objet,très bons matériaux
This customer has posted a review for his order of 2019-04-16.
Moderated on 2019-04-27.
 (0)
 (0)
2019-04-25
Marie B.
 Verified Purchase
Lysekrone Tiffany art deco -

Lysekrone Tiffany art deco -

Lysekrone Tiffany de farvede glas vindue geometriske iriserende og rynket, hvid mor-of-pearl og uigennemsigtig . Diameter: 50 cm
Joli lustre
Le lustre est joli, conforme à ce qu'on voyait sur la photo mais sur le site on ne voyait pas le haut du lustre (comment il s'attache) donc nous avons été un peu surpris à la livraison de voir qu'il y avait encore une longue chaîne au-dessus de la boule. Le service client a été très réactif pour nous expliquer comment l'installer car la notice fournie n'était pas claire.
This customer has posted a review for his order of 2019-04-14.
Moderated on 2019-04-25.
 (0)
 (0)
2019-04-18
Dominique S.
 Verified Purchase
Stol i barok sølv

Stol i barok sølv

Stol i barok sølv belagt stof, pvc på sædet og en polstret ryglæn.
Magnifique
Très bel effet de cette chaise, à l'air de bonne qualité. Je l'ai commandé le lundi reçue le jeudi, envoi très rapide, peut être un peu trop soigné l'emballage la palette en bois est en trop.
This customer has posted a review for his order of 2019-04-08.
Moderated on 2019-04-18.
 (0)
 (0)
 

Write a review !






Din kommentar vil kun blive offentliggjort på webstedet. Det vil hjælpe os med at forbedre kvaliteten af de varer, vi tilbyder. Du må ikke misbruge evalueringsfunktionen til at sende kommerciel, politisk, pornografisk, uanstændigt, kriminelt, ærekrænkende eller ulovligt indhold. Kopiering af udtalelser, der allerede er offentliggjort andetsteds, er udtrykkeligt forbudt. Vi forbeholder os ret til ikke at offentliggøre visse bemærkninger, negative anmeldelser eller kritiske kommentarer, uanset hvilken vurdering der kan afvises, hvis vi mener, at disse kan påvirke billedet eller salget af et produkt eller vores selskab. For at indsende en meddelelse skal kunden være kunde og har bestilt en bestilling på vores hjemmeside. Read our conditions.
Only registered users can report abuse.

Log in or create an account .
Only registered users can vote for a review.

Log in or create an account .
 

Kategorier

Information

producenter