Customers reviews There are 262 reviews.

Average votes
4.9 / 5
262 ratings
261 advices
Why review our products?
You help other people in their purchases by sharing your experience.

You help other people in their purchases by sharing your experience.



Language:
Ces avis ont été sélectionnés prioritairement selon votre langue.
2021-07-01
Julia K.
 Verified Purchase
Gulvlampe Tiffany blå

Gulvlampe Tiffany blå

Består af en farvet glas vindue overskyet, denne gulvlampe Tiffany vil bringe til din boligindretning et lys, beroligende.
Tout etait excellent
Rien a dire: livraison rapide, lampe conforme a la description. Seul bemol: l'emballage tres polluante.
This customer has posted a review for his order of 2021-06-20.
Moderated on 2021-07-24.
 (0)
 (0)
2021-06-29
Michel G.
 Verified Purchase
Tiffany væglampe art deco hvid perlemor

Tiffany væglampe art deco hvid perlemor

Art deco væglampe med iriserende og plisseret geometrisk farvet glas, i perle og opaliserende hvid.
Tiffany væglampe art nouveau-stil

Tiffany væglampe art nouveau-stil

Med sin farvede glas blomst på en hvid baggrund style 1900, denne væg sconce vil belyse din indretning med et klart lys.
achat appliques
Super contente de mon achat .Les appliques sont magnifiques ,la livraison rapide .Tout est parfait. Merci
This customer has posted a review for his order of 2021-06-13.
Moderated on 2021-06-29.
 (0)
 (0)
2021-06-29
ANGEL A.
 Verified Purchase
Buffet art deco-i Marseille

Buffet art deco-i Marseille

Den buffet art deco - åbner ved to smukke døre i palisander og burl elm, interiør og indlagt mahogni plettet.
Todo perfecto!
El mueble es tal y como estaba descrito y se mostraba en las imágenes. Los detalles y la calidad de la terminación son excelentes. 100% recomendado
This customer has posted a review for his order of 2021-06-12.
Moderated on 2021-06-29.
 (0)
 (0)
2021-06-27
Alain P.
 Verified Purchase
Tabel art deco -

Tabel art deco -

Rundt sofabord i art deco-stil, med et indlagt to-tone.
Art Deco runde sofabord

Art Deco runde sofabord

Finde stilen fra begyndelsen af 1900-tallet, med denne raffinerede stue møbler forstærket af dyrebare marqueteries.
très satisfait
This customer has posted a review for his order of 2021-05-17.
Moderated on 2021-06-29.
 (0)
 (0)
2021-06-23
Geert D.
 Verified Purchase
Empire piedestal tabel

Empire piedestal tabel

Runde stil imperium toppet solid med en marmor.
Zeer grote kwaliteit Gueridon Empire
De bijzettafel is van zeer grote kwaliteit en zeer goed afgewerkt. de materialen zijn zoals beschreven. Vlotte en correcte afhandeling.
This customer has posted a review for his order of 2021-06-06.
Moderated on 2021-06-29.
 (0)
 (0)
2021-06-22
dominique p.
 Verified Purchase
Tiffany væglampe Art deco-stil

Tiffany væglampe Art deco-stil

Inspireret af modeller af kunst og dekoration periode, denne Tiffany armatur følger lige og geometriske linjer i 1930'erne.
Très belles appliques
Les appliques sont très bien, faciles à installer et font un très bel effet une fois posées. De plus bravo pour la livraison ultrarapide et soignée. Je recommande vraiment.
This customer has posted a review for his order of 2021-06-06.
Moderated on 2021-06-29.
 (0)
 (0)
2021-06-17
Jean-François P.
 Verified Purchase
Støbejern Middelhavsvase på støbejernsbase - H: 73,5 cm

