Customers reviews There are 339 reviews.

Average votes
4.9 / 5
339 ratings
337 advices
Htdeco anmeldelser! Vi sælger Louis XV stil møbler, barok og art deco, for en drøm dekoration!
Specialist i interiør møbler og dekoration, Htdeco online butik tilbyder et stort udvalg af referencer til møbler, belysning, skulpturer og dekorative genstande til alle stilarter og budgetter. Vi ønsker at forbedre vores service og sætte pris på din feedback.

You help other people in their purchases by sharing your experience.



Language:
Ces avis ont été sélectionnés prioritairement selon votre langue.
2022-01-16
HERVÉ J.
 Verified Purchase
Tiffany lampe blomster Bambus

Tiffany lampe blomster Bambus

En lampe med et glasmaleri meget farverige, til at lysne dit hjem med charme.
Lampe Tiffany fleurs de bambous
Je suis entièrement satisfait par cette lampe d'une très belle qualité. Envoi rapide et très bon emballage protecteur.
This customer has posted a review for his order of 2022-01-05.
Moderated on 2022-01-25.
 (0)
 (0)
2022-01-14
Pierre L.
 Verified Purchase
Stol i barok røde og gyldne træ

Stol i barok røde og gyldne træ

Stol i barok røde træ og gyldne, klædt i en smukt stof blomstret mønster på en ramme i solidt træ, guld farve.
Je suis pleinement satisfait de mon achat et de la livraison. Les chaises sont très belles et d'un excellent rapport qualité-prix.Merci
This customer has posted a review for his order of 2021-12-28.
Moderated on 2022-01-24.
 (0)
 (0)
2022-01-13
Denis L.
 Verified Purchase
Tiffany væglampe serien Middelhavet

Tiffany væglampe serien Middelhavet

Til belysning af dine vægge, lyse op dit hjem med en applique Tiffany i serien middelhavet, til en zen-agtig stemning og lys.
Très belle applique conforme aux photos et description .Rend très bien
This customer has posted a review for his order of 2022-01-07.
Moderated on 2022-01-21.
 (0)
 (0)
2022-01-13
Richard B.
 Verified Purchase
Tiffany bordlampe lampe ananas

Tiffany bordlampe lampe ananas

Originalt lys med en ananas form, det har en højde på 24 cm.
Très jolie lampe
Destinée à décorer un bar, cette petite lampe est parfaite : très jolie. L'alliance du style Tiffany et la forme de l'ananas se marient à merveille. Envoi très rapide et très soignée, lampe très bien protégée. Merci!
This customer has posted a review for his order of 2021-12-26.
Moderated on 2022-01-20.
 (0)
 (0)
2022-01-13
MARTA A.
 Verified Purchase
Tiffany lampe sommerfugl

Tiffany lampe sommerfugl

Sommerfugl lampe er perfekt til ekstra lysstyrke, flerfarvede vinger giver et blødt lys er beroligende, denne armatur er perfekt til et rum. Sommerfuglen anbringes på en...
Very good buy
Very nice lamp and price. Received very soon and very well packaged
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2022-01-01.
Moderated on 2022-01-16.
 (0)
 (0)
2022-01-13
EMMANUELLE L.
 Verified Purchase
Tiffany blå farvet glas lampe

Tiffany blå farvet glas lampe

Sofistikeret lampe med teknisk glasværk, støbte glasblomster skiller sig ud på kanterne og er omgivet af farvede briller.
lampe vitrail bleue tiffany
très belle lampe, emballage soigné et reçu rapidement le prix est très abordable site serieux à recommander
This customer has posted a review for his order of 2021-12-31.
Moderated on 2022-01-20.
 (0)
 (0)
2022-01-11
Jacques V.
 Verified Purchase
Tiffany lampe serie Bruxelles - H: 61 cm

