Customers reviews There are 49 reviews.

Average votes
4.9 / 5
49 advices
Why review our products?
You help other people in their purchases by sharing your experience.
You help other people in their purchases by sharing your experience.


Ces avis ont été sélectionnés prioritairement selon votre langue.
2020-02-18
CHAMALIERES
Tabel art deco toppen af lup af elm

Tabel art deco toppen af lup af elm

Tabel art deco-stil med en top i intarsia af lup af elm, foden indlagt rosentræ på en struktur i bøgetræ.
SUPER TABLE ART DECO
Nous l'avons attendu un peu mais ce n'était pas de la faute d'HT DECO. table superbe , nous ne regrettons pas notre choix.
Moderated on 2020-02-18.
 (0)
 (0)
2020-02-12
MICHAUD M.
 Verified Purchase
Tiffany væglampe art deco New York

Tiffany væglampe art deco New York

Gælder Tiffany med de farvede glas vindue med former, der er typiske for den periode, kunst og indretning i 1920.
Livraison super
Plus rapide que prévu, super suivi, choix des dates de réception, bien emballé, livreur sympa etc.... Bravo et merci beaucoup.
This customer has posted a review for his order of 2020-02-02.
Moderated on 2020-02-12.
 (0)
 (0)
2020-02-12
Gilbert W.
 Verified Purchase
Sølv barok bord 200 cm lang

Sølv barok bord 200 cm lang

Stor barok stil bord til Louis XIV stil spisestue.
pracht product goed verpakt
De zilveren tafel is een pracht exemplaar goed te gebruiken als eetkamertafel maar kan ook voor diverse evenementen de tafel is zilver verguld goed verpakt dus zeker een aan rader
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2019-12-14.
Moderated on 2020-02-12.
 (0)
 (0)
2020-02-07
RENE M.
 Verified Purchase
Sofa barok sort og guld

Sofa barok sort og guld

Barok kunst er en stil, der har gået gennem fem århundrede uden at miste noget af sin skønhed, eller dens omdømme. Det er en stil, der er stadig meget populære i dag. Den sofa...
Très beau canapé de très belle qualite
This customer has posted a review for his order of 2020-01-28.
Moderated on 2020-02-07.
 (0)
 (0)
2020-02-05
Yann P.
 Verified Purchase
Tiffany lampe København

Tiffany lampe København

I en barok ånd denne bordlampe  har en meget lys nuance med en hvid baggrund, fremhævet af stykker af Ochre-farvede farvede glas.
belle lampe
très beau produit avec des delai de livraison très rapide;
This customer has posted a review for his order of 2020-02-01.
Moderated on 2020-02-06.
 (0)
 (0)
2020-02-03
Kahina P.
Chaise et fauteuil baroque or et noir
Je suis très satisfaite, les meubles sont de qualité et la livraison très rapide. Je recommande vivement!
Moderated on 2020-02-06.
 (0)
 (0)
2020-01-31
Marie-Paule B.
 Verified Purchase
Tiffany-vægkonfekt art deco

Tiffany-vægkonfekt art deco

Væg-lignende 1930 ' er-stil applique, med plisseret, glatte linser og lys farve.
Applique Tiffany
L'applique correspond à mes attentes. Commande, livraison et marchandise, tout s'est bien énchaîné. merci
This customer has posted a review for his order of 2020-01-21.
Moderated on 2020-02-06.
 (0)
 (0)
2020-01-31
Jaya P.
 Verified Purchase
Gulvlampe Tiffany med en dekoration af guldsmede

Gulvlampe Tiffany med en dekoration af guldsmede

Gulvlampe Tiffany aux libellules med en højde på 165 cm
Lampadaire
Je suis ravie livraison rapide et dans un emballage très sécurisé. Produit conforme à la description et photo. Donc satisfaite
This customer has posted a review for his order of 2020-01-21.
Moderated on 2020-02-06.
 (0)
 (0)
2020-01-30
FREDERIC P.
 Verified Purchase
Tiffany Lampe Tulipaner

Tiffany Lampe Tulipaner

Praktiske og dekorative, Tiffany lampe stil art nouveau vil være i stand til at sublimere dit interiør med sin skønhed og tidløs sin nytte perfekt.
Rapport qualité prix imbattable
Très bien emballé Belles finitions Rien à redire
This customer has posted a review for his order of 2020-01-20.
Moderated on 2020-01-30.
 (0)
 (0)
2020-01-28
isabelle P.
 Verified Purchase
Gulvlampe Tiffany blå Middelhav

