Customers reviews There are 83 reviews.

Average votes
4.9 / 5
83 advices
Why review our products?
You help other people in their purchases by sharing your experience.
You help other people in their purchases by sharing your experience.


Language:
Ces avis ont été sélectionnés prioritairement selon votre langue.
2020-06-23
vincent L.
 Verified Purchase
Tiffany art deco lampe med perlemor hvid farvet glas

Tiffany art deco lampe med perlemor hvid farvet glas

Dens lampeskærm består af blyindfattede ruder med lige linjer i stil med 1910 til 1930, brillerne er iriserende, Pearly og opaliserende, de diffust et klart og blødt lys, der er...
1er achat sur HT Deco
Tout s'est très bien passé Respect des délais. Les lampes sont superbes, conformes à mes attentes. Merci et bravo pour votre professionnalisme malgré le contexte actuel (covid)
This customer has posted a review for his order of 2020-06-13.
Moderated on 2020-06-23.
 (0)
 (0)
2020-06-22
ERIC J.
 Verified Purchase
Tiffany Lampe Lily

Tiffany Lampe Lily

Tiffany lampe med en tulipan glas pink farve.
Tiffany lampe serie Madrid

Tiffany lampe serie Madrid

Tiffany lampe med farvede glas i farverne gul, rød og grøn på den ene fod af metal patina.
Parfait!
Nous avons commandé deux lampes, arrivées rapidement, très bien emballées, et plus jolies encore que les photos pouvaient le laisser penser.
This customer has posted a review for his order of 2020-06-11.
Moderated on 2020-06-23.
 (0)
 (0)
2020-06-22
Westley a.
 Verified Purchase
Louis XV lænestol royal blå

Louis XV lænestol royal blå

Den Louis XV lænestol royal blå er lavet af massivt bøgetræ forgyldt og dekoreret med fine skulpturer, født af en nedarvet viden om, hvordan en dekoration autentisk til den...
Chaise louis XV
Je conseil le site et leur meuble.Meuble de qualité,livré dans les temps avec un suivi exemplaire de l envoie du colis. Une expérience client agréable qui donne envie de reconduire l experience
This customer has posted a review for his order of 2020-06-09.
Moderated on 2020-06-22.
 (0)
 (0)
2020-06-22
DANIEL B.
 Verified Purchase
Vase Medicis med to håndtag

Vase Medicis med to håndtag

Imponerende dræn støbejern Medici af jern med en dekoration af tid på sin tur, og håndtag.
Commande 2 vases Médicis
La commande a été traitée normalement. J'ai apprécié la possibilité de payer en 4 fois sans frais, ce qui a motivé ma commande. La livraison par le transporteur GEODIS s'est bien passée. Je suis donc satisfait de THdéco.
This customer has posted a review for his order of 2020-06-02.
Moderated on 2020-06-22.
 (0)
 (0)
2020-06-17
Barbara B.
Tiffany art deco-lampe

Tiffany art deco-lampe

I løbet af den periode af kunst og dekoration mester Louis Comfort Tiffany skabt mission lampe stil.
Magnifique
Absolument magnifique! Envoi très rapide et très bien protégé. Je recommande ce site
Moderated on 2020-06-20.
 (0)
 (0)
2020-06-14
Philippe B.
 Verified Purchase
Kontor art deco -

Kontor art deco -

Kontor art deco - i intarsia af palisander og burl elm 1m 20 lange.
Par af sengen art deco -

Par af sengen art deco -

Sengeborde art deco-i intarsia af lup af elm, åbner en skuffe.
splendide mobilier
Pour les amoureux de l'art déco, ce site est le rêve. Les produits (lampes, bureau et chevets) sont très bien finis et de bonne qualité. Livraisons rapides et surtout mobilier fragile très bien emballé. Très bien.
This customer has posted a review for his order of 2020-05-31.
Moderated on 2020-06-20.
 (0)
 (0)
2020-06-14
Claire M.
 Verified Purchase
Tiffany gælder med blomstret stil

Tiffany gælder med blomstret stil

Væglampe med et farvet glas vindue med blomster dekoration, samlet med plisseret briller, glat og perler.
Super !
Livraison rapide Colis bien prépare Produit identique à la photo Super Merci
This customer has posted a review for his order of 2020-06-02.
Moderated on 2020-06-15.
 (0)
 (0)
2020-06-11
Berit S.
 Verified Purchase
V fine
Very fine
This customer has posted a review for his order of 2020-05-31.
Moderated on 2020-06-15.
 (0)
 (0)
2020-06-11
Enza Cosimo D.
 Verified Purchase
Tiffany Lampe dragonfly