Tiffany lampe serie Bruxelles - H: 61 cm

Den bordlampe Tiffany stil serie Bruxelles er forsamling med linser reel dekoration af blomster.
Achat d'une lampe style Tiffany
Cette lampe tiffany est la 6eme que nous achetons. Nous avons toujours été satisfaits .Livraison toujours très rapide ,commande le dimanche soir, livrée le jeudi matin suivant. Emballage très professionnel . Nous avons aucune raison de changer par rapport à nos avis précédents.
This customer has posted a review for his order of 2021-12-26.
Moderated on 2022-01-20.
 (0)
 (0)
2022-01-08
Eric B.
 Verified Purchase
Content de mon achat
Emballage impeccable et livraison ultra-rapide Très bel article de bonne facture à un prix défiant toute concurrence Je ne peux que recommander HTdéco
This customer has posted a review for his order of 2021-03-28.
Moderated on 2022-01-18.
 (0)
 (0)
2022-01-08
kikibranet
Art deco skænk på char

Art deco skænk på char

Møbler til den vogn mørke palisander indlagt, åbning med fire døre.
commode art déco
Bonjour, Je suis en admiration de le meuble de Ruhlmann et ai reproduit le sujet de la marqueterie, en plus grand. Avez vous l'intention de reproduire ce meuble. Bravo et merci
Moderated on 2022-01-18.
 (0)
 (0)
2022-01-06
MARTA A.
Muy profesionales
Lámpara de Mariposa. Entregado con rapidez, muy bien embalado y protegido. Es una lámpara muy bonita
Moderated on 2022-01-16.
 (0)
 (0)
2022-01-05
Joelle G.
 Verified Purchase
Tiffany lampe med en sommerfugl,

Tiffany lampe med en sommerfugl,

Vælg et armatur af høj kvalitet, som sengelampe eller tabel til dekoration unikke.
Lampe tiffany
Aucun problème de réception : délai de livraison très correct, emballage très satisfaisant. Produit égal à notre demande. Merci
This customer has posted a review for his order of 2021-12-17.
Moderated on 2022-01-16.
 (0)
 (0)
2022-01-02
VITTORIA S.
 Verified Purchase
Tiffany lampe fleur de lis blå

Tiffany lampe fleur de lis blå

Lys med en lampeskærm dekoreret med en blålilje blomst, på en hvid og okker baggrund.
Molto contenta
Lampada arrivata nei tempi giusti, molto bella! Super soddisfatta!
This customer has posted a review for his order of 2021-12-17.
Moderated on 2022-01-02.
 (0)
 (0)
2022-01-01
sanford b.
 Verified Purchase
20-dages art deco skænk

20-dages art deco skænk

I stil med 1920'erne, med mange opbevaring, der åbner gennem fire døre på facaden.
Semi Review
I cannot give an honest review because I just received my order yesterday! I will say that the item was packaged extremely well. The delivery company delivered without the one day advance notice required on the shipping instructions, which created a problem. They had to return the next day so I could have people help me move the very heavy item. Will unwrap the item soon and I will write another review.
This customer has posted a review for his order of 2021-12-14.
Moderated on 2022-01-02.
 (0)
 (0)
2022-01-01
Christian V.
 Verified Purchase
Tiffany lampe serie Bruxelles - H: 61 cm

Tiffany lampe serie Bruxelles - H: 61 cm

Den bordlampe Tiffany stil serie Bruxelles er forsamling med linser reel dekoration af blomster.
Luminaire Tiffany
The customer did not give an advice.
This customer has posted a review for his order of 2021-12-17.
Moderated on 2022-01-18.
 (0)
 (0)
2021-12-31
Cecile C.
 Verified Purchase
Tiffany væglampe Bruxelles

Tiffany væglampe Bruxelles

Den  Tiffany væglampe  af Bruxelles-serien er samlet med rigtige briller dekoreret med blomster.
Très belle applique
Du plus bel effet, je suis très satisfaite, cela correspond parfaitement à mes attentes
This customer has posted a review for his order of 2021-12-13.
Moderated on 2022-01-17.
 (0)
 (0)
2021-12-30
Rudolf H.
 Verified Purchase
Art deco kommode i elm burl

