Customers reviews There are 284 reviews.

Average votes
4.9 / 5
284 ratings
283 advices
Why review our products?
You help other people in their purchases by sharing your experience.

You help other people in their purchases by sharing your experience.



Language:
Ces avis ont été sélectionnés prioritairement selon votre langue.
2021-09-30
Lucie K.
 Verified Purchase
Sølv barok sofabord

Sølv barok sofabord

Sølv barok sofabord.
It's perfect, very beautiful, it arrived fine, well packed, even with baroque chairs, thanks.
This customer has posted a review for his order of 2021-09-12.
Moderated on 2021-10-04.
 (0)
 (0)
2021-09-29
Sophie D.
 Verified Purchase
Tiffany lampe med en farvet glas rokoko

Tiffany lampe med en farvet glas rokoko

Glasmosaikkerne, der gjorde op i Tiffany lamper er meget forskelligartede, møde med hundredvis af briller, det er et kunstværk.
Temps de livraison très court et lampe magnifique .rien à redire si ce n’est un grand merci à toutes ces petites mains de l’ombre qui font que cela marche bravo
This customer has posted a review for his order of 2021-09-12.
Moderated on 2021-09-29.
 (0)
 (0)
2021-09-25
Valérie N.
 Verified Purchase
Blå Tiffany lampe

Blå Tiffany lampe

Hesten statue gør lyset armaturet originalt og dekorativt, du kan placere det både på et bord og på et skrivebord for at opnå en unik dekoration.
Lampe bleue.
Elle très jolie sur mon bureau. La qualité du produit et l'envoi du colis sont parfaits. Merci !
This customer has posted a review for his order of 2021-09-09.
Moderated on 2021-09-27.
 (0)
 (0)
2021-09-24
Marie-Thérèse F.
 Verified Purchase
Bronze hest statue på en marmor base

Bronze hest statue på en marmor base

Skulptur af en hest med hævet højre ben på en sort marmor base for en længde på 36 cm.
Statue de cheval en bronze
Très satisfaite
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-09-09.
Moderated on 2021-09-27.
 (0)
 (0)
2021-09-20
Steve D.
 Verified Purchase
Lænestol barok sort og hvid

Lænestol barok sort og hvid

Lænestol barok sort og hvid polstrede stof PVC farve hvid på en ramme i massiv bøg.
Superbes!
Très belle qualité de ces fauteuils, bien emballés sur 2 palettes. Ils vont très bien dans mon studio photo!
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-08-29.
Moderated on 2021-09-23.
 (0)
 (0)
2021-09-15
Alain P.
 Verified Purchase
Art deco kommode i elm burl

Art deco kommode i elm burl

Kommode i art deco - i intarsia af lup af elm på en struktur i bøgetræ.
4 étoiles
livraison impeccable
This customer has posted a review for his order of 2021-08-31.
Moderated on 2021-09-18.
 (0)
 (0)
2021-09-09
Jacques V.
 Verified Purchase
Tiffany lampe bordlampe - H: 62 cm

Tiffany lampe bordlampe - H: 62 cm

Tiffany Lampe med en farvet glas rigtige glas blå og gul.
Lampe Tiffany
Cette lampe est la 5eme que nous achetons .Un record a été battu pour celle ci Commandée le 01/09 elle fonctionnait dans le salon le 03 /09 à 11h 18. voir photo
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-09-01.
Moderated on 2021-09-09.
 (0)
 (0)
2021-09-04
Stéphanie R.
 Verified Purchase
Sort aviator puf

Sort aviator puf

Et helvede af et design, for denne puf lavet med nittet aluminium paneler.
Fauteuil aviateur
Livraison rapide et fauteuil parfait merci
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-08-20.
Moderated on 2021-09-07.
 (0)
 (0)
2021-08-21
jean-pierre C.
 Verified Purchase
Kontor Louis XV fyrstelige

Kontor Louis XV fyrstelige

Office Louis XV i rosentræ og valnød forstørrelsesglas, åbning foran med tre skuffer.
superbe bureau
This customer has posted a review for his order of 2021-08-03.
Moderated on 2021-08-22.
 (0)
 (0)
2021-08-13
cecile F.
 Verified Purchase
Tabel art deco toppen af lup af elm