Støbejern Middelhavsvase på støbejernsbase - H: 73,5 cm

Pot til haven-stil Medici sort støbejern med sin sorte støbejern base, vil det lyst dekorere dine indgange eller indkørsler. 
Achat de 2 vases Médicis en fonte sur socle en fonte
Je suis très satisfait du contenu de ma commande.De meilleure façon, je vous invite simplement à informer votre clientèle de la date de livraison du colis . J'ai dû contacter à plusieurs reprises le livreur GEODIS pour le savoir. En effet, ne le sachant pas, je pouvais être absent le jour de la livraison. Le livreur a été parfait.
This customer has posted a review for his order of 2021-06-01.
Moderated on 2021-06-18.
 (0)
 (0)
2021-06-12
CATIA M.
 Verified Purchase
Tiffany lampe type Wistéria

Tiffany lampe type Wistéria

Lampen Tiffany Wistéria er reproduktion af den oprindelige model lavet af den Amerikanske kunstner Louis Comfort Tiffany.
Stupenda!
Lampada molto bella e di grande effetto. Imballaggio accurato per consegne a lunga distanza. Molto soddisfatta!
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-05-27.
Moderated on 2021-06-12.
 (0)
 (0)
2021-06-12
Jeanne M.
 Verified Purchase
Showcase Barok-sort

Showcase Barok-sort

Showcase barok-solid sort træ, dekoreret skulpturer med et glas døren er lavet på den traditionelle måde, en perfekt aktiv for den oprindelige dekoration.
Vitrine baroque
Je suis enchantée de mon achat sur votre site fiable et correct je le recommande vivement à tous livraison impeccable ce site mérite le maximum d étoiles pour sa compétence merci
This customer has posted a review for his order of 2021-05-19.
Moderated on 2021-06-12.
 (0)
 (0)
2021-06-09
Toni L.
 Verified Purchase
Tiffany Lampe Solsikke

Tiffany Lampe Solsikke

Den Tiffany lampe solsikke er skabt efter den traditionelle metode, med farvet glas, hånd-samlet, loddet, og en base i metal patineret bronze-farvede.
ich bin sehr zufrieden, sehr empfehlenwert. I´m satisfied, I can fully recommend it
This customer has posted a review for his order of 2021-05-22.
Moderated on 2021-06-12.
 (0)
 (0)
2021-06-07
Florence L.
 Verified Purchase
Stol i barok grå mus

Stol i barok grå mus

Lænestol i barok stil polstrede stof grå fløjl, med en polstret ryglæn på en struktur af massivt bøgetræ-sølv.
Flo
Un très beau fauteuil de bonne qualité. Cadeau pour ma fille qui est ravie. Côté transport sans souci arrivé comme prévu par le site
This customer has posted a review for his order of 2021-05-21.
Moderated on 2021-06-07.
 (0)
 (0)
2021-06-04
Bruno D.
 Verified Purchase
Tiffany væglampe art nouveau-stil

Tiffany væglampe art nouveau-stil

Med sin farvede glas blomst på en hvid baggrund style 1900, denne væg sconce vil belyse din indretning med et klart lys.
Parfait
comme toujours, livraison idéale, bien emballé et ultra rapide. Produit conforme et très beau. Merci.
This customer has posted a review for his order of 2021-05-16.
Moderated on 2021-06-07.
 (0)
 (0)
2021-06-04
Gilbert W.
 Verified Purchase
Stol i barok sorte blomster

Stol i barok sorte blomster

Stol i barok sorte blomster med en ramme i solidt træ, dækket med et stof med blomstret mønster.
Chaise baroque fleurs noires
Les meubles de hTdeco sont de qualité supérieure, ces articles aussi, l'emballage est top, beaucoup d'attention y est portée, le service est top amical et attentionné, donc fortement recommandé pour les consommateurs et les particuliers qui aiment les produits uniques. meilleures salutations LC
This customer has posted a review for his order of 2021-04-29.
Moderated on 2021-06-04.
 (0)
 (0)
2021-06-01
David C.
 Verified Purchase
Tiffany væglampe art deco hvid perlemor