Art deco kommode i elm burl

Kommode i art deco - i intarsia af lup af elm på en struktur i bøgetræ.
Art Deco Kommode Ulmenholz
Wir sind begeistert!!!! Trotz Weihnachtsfeiertagen haben wir ab Bestellung unsere Kommode innerhalb von 15 Tagen ( 14.12.-29.12.21) erhalten! Qualität 1 AAA, Danke vielmals, gerne wieder und das Beste für 2022
This customer has posted a review for his order of 2021-12-13.
Moderated on 2022-01-17.
 (0)
 (0)
2021-12-29
hans h.
 Verified Purchase
Tiffany bordlampe lampe Peacock

Tiffany bordlampe lampe Peacock

"Peacock" model sengelampe (påfugl fjer), 34 cm høj, for en pære.
VERY NICE LAMP
VERY NICE LAMP, well packed and arrived in good order at home. Gives very nice light. You need a light bulb that is E14 fitting and small, with a lightstream of 200 Lumen or more, as the green glass is rather quite dark, but with the right bulb its working great. Really worth the price payed. Recommended! only negative thing was the shipping company: the delivery was awkward.
This customer has posted a review for his order of 2021-12-14.
Moderated on 2022-01-16.
 (0)
 (0)
2021-12-29
Caroline F.
 Verified Purchase
Gulvlampe Tiffany - Sæt Memphis

Gulvlampe Tiffany - Sæt Memphis

Gulvlampe Tiffany art deco - serien Memphis, er lavet med et glasmaleri geometriske iriserende og rynket, hvid mor-of-pearl og uigennemsigtig.
Magnifique lampe
Je n'avais jamais commandé sur ce site mais je ne suis pas déçue. Livraison ultra rapide, la lampe était bien emballée. Elle est vraiment belle, encore plus que sur la photo. Le socle est bien lourd ce qui assure une bonne stabilité. Je suis très content de mon achat.
This customer has posted a review for his order of 2021-12-08.
Moderated on 2022-01-16.
 (0)
 (0)
2021-12-29
andrée D.
 Verified Purchase
Stol i barok sort fløjl og sølv træ

Stol i barok sort fløjl og sølv træ

Stol i barok sort og sølv med en ramme i solidt træ, dækket med en velour stof og en polstret ryglæn.
chaise baroque
top !!! j’adore
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-12-13.
Moderated on 2022-01-13.
 (0)
 (0)
2021-12-28
Chloe V.
 Verified Purchase
Lænestol barok-sort

Lænestol barok-sort

Den lænestol barok-sort er i massiv bøg sort lakeret, med polstret med en fløjlsbukser stof rokoko stil og polstret materialer af høj kvalitet.
Magnifique fauteuil
Le fauteuil est de super bonne qualité et magnifique. Nous sommes très contents de notre achat.
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-12-08.
Moderated on 2022-01-12.
 (0)
 (0)
2021-12-27
Herve S.
 Verified Purchase
Tiffany Lotus gul lampe

Tiffany Lotus gul lampe

Dens gule nuance er inspireret af en pagode, glasset er lavet i henhold til "Favril"-metoden.
Rien à redire
Livraison dans les délais. Emballage très sérieux. Objet similaire à la photo. Bref 1 site marchand très sérieux
This customer has posted a review for his order of 2021-12-11.
Moderated on 2022-01-02.
 (0)
 (0)
2021-12-24
Cédric M.
Art deco kommode 8 skuffer

Art deco kommode 8 skuffer

Kommode i art deco - i intarsia af palisander og burl elm.
Pas tout à fait correspondante à la photo.
Très belle commode, mais la fabrication des tiroirs ne correspond pas exactement à la photo.Mes tiroirs sont en bois sombre et ne possèdent qu'une seule queue d’aronde grossière de chaque côté quand sur les photos le bois est clair et les queues d'aronde sont au nombre de deux et assez finement exécutées.De plus, la fabrication générale m'a l'air un peu légère, attention à la manipulation.Dommage, sans ces deux points ça aurait été un encore plus grand plaisir.
Message from moderation
Nous sommes heureux que la commode style art déco vous plaise, merci de nous avoir informé que la couleur intérieur des tiroirs est légèrement plus sombre, même si n’avoir qu’une queue d'aronde ne pose pas de problème, il est important que l’article soit identique à la présentation.La satisfaction de nos clients étant notre priorité, notre service a pris en compte votre remarque pour que le produit soit remis à niveau dans les plus brefs délais. Et merci pour votre nouvelle commande et de nous avoir renouvelé votre confiance.
Moderated on 2022-01-20.
 (0)
 (0)
2021-12-20
Alain D.
 Verified Purchase
Tiffany lampe New York art deco