Tabel art deco toppen af lup af elm

Tabel art deco-stil med en top i intarsia af lup af elm, foden indlagt rosentræ på en struktur i bøgetræ.
Bon rapport qualité/prix
Finition soignée, je recommande !
This customer has posted a review for his order of 2021-07-26.
Moderated on 2021-08-14.
 (0)
 (0)
2021-08-06
Isabelle F.
Très joli plafonnier
Très belle lampe. Reçu avec système pour 2 ampoules et non une Dommage que la coupole de verre ne cache pas complètement le plastique noir de l accroche bien que l’on ait plaqué le lustre au maxi ; pas de vis trop court
This customer share an image.
Moderated on 2021-08-14.
 (0)
 (0)
2021-08-02
Oliver G.
 Verified Purchase
Tiffany bordlampe lampe dragonfly - Art Nouveau

Tiffany bordlampe lampe dragonfly - Art Nouveau

Tiffany lampe med dragonflies  bronze patina, 61 cm høj og 41 cm i diameter.
Wunderbar
Schnelle Lieferung- tolle Qualität- gerne wieder.
This customer has posted a review for his order of 2021-07-27.
Moderated on 2021-08-04.
 (0)
 (0)
2021-08-02
Franky V.
 Verified Purchase
Tiffany bordlampe lampe "Art Nouveau"

Tiffany bordlampe lampe "Art Nouveau"

Lampeskærm med en hvid baggrund og en sommerfugl dekoration på en metal base.
perfect
Ordered lamp and it all looks fine. Quickly delivery as well
This customer has posted a review for his order of 2021-07-26.
Moderated on 2021-08-02.
 (0)
 (0)
2021-07-27
CHRISTIANE B.
 Verified Purchase
Tiffany stil bordlampe lampe Mission - H: 49 cm

Tiffany stil bordlampe lampe Mission - H: 49 cm

Missionen stil er en Tiffany lampe art deco, farvet glas, opalescent glas er fremhævet med cabochons.
lampe série Mission
Lampe au décor sobre. Très jolie éteinte. Beaux reflets allumée. Qualité très appréciable.
This customer has posted a review for his order of 2021-07-08.
Moderated on 2021-08-02.
 (0)
 (0)
2021-07-27
Yves R.
 Verified Purchase
Tiffany Lampe Solsikke

Tiffany Lampe Solsikke

Den Tiffany lampe solsikke er skabt efter den traditionelle metode, med farvet glas, hånd-samlet, loddet, og en base i metal patineret bronze-farvede.
tout s'est déroulé comme prévu
La lampe est bien arrivée comme prévu. L'emballage était adapté à cette lampe très fragile : elle est arrivée intacte. La lampe allumée est très belle et très colorée. Le seul problème, lié à l'envoi postal, est que je m'attendais à une lampe plus grande. Mais c'est très bien comme cela.
This customer has posted a review for his order of 2021-07-07.
Moderated on 2021-08-02.
 (0)
 (0)
2021-07-27
pascale z.
 Verified Purchase
Lænestol barok sølv

Lænestol barok sølv

Lænestol barok polstrede stof PVC-sølv farve med en struktur, der er i massivt træ.
Fauteuil baroque argent
Ils sont superbes Achète 2 pour table à manger Très confortables et de qualité Je suis ravie de mon achat et vais commander à nouveau pour mon salon
This customer has posted a review for his order of 2021-07-12.
Moderated on 2021-07-27.
 (0)
 (0)
2021-07-22
Costantino C.
 Verified Purchase
Bar i art deco-med en svingdør

Bar i art deco-med en svingdør

Bar i art deco-stil, med en 360 ° drejelig i intarsia af lup af elm, lup af amboina og ebony.
Mobile bar girevole
Molto bello e funzionale
This customer has posted a review for his order of 2021-07-04.
Moderated on 2021-07-27.
 (0)
 (0)
2021-07-20
Theodore T.
 Verified Purchase
Stol i barok sort og guld

Stol i barok sort og guld

Stol i barok sort og guld massivt bøgetræ, der er omfattet, og foret med velour stof.
Chaises baroques
Livraison efficace et produits bien emballés . Produits d'excellente qualité Je recommande vivement ce site
This customer has posted a review for his order of 2021-07-04.
Moderated on 2021-07-27.
 (0)
 (0)
2021-07-19
Jean-Laurent L.
 Verified Purchase
Sekretær Louis XV

