Avis des clients Il y a 393 avis.

Moyenne des votes
4.9 / 5
393 notes
391 avis
Htdeco anmeldelser! Vi sælger Louis XV stil møbler, barok og art deco, for en drøm dekoration!
Specialist i interiør møbler og dekoration, Htdeco online butik tilbyder et stort udvalg af referencer til møbler, belysning, skulpturer og dekorative genstande til alle stilarter og budgetter. Vi ønsker at forbedre vores service og sætte pris på din feedback.

You help other people in their purchases by sharing your experience.



Langue:
Ces avis ont été sélectionnés prioritairement selon votre langue.
2022-08-08
Anthony G.
 Achat Vérifié
Excellent - very happy indeed.
Look lovely. Well made at this price level. Beautiful finish. Very well packaged with zero damage. Company easy for communications...very responsive. Delivery well-organised.
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-07-24.
Modéré le 2022-08-08.
 (0)
 (0)
2022-08-01
CORINNE T.
Canapé aviateur
Très belle qualité, la couleur est prune ,c plutôt jolie ,le cuir bien épaisseur de belles finition Achat également des fauteuils chesterfield qui sont top Livraison rapide
Modéré le 2022-08-05.
 (0)
 (0)
2022-08-01
CORINNE T.
Canapé aviateur
Très belle qualité, la couleur est prune ,c plutôt jolie ,le cuir bien épaisseur de belles finition Achat également des fauteuils chesterfield qui sont top Livraison rapide
Modéré le 2022-08-04.
 (0)
 (0)
2022-07-28
CARLOS C.
 Achat Vérifié
Aviator's tabouret

Aviator's tabouret

En nittet aluminium bar stol, stikket tillader sædet at blive hævet eller sænket.
Estoy muy contento con el producto es de muy buena calidad y sobre todo con la Tensión y solución del problema que tuve con la agencia de transportes y ellos me lo han solucionado muy rápido agradecerles su atención y servicio un 10 de puntuacion
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-07-13.
Modéré le 2022-07-29.
 (0)
 (0)
2022-07-14
Gilbert W.
 Achat Vérifié
Konsol art deco -

Konsol art deco -

Konsol art deco-i intarsia af palisander på en struktur i bøgetræ.
ART DECO PALISANDER
ART DECO PALISANDER
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2020-11-30.
Modéré le 2022-07-29.
 (0)
 (0)
2022-06-28
CBs B.
 Achat Vérifié
Blå Tiffany bordlampe

Blå Tiffany bordlampe

Til kontoret eller hjemmet tilbyder det perfekt belysning til dit arbejdsområde, dets art deco-stil gør det til et elegant armatur.
Efficace
Rapide, conforme, fonctionne parfaitement, merci
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-06-23.
Modéré le 2022-07-02.
 (0)
 (0)
2022-06-24
paola r.
 Achat Vérifié
Tiffany lampe rose

Tiffany lampe rose

Den hvide baggrund fremhæver den lyserøde trukket på sin farvet glas, det er en lampe, Tiffany hånd-samlet.
Bellissima
Imballo perfetto, lampada bellissima, oltre le mia aspettative. l'ho presa per fare un regalo a mia cognata che la sognava da tanto tempo. L'ho cercata su diversi siti fino a capitare, per fortuna, sul vostro. Rapporto prezzo/qualità ottimo!
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-06-17.
Modéré le 2022-06-24.
 (0)
 (0)
2022-06-18
Francisco L.
 Achat Vérifié
Gulvlampe Tiffany blå Middelhav

Gulvlampe Tiffany blå Middelhav

Du kan med denne gulvlampe Tiffany direkte udbredelsen af lys i en bestemt retning, der er perfekt til læsning eller et let mål.
OK
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-06-12.
Modéré le 2022-06-24.
 (0)
 (0)
2022-06-11
Gwénola B.
 Achat Vérifié
Tiffany lampe serien London

Tiffany lampe serien London

Glasmosaik af Tiffany lampe London, med sin farvede glas uniform hamrede, vil sende i dit hus til et behageligt lys. Foden er af metal patina farve bronze.
Gulvlampe Tiffany-serien London