Tiffany væglampe art deco hvid perlemor

Art deco væglampe med iriserende og plisseret geometrisk farvet glas, i perle og opaliserende hvid.
Tiffany lamps
Quick delivery, good packaging and lamps very well protected! Nice service!
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-05-15.
Moderated on 2021-06-03.
 (0)
 (0)
2021-05-28
Cristiano N.
 Verified Purchase
Rød lænestol i forgyldt træ i Louis XV-stil

Rød lænestol i forgyldt træ i Louis XV-stil

Louis XV lænestol i massivt bøgetræ gylden brun med en satin stof i rød er en komfortabel plads, at bringe så megen elegance i dit indre.
Sofa i Louis XV-rød og forgyldt træ

Sofa i Louis XV-rød og forgyldt træ

Sofaen Louis XV massivt bøgetræ forgyldt med en satin stof røde rokoko er et komfortabelt sæde og bredt, hvilket giver en chic venligst i din boligindretning.
Perfect!
Everything was perfect, just like on the pictures. The sofa and chair are actually very comfortable! Very good material. Orderer to Portugal, the delivery was nice
This customer has posted a review for his order of 2021-05-10.
Moderated on 2021-05-29.
 (0)
 (0)
2021-05-19
caroline m.
 Verified Purchase
Stol i barok sort

Stol i barok sort

Stol i barok sort, klædt i en smuk velour stof over en ramme af massivt træ.
Chaises baroque
Magnifiques! Qualité haut de gamme. Suivi du transport étape par étape. Très bien emballer. Je suis très contente
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-04-30.
Moderated on 2021-05-25.
 (0)
 (0)
2021-05-14
Fabrice B.
 Verified Purchase
Louis XV kommode i marqueteri

Louis XV kommode i marqueteri

Praktisk af to skuffer med et spring mellem hver, og en marmor top.
Très satisfait
De beaux meubles de style à petit prix. La livraison est également de qualité. Je recommande vivement.
This customer has posted a review for his order of 2021-04-28.
Moderated on 2021-05-18.
 (0)
 (0)
2021-05-13
Geert D.
 Verified Purchase
Louis XV stil cylinder skrivebord

Louis XV stil cylinder skrivebord

Praktisk denne Louis XV stil cylinder sekretær åbner hurtigt ved at trække sin midterste skuffe, kompakt det sparer plads.
Great piece
Bureau looks great, great finish
This customer has posted a review for his order of 2021-04-28.
Moderated on 2021-05-18.
 (0)
 (0)
2021-05-12
Nataly D.
 Verified Purchase
Sacred Tiffany bambus lampe

Sacred Tiffany bambus lampe

De blinde cabochons kontrast med det grønne løv, og bølgepap gennemsigtig glas.
Un bonheur
Lampe achetée pour une très grande amie dont c'était l'anniversaire. Cette amie m'a écrit que cette lampe lui avait éclairé sa journée de bonheur. Un bel article semblable à celui sur le site. Je recommande fortement HT DECO.
This customer has posted a review for his order of 2021-05-03.
Moderated on 2021-05-14.
 (0)
 (0)
2021-05-12
Javier d.
 Verified Purchase
Tiffany lampe kvinde

Tiffany lampe kvinde

Den Tiffany lampe er fremstillet efter den traditionelle metode, med farvet glas, hånd-samlet, loddet med en skærm i opaliseret glas over en statue af en kvinde.
Perfecto.
Muy rápido y perfecta mente embalado.
This customer has posted a review for his order of 2021-04-29.
Moderated on 2021-05-14.
 (0)
 (0)
2021-05-12
Esther f.
 Verified Purchase
Tiffany væglampe Bruxelles