Sekretær Louis XV

Kontormøbler pladsbesparende indlagt med skuffer.
Lille kommode stil Charles X

Lille kommode stil Charles X

Som en seng eller et lille kommode dette stykke af møbler, der vil pynte på dit værelse, med sin fine intarsia af den stil af Charles X.
Jean-Laurent
Bonjour,J'ai reçu mes deux meubles la petite commode de style restauration et le secrétaire après vérification vraiment se sont deux beaux meubles. Même si ke style est différents dans une même pièce cela ne casse pas ou ne choque pas pour les personnes qui souhaite un mélange de style dans une même pièce. La petite commode passe partout surtout dans les petites pièces. Je conseil vraiment aux futurs acheteurs ces deux meubles. Encore merci pour la qualité des meubles.
This customer has posted a review for his order of 2021-06-23.
Moderated on 2021-07-27.
 (0)
 (0)
2021-07-17
Harald N.
 Verified Purchase
Louis XVI Kommode

Louis XVI Kommode

Louis XVI Kommode indlagt stel af palisander, mahogni, træ, dekoreret med bronze, forgyldt, overvundet af en marmor.
Louis XV Kommode
Ich hatte bereits eine Louis XV Kommode aus ägyptischer Manufaktur über einen deutsche Onlinevertrieb erstanden und wollte diesem noch ein zweites Stück als Pendant gegenüberstellen. Zu meinem Bedauern sah ich, dass der Onlineanbieter nicht mehr existierte. Ich suchte im Internet und fand Websides von Möbelherstellern in Ägypten, die Ware auch en detail, also als Einzelstück zum Kauf ermöglichten. Zum Kaufpreis kamen aber hohe Transportkosten, Kosten der Transportversicherung und eine nochmalige Speditionsabwicklung vom europäischen Frachthafen zum Wohnort. Die Gesamtsumme war für mich nicht mehr akteptabel. So stieß ich auf HT Deco, deren Onlineangebot mit sämtlichen relevanten Informationen preisgünstig, sehr realistisch und zuverlässig erschien. Anfangs fand ich nichts Passendes, später kamen weitere Modelle in deren Webside hinzu, die sehr meinen Vorstellungen entsprachen.Zu HT Deco: die Kommunikation funktioniert gut, Fragen werden kurzfristig beantwortet. Der Preis der Möbel ist moderat, die Qualität bemerkenswert. Es handelt sich immerhin um kunstvolle Reproduktionen repräsentativer Möbel mit großartigen Intarsienarbeiten aus erlesenen Holzsorten. Eine „LOUIS XV Kommode“ wird noch mit einer schweren Marmorplatte geziert, die dem Aussehen ein äußerst respektables, exquisites Aussehen verleiht. Die Lieferung ist, da Lagerware, äußerst zügig erfolgt, binnen weniger Tage von Frankreich nach Österreich. Die Transportkosten stehen in entsprechender Relation. Zu beachten: Lieferung erfolgt nur bis zu sogenannter „Hauskante“. Kann bei größeren Gegenständen, wie einer Kommode, beschwerlich werden. Sollte der Außenkarton nicht in den Lift passen, muss im Erdgeschoß entpackt werden. Sinnvoll, sich bereits mit Utensilien wie Messer, Scheren und vor allem einem „Übersiedler Rollbrett“, etc. vorzubereiten. Das Möbel besteht aus mehreren Teilen, Korpus, Laden, Deckplatte können einzeln getragen werden, also nicht nötig, unbedingt ein extra Service zu veranschlagen. Kommode und Marmorplatte sind professionell verpackt, beide haben den Transport gut überstanden. Die Bezahlung erfolgte mittels Kreditkarte über die gesicherte „Payplug-Pay-Seite“, die Kartennummer wird verschlüsselt; all das hat problemlos funktioniert. Ich bekam sofort per mail die Zahlungs, und Auftragsbestätigung. Auch bald darauf die Lieferzeit. Den Verlauf kann man natürlich online verfolgen. Ich bin über das neue Möbel sehr erfreut, es erfüllt meine Erwartungen und ist für meinen Geschmack eine ästhetische Bereicherung. Ein winziges Stück Versailles im Wohnzimmer.Zusammenfassend: Preise sind leistbar und in gutem Verhältnis. Es gibt weitere Onlineanbieter anderer Preissegmente, welchen zu Folge ich keine Bestellung getätigt hätte. Kommunikation erfolgt rasch, zügige, kurze Lieferzeit, finanzielle Transaktion problemlos, Verpackung und Lieferzustand sehr gut. Produktqualität sehr gut. Bei zu geringer Liftgröße muß schon im Groundfloor entpackt und letzte Meter selbst spediert werden. Diese Mühe lohnt die Freude nach dem Aufstellen.
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-06-30.
Moderated on 2021-07-27.
 (0)
 (0)
2021-07-16
PATRICE G.
 Verified Purchase
Tiffany stil bordlampe lampe Mission - H: 49 cm