Gulvlampe Tiffany blå Middelhav

Du kan med denne gulvlampe Tiffany direkte udbredelsen af lys i en bestemt retning, der er perfekt til læsning eller et let mål.
Tiffany lampe middelhavet blå

Tiffany lampe middelhavet blå

Lyset i dit hjem, vil være ensbetydende med blødhed, med dette lys, i det farvede glas i middelhavet.
Top!
Top!
This customer has posted a review for his order of 2020-01-17.
Moderated on 2020-01-30.
 (0)
 (0)
2020-01-24
Robert E.
Tiffany bordlampe

Tiffany bordlampe

Skyggen er understøttet af en bronzefarvet fod, dens standard størrelse gør det til en belysning for hvert rum i huset, der er lige så nyttigt som det er dekorativt.
ein Traum :)
unschlagbares Preis Leistungsverhältnis. Wunderschöne Tiffany Lampe. Hochwertige Qualität, schöne Größe. Ich bin begeistert. Unglaublich für so wenig Geld so eine schöne Lampe zu bekommen.
Moderated on 2020-01-30.
 (0)
 (0)
2020-01-24
Robert E.
 Verified Purchase
Tiffany lampe Dragonfly grøn

Tiffany lampe Dragonfly grøn

Den Tiffany lampe Dragonfly grøn består af farvet glas, der er dannet af rigtige glas hånd-samlet, loddet efter den traditionelle metode af Louis Comfort Tiffany.
wunderschöne kleine Tiffany Lampe
Ich bin positiv überrascht von der Qualität der Lampe. Vom Lampenschirm bis zum Standfuß alles sauber und hochwertig verarbeitet. Schon das hohe Gewicht zeugt von der guten Qualität der Lampe. Sieht genauso aus wie auf der Abbildung des Verkäufers. Man hat schon fast ein schlechtes Gewissen so wenig Geld für so eine schöne Tiffany Lampe bezahlt zu haben.
This customer has posted a review for his order of 2020-01-01.
Moderated on 2020-01-25.
 (0)
 (0)
2020-01-14
Jeanne V.
 Verified Purchase
Tiffany væglampe serien Middelhavet

Tiffany væglampe serien Middelhavet

Til belysning af dine vægge, lyse op dit hjem med en applique Tiffany i serien middelhavet, til en zen-agtig stemning og lys.
Applique
Magnifique applique, livraison rapide et soignée !
This customer has posted a review for his order of 2020-01-07.
Moderated on 2020-01-14.
 (0)
 (0)
2020-01-14
pierre T.
 Verified Purchase
Tiffany Dragonfly lampe

Tiffany Dragonfly lampe

Tiffany Dragonfly lampe med den oplyste base og farvede glas Lampshade.
pas déçus
pour cette lampe fragile le délai de livraison a été respecté, l'emballage était parfait, et elle correspond en tous points à la description et photo que nous avions lors de la commande. Unique tout petit bémol, l'ampoule livrée avec la lampe qui éclaire l'intérieur du pied ne met pas en valeur ce pied car de trop faible puissante, nous recommandons une lampe LED de 35W, effet assuré
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2020-01-07.
Moderated on 2020-01-14.
 (0)
 (0)
2020-01-10
alexandra v.
 Verified Purchase
Tiffany lampe middelhavet blå

Tiffany lampe middelhavet blå

Lyset i dit hjem, vil være ensbetydende med blødhed, med dette lys, i det farvede glas i middelhavet.
Ravissante
Très jolie, emballée avec beaucoup de soin, livrée rapidement
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2020-01-03.
Moderated on 2020-01-14.
 (0)
 (0)
 

Write a review !



Be careful not to mention your personal informations (name, email, ...)..



Din kommentar vil kun blive offentliggjort på webstedet. Det vil hjælpe os med at forbedre kvaliteten af de varer, vi tilbyder. Du må ikke misbruge evalueringsfunktionen til at sende kommerciel, politisk, pornografisk, uanstændigt, kriminelt, ærekrænkende eller ulovligt indhold. Kopiering af udtalelser, der allerede er offentliggjort andetsteds, er udtrykkeligt forbudt. Vi forbeholder os ret til ikke at offentliggøre visse bemærkninger, negative anmeldelser eller kritiske kommentarer, uanset hvilken vurdering der kan afvises, hvis vi mener, at disse kan påvirke billedet eller salget af et produkt eller vores selskab. For at indsende en meddelelse skal kunden være kunde og har bestilt en bestilling på vores hjemmeside. Read our conditions.
Only registered users can report abuse.

Log in or create an account .
Only registered users can vote for a review.

Log in or create an account .
 

Kategorier

producenter