Tiffany lampe New York art deco

Tiffany lampe i art deco-stil, sin lampeskærmen er lavet af et glasmaleri med former, der er typiske for den periode, kunst og indretning i 1920.
Tiffany Lampe Solsikke

Tiffany Lampe Solsikke

Den Tiffany lampe solsikke er skabt efter den traditionelle metode, med farvet glas, hånd-samlet, loddet, og en base i metal patineret bronze-farvede.
Beaux produits
Très beaux produits dommage que le lieux de livraison ait été changé. Cela m à occasionné un gros problème pour les récupérer.
Message from moderation
Bonjour, désolé que dpd change votre relais colis, mais vous pouvez les contacter dans ce cas pour en choisir un autre.
This customer has posted a review for his order of 2021-12-07.
Moderated on 2022-01-17.
 (0)
 (0)
2021-12-18
stephane c.
 Verified Purchase
Art Deco lænestol - år 30 stil

Art Deco lænestol - år 30 stil

Lænestol i Art Deco-stil med en bøgeramme forstærket af en palisander intarsia.
tres bien
beau fauteuil
This customer has posted a review for his order of 2021-11-06.
Moderated on 2022-01-01.
 (0)
 (0)
2021-12-17
Daniel C.
 Verified Purchase
Gulvlampe Tiffany - Sæt Memphis

Gulvlampe Tiffany - Sæt Memphis

Gulvlampe Tiffany art deco - serien Memphis, er lavet med et glasmaleri geometriske iriserende og rynket, hvid mor-of-pearl og uigennemsigtig.
Memphis lamp
Perfect product, perfect delivery, perfect company. Thanks
This customer has posted a review for his order of 2021-12-01.
Moderated on 2022-01-01.
 (0)
 (0)
2021-12-15
Docnini
Tiffany lampe middelhavet blå

Tiffany lampe middelhavet blå

Lyset i dit hjem, vil være ensbetydende med blødhed, med dette lys, i det farvede glas i middelhavet.
Très jolie lampe
C’est la 4ème lampe que j’achète et encore une fois, je ne suis pas déçue, elle est très belle! Livraison très rapide.
Moderated on 2022-01-01.
 (0)
 (0)
2021-12-14
Anne et Jacques R.
 Verified Purchase
Tiffany lampe New York art deco

Tiffany lampe New York art deco

Tiffany lampe i art deco-stil, sin lampeskærmen er lavet af et glasmaleri med former, der er typiske for den periode, kunst og indretning i 1920.
lampe Tiffany New York
très belle lampe parfaitement emballée mais un prix de livraison très élevé
Message from moderation
Bonjour, oui, pour la Corse c'est un peu plus cher que pour la métropole.
This customer has posted a review for his order of 2021-11-27.
Moderated on 2022-01-01.
 (0)
 (0)
2021-12-12
azelma
Tiffany lampe kvinde

Tiffany lampe kvinde

Den Tiffany lampe er fremstillet efter den traditionelle metode, med farvet glas, hånd-samlet, loddet med en skærm i opaliseret glas over en statue af en kvinde.
superbe
J'ai acheté cette lampe, elle est magnifique, du plus bel effet. Je recommande cette lampe
Moderated on 2021-12-20.
 (0)
 (0)
2021-12-11
andrée D.
 Verified Purchase
Lænestol barok sort og sølv

Lænestol barok sort og sølv

Ved at kombinere komfort og elegance, lænestol barok sort og sølv er lavet med en struktur, der er i massiv bøg udskåret træ og sølv, væg til væg-med en sort fløjl rokoko-stil.
fauteuil baroque
magnifique fauteuil super assise prix raisonnable frais de port élevés mais ça vaut le coup d’avoir des fauteuils qui font leur effet
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-11-25.
Moderated on 2021-12-20.
 (0)
 (0)
2021-12-09
Gilbert W.
 Verified Purchase
Louis XV stil seng