Tiffany stil bordlampe lampe Mission - H: 49 cm

Missionen stil er en Tiffany lampe art deco, farvet glas, opalescent glas er fremhævet med cabochons.
TRANSACTION IDEALE
merci article conforme à la description et envoi très rapide et soigné très satisfait de mon premier achat
This customer has posted a review for his order of 2021-07-01.
Moderated on 2021-07-27.
 (0)
 (0)
2021-07-09
Isabel
Art deco-konsol

Art deco-konsol

Console en marqueterie de palissandre avec une forme romantique.
Valor e transporta para lisboa
O transporte está incluído?
Moderated on 2021-08-02.
 (0)
 (0)
2021-07-01
Julia K.
 Verified Purchase
Gulvlampe Tiffany blå

Gulvlampe Tiffany blå

Består af en farvet glas vindue overskyet, denne gulvlampe Tiffany vil bringe til din boligindretning et lys, beroligende.
Tout etait excellent
Rien a dire: livraison rapide, lampe conforme a la description. Seul bemol: l'emballage tres polluante.
This customer has posted a review for his order of 2021-06-20.
Moderated on 2021-07-24.
 (0)
 (0)
2021-06-29
Michel G.
 Verified Purchase
Tiffany væglampe art deco hvid perlemor

Tiffany væglampe art deco hvid perlemor

Art deco væglampe med iriserende og plisseret geometrisk farvet glas, i perle og opaliserende hvid.
Tiffany væglampe art nouveau-stil

Tiffany væglampe art nouveau-stil

Med sin farvede glas blomst på en hvid baggrund style 1900, denne væg sconce vil belyse din indretning med et klart lys.
achat appliques
Super contente de mon achat .Les appliques sont magnifiques ,la livraison rapide .Tout est parfait. Merci
This customer has posted a review for his order of 2021-06-13.
Moderated on 2021-06-29.
 (0)
 (0)
2021-06-29
ANGEL A.
 Verified Purchase
Buffet art deco-i Marseille

Buffet art deco-i Marseille

Den buffet art deco - åbner ved to smukke døre i palisander og burl elm, interiør og indlagt mahogni plettet.
Todo perfecto!
El mueble es tal y como estaba descrito y se mostraba en las imágenes. Los detalles y la calidad de la terminación son excelentes. 100% recomendado
This customer has posted a review for his order of 2021-06-12.
Moderated on 2021-06-29.
 (0)
 (0)
2021-06-27
Alain P.
 Verified Purchase
Tabel art deco -

Tabel art deco -

Rundt sofabord i art deco-stil, med et indlagt to-tone.
Art Deco runde sofabord

Art Deco runde sofabord

Finde stilen fra begyndelsen af 1900-tallet, med denne raffinerede stue møbler forstærket af dyrebare marqueteries.
très satisfait
This customer has posted a review for his order of 2021-05-17.
Moderated on 2021-06-29.
 (0)
 (0)
2021-06-23
Geert D.
 Verified Purchase
Empire piedestal tabel

Empire piedestal tabel

Runde stil imperium toppet solid med en marmor.
Zeer grote kwaliteit Gueridon Empire
De bijzettafel is van zeer grote kwaliteit en zeer goed afgewerkt. de materialen zijn zoals beschreven. Vlotte en correcte afhandeling.
This customer has posted a review for his order of 2021-06-06.
Moderated on 2021-06-29.
 (0)
 (0)
2021-06-22
dominique p.
 Verified Purchase
Tiffany væglampe Art deco-stil