Gulvlampe Tiffany-serien London

Glasmosaik af gulvlampe Tiffany serien London er ensartet, det vil luften i dit hus til et behageligt lys.
superbe
Articles commandés le 4 juin, reçus le 10 juin, articles très bien emballés comme d'habitude. J'avais un peu peur que la lampe soit trop grande mais non, et je suis agréablement surprise de l'effet, cette lampe et ce lampadaire donnent une ambiance chaleureuse à ma pièce, j'en suis très contente et je recommande absolument ces deux produits;
Ce client a partagé une image.
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-06-04.
Modéré le 2022-06-24.
 (0)
 (0)
2022-06-05
Yann P.
 Achat Vérifié
Sæt af 5 statuetter - krigere af Xian 20 cm

Sæt af 5 statuetter - krigere af Xian 20 cm

Række statuetter terracotta bestående af 4 Xian krigere og en hest .
RAS
Tout s’est très bien passé
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-05-29.
Modéré le 2022-06-11.
 (0)
 (0)
2022-06-03
Gwénola B.
 Achat Vérifié
Tiffany lampe kvinde

Tiffany lampe kvinde

Den Tiffany lampe er fremstillet efter den traditionelle metode, med farvet glas, hånd-samlet, loddet med en skærm i opaliseret glas over en statue af en kvinde.
Magnifique
Cette lampe est magnifique, elle donne une décoration sublime à mon intérieur, je voulais en reprendre une, mais malheureusement, elle est en rupture de stock, cela ne m'étonne pas d'ailleurs.
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2021-11-08.
Modéré le 2022-06-11.
 (0)
 (0)
2022-06-02
Maria G.
 Achat Vérifié
Chaise barok-hvid og sølv

Chaise barok-hvid og sølv

Den chaise barok-hvid og sølv er lavet over en ramme af massiv bøg sølv, prydet med fine skulpturer, dækket med en hvid klud.
Maria
Servicio estupendo y todo muy correcto.
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-05-27.
Modéré le 2022-06-07.
 (0)
 (0)
2022-05-22
Alain P.
 Achat Vérifié
Art Deco kommode Orleans

Art Deco kommode Orleans

Møbler inspireret af møblerne fra 1930'erne i elm forstørrelsesglasfiner og sort lakeret træ på bøg, åbning på facaden med fem skuffer.
Afrundet art deco kommode

Afrundet art deco kommode

Cylinderformet kommode inspireret af art deco-perioden i 1920'erne.
bonne livraison sans problème
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-05-04.
Modéré le 2022-06-04.
 (0)
 (0)
2022-05-21
KATARZYNA K.
 Achat Vérifié
Tiffany Lampe Montpellier

Tiffany Lampe Montpellier

Den Tiffany lampe Montpellier er fremstillet med en glasmosaik vindue med fast glas hånd-samlet, loddet på en metal-bjerget på den traditionelle måde.
opinion
super
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-05-11.
Modéré le 2022-05-30.
 (0)
 (0)
2022-05-15
Corinne D.
 Achat Vérifié
Tiffany gulvlampe lampe med tulipaner

Tiffany gulvlampe lampe med tulipaner

En fakkelformet gulvlampe, lampeskærmens blyindfattede glas er dekoreret med tulipaner i forskellige farver.
Lampadaire tiffany
Expédition rapide et très joli rendu dans la pièce
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-05-06.
Modéré le 2022-05-16.
 (0)
 (0)
2022-05-13
JEAN-PIERRE N.
 Achat Vérifié
Kommode i Louis XV-stil i marqueteri

Kommode i Louis XV-stil i marqueteri

Louis XVI Kommode to skuffer, marmor orm med smukke hvide årer, længde 105 cm.
commode style louis xv
très jolie commode très bien emballé très bon vendeur encore merci
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-04-25.
Modéré le 2022-05-25.
 (0)
 (0)
2022-05-12
Barthélémy N.
 Achat Vérifié
Louis XVI lænestol - Royal Blue

Louis XVI lænestol - Royal Blue

Louis XVI lænestolsstil medaljon er komfortabel og luksuriøs og vil bringe en elegant og luksuriøs stil til din indretning.
Magnifique fauteuil...
... et robuste. Qui trouve sa place dans toutes sortes de décos !
Ce client a partagé une image.
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-04-26.
Modéré le 2022-05-14.
 (0)
 (0)
2022-05-10
Flavian Q.
 Achat Vérifié
Barok kommode hvid Louis XV-stil