Louis XV stil seng

Natbord til soveværelset, to skuffer foran, dekoration i blomster og bladmarkry i en vase.
Table de chevet
Table de chevet de style Louis XV, belle pièce de style Louis, authentique et classique, belle matière
This customer has posted a review for his order of 2020-09-04.
Moderated on 2021-12-20.
 (0)
 (0)
2021-12-07
Christiane D.
 Verified Purchase
Stol Louis XVI red barok stil

Stol Louis XVI red barok stil

Den lænestol Louis XVI barok er lavet af massivt bøgetræ forgyldt med fine udskæringer, betrukket med et stilfuldt stof rokoko.
Perfect
Zeer tevreden
This customer has posted a review for his order of 2021-11-21.
Moderated on 2021-12-16.
 (0)
 (0)
2021-12-07
François F.
 Verified Purchase
Marmor og bronze søjle - Brun marmor hvide vener

Marmor og bronze søjle - Brun marmor hvide vener

Tør marmordekorationen for at fremhæve dine smukkeste genstande, på den øverste bakke, vil de være i forreste række.
Excellent rapport qualité/prix
Articles soignés, achat heureux, bonne prestation si ce n'est que l'emballage d'origine étrangère laisse un peu à désirer, en revanche la livraison par transporteur est remarquable. En somme, bonne Maison que je recommande. Merci, bonne continuation
This customer has posted a review for his order of 2021-11-20.
Moderated on 2021-12-16.
 (0)
 (0)
2021-12-04
Ludovic Z.
 Verified Purchase
Støbejern Middelhavsvase på støbejernsbase - H: 73,5 cm

Støbejern Middelhavsvase på støbejernsbase - H: 73,5 cm

Pot til haven-stil Medici sort støbejern med sin sorte støbejern base, vil det lyst dekorere dine indgange eller indkørsler. 
ludovic
Très bonne qualité prix . Reçu rapidement ... Très content !!
This customer has posted a review for his order of 2021-11-16.
Moderated on 2021-12-11.
 (0)
 (0)
2021-12-02
Laurence H.
 Verified Purchase
Tiffany loftlampe - Paris-Serie art nouveau

Tiffany loftlampe - Paris-Serie art nouveau

Tiffany loftlampe Paris-serie med et glasmaleri stil art nouveau, hvid, blå, grøn og gul.
Très satisfaite
Le produit correspond, est arrivé rapidement et en parfait état. Installation facile grâce à la notice claire. PARFAIT
This customer has posted a review for his order of 2021-11-22.
Moderated on 2021-12-09.
 (0)
 (0)
2021-12-02
michel p.
 Verified Purchase
Tiffany bordlampe lampe hvid art deco

Tiffany bordlampe lampe hvid art deco

Med sin metalfod, en art deco lampeskærm, har den en formidabel elegance, det vil bringe dit interiør en vis charme.
mon avis
bonjour satisfait de ma commande livraison parfaite mais une deception pourquoi ne pas mentionner que le produit viens de chine c est desolant merci quand meme a plus
This customer has posted a review for his order of 2021-11-27.
Moderated on 2021-12-09.
 (0)
 (0)
2021-11-30
François F.
Marmor og bronze søjle - Brun marmor hvide vener

Marmor og bronze søjle - Brun marmor hvide vener

Tør marmordekorationen for at fremhæve dine smukkeste genstande, på den øverste bakke, vil de være i forreste række.
Bon rapport qualité/prix
Achat heureux, je recommande. Élégante colonne. Merci pour la prestation et transporteur remarquable. Un meilleur conditionnement de l'emballage serait un + appréciable. Merci encore !
Moderated on 2021-12-09.
 (0)
 (0)
2021-11-30
Régine L.
 Verified Purchase
Barok kommode sort Louis XV-stil

