Customers reviews There are 17 reviews.

Average votes
4.9 / 5
17 advices
Why review our products?
You help other people in their purchases by sharing your experience.
You help other people in their purchases by sharing your experience.


Ces avis ont été sélectionnés prioritairement selon votre langue.
2019-08-05
james B.
 Verified Purchase
Barok spejl sølv

Barok spejl sølv

Spejl Louis XVI oval på en ramme i massivt udskåret træ og sølv med en højde af 91 cm.
PARFAIT
PRODUITS TRES BIEN EMBALLER . J'EN AVAIS COMMANDER DEUX ET LES DEUX SONT PARFAITEMENT BIEN ARRIVER ET PRODUIT CONFORME A LA PHOTO .
This customer has posted a review for his order of 2019-07-25.
Moderated on 2019-08-06.
 (0)
 (0)
2019-08-02
Attila H.
 Verified Purchase
Tiffany lampe glas skildpadde sande

Tiffany lampe glas skildpadde sande

Tiffany lampe skildpadde med en farvet glas fast.
5*****
Fntastic! Nice job, and super fast! The product is the same as the one in the picture. Thank you!
This customer has posted a review for his order of 2019-07-22.
Moderated on 2019-08-06.
 (0)
 (0)
2019-07-26
Viliam B.
 Verified Purchase
Archer-statuette soldat kinesisk Xian terrakotta

Archer-statuette soldat kinesisk Xian terrakotta

Xian Warrior statuette terracotta sælges i en luksus boks.
Viliam Brindzak
Thank you. Excelent.Viliam B
This customer has posted a review for his order of 2019-07-11.
Moderated on 2019-07-26.
 (0)
 (0)
2019-07-25
martine f.
 Verified Purchase
Lysekrone Tiffany Nice

Lysekrone Tiffany Nice

Både funktionelle og dekorative, lysekrone Tiffany Nice er et ideelt objekt til at blande interiør med sine glasmosaikker den fortryllende farver.
Lustre tiffany
Je suis ravie. Chez vous nous ne sommes jamais déçu
This customer has posted a review for his order of 2019-07-14.
Moderated on 2019-07-26.
 (0)
 (0)
2019-07-06
Maurice N.
 Verified Purchase
Sort barok lænestol med blomster

Sort barok lænestol med blomster

Barok lænestol med en struktur i massivt bøgetræ skåret og lakeret i sort farve.
Fauteuil baroque noir à fleur
Colis bien protégé, de bonne facture, très content du produit.
This customer has posted a review for his order of 2019-06-25.
Moderated on 2019-07-10.
 (0)
 (0)
2019-07-05
Maurice N.
Fauteuil style Rococo
Fauteuil arrivé dans les temps, tres bien emballé,rien à dire !
Moderated on 2019-07-10.
 (0)
 (0)
2019-06-06
Silvia C.
 Verified Purchase
Tiffany lampe glas skildpadde sande

Tiffany lampe glas skildpadde sande

Tiffany lampe skildpadde med en farvet glas fast.
Bella ma scura
Ottimo servizio, consegna rapidissima e bel prodotto. Unica nota il vetro verde scuro fa passare pochissima luce. Più che una lampada la definirei una luce notturna. Ottima per i bambini che temono il buio.
This customer has posted a review for his order of 2019-05-26.
Moderated on 2019-06-25.
 (0)
 (0)
2019-05-14
Cristina S.
 Verified Purchase
Lysekrone Tiffany med tre lys

Lysekrone Tiffany med tre lys

Lysekrone Tiffany serien Indiana i tre lys, med en diameter på halvfjerds centimeter.
.
This customer has posted a review for his order of 2019-04-27.
Moderated on 2019-05-17.
 (0)
 (0)
2019-05-10
Candide L.
 Verified Purchase
Tiffany lampe New York art deco -

