Customers reviews There are 226 reviews.

Average votes
4.9 / 5
226 ratings
225 advices
Why review our products?
You help other people in their purchases by sharing your experience.

You help other people in their purchases by sharing your experience.



Language:
Ces avis ont été sélectionnés prioritairement selon votre langue.
2021-04-17
Joyce L.
 Verified Purchase
Stol i barok hvid

Stol i barok hvid

Stol i barok hvid foret med et syntetisk stof, hvid farve i høj kvalitet på en træ-ramme malet hvide.
Fauteuil baroque blanc
Il est splendide ! Plus beau en vrai !! Communications délai et livraison avec le site parfaitement respecté. Bravo.
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-04-02.
Moderated on 2021-04-17.
 (0)
 (0)
2021-04-16
PICABIA
Tiffany lampe Odense

Tiffany lampe Odense

Dette armatur har en lampeskærm med blå, hvide og røde blomster, lyset udsendes og så dekorativ som det er behageligt.
Avec des tons pastels qui deviennent magnifiques une fois éclairés !
Cette seconde lampe est toute aussi belle que la lampe Tiffany aux Poinsettias. Les couleurs dans les tons pastels sont moins éclatantes mais une fois éclairée la magie opère et enchante de nouveau le regard... N'oubliez pas le guide ;)
Moderated on 2021-04-16.
 (0)
 (0)
2021-04-16
Brigitte P.
 Verified Purchase
Bronze statue af en ung danser

Bronze statue af en ung danser

En art deco bronze figur af en danser lavet med voks tabt i den brune patina på en rigtig marmor base, for en højde på 32 cm.
Danseuse en bronze
Magnifique. Fidèle à la description. Envoi très rapide et soigné. Très satisfaite de mon achat
This customer has posted a review for his order of 2021-04-01.
Moderated on 2021-04-16.
 (0)
 (0)
2021-04-15
Jacques V.
 Verified Purchase
Barok kommode hvid Louis XV-stil

Barok kommode hvid Louis XV-stil

Den barok kommode hvid Louis XV-stil har en struktur, der er i massiv bøg, lakeret i blank hvid, med tre skuffer til opbevaring af dine ejendele.
achat d'une commode Louis XV
Très satisfait de notre achat .livré 7 jours après la commande .
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-03-31.
Moderated on 2021-04-16.
 (0)
 (0)
2021-04-15
Karl S.
 Verified Purchase
Louis XVI Kommode

Louis XVI Kommode

Kommode i Louis XV-buet og indlagt front åbning af tre skuffer med køjeseng.
Emballage et livraison parfaits
Meuble très bien protégé et livraison sans problème. Je suis très content.
This customer has posted a review for his order of 2021-03-31.
Moderated on 2021-04-15.
 (0)
 (0)
2021-04-14
PICABIA
Tiffany lampe til julestjerner

Tiffany lampe til julestjerner

Tiffany Lampe Julestjerne gang i zink med en patina bronze farve.
UN PRODUIT RÉALISÉ EN CHINE ET DE GRANDE QUALITÉ
UN PRODUIT RÉALISÉ EN CHINE ET DE GRANDE QUALITÉ On ne peut pas dire cela de tout ce qui provient du pays de Confucius mais là, je suis étonné surtout par la qualité de l'abat-jour (ce n'est pas du plastique)... Les couleurs une fois éclairées sont tout simplement magnifiques... Merci à ces travailleurs de l'ombre qui font un travail de qualité. Par contre, je pense que le fabricant améliorerait de façon notable l'esthétique du produit si le pied était réalisé en bronze. Malgré cela, je ne regrette pas cet achat qui me pousse à en commander une autre...
Moderated on 2021-04-15.
 (0)
 (0)
2021-04-10
Anette W.
 Verified Purchase
Tiffany væglampe Middelhavs kollektion