Barok kommode sort Louis XV-stil

Den barok kommode sort Louis XV-stil udstyret med en ramme i massiv bøg lakeret blank sort, åbner med tre skuffer foran med ornamenter i bronze, sølv.
Commode baroque laquée noire
Excellente qualité avec soucis du détails. Emballage soigné et protecteur. Livraison impeccabl
This customer has posted a review for his order of 2021-11-15.
Moderated on 2021-12-05.
 (0)
 (0)
2021-11-24
Dirk O.
 Verified Purchase
Lænestol rød Empire

Lænestol rød Empire

Kontant blandt indsamling af luksuriøse møbler lænestol rød Empire er lavet med en ramme i mahogni, lakeret i sort og et indlæg af Amboina, smykker i bronze, sølv.
Sehr schöner Empiresessel !
Das Warten, aufgrund der langen Transportzeit, hat sich gelohnt. Falls der gleiche Sessel nochmal Lieferbar ist, werde ich einen 2. Sessel kaufen.
This customer has posted a review for his order of 2021-11-04.
Moderated on 2021-11-29.
 (0)
 (0)
2021-11-21
jean pierre g.
 Verified Purchase
Tiffany bordlampe lampe Dragonfly grøn

Tiffany bordlampe lampe Dragonfly grøn

Den Tiffany lampe Dragonfly grøn består af farvet glas, der er dannet af rigtige glas hånd-samlet, loddet efter den traditionelle metode af Louis Comfort Tiffany.
lampe libellule
Trés joli petite lampe ,fabrication soignée. Envois rapide. Parfait. Merci
This customer has posted a review for his order of 2021-11-16.
Moderated on 2021-11-29.
 (0)
 (0)
2021-11-21
Sara T.
 Verified Purchase
Statuen Kinesiske kriger Officer 100 cm

Statuen Kinesiske kriger Officer 100 cm

Statue af en soldat, Xian terracotta - Højde 100 cm
Perfecto
Rápido y perfecto
This customer has posted a review for his order of 2021-11-04.
Moderated on 2021-11-22.
 (0)
 (0)
2021-11-18
Walter S.
 Verified Purchase
Tiffany væglampe serien Middelhavet

Tiffany væglampe serien Middelhavet

Til belysning af dine vægge, lyse op dit hjem med en applique Tiffany i serien middelhavet, til en zen-agtig stemning og lys.
Die Wandleuchte ist sehr schön, ihre Qualtät hat mich überzeugt.
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-11-06.
Moderated on 2021-11-22.
 (0)
 (0)
2021-11-18
Edmee V.
 Verified Purchase
Sæt af 5 statuetter - krigere af Xian 20 cm

Sæt af 5 statuetter - krigere af Xian 20 cm

Række statuetter terracotta bestående af 4 Xian krigere og en hest .
Mooie beeldjes en snelle levering
Goed ingepakt, mooie beeldjes en snelle levering. Je krijgt alleen een bevestiging van aankoop in de mail, geen updates of verzendinformatie - maar verder perfect!
This customer has posted a review for his order of 2021-11-10.
Moderated on 2021-11-22.
 (0)
 (0)
2021-11-15
Roy B.
 Verified Purchase
Tiffany væglampe serien Middelhavet

Tiffany væglampe serien Middelhavet

Til belysning af dine vægge, lyse op dit hjem med en applique Tiffany i serien middelhavet, til en zen-agtig stemning og lys.
fast delivery
Delivered in just three days.
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-09-29.
Moderated on 2021-11-22.
 (0)
 (0)
2021-11-15
Roy B.
 Verified Purchase
Tiffany væglampe Middelhavs kollektion

Tiffany væglampe Middelhavs kollektion

Til belysning af dine vægge, vælge Tiffany applique fra middelhavs serien, for en chic og lysende atmosfære.
great lamp, delivered super fast
quickly delivered. Very nice lamp. Fits very well with our interior. I definitely recommend Htdeco.
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-08-10.
Moderated on 2021-11-22.
 (0)
 (0)
2021-11-13
Philippe G.
 Verified Purchase
Tiffany bordlampe Barok

