Customers reviews There are 139 reviews.

Average votes
4.9 / 5
139 advices
Why review our products?
You help other people in their purchases by sharing your experience.

You help other people in their purchases by sharing your experience.



Language:
Ces avis ont été sélectionnés prioritairement selon votre langue.
2020-11-19
Mireille B.
 Verified Purchase
Tiffany gulvlampe København

Tiffany gulvlampe København

Her er et lys, der ikke kun belyser dig, men også giver dit interiør en art deco touch, med en meget lys skygge med en hvid og okker baggrund.
Lampadaire
Commande très facile. Livraison très rapide. Je suis très satisfaite de cette enseigne. Le produit est conforme à la commande.
This customer has posted a review for his order of 2020-11-13.
Moderated on 2020-11-20.
 (0)
 (0)
2020-11-19
DOMINIQUE N.
 Verified Purchase
En bronzestatue af en ung danser

En bronzestatue af en ung danser

Bronze Statue en ung danser den patina brune og hvide for den kjole.
Statuette de danseuse en bronze
Beau produit, conforme au descriptif. Expédition parfaite: produit bien emballé, transporteur efficace. Entreprise sérieuse.
This customer has posted a review for his order of 2020-11-16.
Moderated on 2020-11-19.
 (0)
 (0)
2020-11-18
Manuel R.
 Verified Purchase
Bronze-Statue af en leder af en ørn

Bronze-Statue af en leder af en ørn

Bronze Statue buste af en eagle på en marmor base fast til en højde af 20 cm .
Bronze skulptur af busten af Zeus

Bronze skulptur af busten af Zeus

Bronze skulptur af busten af Zeus lavet med tabt voks på en ægte marmor base for en højde på 50 cm.
MR
Les pièces sont arrivées en très bon état. Il était très difficile de retracer les paquets dans le DPD, mais après une semaine, ils sont arrivés.Je voudrais encore louer la convivialité de l’équipe de HT Decor.Merci
This customer has posted a review for his order of 2020-11-06.
Moderated on 2020-11-18.
 (0)
 (0)
2020-11-18
Gilles
Tiffany bordlampe blå - Mediterranean serien

Tiffany bordlampe blå - Mediterranean serien

For en deco-elegant, vælge en lampe style Tiffany kollektion i middelhavet.
bel achat
Pour compléter l'achat du lampadaire dans cette collection, j'ai acheté cette lampe. Le produit est très joli et me convient parfaitement. La livraison a été très rapide.
Moderated on 2020-11-18.
 (0)
 (0)
2020-11-18
GILLES
Gulvlampe Tiffany blå Middelhav

Gulvlampe Tiffany blå Middelhav

Du kan med denne gulvlampe Tiffany direkte udbredelsen af lys i en bestemt retning, der er perfekt til læsning eller et let mål.
très satisfait
lampe livrée en un temps record. Elle est parfaite pour mon intérieur. Suis très satisfait du produit.
Moderated on 2020-11-18.
 (0)
 (0)
2020-11-14
Fleming h.
 Verified Purchase
Officier - Statuette Kinesisk soldat Xian terracotta

Officier - Statuette Kinesisk soldat Xian terracotta

Statuette af kriger Xian terra cotta, der sælges i en luksus kasse.
Teracotta soldat
Skøn soldat i en dejlige størrelse, ca 41 cm. Bare perfekt.
This customer has posted a review for his order of 2020-11-07.
Moderated on 2020-11-14.
 (0)
 (0)
2020-11-13
Philip C.
 Verified Purchase
Tiffany Lotus gul lampe

Tiffany Lotus gul lampe

Dens gule nuance er inspireret af en pagode, glasset er lavet i henhold til "Favril"-metoden.
Very Satisfied
The lamp arrived intact, very well packaged, and we are very pleased with the quality of the product.
This customer has posted a review for his order of 2020-11-07.
Moderated on 2020-11-14.
 (0)
 (0)
2020-11-09
Eric D.
 Verified Purchase
Gulvlampe Tiffany i New York i Art deco-stil

Gulvlampe Tiffany i New York i Art deco-stil

Gulvlampe Tiffany med de farvede glas vindue med former, der er typiske for den periode, kunst og indretning i 1920.
superbe
Tout( à fait conforme à ce que j'espérais et une rapidité d'expédition parfaite.
This customer has posted a review for his order of 2020-11-05.
Moderated on 2020-11-09.
 (0)
 (0)
2020-11-07
Philippe B.
 Verified Purchase
Bronze Statue art deco-erotisk

Bronze Statue art deco-erotisk

Bronze Statue erotisk lavet i tabt voks på en marmor base ægte.
Statue érotique
envoi trés rapide.Statue conforme à la description. Merçi.
This customer has posted a review for his order of 2020-11-04.
Moderated on 2020-11-07.
 (0)
 (0)
2020-11-06
Pascal D.
 Verified Purchase
Tiffany Lampe - Paris-Serien