Barok kommode hvid Louis XV-stil

Den barok kommode hvid Louis XV-stil har en struktur, der er i massiv bøg, lakeret i blank hvid, med tre skuffer til opbevaring af dine ejendele.
satisfait du rapport qualité prix, attention cependant aux dimensions indiquées sur le site qui ne correspondent pas a la réalité, il y a quelques centimètres de différence
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-03-28.
Modéré le 2022-05-30.
 (0)
 (0)
2022-05-04
Gilbert W.
 Achat Vérifié
Sort barok lænestol med blomster

Sort barok lænestol med blomster

Barok lænestol med en struktur i massivt bøgetræ skåret og lakeret i sort farve.
Fauteuil Louis XV à fleurs noires
Fauteuil Louis XV à fleurs noires
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2020-11-04.
Modéré le 2022-05-10.
 (0)
 (0)
2022-05-04
Gilbert W.
 Achat Vérifié
Stol Louis XVI-blå king barok stil

Stol Louis XVI-blå king barok stil

Den stol Louis XVI royal blå er der består af en ramme i massiv bøg, dækket med en smuk skinnende satin stof højglans, en elegant stue.
stoel Louis XVI royal blue i
stoel Louis XVI royal blue
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2020-10-27.
Modéré le 2022-05-10.
 (0)
 (0)
2022-05-04
JOELLE F.
 Achat Vérifié
Tiffany bordlampe lampe røde og hvide roser

Tiffany bordlampe lampe røde og hvide roser

Lampe med glas lampeskærm dekoreret med Tiffany-stil blomster, håndlavet med et farvet glas svejset tin.
Lampe de table Tiffany
Très belle lampe reçue rapidement avec un emballage au top . Très satisfait de mon achat . Site à recommander sans problème.
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-04-28.
Modéré le 2022-05-06.
 (0)
 (0)
2022-05-03
Alain P.
 Achat Vérifié
Tiffany firkantet art deco lampe

Tiffany firkantet art deco lampe

Lampe til at spørge Tiffany art deco-stil, med et glasmaleri i form af geometriske 1930 stil.
Tiffany væglampe art deco

Tiffany væglampe art deco

1930'erne-stil væglampe, med plisseret, glatte briller og lys farve.
Tiffany væglampe art deco hvid perlemor

Tiffany væglampe art deco hvid perlemor

Art deco væglampe med iriserende og plisseret geometrisk farvet glas, i perle og opaliserende hvid.
Tiffany Lampe - Sæt Memphis

Tiffany Lampe - Sæt Memphis

Tiffany lampe i art deco-stil af serien Memphis har en lampeskærm med en glasmosaik vindue geometriske iriserende og rynket, hvid mor-of-pearl og uigennemsigtig .
Tiffany stil bordlampe lampe Mission - H: 49 cm

Tiffany stil bordlampe lampe Mission - H: 49 cm

Missionen stil er en Tiffany lampe art deco, farvet glas, opalescent glas er fremhævet med cabochons.
très bien
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2021-05-25.
Modéré le 2022-05-04.
 (0)
 (0)
2022-04-30
Marjorie C.
 Achat Vérifié
Tiffany bordlampe lampe Peacock

Tiffany bordlampe lampe Peacock

"Peacock" model sengelampe (påfugl fjer), 34 cm høj, for en pære.
magnifique
colis reçu très rapidement, bien emballé et la lampe est de très bonne qualité, je suis très satisfaite de mon achat, cette lampe me met de bonne humeur et le soir lorsque on l'allume cela fait des jolis effets de lumière autour. Lorsque j'aurais un peu plus d'argent je reviendrais en acheter une plus grande.
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-04-22.
Modéré le 2022-05-02.
 (0)
 (0)
2022-04-28
Lidia Z.
 Achat Vérifié
Støbejern Medici Vase - H: 32 cm

Støbejern Medici Vase - H: 32 cm

Reproduktion af en jern støbejern støbejern medici-stil vasque til haven.
Vaso Medici in ghisa - H: 32 cm
Ottimo prodotto, ottimo imballo
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-04-17.
Modéré le 2022-05-02.
 (0)
 (0)
2022-04-12
Miguel M.
 Achat Vérifié
Tiffany bordlampe lampe dragonfly - Art Nouveau