Tiffany væglampe Bruxelles

Den  Tiffany væglampe  af Bruxelles-serien er samlet med rigtige briller dekoreret med blomster.
Wonderfull
Envío rápido y la lampara preciosa
This customer has posted a review for his order of 2021-05-05.
Moderated on 2021-05-14.
 (0)
 (0)
2021-05-11
Jeanne V.
 Verified Purchase
Tiffany hængelampe Toulouse

Tiffany hængelampe Toulouse

Den Tiffany hængelampe Guldsmed fra Toulouse-serien er samlet med rigtige linser.
Magnifique lustre ! Merci
This customer has posted a review for his order of 2021-04-26.
Moderated on 2021-05-14.
 (0)
 (0)
2021-05-07
Anette B.
 Verified Purchase
Tiffany lampe til julestjerner

Tiffany lampe til julestjerner

Tiffany Lampe Julestjerne gang i zink med en patina bronze farve.
lamporder
I am satisfied! Thankyou.
This customer has posted a review for his order of 2021-04-21.
Moderated on 2021-05-10.
 (0)
 (0)
2021-05-07
Svetozar C.
Tiffany Lampe Solsikke

Tiffany Lampe Solsikke

Den Tiffany lampe solsikke er skabt efter den traditionelle metode, med farvet glas, hånd-samlet, loddet, og en base i metal patineret bronze-farvede.
Trop beau !!!
La deuxième lampe style Tiffany qu’on vient de recevoir aujourd’hui à moins de 48 heures après l’achat. Comme d’habitude produit livré et emballé avec le plus grand soin Y’a vraiment pas s’inquiéter pour ça…
This customer share an image.
Moderated on 2021-05-10.
 (0)
 (0)
2021-05-05
Svetozar C.
Fantastisk Tiffany lampe blå

Fantastisk Tiffany lampe blå

Med farver af middelhavet, er denne lampe Tiffany style lys op på dit værelse, med behageligt lys.
Juste magnifique
Une majestueuse réplique TiffanyReçu en moins de 48 heures, emballage très sérieux Elle est beaucoup plus joli en vrai que sur la photo J’ai pas de mots, tellement que je suis bluffé!!!! Vraiment trop heureux
This customer share an image.
Moderated on 2021-05-07.
 (0)
 (0)
2021-05-04
Lydie L.
 Verified Purchase
Medici vase med 38 cm håndtag

Medici vase med 38 cm håndtag

Medici-stil støbejern vasque med to håndtag på siderne, gammeldags håndværk.
Vase Médicis
Belle reproduction. Arrivé dans les temps et très bien emballé le vase fait son effet. Un plus non négligeable, le service clients est très joignable (ce qui n'est pas toujours le cas) et à l'écoute.
This customer has posted a review for his order of 2021-04-17.
Moderated on 2021-05-04.
 (0)
 (0)
2021-05-02
Nathalie D.
 Verified Purchase
Louis XVI Kommode

Louis XVI Kommode

Louis XVI Kommode indlagt med en dekoration af buket blomster.
Bel effet
Joli petit meuble, fait son effet. Livré rapidement sur rendez-vous. Belle finition avec plateau de marbre. Dommage que les tiroirs soient moins logeables que je n’espérais.
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-04-12.
Moderated on 2021-05-03.
 (0)
 (0)
2021-04-30
Mónika B.
 Verified Purchase
Tiffany lampe Odense

Tiffany lampe Odense

Dette armatur har en lampeskærm med blå, hvide og røde blomster, lyset udsendes og så dekorativ som det er behageligt.
Perfect
Fast shipping, beautiful Produkt
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-04-15.
Moderated on 2021-05-03.
 (0)
 (0)
2021-04-29
Jeanne V.
 Verified Purchase
Tiffany væglampe art nouveau-stil

Tiffany væglampe art nouveau-stil

Med sin farvede glas blomst på en hvid baggrund style 1900, denne væg sconce vil belyse din indretning med et klart lys.
Magnifique applique
This customer has posted a review for his order of 2021-04-14.
Moderated on 2021-05-03.
 (0)
 (0)
2021-04-28
MARIA N.
 Verified Purchase
Louis XV lænestol hvid træ og satin stof