Tiffany Lampe - Paris-Serien

Fantastisk Tiffany lampe Paris-serien, med den ene fod af metal patina bronze-farvede.
Gulvlampe Tiffany - Paris-Serien

Gulvlampe Tiffany - Paris-Serien

Gulvlampe Tiffany den vifte af Indsatser, der er foretaget med en lampeskærm lavet af farvet glas glas hvid, blå, rød og okker.
Produits conformes aux attentes Livraison très rapide malgré la période d’épidémie L’emballage parfait, les verres ne lampe ne pouvaient pas être mieux protégés Bon rapport qualité prix
This customer has posted a review for his order of 2020-11-02.
Moderated on 2020-11-07.
 (0)
 (0)
2020-10-28
Angela P.
 Verified Purchase
Louis XVI skrivebord halv måne

Louis XVI skrivebord halv måne

Office Halvmåne i Louis XVI stil med en smuk indlagt palisander og forstørrelsesglas til Elm.
SODDISFATTA
Prodotto conforme alla descrizione e senza difetti. Integro alla consegna.Rapidità e cortesia servizio clienti. Tempi di consegna un po' lunghi e assenza di comunicazione da parte del corriere. Soddisfatta ma consiglio di cambiare corriere.
This customer has posted a review for his order of 2020-10-08.
Moderated on 2020-10-29.
 (0)
 (0)
2020-10-27
Gilbert W.
 Verified Purchase
Sort barok lænestol med blomster

Sort barok lænestol med blomster

Barok lænestol med en struktur i massivt bøgetræ skåret og lakeret i sort farve.
fauteuil rembourré avec imprimé fleur en tissu noir
Le fauteuil est rembourré avec un tissu noir imprimé fleuri cadre noir belle pièce pour la salle à manger ou la véranda convient également pour le service de bureau top packaging top gr suzan
This customer has posted a review for his order of 2020-06-30.
Moderated on 2020-10-29.
 (0)
 (0)
2020-10-26
Vanessa J.
 Verified Purchase
Stol i barok red velvet

Stol i barok red velvet

Stol i barok massivt træ bøg golden meget robust. Hun er klædt i en fløjlsbukser stof i rød farve.
Chaise baroque
Très belle chaise plus lie de vin que rouge. Très bien emballé malgré une livraison assez longue. Petit impact sur la dorure quasiment invisible. Contente de mon achat malgré tout.
This customer has posted a review for his order of 2020-10-13.
Moderated on 2020-10-29.
 (0)
 (0)
2020-10-25
Catherine G.
 Verified Purchase
Tiffany bordlampe lampe grønne guldsmed

Tiffany bordlampe lampe grønne guldsmed

Skyggen er understøttet af en bronzefarvet fod, dens standard størrelse gør det til en belysning for hvert rum i huset, der er lige så nyttigt som det er dekorativt.
Lampe magnifique !
Absolument conquise par mon achat ! La lampe est très belle, le rendu est superbe. Et l'envoi a été très rapide (2 jours). Lampe arrivée ds un colis bien protégé.
This customer has posted a review for his order of 2020-10-21.
Moderated on 2020-10-25.
 (0)
 (0)
2020-10-23
Bernardino D.
 Verified Purchase
Tiffany væglampe art deco New York

Tiffany væglampe art deco New York

Gælder Tiffany med de farvede glas vindue med former, der er typiske for den periode, kunst og indretning i 1920.
Tiffany væglampe art deco hvid perlemor

Tiffany væglampe art deco hvid perlemor

Art deco væglampe med iriserende og plisseret geometrisk farvet glas, i perle og opaliserende hvid.
Definitely recommended
Product as expected. Correct packaging Shipping with extraordinary speed Definitely recommended
This customer has posted a review for his order of 2020-10-16.
Moderated on 2020-10-23.
 (0)
 (0)
 

Write a review !



Be careful not to mention your personal informations (name, email, ...)..



Din kommentar vil kun blive offentliggjort på webstedet. Det vil hjælpe os med at forbedre kvaliteten af de varer, vi tilbyder. Du må ikke misbruge evalueringsfunktionen til at sende kommerciel, politisk, pornografisk, uanstændigt, kriminelt, ærekrænkende eller ulovligt indhold. Kopiering af udtalelser, der allerede er offentliggjort andetsteds, er udtrykkeligt forbudt. Vi forbeholder os ret til ikke at offentliggøre visse bemærkninger, negative anmeldelser eller kritiske kommentarer, uanset hvilken vurdering der kan afvises, hvis vi mener, at disse kan påvirke billedet eller salget af et produkt eller vores selskab. For at indsende en meddelelse skal kunden være kunde og har bestilt en bestilling på vores hjemmeside. Read our conditions.
Only registered users can report abuse.

Log in or create an account .
Only registered users can vote for a review.

Log in or create an account .
 

Kategorier

producenter