Tiffany bordlampe lampe dragonfly - Art Nouveau

Tiffany lampe med dragonflies  bronze patina, 61 cm høj og 41 cm i diameter.
Tiffany drangonfly
Muito contente com o candeeiro e muito satisfeito com o transporte, que foi feito em muito boas condições. Muito bom.
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2021-10-14.
Modéré le 2022-04-19.
 (0)
 (0)
2022-04-06
Christine z.
 Achat Vérifié
Kontor Empire Mahogni

Kontor Empire Mahogni

Kontor Empire i en finer af mahogni med en struktur i bøgetræ med en længde 145 cm.
super vielen Dank
Der Tisch ist wunderschön, sehr massiv und gut verarbeitet. Der Kundenservice ist ausgesprochen schnell und hilfsbereit.
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-03-17.
Modéré le 2022-04-08.
 (0)
 (0)
2022-04-05
Sabine F.
 Achat Vérifié
Statuen Kinesiske kriger Generelt 100 cm

Statuen Kinesiske kriger Generelt 100 cm

Statue af en soldat, Xian terracotta - Højde 100 cm
Statuen Kinesiske kriger infanterist 100 cm

Statuen Kinesiske kriger infanterist 100 cm

Statuen soldat, Xian - Model infanterist - Højde 100 cm
Satisfait de mon achat
Les statues sont belles et de bonne facture conformes à leur description. Livrée rapidement dans des caisses en bois solides et bien protégées. Toutefois un regret : le livreur dépose le tout devant la porte du garage, et repart en vous laissant tout démonter ainsi que la palette en bois.
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-03-20.
Modéré le 2022-04-08.
 (0)
 (0)
2022-03-31
Me de santiago
Møbler i art deco-tv

Møbler i art deco-tv

Tv-skab med to skuffer, udtræk, for brugen af video-udstyr.
Commande
Comment obtenir ce meuble?
Modéré le 2022-04-26.
 (0)
 (0)
2022-03-19
Parvoiu E.
 Achat Vérifié
Tiffany væglampe London

Tiffany væglampe London

Tiffany væglampe fra London-serien, okker gul farve er ensartet, det passer til alle stilarter.
Impeccable
Très, très contant. Marchandise, service, prix, tout excellant. Merci et bonne continuation.
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-03-13.
Modéré le 2022-03-31.
 (0)
 (0)
2022-03-16
Berthold J.
 Achat Vérifié
Tiffany Lampe Solsikke

Tiffany Lampe Solsikke

Den Tiffany lampe solsikke er skabt efter den traditionelle metode, med farvet glas, hånd-samlet, loddet, og en base i metal patineret bronze-farvede.
Tiffany bordlampe lampe Dragonfly grøn

Tiffany bordlampe lampe Dragonfly grøn

Den Tiffany lampe Dragonfly grøn består af farvet glas, der er dannet af rigtige glas hånd-samlet, loddet efter den traditionelle metode af Louis Comfort Tiffany.
Berthold
Rychlost, jednoduchost vyřízení nákupu a doručeno bez problémů. Super
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-03-06.
Modéré le 2022-04-05.
 (0)
 (0)
2022-03-08
Pierre A.
 Achat Vérifié
Art deco skænk 4 døre

Art deco skænk 4 døre

Reproduktion af perioden med kunst og dekoration, af en stor art deco buffet i ædle træ finer.
Avis
Produit correspondant parfaitement à mes attentes...
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-02-19.
Modéré le 2022-03-31.
 (0)
 (0)
2022-03-04
marc b.
 Achat Vérifié
Stor dejlig Tiffany lampe

Stor dejlig Tiffany lampe

Den store "Nice" bordlampe er lavet med en farvet glas lampeskærm samlet i henhold til Louis Comfort metode på en metal ramme. Mål: højde: 62 cm-diameter: 41 cm. Hurtig...
lampe tiffany
excellent rapport qualité prix , envoie tres rapide , equipe ultra professionelle , la lampe est une fois de plus magnifique
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-02-28.
Modéré le 2022-03-21.
 (0)
 (0)
2022-03-02
Juhani I.
 Achat Vérifié
Louis XV kommode i marquetry

Louis XV kommode i marquetry

Små møbler i ædelt træ buet på siderne og på forsiden, åbning gennem tre små skuffer.
Good quality and price
Delivery time was fast. The products were flawless and well finished. The freight price was expensive in our opinion, otherwise we would have purchased more products. We are happy with our purchase. Thanks a lot!
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-02-14.
Modéré le 2022-03-16.
 (0)
 (0)
2022-03-02
Rita D.
 Achat Vérifié
Tiffany væglampe art deco New York

