Customers reviews There are 114 reviews.

Average votes
4.9 / 5
114 advices
Why review our products?
You help other people in their purchases by sharing your experience.

You help other people in their purchases by sharing your experience.



Language:
Ces avis ont été sélectionnés prioritairement selon votre langue.
2020-09-18
Thierry
Tiffany lampe Dragonfly grøn

Tiffany lampe Dragonfly grøn

Den Tiffany lampe Dragonfly grøn består af farvet glas, der er dannet af rigtige glas hånd-samlet, loddet efter den traditionelle metode af Louis Comfort Tiffany.
Rendu spectaculaire
Le conditionnement est très bien fait et la livraison rapide. Le rendu de la lampe est spectaculaire, l’effet est bluffant. Je conseille de ne pas acheter l'ampoule E14 avant l'arrivée et le montage de la lampe car il vous en faudra une petite.
Moderated on 2020-09-18.
 (0)
 (0)
2020-09-10
Horváth B.
 Verified Purchase
Blå Tiffany lampe

Blå Tiffany lampe

Hesten statue gør lyset armaturet originalt og dekorativt, du kan placere det både på et bord og på et skrivebord for at opnå en unik dekoration.
VTYBFMWZN
Perfekt
This customer has posted a review for his order of 2020-09-03.
Moderated on 2020-09-18.
 (0)
 (0)
2020-09-09
Alexis A.
 Verified Purchase
Tiffany lampe København

Tiffany lampe København

I en barok ånd denne bordlampe  har en meget lys nuance med en hvid baggrund, fremhævet af stykker af Ochre-farvede farvede glas.
Tiffany Lamp Utrecht
This is a beautiful lamp! It looks even better in my living room than on the photo! The lamp arrived in the Netherlands within 2 days after my order. Thank you HTDeco for a beautiful addition to my home! (see https://htdeco.fr/nl/tiffany-lampen-groot/5848-tiffany-lille-lamp-3700850676703.html)
This customer has posted a review for his order of 2020-08-31.
Moderated on 2020-09-18.
 (0)
 (0)
2020-09-09
jesús G.
 Verified Purchase
Tiffany lampe-serien London

Tiffany lampe-serien London

Glasmosaik af Tiffany lampe London, med sin farvede glas uniform hamrede, vil sende i dit hus til et behageligt lys. Foden er af metal patina farve bronze.
Very well
It's a good producte and came do fast
This customer has posted a review for his order of 2020-09-02.
Moderated on 2020-09-09.
 (0)
 (0)
2020-09-09
Bernard R.
 Verified Purchase
"Prise de corsaire" - en bronze-statue

"Prise de corsaire" - en bronze-statue

Bronze Statue udført tabt voks, marmor base ægte.
belle acquisition
beau produit , je crois que je me laisserai tenter si je trouve un sujet qui me plais
This customer has posted a review for his order of 2020-09-03.
Moderated on 2020-09-09.
 (0)
 (0)
2020-08-31
Olga M.
 Verified Purchase
Gulvlampe Tiffany style 1900

Gulvlampe Tiffany style 1900

Dens farvede glas i art nouveau-stil på en hvid baggrund, vil lysne på lethed med dit værelse.
Perfecte
Todo perfecto. Precio y entrega, así como calidad
This customer has posted a review for his order of 2020-08-20.
Moderated on 2020-09-06.
 (0)
 (0)
2020-08-25
Jean Pierre I.
 Verified Purchase
Sort barokskrivebord under rød hånd

Sort barokskrivebord under rød hånd

Sort design møbler dekoreret med en krom bronze trim, med en rød underhånd.
beau bureau
Le bureau est beau et à priori de bonne facture. Il était bien emballé. Le transport a été relativement court.
This customer has posted a review for his order of 2020-08-13.
Moderated on 2020-08-29.
 (0)
 (0)
2020-08-24
Francine C.
 Verified Purchase
Art Deco 1940 stil hylde

Art Deco 1940 stil hylde

Art deco møbler i Palissandre marquetry med en central hylde.
Meubles 1940
Très bon achat meubles conformes à l’annonce
This customer has posted a review for his order of 2020-08-14.
Moderated on 2020-08-29.
 (0)
 (0)
2020-08-19
Barbro L.
 Verified Purchase
Tiffany-lampe