Tiffany væglampe Middelhavs kollektion

Til belysning af dine vægge, vælge Tiffany applique fra middelhavs serien, for en chic og lysende atmosfære.
Super!
Ich bin sehr zufrieden mit dem gesamten Ablauf und die Tiffany-Lampen sind sehr schön!
This customer has posted a review for his order of 2021-03-25.
Moderated on 2021-04-15.
 (0)
 (0)
2021-04-09
Ruben E.
 Verified Purchase
Stol i barok blå king

Stol i barok blå king

Stol i barok blå king massivt bøgetræ, der er omfattet, og foret med en smuk stof i blomstret mønster.
Espectacular
Compre las Silla Barroca y no podía ser mas bonita, mucho mejor que en la foto.
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-03-24.
Moderated on 2021-04-10.
 (0)
 (0)
2021-04-09
Dominique G.
 Verified Purchase
Tiffany væglampe art deco hvid perlemor

Tiffany væglampe art deco hvid perlemor

Art deco væglampe med iriserende og plisseret geometrisk farvet glas, i perle og opaliserende hvid.
Applique
Délai de livraison respecté. Très bien protégé. Super
This customer has posted a review for his order of 2021-03-24.
Moderated on 2021-04-09.
 (0)
 (0)
2021-04-07
Florent F.
 Verified Purchase
Vase Medicis stemmer på base - H: 112 cm

Vase Medicis stemmer på base - H: 112 cm

Vase Medicis støbejern på base total højde 112 cm.
Nickel parfait !
This customer has posted a review for his order of 2021-03-20.
Moderated on 2021-04-07.
 (0)
 (0)
2021-04-01
Eric B.
Super achat
D’abord expédition et livraison ultra rapide service soigné BRAVO très bel objet conforme au descriptif… attention à la hauteur qui est plus proche de 160cm… je l’ai placé sur un support pour le rehausser Fonctionne avec 1 SEULE ampoule E27
This customer share an image.
Moderated on 2021-04-01.
 (0)
 (0)
2021-04-01
Jorge K.
 Verified Purchase
Vase Medicis cast-iron - H: 60 cm

Vase Medicis cast-iron - H: 60 cm

Dræn Medici støbejern sort med præget logo af sun King.
Perfect product
This customer has posted a review for his order of 2021-02-06.
Moderated on 2021-04-01.
 (0)
 (0)
2021-03-31
Jacques V.
 Verified Purchase
Tiffany lampe gammel kongevej

Tiffany lampe gammel kongevej

Lampeskærmen er dekoreret mod en mørk baggrund af blomster med lyse lys, denne lampe 62 cm høj garanterer dig et ekstraordinært lys.
Achat de lampes Tiffany
J'ai déjà posté des avis comme quoi j'étais très satisfait .Mais je profite de cette demande d'avis pour envoyer la photo de la 4eme lampe achetée.
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-03-18.
Moderated on 2021-04-01.
 (0)
 (0)
2021-03-27
Gilbert W.
 Verified Purchase
Louis XV lænestol med sorte blomster

Louis XV lænestol med sorte blomster

Den Louis XV lænestol med sorte blomster lavet i massivt bøgetræ og er dekoreret med fine udskæringer, der er omfattet af en klud, der er elegante rokoko stil med sæde og ryg...
Fauteuil Louis XV à fleurs noires
Beau produit, belle qualité
This customer has posted a review for his order of 2020-07-23.
Moderated on 2021-03-30.
 (0)
 (0)
2021-03-26
Jacques V.
Lampes style Tiffany
Achat d'une lampe le 18/03 reçue le 23/03 .Tres satisfait avec un embalage professionnel. Nouvelle commande aussitôt de 3 lampes le 23 au soir reçues le 26/03 avec la même célérité. Nous sommes trés satisfaits de nos achats.
This customer share an image.
Moderated on 2021-03-27.
 (0)
 (0)
2021-03-26
Jacques V.
Achat lampes style Tiffany
Voulant des lampes style Tiffany j'ai decidé de faire un achat pour voir.Commandé le 18/03 arrivé le 23/03 .Tres bonne surprise nous avons reçu rapidement la commande dans un emballage professionnel. Fait immediatement une commande de 3 lampes reçues le 26/03 avec la même celerité .Nous sommes tés satisfait de nos achats.
This customer share an image.
Moderated on 2021-03-27.
 (0)
 (0)
2021-03-26
Ramdoile S.
 Verified Purchase
Barok Tabel sølv