Tiffany væglampe Art deco-stil

Inspireret af modeller af kunst og dekoration periode, denne Tiffany armatur følger lige og geometriske linjer i 1930'erne.
Très belles appliques
Les appliques sont très bien, faciles à installer et font un très bel effet une fois posées. De plus bravo pour la livraison ultrarapide et soignée. Je recommande vraiment.
This customer has posted a review for his order of 2021-06-06.
Moderated on 2021-06-29.
 (0)
 (0)
2021-06-17
Jean-François P.
 Verified Purchase
Støbejern Middelhavsvase på støbejernsbase - H: 73,5 cm

Støbejern Middelhavsvase på støbejernsbase - H: 73,5 cm

Pot til haven-stil Medici sort støbejern med sin sorte støbejern base, vil det lyst dekorere dine indgange eller indkørsler. 
Achat de 2 vases Médicis en fonte sur socle en fonte
Je suis très satisfait du contenu de ma commande.De meilleure façon, je vous invite simplement à informer votre clientèle de la date de livraison du colis . J'ai dû contacter à plusieurs reprises le livreur GEODIS pour le savoir. En effet, ne le sachant pas, je pouvais être absent le jour de la livraison. Le livreur a été parfait.
This customer has posted a review for his order of 2021-06-01.
Moderated on 2021-06-18.
 (0)
 (0)
2021-06-12
CATIA M.
 Verified Purchase
Tiffany lampe type Wistéria

Tiffany lampe type Wistéria

Lampen Tiffany Wistéria er reproduktion af den oprindelige model lavet af den Amerikanske kunstner Louis Comfort Tiffany.
Stupenda!
Lampada molto bella e di grande effetto. Imballaggio accurato per consegne a lunga distanza. Molto soddisfatta!
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-05-27.
Moderated on 2021-06-12.
 (0)
 (0)
2021-06-12
Jeanne M.
 Verified Purchase
Showcase Barok-sort

Showcase Barok-sort

Showcase barok-solid sort træ, dekoreret skulpturer med et glas døren er lavet på den traditionelle måde, en perfekt aktiv for den oprindelige dekoration.
Vitrine baroque
Je suis enchantée de mon achat sur votre site fiable et correct je le recommande vivement à tous livraison impeccable ce site mérite le maximum d étoiles pour sa compétence merci
This customer has posted a review for his order of 2021-05-19.
Moderated on 2021-06-12.
 (0)
 (0)
2021-06-09
Toni L.
 Verified Purchase
Tiffany Lampe Solsikke

Tiffany Lampe Solsikke

Den Tiffany lampe solsikke er skabt efter den traditionelle metode, med farvet glas, hånd-samlet, loddet, og en base i metal patineret bronze-farvede.
ich bin sehr zufrieden, sehr empfehlenwert. I´m satisfied, I can fully recommend it
This customer has posted a review for his order of 2021-05-22.
Moderated on 2021-06-12.
 (0)
 (0)
2021-06-07
Florence L.
 Verified Purchase
Stol i barok grå mus

Stol i barok grå mus

Lænestol i barok stil polstrede stof grå fløjl, med en polstret ryglæn på en struktur af massivt bøgetræ-sølv.
Flo
Un très beau fauteuil de bonne qualité. Cadeau pour ma fille qui est ravie. Côté transport sans souci arrivé comme prévu par le site
This customer has posted a review for his order of 2021-05-21.
Moderated on 2021-06-07.
 (0)
 (0)
2021-06-04
Bruno D.
 Verified Purchase
Tiffany væglampe art nouveau-stil

Tiffany væglampe art nouveau-stil

Med sin farvede glas blomst på en hvid baggrund style 1900, denne væg sconce vil belyse din indretning med et klart lys.
Parfait
comme toujours, livraison idéale, bien emballé et ultra rapide. Produit conforme et très beau. Merci.
This customer has posted a review for his order of 2021-05-16.
Moderated on 2021-06-07.
 (0)
 (0)
2021-06-04
Gilbert W.
 Verified Purchase
Stol i barok sorte blomster

Stol i barok sorte blomster

Stol i barok sorte blomster med en ramme i solidt træ, dækket med et stof med blomstret mønster.
Chaise baroque fleurs noires
Les meubles de hTdeco sont de qualité supérieure, ces articles aussi, l'emballage est top, beaucoup d'attention y est portée, le service est top amical et attentionné, donc fortement recommandé pour les consommateurs et les particuliers qui aiment les produits uniques. meilleures salutations LC
This customer has posted a review for his order of 2021-04-29.
Moderated on 2021-06-04.
 (0)
 (0)
2021-06-01
David C.
 Verified Purchase
Tiffany væglampe art deco hvid perlemor