Tiffany lampe New York art deco -

Tiffany lampe i art deco-stil, sin lampeskærmen er lavet af et glasmaleri med former, der er typiske for den periode, kunst og indretning i 1920.
Lampe Tiffany Art Deco
Un bel objet . Très bel effet allumé . Mais un service de livraison par DPD calamiteux . J'ai fini par faire 2h 30 de route pour aller le récupérer ...
This customer has posted a review for his order of 2019-04-30.
Moderated on 2019-05-10.
 (0)
 (0)
2019-05-10
jacqueline J.
 Verified Purchase
Gulvlampe Tiffany - Sæt Memphis

Gulvlampe Tiffany - Sæt Memphis

Gulvlampe Tiffany art deco - serien Memphis, er lavet med et glasmaleri geometriske iriserende og rynket, hvid mor-of-pearl og uigennemsigtig.
Satisfaite
Très bel article correspondant au site. Excellent emballage
This customer has posted a review for his order of 2019-04-30.
Moderated on 2019-05-10.
 (0)
 (0)
2019-05-09
Claude T.
 Verified Purchase
Tiffany applique London-serien

Tiffany applique London-serien

Det farvede glas af Tiffany applique London-serien er ensartet, installeret Wall lampe vil udsende i dit hjem et behageligt lys.
Gulvlampe Tiffany-serien London

Gulvlampe Tiffany-serien London

Glasmosaik af gulvlampe Tiffany serien London er ensartet, det vil luften i dit hus til et behageligt lys.
très satisfait
luminaires très beau. emballage parfait. livraison très rapide
This customer has posted a review for his order of 2019-04-27.
Moderated on 2019-05-09.
 (0)
 (0)
2019-05-07
Michèle W.
 Verified Purchase
Applique Tiffany

Applique Tiffany

Applique style Tiffany de farvede glas vindue blomster med cabochons.
Applique Tiffany
Applique conforme à la description. Emballage soigné et livraison rapide.
This customer has posted a review for his order of 2019-04-26.
Moderated on 2019-05-07.
 (0)
 (0)
2019-05-06
Thérèse P.
 Verified Purchase
Tiffany lampe blå

Tiffany lampe blå

For en deco-elegant, vælge en lampe style Tiffany kollektion i middelhavet.
RAVIE
Ravie de cet achat ; emballage parfait, article fidèle à sa description. Tout s'est bien déroulé de l'achat à la livraison. Merci à ce site.
This customer has posted a review for his order of 2019-04-26.
Moderated on 2019-05-06.
 (0)
 (0)
2019-05-05
Jean Christophe C.
 Verified Purchase
Gælder Tiffany art deco-stil

Gælder Tiffany art deco-stil

Væg sconce Tiffany art deco-i den rene ånd af 1930'erne, med objektiver, plisseret, glat og let farvet.
Conforme à notre attente, livré rapidement, aucun souci.
This customer has posted a review for his order of 2019-04-24.
Moderated on 2019-05-06.
 (0)
 (0)
2019-04-27
evelyne m.
 Verified Purchase
Très beau
Très bel objet,très bons matériaux
This customer has posted a review for his order of 2019-04-16.
Moderated on 2019-04-27.
 (0)
 (0)
 

Write a review !



Be careful not to mention your personal informations (name, email, ...)..



Din kommentar vil kun blive offentliggjort på webstedet. Det vil hjælpe os med at forbedre kvaliteten af de varer, vi tilbyder. Du må ikke misbruge evalueringsfunktionen til at sende kommerciel, politisk, pornografisk, uanstændigt, kriminelt, ærekrænkende eller ulovligt indhold. Kopiering af udtalelser, der allerede er offentliggjort andetsteds, er udtrykkeligt forbudt. Vi forbeholder os ret til ikke at offentliggøre visse bemærkninger, negative anmeldelser eller kritiske kommentarer, uanset hvilken vurdering der kan afvises, hvis vi mener, at disse kan påvirke billedet eller salget af et produkt eller vores selskab. For at indsende en meddelelse skal kunden være kunde og har bestilt en bestilling på vores hjemmeside. Read our conditions.
Only registered users can report abuse.

Log in or create an account .
Only registered users can vote for a review.

Log in or create an account .
 

Kategorier

producenter