Tiffany bordlampe Barok

Den Venedig barok Tiffany lampe 64 centimeter høj, dens lampeskærm er lavet af ægte glas.
Excellent
Excellent service et produit tout à fait satisfaisant
This customer has posted a review for his order of 2021-10-28.
Moderated on 2021-11-22.
 (0)
 (0)
2021-11-12
Guillaume P.
 Verified Purchase
Tiffany firkantet art deco lampe

Tiffany firkantet art deco lampe

Lampe til at spørge Tiffany art deco-stil, med et glasmaleri i form af geometriske 1930 stil.
Juste magnifique
Lampe conforme au descriptif et vraiment très belle, reçu rapidement, rend vraiment très bien, je recommande vivement ce site
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-10-27.
Moderated on 2021-11-15.
 (0)
 (0)
2021-10-30
Bell G.
 Verified Purchase
Stol i barok hvide og gyldne

Stol i barok hvide og gyldne

Hvid stol foret med et syntetisk stof med struktur i massivt træ forgyldt resolut æstetiske.
Chaise Baroque
Bonjour, je suis contente de mon n'achat chaise baroque, mais déçu par le transporteur, vraiment pas gentil, désagréable. Merci Bell
This customer has posted a review for his order of 2021-10-13.
Moderated on 2021-11-09.
 (0)
 (0)
2021-10-28
cindy s.
Gulvlampe Tiffany style 1900

Gulvlampe Tiffany style 1900

Dens farvede glas i art nouveau-stil på en hvid baggrund, vil lysne på lethed med dit værelse.
Bon achat
Lampadaire de taille parfaite, l'abat jour est vraiment très beau et détaillé. Juste un petit point en moins pour la barre en fer qui fait un peu "cheap"à côté.
This customer share an image.
Moderated on 2021-11-09.
 (0)
 (0)
2021-10-24
nico
lampes
rapidité pour le délai et produit d’excellentes qualités ( très sérieux). à recommander
Moderated on 2021-11-09.
 (0)
 (0)
2021-10-19
Johannes K.
 Verified Purchase
Gulvlampe Tiffany med en dekoration af guldsmede

Gulvlampe Tiffany med en dekoration af guldsmede

Gulvlampe Tiffany aux libellules med en højde på 165 cm
Tiffany væglampe - Paris-Serien

Tiffany væglampe - Paris-Serien

Væglampe i Tiffany-stil med en krone af blade til en ramme med blomsterdekoration sammensat af farvet glas med cabochoner.
Tiffany væglampe Bruxelles

Tiffany væglampe Bruxelles

Den  Tiffany væglampe  af Bruxelles-serien er samlet med rigtige briller dekoreret med blomster.
Tiffany lampe hillerød

Tiffany lampe hillerød

Tiffany lampe stil med en dekoration af roser på en glasmosaik af barok stil.
Excellent lamps
Verzending zeer snel! Prima verpakt! Lampen zijn bijzonder mooi! Zeer gezellig. Prachtig licht! Hartelijk dank!!!!!
This customer has posted a review for his order of 2021-10-12.
Moderated on 2021-10-24.
 (0)
 (0)
 

Write a review !



Be careful not to mention your personal informations (name, email, ...)..



Din kommentar vil kun blive offentliggjort på webstedet. Det vil hjælpe os med at forbedre kvaliteten af de varer, vi tilbyder. Du må ikke misbruge evalueringsfunktionen til at sende kommerciel, politisk, pornografisk, uanstændigt, kriminelt, ærekrænkende eller ulovligt indhold. Kopiering af udtalelser, der allerede er offentliggjort andetsteds, er udtrykkeligt forbudt. Vi forbeholder os ret til ikke at offentliggøre visse bemærkninger, negative anmeldelser eller kritiske kommentarer, uanset hvilken vurdering der kan afvises, hvis vi mener, at disse kan påvirke billedet eller salget af et produkt eller vores selskab. For at indsende en meddelelse skal kunden være kunde og har bestilt en bestilling på vores hjemmeside. Read our conditions.
Only registered users can report abuse.

Log in or create an account .
Only registered users can vote for a review.

Log in or create an account .
 

Kategorier

producenter