Tiffany væglampe art deco hvid perlemor

Art deco væglampe med iriserende og plisseret geometrisk farvet glas, i perle og opaliserende hvid.
Tiffany lamps
Quick delivery, good packaging and lamps very well protected! Nice service!
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-05-15.
Moderated on 2021-06-03.
 (0)
 (0)
2021-05-28
Cristiano N.
 Verified Purchase
Rød lænestol i forgyldt træ i Louis XV-stil

Rød lænestol i forgyldt træ i Louis XV-stil

Louis XV lænestol i massivt bøgetræ gylden brun med en satin stof i rød er en komfortabel plads, at bringe så megen elegance i dit indre.
Sofa i Louis XV-rød og forgyldt træ

Sofa i Louis XV-rød og forgyldt træ

Sofaen Louis XV massivt bøgetræ forgyldt med en satin stof røde rokoko er et komfortabelt sæde og bredt, hvilket giver en chic venligst i din boligindretning.
Perfect!
Everything was perfect, just like on the pictures. The sofa and chair are actually very comfortable! Very good material. Orderer to Portugal, the delivery was nice
This customer has posted a review for his order of 2021-05-10.
Moderated on 2021-05-29.
 (0)
 (0)
2021-05-19
caroline m.
 Verified Purchase
Stol i barok sort

Stol i barok sort

Stol i barok sort, klædt i en smuk velour stof over en ramme af massivt træ.
Chaises baroque
Magnifiques! Qualité haut de gamme. Suivi du transport étape par étape. Très bien emballer. Je suis très contente
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-04-30.
Moderated on 2021-05-25.
 (0)
 (0)
2021-05-14
Fabrice B.
 Verified Purchase
Louis XV kommode i marqueteri

Louis XV kommode i marqueteri

Praktisk af to skuffer med et spring mellem hver, og en marmor top.
Très satisfait
De beaux meubles de style à petit prix. La livraison est également de qualité. Je recommande vivement.
This customer has posted a review for his order of 2021-04-28.
Moderated on 2021-05-18.
 (0)
 (0)
2021-05-13
Geert D.
 Verified Purchase
Louis XV stil cylinder skrivebord

Louis XV stil cylinder skrivebord

Praktisk denne Louis XV stil cylinder sekretær åbner hurtigt ved at trække sin midterste skuffe, kompakt det sparer plads.
Great piece
Bureau looks great, great finish
This customer has posted a review for his order of 2021-04-28.
Moderated on 2021-05-18.
 (0)
 (0)
2021-05-12
Nataly D.
 Verified Purchase
Sacred Tiffany bambus lampe

Sacred Tiffany bambus lampe

De blinde cabochons kontrast med det grønne løv, og bølgepap gennemsigtig glas.
Un bonheur
Lampe achetée pour une très grande amie dont c'était l'anniversaire. Cette amie m'a écrit que cette lampe lui avait éclairé sa journée de bonheur. Un bel article semblable à celui sur le site. Je recommande fortement HT DECO.
This customer has posted a review for his order of 2021-05-03.
Moderated on 2021-05-14.
 (0)
 (0)
2021-05-12
Javier d.
 Verified Purchase
Tiffany lampe kvinde

Tiffany lampe kvinde

Den Tiffany lampe er fremstillet efter den traditionelle metode, med farvet glas, hånd-samlet, loddet med en skærm i opaliseret glas over en statue af en kvinde.
Perfecto.
Muy rápido y perfecta mente embalado.
This customer has posted a review for his order of 2021-04-29.
Moderated on 2021-05-14.
 (0)
 (0)
2021-05-12
Esther f.
 Verified Purchase
Tiffany væglampe Bruxelles

Tiffany væglampe Bruxelles

Den  Tiffany væglampe  af Bruxelles-serien er samlet med rigtige briller dekoreret med blomster.
Wonderfull
Envío rápido y la lampara preciosa
This customer has posted a review for his order of 2021-05-05.
Moderated on 2021-05-14.
 (0)
 (0)
2021-05-11
Jeanne V.
 Verified Purchase
Tiffany hængelampe Toulouse