Louis XV lænestol hvid træ og satin stof

Lænestol i Louis XV-stil bøg træ hvid lakeret og betrukket med satin stof.
Fauteuil Louis XV.
Les fauteuils sont exactement comme sur la photo.
This customer has posted a review for his order of 2021-04-12.
Moderated on 2021-04-29.
 (0)
 (0)
2021-04-27
Raymond M.
 Verified Purchase
Tiffany Lotus gul lampe

Tiffany Lotus gul lampe

Dens gule nuance er inspireret af en pagode, glasset er lavet i henhold til "Favril"-metoden.
Still Enjoying My Lotus Tiffany Lamp
I already left my feedback posted on 2021-04-21.
This customer has posted a review for his order of 2021-04-10.
Moderated on 2021-04-29.
 (0)
 (0)
2021-04-26
CATHERINE L.
 Verified Purchase
Bronze Statue Themis Gudinde for retfærdighed

Bronze Statue Themis Gudinde for retfærdighed

Bronze Skulptur udført tabt voks, marmor fast base for en højde på 44 cm.
Louis XV lænestol i sort fløjl

Louis XV lænestol i sort fløjl

Dette Louis XV lænestol sort fløjl med en struktur, der er i massiv bøg er en luksus møbler med et ry, der har aldrig været overskredet ved den tid.
Lænestol barok-sort

Lænestol barok-sort

Lænestol barok-sort klædt i en sort fløjl på en struktur i massiv bøg.
Très jolis produits
Conformes à la description et commande ... très bien emballés et protégés pour transport
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-04-07.
Moderated on 2021-04-26.
 (0)
 (0)
2021-04-24
Daniel M.
 Verified Purchase
Tiffany bordlampe Barok

Tiffany bordlampe Barok

Den Venedig barok Tiffany lampe 64 centimeter høj, dens lampeskærm er lavet af ægte glas.
Très belle lampe
La livraison a été rapide, dans un emballage très bien protégé. La lampe est très belle. Merci !
This customer has posted a review for his order of 2021-04-09.
Moderated on 2021-04-24.
 (0)
 (0)
2021-04-23
Morgane A.
 Verified Purchase
Lænestol barok sølv

Lænestol barok sølv

Lænestol barok sølv med stel i bøgetræ, der er dækket med et stof af høj kvalitet PVC.
Superbe
Il est juste magnifique, je recommande ce site ! Et je tenais à dire que la livraison est ultra rapide
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-04-07.
Moderated on 2021-04-24.
 (0)
 (0)
2021-04-22
Tomislav Š.
 Verified Purchase
Tiffany loftlampe med guldsmede

Tiffany loftlampe med guldsmede

Affjedring med art nouveau indretning, bestående af blå, hvidt glas og røde cabochons.
Tomislav from Zagreb, Croatia
Great service, fast delivery and the lamp was delivered without any damage, looking great, better than on the pictures
This customer has posted a review for his order of 2021-04-02.
Moderated on 2021-04-24.
 (0)
 (0)
2021-04-21
Raymond M.
Tiffany Lotus gul lampe

Tiffany Lotus gul lampe

Dens gule nuance er inspireret af en pagode, glasset er lavet i henhold til "Favril"-metoden.
I am very satisfied with the Tiffany Lotus Lamp (reference st17) in yellow glass. It is a classic style and well made. Shipping to New York was excellent, only 8 days. It arrived safe and sound without any damage and was set-up in just a few minutes.
Moderated on 2021-04-24.
 (0)
 (0)
2021-04-17
Joyce L.
 Verified Purchase
Stol i barok hvid