Tiffany væglampe art deco New York

Gælder Tiffany med de farvede glas vindue med former, der er typiske for den periode, kunst og indretning i 1920.
Perfect
Prachtige wandlampen , heel mooi afgewerkt. Ik ben heel tevreden over mijn aankoop en zal zeker voor mijn volgende lamp terug deze hier aankopen.
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-02-23.
Modéré le 2022-03-06.
 (0)
 (0)
2022-02-24
VERONIQUE A.
 Achat Vérifié
Tiffany bordlampe lampe Peacock

Tiffany bordlampe lampe Peacock

"Peacock" model sengelampe (påfugl fjer), 34 cm høj, for en pære.
Très jolie
Achat d’une petite lampe « paon », article arrivé très bien emballé. Belle surprise au déballage. 1 étoile en moins car je n’ai jamais été prévenue de l’arrivée du colis au point relais. Communication à revoir!
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-02-03.
Modéré le 2022-03-03.
 (0)
 (0)
2022-02-20
christian d.
 Achat Vérifié
Tiffany lampe New York art deco

Tiffany lampe New York art deco

Tiffany lampe i art deco-stil, sin lampeskærmen er lavet af et glasmaleri med former, der er typiske for den periode, kunst og indretning i 1920.
colis bien arrivé,emballé avec soin,bel objet
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-02-13.
Modéré le 2022-03-02.
 (0)
 (0)
2022-02-19
Zoltán N.
 Achat Vérifié
Gulvlampe Tiffany blå

Gulvlampe Tiffany blå

Består af en farvet glas vindue overskyet, denne gulvlampe Tiffany vil bringe til din boligindretning et lys, beroligende.
La lampe est très belle, je suis content pour lui. La livraison a été rapide.
Ce client a partagé une image.
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-02-12.
Modéré le 2022-02-24.
 (0)
 (0)
2022-02-16
Christophe-Alexandre P.
 Achat Vérifié
Par af art deco-sengeborde Marseille

Par af art deco-sengeborde Marseille

Fald i søvn i charmen fra 1930'ernes kunst- og dekorationsperiode med et par elegante natborde.
Achat de tables de chevet Art Déco
Excellent produit et livraison parfaite
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-02-01.
Modéré le 2022-02-24.
 (0)
 (0)
2022-02-15
jesús G.
 Achat Vérifié
Tiffany Lampe - Paris-Serien

Tiffany Lampe - Paris-Serien

Fantastisk Tiffany lampe Paris-serien, med den ene fod af metal patina bronze-farvede.
Tras jolíe
Bien relations qualité e prix.
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-02-03.
Modéré le 2022-02-22.
 (0)
 (0)
2022-02-13
J. L.
 Achat Vérifié
Tiffany væglampe art deco New York

Tiffany væglampe art deco New York

Gælder Tiffany med de farvede glas vindue med former, der er typiske for den periode, kunst og indretning i 1920.
Tiffany Wall lamps
Nice design, good value for money, prompr deluvery in The Netherland
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-02-07.
Modéré le 2022-02-21.
 (0)
 (0)
2022-02-12
Els H.
 Achat Vérifié
Gulvlampe Tiffany - Sæt Memphis

Gulvlampe Tiffany - Sæt Memphis

Gulvlampe Tiffany art deco - serien Memphis, er lavet med et glasmaleri geometriske iriserende og rynket, hvid mor-of-pearl og uigennemsigtig.
beautiful lamp
We received the lamp yesterday and everything was in good order.
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-02-07.
Modéré le 2022-02-24.
 (0)
 (0)
2022-02-11
bruno T.
 Achat Vérifié
Tiffany væglampe kunst og dekoration

Tiffany væglampe kunst og dekoration

1910-stil væg anvende med semi gennemskinnelige hvide og gule opaliserende briller.
Très jolie, très bien emballé livraison super rapide
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-02-02.
Modéré le 2022-02-17.
 (0)
 (0)
2022-02-11
bruno T.
 Achat Vérifié
Gulvlampe Tiffany blå

Gulvlampe Tiffany blå

Består af en farvet glas vindue overskyet, denne gulvlampe Tiffany vil bringe til din boligindretning et lys, beroligende.
Très bien , envoie très rapide
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-02-07.
Modéré le 2022-02-16.
 (0)
 (0)
2022-02-11
Ibolya M.
 Achat Vérifié
Tiffany loftlampe Bruxelles