Tiffany hængelampe Toulouse

Den Tiffany hængelampe Guldsmed fra Toulouse-serien er samlet med rigtige linser.
Magnifique lustre ! Merci
This customer has posted a review for his order of 2021-04-26.
Moderated on 2021-05-14.
 (0)
 (0)
2021-05-07
Anette B.
 Verified Purchase
Tiffany lampe til julestjerner

Tiffany lampe til julestjerner

Tiffany Lampe Julestjerne gang i zink med en patina bronze farve.
lamporder
I am satisfied! Thankyou.
This customer has posted a review for his order of 2021-04-21.
Moderated on 2021-05-10.
 (0)
 (0)
2021-05-07
Svetozar C.
Tiffany Lampe Solsikke

Tiffany Lampe Solsikke

Den Tiffany lampe solsikke er skabt efter den traditionelle metode, med farvet glas, hånd-samlet, loddet, og en base i metal patineret bronze-farvede.
Trop beau !!!
La deuxième lampe style Tiffany qu’on vient de recevoir aujourd’hui à moins de 48 heures après l’achat. Comme d’habitude produit livré et emballé avec le plus grand soin Y’a vraiment pas s’inquiéter pour ça…
This customer share an image.
Moderated on 2021-05-10.
 (0)
 (0)
2021-05-05
Svetozar C.
Fantastisk Tiffany lampe blå

Fantastisk Tiffany lampe blå

Med farver af middelhavet, er denne lampe Tiffany style lys op på dit værelse, med behageligt lys.
Juste magnifique
Une majestueuse réplique TiffanyReçu en moins de 48 heures, emballage très sérieux Elle est beaucoup plus joli en vrai que sur la photo J’ai pas de mots, tellement que je suis bluffé!!!! Vraiment trop heureux
This customer share an image.
Moderated on 2021-05-07.
 (0)
 (0)
2021-05-04
Lydie L.
 Verified Purchase
Medici vase med 38 cm håndtag

Medici vase med 38 cm håndtag

Medici-stil støbejern vasque med to håndtag på siderne, gammeldags håndværk.
Vase Médicis
Belle reproduction. Arrivé dans les temps et très bien emballé le vase fait son effet. Un plus non négligeable, le service clients est très joignable (ce qui n'est pas toujours le cas) et à l'écoute.
This customer has posted a review for his order of 2021-04-17.
Moderated on 2021-05-04.
 (0)
 (0)
2021-05-02
Nathalie D.
 Verified Purchase
Louis XVI Kommode

Louis XVI Kommode

Louis XVI Kommode indlagt med en dekoration af buket blomster.
Bel effet
Joli petit meuble, fait son effet. Livré rapidement sur rendez-vous. Belle finition avec plateau de marbre. Dommage que les tiroirs soient moins logeables que je n’espérais.
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-04-12.
Moderated on 2021-05-03.
 (0)
 (0)
2021-04-30
Mónika B.
 Verified Purchase
Tiffany lampe Odense

Tiffany lampe Odense

Dette armatur har en lampeskærm med blå, hvide og røde blomster, lyset udsendes og så dekorativ som det er behageligt.
Perfect
Fast shipping, beautiful Produkt
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-04-15.
Moderated on 2021-05-03.
 (0)
 (0)
 

Write a review !



Be careful not to mention your personal informations (name, email, ...)..



Din kommentar vil kun blive offentliggjort på webstedet. Det vil hjælpe os med at forbedre kvaliteten af de varer, vi tilbyder. Du må ikke misbruge evalueringsfunktionen til at sende kommerciel, politisk, pornografisk, uanstændigt, kriminelt, ærekrænkende eller ulovligt indhold. Kopiering af udtalelser, der allerede er offentliggjort andetsteds, er udtrykkeligt forbudt. Vi forbeholder os ret til ikke at offentliggøre visse bemærkninger, negative anmeldelser eller kritiske kommentarer, uanset hvilken vurdering der kan afvises, hvis vi mener, at disse kan påvirke billedet eller salget af et produkt eller vores selskab. For at indsende en meddelelse skal kunden være kunde og har bestilt en bestilling på vores hjemmeside. Read our conditions.
Only registered users can report abuse.

Log in or create an account .
Only registered users can vote for a review.

Log in or create an account .
 

Kategorier

producenter