Stol i barok hvid

Stol i barok hvid foret med et syntetisk stof, hvid farve i høj kvalitet på en træ-ramme malet hvide.
Fauteuil baroque blanc
Il est splendide ! Plus beau en vrai !! Communications délai et livraison avec le site parfaitement respecté. Bravo.
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-04-02.
Moderated on 2021-04-17.
 (0)
 (0)
2021-04-16
PICABIA
Tiffany lampe Odense

Tiffany lampe Odense

Dette armatur har en lampeskærm med blå, hvide og røde blomster, lyset udsendes og så dekorativ som det er behageligt.
Avec des tons pastels qui deviennent magnifiques une fois éclairés !
Cette seconde lampe est toute aussi belle que la lampe Tiffany aux Poinsettias. Les couleurs dans les tons pastels sont moins éclatantes mais une fois éclairée la magie opère et enchante de nouveau le regard... N'oubliez pas le guide ;)
Moderated on 2021-04-16.
 (0)
 (0)
2021-04-16
Brigitte P.
 Verified Purchase
Bronze statue af en ung danser

Bronze statue af en ung danser

En art deco bronze figur af en danser lavet med voks tabt i den brune patina på en rigtig marmor base, for en højde på 32 cm.
Danseuse en bronze
Magnifique. Fidèle à la description. Envoi très rapide et soigné. Très satisfaite de mon achat
This customer has posted a review for his order of 2021-04-01.
Moderated on 2021-04-16.
 (0)
 (0)
2021-04-15
Jacques V.
 Verified Purchase
Barok kommode hvid Louis XV-stil

Barok kommode hvid Louis XV-stil

Den barok kommode hvid Louis XV-stil har en struktur, der er i massiv bøg, lakeret i blank hvid, med tre skuffer til opbevaring af dine ejendele.
achat d'une commode Louis XV
Très satisfait de notre achat .livré 7 jours après la commande .
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-03-31.
Moderated on 2021-04-16.
 (0)
 (0)
2021-04-15
Karl S.
 Verified Purchase
Louis XVI Kommode

Louis XVI Kommode

Kommode i Louis XV-buet og indlagt front åbning af tre skuffer med køjeseng.
Emballage et livraison parfaits
Meuble très bien protégé et livraison sans problème. Je suis très content.
This customer has posted a review for his order of 2021-03-31.
Moderated on 2021-04-15.
 (0)
 (0)
2021-04-14
PICABIA
Tiffany lampe til julestjerner

Tiffany lampe til julestjerner

Tiffany Lampe Julestjerne gang i zink med en patina bronze farve.
UN PRODUIT RÉALISÉ EN CHINE ET DE GRANDE QUALITÉ
UN PRODUIT RÉALISÉ EN CHINE ET DE GRANDE QUALITÉ On ne peut pas dire cela de tout ce qui provient du pays de Confucius mais là, je suis étonné surtout par la qualité de l'abat-jour (ce n'est pas du plastique)... Les couleurs une fois éclairées sont tout simplement magnifiques... Merci à ces travailleurs de l'ombre qui font un travail de qualité. Par contre, je pense que le fabricant améliorerait de façon notable l'esthétique du produit si le pied était réalisé en bronze. Malgré cela, je ne regrette pas cet achat qui me pousse à en commander une autre...
Moderated on 2021-04-15.
 (0)
 (0)
2021-04-10
Anette W.
 Verified Purchase
Tiffany væglampe Middelhavs kollektion

Tiffany væglampe Middelhavs kollektion

Til belysning af dine vægge, vælge Tiffany applique fra middelhavs serien, for en chic og lysende atmosfære.
Super!
Ich bin sehr zufrieden mit dem gesamten Ablauf und die Tiffany-Lampen sind sehr schön!
This customer has posted a review for his order of 2021-03-25.
Moderated on 2021-04-15.
 (0)
 (0)
2021-04-09
Ruben E.
 Verified Purchase
Stol i barok blå king