Tiffany loftlampe Bruxelles

En Tiffany-stil loftlampe samlet ved hjælp af teknikken med Louis Comfort Tiffany, det farvede glas vindue i denne serie er meget kompleks, bestående af mere end 100 stykker glas.
Tiffany Pécs
I'm totally satisfied. Thank you.
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-02-04.
Modéré le 2022-02-16.
 (0)
 (0)
2022-02-07
Gilbert W.
 Achat Vérifié
Tabel art deco-i palisander

Tabel art deco-i palisander

Spisebord i art deco - i intarsia af palisander at få otte til ti gæster.
ART DECO TABLE IN ROSEWOOD
ART DECO TABLE IN ROSEWOOD The table was delivered well, beautiful piece of art from the art deco collection a profit both for detail office shop or own use.
Ce client a partagé une image.
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2020-09-14.
Modéré le 2022-02-15.
 (0)
 (0)
2022-02-05
David G.
 Achat Vérifié
Tiffany lampe med en sommerfugl,

Tiffany lampe med en sommerfugl,

Vælg et armatur af høj kvalitet, som sengelampe eller tabel til dekoration unikke.
Genial!
Bon prix et bon service! Samanté!
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-01-30.
Modéré le 2022-02-11.
 (0)
 (0)
2022-02-03
Emmanuel P.
 Achat Vérifié
Lænestol barok-sort

Lænestol barok-sort

Den lænestol barok-sort er i massiv bøg sort lakeret, med polstret med en fløjlsbukser stof rokoko stil og polstret materialer af høj kvalitet.
Bonne réception
Très bonne réception, en temps et en heure, et très cordial
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-01-18.
Modéré le 2022-02-10.
 (0)
 (0)
2022-02-03
MARTINE T.
 Achat Vérifié
Tiffany væglampe København

Tiffany væglampe København

Kan du lide de brølende tyvere? Så vil du blive betaget af denne smukke hvide og okker glasvæglampe.
Avis favorable
Parfait pour le produit.Emballage impeccable. Mais zéro pour le transporteur livreur qui a livré chez quelqu'un d'autre sans vérifier le nom.
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-01-30.
Modéré le 2022-02-07.
 (0)
 (0)
2022-02-02
Olga C.
 Achat Vérifié
Tiffany væglampe - Paris-Serien

Tiffany væglampe - Paris-Serien

Væglampe i Tiffany-stil med en krone af blade til en ramme med blomsterdekoration sammensat af farvet glas med cabochoner.
Excelente calidad/precio
puestas quedan espectaculares
Ce client a partagé une image.
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-01-22.
Modéré le 2022-02-05.
 (0)
 (0)
2022-01-31
dodo
Stol i barok sort og guld

Stol i barok sort og guld

Stol i barok sort og guld massivt bøgetræ, der er omfattet, og foret med velour stof.
J'ai acheté quatre chaises style baroque noires et dorées elles sont magnifiques je recommande fortement ce site
Modéré le 2022-02-03.
 (0)
 (0)
 

Ecrire un avis !



Attention à ne pas mentionner vos informations personnelles (nom, email, ...)..



Din kommentar vil kun blive offentliggjort på webstedet. Det vil hjælpe os med at forbedre kvaliteten af de varer, vi tilbyder. Du må ikke misbruge evalueringsfunktionen til at sende kommerciel, politisk, pornografisk, uanstændigt, kriminelt, ærekrænkende eller ulovligt indhold. Kopiering af udtalelser, der allerede er offentliggjort andetsteds, er udtrykkeligt forbudt. Vi forbeholder os ret til ikke at offentliggøre visse bemærkninger, negative anmeldelser eller kritiske kommentarer, uanset hvilken vurdering der kan afvises, hvis vi mener, at disse kan påvirke billedet eller salget af et produkt eller vores selskab. For at indsende en meddelelse skal kunden være kunde og har bestilt en bestilling på vores hjemmeside. Lire nos conditions.
Seuls le clients enregistrés peuvent signaler un avis.

Connectez-vous ou créez un compte .
Seuls le clients enregistrés peuvent voter pour un avis.

Connectez-vous ou créez un compte .
 

Kategorier

producenter