Tiffany-lampe

Bord eller sengelampe med en papegøje placeret på en gren, harpiks base, højde på 25 cm.
Fru
Tack för en mycket bra service. Snabb leverans. Lampan var jätte fin och pris värd. Barbro
This customer has posted a review for his order of 2020-08-09.
Moderated on 2020-08-29.
 (0)
 (0)
2020-08-17
Gilbert W.
 Verified Purchase
Golden barok konsol

Golden barok konsol

Store forgyldt konsol overvinde et spejl og en marmor tablet.
Console baroque dorée
Console baroque dorée la console est de bonne qualité (comme tous nos autres produits) nous avons acheté joliment fini l'expédition de la classe de produit notre avis HT DECO une RECOMMANDATION ABSULTE
This customer has posted a review for his order of 2020-06-16.
Moderated on 2020-08-29.
 (0)
 (0)
2020-08-15
Doris K.
 Verified Purchase
Gulvlampe Tiffany - Set Indiana

Gulvlampe Tiffany - Set Indiana

Gulvlampe Tiffany barok serien Indiana.
einfach perfekt!
wuderschöne Ware, sehr gute Verpackung und schneller Versand. Hier werde ich gerne noch einmal einkaufen!
This customer has posted a review for his order of 2020-08-07.
Moderated on 2020-08-29.
 (0)
 (0)
2020-08-13
Rainer J.
 Verified Purchase
Kinesisk kriger statue af Xian Archer 185 cm

Kinesisk kriger statue af Xian Archer 185 cm

Statue af en terracotta Xian soldat fra kejser Qin Shi's hær - Fuld størrelse - Højde 128 cm
Alles bestens. Vielen Dank! Ich werde wieder bei Ihnen bestellen!
This customer has posted a review for his order of 2020-07-24.
Moderated on 2020-08-29.
 (0)
 (0)
2020-08-13
philippe c.
 Verified Purchase
Kontor art deco-palisander

Kontor art deco-palisander

Kontor art deco - i intarsia af palisander, åbning med seks skuffer med håndtag i stål, forkromet.
Impressionnant
Toutes les personnes que je reçois me complimentent sincèrement pour mon bureaux, et je suis d accord. Ce travail est magnifique. Il sent le bois, il est massif et il est spacieux
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2020-06-12.
Moderated on 2020-08-25.
 (0)
 (0)
2020-08-07
Geert D.
 Verified Purchase
Lejlighedsvis Tabel Empire

Lejlighedsvis Tabel Empire

Lejlighedsvis Tabel Empire med en storslået indlagt mahogni og dekoreret med bronze forgyldt.
Great service and quality
I have received what I expected
This customer has posted a review for his order of 2020-07-28.
Moderated on 2020-08-08.
 (0)
 (0)
2020-08-07
Sonia B.
 Verified Purchase
Tiffany bordlampe

Tiffany bordlampe

Skyggen er understøttet af en bronzefarvet fod, dens standard størrelse gør det til en belysning for hvert rum i huset, der er lige så nyttigt som det er dekorativt.
Très belle lampe
C'est une très belle lampe, très belle réplique qui rend très bien
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2020-07-28.
Moderated on 2020-08-08.
 (0)
 (0)
 

Write a review !



Be careful not to mention your personal informations (name, email, ...)..



Din kommentar vil kun blive offentliggjort på webstedet. Det vil hjælpe os med at forbedre kvaliteten af de varer, vi tilbyder. Du må ikke misbruge evalueringsfunktionen til at sende kommerciel, politisk, pornografisk, uanstændigt, kriminelt, ærekrænkende eller ulovligt indhold. Kopiering af udtalelser, der allerede er offentliggjort andetsteds, er udtrykkeligt forbudt. Vi forbeholder os ret til ikke at offentliggøre visse bemærkninger, negative anmeldelser eller kritiske kommentarer, uanset hvilken vurdering der kan afvises, hvis vi mener, at disse kan påvirke billedet eller salget af et produkt eller vores selskab. For at indsende en meddelelse skal kunden være kunde og har bestilt en bestilling på vores hjemmeside. Read our conditions.
Only registered users can report abuse.

Log in or create an account .
Only registered users can vote for a review.

Log in or create an account .
 

Kategorier

producenter