Stol i barok blå king

Stol i barok blå king massivt bøgetræ, der er omfattet, og foret med en smuk stof i blomstret mønster.
Espectacular
Compre las Silla Barroca y no podía ser mas bonita, mucho mejor que en la foto.
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-03-24.
Moderated on 2021-04-10.
 (0)
 (0)
2021-04-09
Dominique G.
 Verified Purchase
Tiffany væglampe art deco hvid perlemor

Tiffany væglampe art deco hvid perlemor

Art deco væglampe med iriserende og plisseret geometrisk farvet glas, i perle og opaliserende hvid.
Applique
Délai de livraison respecté. Très bien protégé. Super
This customer has posted a review for his order of 2021-03-24.
Moderated on 2021-04-09.
 (0)
 (0)
2021-04-07
Florent F.
 Verified Purchase
Vase Medicis stemmer på base - H: 112 cm

Vase Medicis stemmer på base - H: 112 cm

Vase Medicis støbejern på base total højde 112 cm.
Nickel parfait !
This customer has posted a review for his order of 2021-03-20.
Moderated on 2021-04-07.
 (0)
 (0)
2021-04-01
Eric B.
Super achat
D’abord expédition et livraison ultra rapide service soigné BRAVO très bel objet conforme au descriptif… attention à la hauteur qui est plus proche de 160cm… je l’ai placé sur un support pour le rehausser Fonctionne avec 1 SEULE ampoule E27
This customer share an image.
Moderated on 2021-04-01.
 (0)
 (0)
2021-04-01
Jorge K.
 Verified Purchase
Vase Medicis cast-iron - H: 60 cm

Vase Medicis cast-iron - H: 60 cm

Dræn Medici støbejern sort med præget logo af sun King.
Perfect product
This customer has posted a review for his order of 2021-02-06.
Moderated on 2021-04-01.
 (0)
 (0)
2021-03-31
Jacques V.
 Verified Purchase
Tiffany lampe gammel kongevej

Tiffany lampe gammel kongevej

Lampeskærmen er dekoreret mod en mørk baggrund af blomster med lyse lys, denne lampe 62 cm høj garanterer dig et ekstraordinært lys.
Achat de lampes Tiffany
J'ai déjà posté des avis comme quoi j'étais très satisfait .Mais je profite de cette demande d'avis pour envoyer la photo de la 4eme lampe achetée.
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-03-18.
Moderated on 2021-04-01.
 (1)
 (0)
2021-03-27
Gilbert W.
 Verified Purchase
Louis XV lænestol med sorte blomster

Louis XV lænestol med sorte blomster

Den Louis XV lænestol med sorte blomster lavet i massivt bøgetræ og er dekoreret med fine udskæringer, der er omfattet af en klud, der er elegante rokoko stil med sæde og ryg...
Fauteuil Louis XV à fleurs noires
Beau produit, belle qualité
This customer has posted a review for his order of 2020-07-23.
Moderated on 2021-03-30.
 (0)
 (0)
 

Write a review !



Be careful not to mention your personal informations (name, email, ...)..



Din kommentar vil kun blive offentliggjort på webstedet. Det vil hjælpe os med at forbedre kvaliteten af de varer, vi tilbyder. Du må ikke misbruge evalueringsfunktionen til at sende kommerciel, politisk, pornografisk, uanstændigt, kriminelt, ærekrænkende eller ulovligt indhold. Kopiering af udtalelser, der allerede er offentliggjort andetsteds, er udtrykkeligt forbudt. Vi forbeholder os ret til ikke at offentliggøre visse bemærkninger, negative anmeldelser eller kritiske kommentarer, uanset hvilken vurdering der kan afvises, hvis vi mener, at disse kan påvirke billedet eller salget af et produkt eller vores selskab. For at indsende en meddelelse skal kunden være kunde og har bestilt en bestilling på vores hjemmeside. Read our conditions.
Only registered users can report abuse.

Log in or create an account .
Only registered users can vote for a review.

Log in or create an account .
 

Kategorier

producenter