Barok Tabel sølv

Den barok tabel sølv er et fremragende stykke af møbler i gammel stil, der er fremstillet i massivt fyrretræ i det nordlige Europa, hånd-udskåret til en spisestue design.
Stol i barok sølv

Stol i barok sølv

Stol i barok sølv belagt stof, pvc på sædet og en polstret ryglæn.
Magnifique
Magnifique
This customer has posted a review for his order of 2021-03-13.
Moderated on 2021-03-27.
 (0)
 (0)
2021-03-25
Alain L.
 Verified Purchase
Tiffany lampe til julestjerner

Tiffany lampe til julestjerner

Tiffany Lampe Julestjerne gang i zink med en patina bronze farve.
Lampe Tiffany aux poinsettias
belle objet de qualité envoi rapide parfait
This customer has posted a review for his order of 2021-03-15.
Moderated on 2021-03-25.
 (0)
 (0)
2021-03-22
Guy H.
 Verified Purchase
Tiffany Lampe - Sæt Memphis

Tiffany Lampe - Sæt Memphis

Tiffany lampe i art deco-stil af serien Memphis har en lampeskærm med en glasmosaik vindue geometriske iriserende og rynket, hvid mor-of-pearl og uigennemsigtig .
Conforme aux attentes
Belle lampe conforme à nos attentes. Bel effet de décoration. Je recommande.
This customer has posted a review for his order of 2021-03-12.
Moderated on 2021-03-25.
 (0)
 (0)
2021-03-22
Johannes K.
 Verified Purchase
Tiffany lampe til julestjerner

Tiffany lampe til julestjerner

Tiffany Lampe Julestjerne gang i zink med en patina bronze farve.
Tiffany lampe sommerfugl

Tiffany lampe sommerfugl

Sommerfugl lampe er perfekt til ekstra lysstyrke, flerfarvede vinger giver et blødt lys er beroligende, denne armatur er perfekt til et rum. Sommerfuglen anbringes på en...
Excellent lamps
Package very good delivery quick lamps are beautiful
This customer has posted a review for his order of 2021-03-10.
Moderated on 2021-03-22.
 (0)
 (0)
2021-03-20
Loic L.
 Verified Purchase
Stol i barok hvid

Stol i barok hvid

Lænestol barok hvid med en polstret ryglæn, der dækker i hvid PVC over en ramme af massivt træ og lakeret.
Bon produit.
Facile à commander, livraison impeccable. Produit de bonne manufacture. Je recommande.
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-03-05.
Moderated on 2021-03-20.
 (0)
 (0)
2021-03-13
Bolnot P.
 Verified Purchase
Leder af kinesisk kriger Xian i terracotta

Leder af kinesisk kriger Xian i terracotta

Terracotta soldaterne blev opdaget i XI en region i Kina.
Nickel
Statue correspondant exactement à l'image. Excellente qualité et vraiment dans l'esprit et la tradition de artisans que l'on trouve autour du site de visite de Xi An ! J'en avais ramené une de là-bas il y a 10 ans. Je flippais d'être déçu et de tomber sur une pale reproduction de piètre qualité et différente en terme de matière et patine. Et bah pas du tout. Elle est top !!! Je donne rarement des avis suite à des achats, mais là je trouve que est un juste retour. En plus le temps de livraison et la qualité de l'emballage et de protection du produit sont excellents. Rien a redire !
This customer has posted a review for his order of 2021-03-02.
Moderated on 2021-03-13.
 (0)
 (0)
2021-03-11
Cyrille C.
 Verified Purchase
Tiffany lampe serie Toulouse - H: 61 cm

Tiffany lampe serie Toulouse - H: 61 cm

Den Tiffany lampe dragonfly serien af Toulouse og er samlet med briller fast.
parfait
Très bel objet en tout point conforme à sa description. Livraison en temps record.
This customer has posted a review for his order of 2021-02-28.
Moderated on 2021-03-13.
 (0)
 (0)
2021-03-08
Agios Athanassios
Gladiator / Romerske bronzestatue