Tiffany Lampe dragonfly

Tiffany Lampe dragonfly med basen er tændt, og lampen skyggen af farvet glas.
Wow!!!! gorgeous lamp
fully satisfied. even prettier than we thought
This customer has posted a review for his order of 2020-06-03.
Moderated on 2020-06-15.
 (0)
 (0)
2020-06-11
Christelle R.
 Verified Purchase
Applique Tiffany kunst og dekoration

Applique Tiffany kunst og dekoration

Væg sconce stil 1910 med briller i gul og hvid semi gennemsigtig uigennemsigtig.
Contente de mon achat, 3 appliques de belle qualité. Par contre 2 non conforme à la photo, les verres jaunes n’ont pas les dessins incrustés de la même manière donc beaucoup moins jolies que l’autre. Ma pièce étant grande cela ne se voit pas trop. Cela ne m’empêchera pas de passer une autre commande sur ce site très prochainement, rapport qualité prix excellent! Et livraison rapide et soignée.
This customer has posted a review for his order of 2020-06-03.
Moderated on 2020-06-15.
 (0)
 (0)
2020-06-09
Stephane G.
 Verified Purchase
Den Lille Danserinde - Statue i bronze af Degas

Den Lille Danserinde - Statue i bronze af Degas

Bronze Statue "Den Lille Danser på fjorten år" af Edgar Degas på en sokkel i sort marmor.
Produit conforme à mon attente, emballé avec soin Livraison dans les délais RAS
This customer has posted a review for his order of 2020-05-21.
Moderated on 2020-06-15.
 (0)
 (0)
2020-06-05
Alexia P.
 Verified Purchase
Tiffany Lampe - Paris-Serien

Tiffany Lampe - Paris-Serien

Fantastisk Tiffany lampe Paris-serien, med den ene fod af metal patina bronze-farvede.
Article et service top qualité
Envoie soigné, rapide et cette lampe est juste sublime ☺️ Je suis ravie !
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2020-05-28.
Moderated on 2020-06-07.
 (0)
 (0)
2020-06-01
Patricia B.
 Verified Purchase
Tiffany ananas lampe

Tiffany ananas lampe

Originalt lys med en ananas form, det har en højde på 24 cm.
Tiffany Lampe Lily

Tiffany Lampe Lily

Tiffany lampe med en tulipan glas pink farve.
tiffany un savoir faire
J'ai vraiment apprécié la livraison très rapide des deux lampes .La lampe Lily est ravissante Un peu déçu par l'ananas car j'avais déjà commandé cet objet il y a quelques années , à mon avis il est moins beau , c'est une fabrication différente .
This customer has posted a review for his order of 2020-05-21.
Moderated on 2020-06-15.
 (0)
 (0)
2020-05-30
Françoise D.
 Verified Purchase
Sconce Tiffany-serien Indiana i Barok stil

Sconce Tiffany-serien Indiana i Barok stil

Gælder Tiffany barok serien Indiana.
Vitrail élégant
Ces appliques sont très élégantes et seront du plus bel effet dans mon salon.
This customer has posted a review for his order of 2020-05-19.
Moderated on 2020-06-05.
 (0)
 (0)
2020-05-30
Karin K.
 Verified Purchase
Gulvlampe Tiffany med en dekoration af guldsmede

Gulvlampe Tiffany med en dekoration af guldsmede

Gulvlampe Tiffany aux libellules med en højde på 165 cm
Thank you very much for the quick delivery of the Tiffany lamp. Unfortunately one part was missing, but we got it forwarded in next to no time. The Floor lamp is complete and of the quality we expected. It looks gorgeous..
This customer has posted a review for his order of 2020-05-14.
Moderated on 2020-06-05.
 (0)
 (0)
 

Write a review !



Be careful not to mention your personal informations (name, email, ...)..



Din kommentar vil kun blive offentliggjort på webstedet. Det vil hjælpe os med at forbedre kvaliteten af de varer, vi tilbyder. Du må ikke misbruge evalueringsfunktionen til at sende kommerciel, politisk, pornografisk, uanstændigt, kriminelt, ærekrænkende eller ulovligt indhold. Kopiering af udtalelser, der allerede er offentliggjort andetsteds, er udtrykkeligt forbudt. Vi forbeholder os ret til ikke at offentliggøre visse bemærkninger, negative anmeldelser eller kritiske kommentarer, uanset hvilken vurdering der kan afvises, hvis vi mener, at disse kan påvirke billedet eller salget af et produkt eller vores selskab. For at indsende en meddelelse skal kunden være kunde og har bestilt en bestilling på vores hjemmeside. Read our conditions.
Only registered users can report abuse.

Log in or create an account .
Only registered users can vote for a review.

Log in or create an account .
 

Kategorier

producenter