Gladiator / Romerske bronzestatue

Bronze Statue lavet i tabt voks på en marmor fast base for en højde på 52 cm.
La beauté de l’œuvre
Cette statut est d’une telle beauté, je suis attristé de ne point pouvoir me la procurer dû à mon manque de ressources. J’espère dans un avenir prochain qu’elle pourra égayer mes appartements.
Moderated on 2021-04-06.
 (0)
 (0)
2021-02-28
Annick
Tiffany væglampe Art deco-stil

Tiffany væglampe Art deco-stil

Inspireret af modeller af kunst og dekoration periode, denne Tiffany armatur følger lige og geometriske linjer i 1930'erne.
Super
Commandé et reçu 3 appliques elles sont installées Correspondent tout à fait à mes attentes Du plus bel effet Rapide,bien emballé et conforme à l’image et description
Moderated on 2021-03-04.
 (0)
 (0)
2021-02-28
Pietro P.
 Verified Purchase
Tiffany væglampe - Paris-Serien

Tiffany væglampe - Paris-Serien

Væglampe i Tiffany-stil med en krone af blade til en ramme med blomsterdekoration sammensat af farvet glas med cabochoner.
Tiffany væglampe serien Middelhavet

Tiffany væglampe serien Middelhavet

Til belysning af dine vægge, lyse op dit hjem med en applique Tiffany i serien middelhavet, til en zen-agtig stemning og lys.
Favolosi
Spedizione velocissima .... Applique molto belle e di grande effetto- Sono molto sodisfatto dell'acquisto
This customer has posted a review for his order of 2021-02-17.
Moderated on 2021-03-04.
 (0)
 (0)
2021-02-27
Elisa Fernandez C.
 Verified Purchase
Gulvlampe Tiffany bezet

Gulvlampe Tiffany bezet

Gulvlampe Tiffany bezet en haureur på 176 cm.
Tiffany floor lamp dragonflies
Hi, we received the lamp and like it. But it is a bit low and we were wondering if its possible to but an extra piece to add to the stand. Thanks Elisa
This customer has posted a review for his order of 2021-02-14.
Moderated on 2021-03-18.
 (0)
 (0)
2021-02-25
CINZIA M.
 Verified Purchase
Støbejern Medici Vase - H:22.5 cm

Støbejern Medici Vase - H:22.5 cm

Denne lille Medicis-stil sort støbejern bassin vil være perfekt til dekoration og plantning indendørs og udendørs.
Vaso medici in ghisa
Bellissimo vaso,come in foto.Ottimo imballaggio.
This customer has posted a review for his order of 2021-02-05.
Moderated on 2021-03-04.
 (0)
 (0)
2021-02-22
sanford b.
 Verified Purchase
Tiffany væglampe Bruxelles

Tiffany væglampe Bruxelles

Den  Tiffany væglampe  af Bruxelles-serien er samlet med rigtige briller dekoreret med blomster.
Beautiful
The wall sconces we ordered are beautiful...very happy with our purchase...would buy other products from this company, Although the lamps were packed and safe when they arrived, the exterior box was damaged....I think the more "FRAGILE " tape and stickers applied to the box, the morew the shipper DPD, (SEUR) does the opposite!
This customer has posted a review for his order of 2021-02-11.
Moderated on 2021-03-04.
 (0)
 (0)
2021-02-21
Patrick V.
 Verified Purchase
Bronze skulptur art deco

Bronze skulptur art deco

Typisk i 1920 ' erne, er denne model inspireret af de smukkeste værker i 1900-tallet, med sin to-tone patina er det en sensation. Hurtig levering.
Beautiful
Beautiful and wonderful quality!
This customer has posted a review for his order of 2021-02-06.
Moderated on 2021-03-04.
 (0)
 (0)
2021-02-21
françois p.
 Verified Purchase
Tiffany loftlampe København

Tiffany loftlampe København

Loftslampen har den fordel, at det bosætter sig i alle værelser i huset, det har et art deco glasmosaik.
plafonnier et lampe tiffany Lille
Objets arrivés en très bon état car l'emballage était parfait ,le tout été installé et donne un rendu merveilleux.. Je recommande Htdécopur leur sérieuxet rapidité de livraisondes commandes
This customer has posted a review for his order of 2021-02-10.
Moderated on 2021-03-04.
 (0)
 (0)
2021-02-19
jacques P.
 Verified Purchase
Gulvlampe Tiffany

Gulvlampe Tiffany

Gulvlampe Tiffany reproduktion lampe gamle af Louis Comfort Tiffany.
Lampadaire Tiffany vert
Bonjour, lampadaire arrivé bien protégé et livraison rapide
This customer has posted a review for his order of 2021-02-09.
Moderated on 2021-03-04.
 (0)
 (0)
2021-02-19
Peggy P.
 Verified Purchase
Louis XV lænestol i sort fløjl

Louis XV lænestol i sort fløjl

Dette Louis XV lænestol sort fløjl med en struktur, der er i massiv bøg er en luksus møbler med et ry, der har aldrig været overskredet ved den tid.
Qualite
Très satisfaite de ma commande, de la qualité du produit et de son aspect!
This customer has posted a review for his order of 2021-02-06.
Moderated on 2021-03-04.
 (0)
 (0)
2021-02-18
Colette M.
 Verified Purchase
Sofa barok rød og guld

Sofa barok rød og guld

Foreningen af farven royal, rød, med guld giver denne sofa, en stil, mere end elegant. Det vil dekorere perfekt i en stue som centerpiece.
avis
Facilité de navigation et de passage de la commande sur le site + livraison bien programmée.
This customer has posted a review for his order of 2021-02-07.
Moderated on 2021-03-04.
 (0)
 (0)
2021-02-13
Vincent L.
 Verified Purchase
Tiffany lampe serie Toulouse - H: 61 cm

Tiffany lampe serie Toulouse - H: 61 cm

Den Tiffany lampe dragonfly serien af Toulouse og er samlet med briller fast.
Top fournisseurs.... rapide et efficace. Je recommande
This customer has posted a review for his order of 2021-02-03.
Moderated on 2021-02-15.
 (0)
 (0)
2021-02-11
nathalie q.
 Verified Purchase
Tiffany væglampe Indiana barok-stil serie

Tiffany væglampe Indiana barok-stil serie

Tiffany væglampe fra Indiana-serien med en barok glasindretning.
Tiffany væglampe - Paris-Serien

Tiffany væglampe - Paris-Serien

Væglampe i Tiffany-stil med en krone af blade til en ramme med blomsterdekoration sammensat af farvet glas med cabochoner.
Tiffany væglampe Toulouse

Tiffany væglampe Toulouse

Tiffany væglampe fra Toulouse-serien er art nouveau stil, blev det samlet med rigtige linser, 
Tiffany væglampe Bruxelles

Tiffany væglampe Bruxelles

Den  Tiffany væglampe  af Bruxelles-serien er samlet med rigtige briller dekoreret med blomster.
Tiffany væglampe serien Middelhavet

Tiffany væglampe serien Middelhavet

Til belysning af dine vægge, lyse op dit hjem med en applique Tiffany i serien middelhavet, til en zen-agtig stemning og lys.
PARFAIT
J'ai commandé 6 appliques différentes un dimanche soir. Elle sont toutes arrivées en excellent état 3 jours plus tard. De bonne qualité, très joli rendu
This customer has posted a review for his order of 2021-01-31.
Moderated on 2021-02-24.
 (0)
 (0)
2021-02-11
Kathryn E.
 Verified Purchase
Stor dejlig Tiffany lampe

Stor dejlig Tiffany lampe

Den store "Nice" bordlampe er lavet med en farvet glas lampeskærm samlet i henhold til Louis Comfort metode på en metal ramme. Mål: højde: 62 cm-diameter: 41 cm. Hurtig...
Tres jolie
Cette lampe est très jolie sur la table du bureau et donne un lumière agréable
This customer has posted a review for his order of 2021-02-01.
Moderated on 2021-02-11.
 (0)
 (0)
2021-02-07
Christophe P.
 Verified Purchase
Tiffany loftlampe København

Tiffany loftlampe København

Loftslampen har den fordel, at det bosætter sig i alle værelser i huset, det har et art deco glasmosaik.
Plafonnier Tiffany
J'ai commandé 1 plafonnier et 2 appliques murales style Tiffany. Envoie rapide et soigné. Très beaux luminaires. Je recommande
This customer has posted a review for his order of 2021-01-27.
Moderated on 2021-02-11.
 (0)
 (0)
2021-02-05
Bruno D.
 Verified Purchase
Tiffany væglampe art nouveau-stil

Tiffany væglampe art nouveau-stil

Med sin farvede glas blomst på en hvid baggrund style 1900, denne væg sconce vil belyse din indretning med et klart lys.
Parfait
Livraison ultra rapide, emballage sécurisé, produit conforme et de bonne qualité. Rien à redire.
This customer has posted a review for his order of 2021-01-21.
Moderated on 2021-02-05.
 (0)
 (0)
2021-02-04
Christian S.
 Verified Purchase
Tiffany lampe Odense

Tiffany lampe Odense

Dette armatur har en lampeskærm med blå, hvide og røde blomster, lyset udsendes og så dekorativ som det er behageligt.
Tifanny Köln Lamp
Thank you for this beautiful Lamp. The Lampshade is a shaking and not very tight. Apart from this everything is fine.
This customer has posted a review for his order of 2021-01-23.
Moderated on 2021-02-11.
 (0)
 (0)
2021-02-03
Anne-Marie Ö.
Tiffany lampe Odense

Tiffany lampe Odense

Dette armatur har en lampeskærm med blå, hvide og røde blomster, lyset udsendes og så dekorativ som det er behageligt.
Tiffany tablamp Stockholm
Marvellous lamp - I do enjoy it. Rapid and safe delivery.
Moderated on 2021-02-05.
 (0)
 (0)
2021-01-21
Catherine G.
 Verified Purchase
Tiffany lampe serie Toulouse - H: 61 cm

Tiffany lampe serie Toulouse - H: 61 cm

Den Tiffany lampe dragonfly serien af Toulouse og er samlet med briller fast.
Tiffany hængelampe Toulouse

Tiffany hængelampe Toulouse

Den Tiffany hængelampe Guldsmed fra Toulouse-serien er samlet med rigtige linser.
Tiffany væglampe Toulouse

Tiffany væglampe Toulouse

Tiffany væglampe fra Toulouse-serien er art nouveau stil, blev det samlet med rigtige linser, 
en un seul mot: parfait
Rapide professionnel. Lampes de très bonne qualité. tout est parfait
This customer has posted a review for his order of 2021-01-09.
Moderated on 2021-01-21.
 (0)
 (0)
2021-01-19
Francesco B.
 Verified Purchase
Tiffany væglampe London

Tiffany væglampe London

Tiffany væglampe fra London-serien, okker gul farve er ensartet, det passer til alle stilarter.
Tiffany væglampe serien Middelhavet

Tiffany væglampe serien Middelhavet

Til belysning af dine vægge, lyse op dit hjem med en applique Tiffany i serien middelhavet, til en zen-agtig stemning og lys.
Meravigliose
Bellissime, secondo le mie aspettative. Imballaggio sicuro e ben fatto, spedizione rapida.
This customer has posted a review for his order of 2021-01-07.
Moderated on 2021-01-21.
 (0)
 (0)
2021-01-18
Emmanuel D.
 Verified Purchase
Bronze statue Artemision

Bronze statue Artemision

Tro gengivelse af den berømte  bronze statue  som blev genvundet fra havet ud for Cape Artemision-højde: 36 cm.
Sculpture bronze
Conforme à la réception et très bien emballé (protection assurée contre les chocs). En revanche, j'aurais préféré une livraison chez moi (c'était très facile) ou alors à un point relais plus proche de mon domicile.
Message from moderation
Oui, cela était possible, mais peut être ne l'avez vous pas vu, il suffisait de le choisir à la commande
This customer has posted a review for his order of 2021-01-07.
Moderated on 2021-01-18.
 (0)
 (0)
2021-01-16
Catherine G.
Superbe!
Envoi rapide, soigné, très bonne qualité des reproductions. je recommanderai les yeux fermés!
Moderated on 2021-01-21.
 (0)
 (0)
2021-01-10
Cornelia V.
 Verified Purchase
Tiffany loftlampe Bruxelles

Tiffany loftlampe Bruxelles

En Tiffany-stil loftlampe samlet ved hjælp af teknikken med Louis Comfort Tiffany, det farvede glas vindue i denne serie er meget kompleks, bestående af mere end 100 stykker glas.
Vielen herzlichen Dank für diese Traumlampe , sie ist einfach wunderschön, danke für die schnelle Lieferung , bin sehr zufrieden,
This customer has posted a review for his order of 2021-01-06.
Moderated on 2021-01-21.
 (0)
 (0)
2021-01-09
Said
Barok sofa i sølv træ og blomstret gråt stof

Barok sofa i sølv træ og blomstret gråt stof

den Barok sofa i sølv træ og blomstret gråt stof har en struktur i sølv massiv bøg, dekoreret med fine skulpturer og et tæppe i elegant gråt satin stof.
Remise
Bonjour, Vous ne faites pas des remises, périodes de soldes ? Merci
Message from moderation
Merci de vous intéressez à nos produits, mais nous ne proposons pas de remises, ni de soldes généralement.
Moderated on 2021-01-21.
 (0)
 (0)
2021-01-09
Estelle M.
 Verified Purchase
Tiffany væglampe København

Tiffany væglampe København

Kan du lide de brølende tyvere? Så vil du blive betaget af denne smukke hvide og okker glasvæglampe.
Parfait
Très bonne suprise cette transaction, envoi rapide, soigné, produit très beau et de bonne facture je recommande
This customer has posted a review for his order of 2020-12-30.
Moderated on 2021-01-12.
 (0)
 (0)
2021-01-09
Diana B.
 Verified Purchase
Stol i barok grå satin

Stol i barok grå satin

Lænestol i barok stil med en ramme i massiv bøg sølv, betrukket med en satin stof.
Fauteuil baroque
Superbe fauteuil, il est juste magnifique, identique à l image , le service a été au top , livré rapidement, je suis très satisfaite et je recommande ce site
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2020-12-30.
Moderated on 2021-01-11.
 (0)
 (0)
2021-01-08
Meaulnes-Philippe R.
 Verified Purchase
Tiffany gulvlampe København

Tiffany gulvlampe København

Her er et lys, der ikke kun belyser dig, men også giver dit interiør en art deco touch, med en meget lys skygge med en hvid og okker baggrund.
Achat Lampadaire Art Deco
The customer did not give an advice.
This customer has posted a review for his order of 2020-12-12.
Moderated on 2021-01-11.
 (0)
 (0)
 

Write a review !



Be careful not to mention your personal informations (name, email, ...)..



Din kommentar vil kun blive offentliggjort på webstedet. Det vil hjælpe os med at forbedre kvaliteten af de varer, vi tilbyder. Du må ikke misbruge evalueringsfunktionen til at sende kommerciel, politisk, pornografisk, uanstændigt, kriminelt, ærekrænkende eller ulovligt indhold. Kopiering af udtalelser, der allerede er offentliggjort andetsteds, er udtrykkeligt forbudt. Vi forbeholder os ret til ikke at offentliggøre visse bemærkninger, negative anmeldelser eller kritiske kommentarer, uanset hvilken vurdering der kan afvises, hvis vi mener, at disse kan påvirke billedet eller salget af et produkt eller vores selskab. For at indsende en meddelelse skal kunden være kunde og har bestilt en bestilling på vores hjemmeside. Read our conditions.
Only registered users can report abuse.

Log in or create an account .
Only registered users can vote for a review.

Log in or create an account .
 

Kategorier

producenter