Customers reviews There are 114 reviews.

Average votes
4.9 / 5
114 advices
Why review our products?
You help other people in their purchases by sharing your experience.

You help other people in their purchases by sharing your experience.



Language:
Ces avis ont été sélectionnés prioritairement selon votre langue.
2020-09-18
Thierry
Zöld szitakötő Tiffany lámpa

Zöld szitakötő Tiffany lámpa

A zöld Szitakötő lámpa van egy lámpaernyő álló valódi kézzel összeállított szemüveg, hegesztett ón a hagyományos Louis Comfort Tiffany módszer. E14 izzó esetén a magasság:...
Rendu spectaculaire
Le conditionnement est très bien fait et la livraison rapide. Le rendu de la lampe est spectaculaire, l’effet est bluffant. Je conseille de ne pas acheter l'ampoule E14 avant l'arrivée et le montage de la lampe car il vous en faudra une petite.
Moderated on 2020-09-18.
 (0)
 (0)
2020-09-10
Horváth B.
 Verified Purchase
Tiffany lámpa Kékszínű

Tiffany lámpa Kékszínű

A ló szobor teszi a fényt szerelvény eredeti és dekoratív, akkor tegyük mind egy asztal és egy íróasztal szerezni egyedi dekoráció.
VTYBFMWZN
Perfekt
This customer has posted a review for his order of 2020-09-03.
Moderated on 2020-09-18.
 (0)
 (0)
2020-09-09
Alexis A.
 Verified Purchase
Tiffany lámpa Budapest

Tiffany lámpa Budapest

Barokk szellemben ez asztali lámpa  egy nagyon fényes árnyalatú, fehér háttérrel, kiemelve a darab okreszínű festett üveg.
Tiffany Lamp Utrecht
This is a beautiful lamp! It looks even better in my living room than on the photo! The lamp arrived in the Netherlands within 2 days after my order. Thank you HTDeco for a beautiful addition to my home! (see https://htdeco.fr/nl/tiffany-lampen-groot/5848-tiffany-lille-lamp-3700850676703.html)
This customer has posted a review for his order of 2020-08-31.
Moderated on 2020-09-18.
 (0)
 (0)
2020-09-09
jesús G.
 Verified Purchase
Tiffany Lámpa sorozat London

Tiffany Lámpa sorozat London

A Tiffany London lámpa annak egységes színű árnyalatú, kalapált üveg, majd diffúz otthonában kellemes fényt. A láb fémek ötvözete.
Very well
It's a good producte and came do fast
This customer has posted a review for his order of 2020-09-02.
Moderated on 2020-09-09.
 (0)
 (0)
2020-09-09
Bernard R.
 Verified Purchase
"Prise de corsaire" - statue en bronze

"Prise de corsaire" - statue en bronze

Statue en bronze réalisée à la cire perdue, socle en marbre véritable.
belle acquisition
beau produit , je crois que je me laisserai tenter si je trouve un sujet qui me plais
This customer has posted a review for his order of 2020-09-03.
Moderated on 2020-09-09.
 (0)
 (0)
2020-08-31
Olga M.
 Verified Purchase
Állólámpa Tiffany stílusú 1900

Állólámpa Tiffany stílusú 1900

Ő Ólomüveg művészet új stílusban fehér háttérben, megvilágított könnyű darabot.
Perfecte
Todo perfecto. Precio y entrega, así como calidad
This customer has posted a review for his order of 2020-08-20.
Moderated on 2020-09-06.
 (0)
 (0)
2020-08-25
Jean Pierre I.
 Verified Purchase
Fekete barokk asztal piros kéz alatt

Fekete barokk asztal piros kéz alatt

Fekete design bútorok díszített króm bronz berendezés, piros underhand.
beau bureau
Le bureau est beau et à priori de bonne facture. Il était bien emballé. Le transport a été relativement court.
This customer has posted a review for his order of 2020-08-13.
Moderated on 2020-08-29.
 (0)
 (0)
2020-08-24
Francine C.
 Verified Purchase
Art Deco 1940 stílusú polc

Art Deco 1940 stílusú polc

Art deco bútorok Palissandre marquetry egy központi polc.
Meubles 1940
Très bon achat meubles conformes à l’annonce
This customer has posted a review for his order of 2020-08-14.
Moderated on 2020-08-29.
 (0)
 (0)
2020-08-19
Barbro L.
 Verified Purchase
Tiffany-papagájlámpa

Tiffany-papagájlámpa

Tábla vagy éjjeli lámpa egy papagáj helyezni egy ág, gyanta alap, magassága 25 cm.
Fru
Tack för en mycket bra service. Snabb leverans. Lampan var jätte fin och pris värd. Barbro
This customer has posted a review for his order of 2020-08-09.
Moderated on 2020-08-29.
 (0)
 (0)
2020-08-17
Gilbert W.
 Verified Purchase
Arany barokk konzol

Arany barokk konzol

Nagy aranyozott konzol leküzdeni a tükör, és egy márvány tábla.
Console baroque dorée
Console baroque dorée la console est de bonne qualité (comme tous nos autres produits) nous avons acheté joliment fini l'expédition de la classe de produit notre avis HT DECO une RECOMMANDATION ABSULTE
This customer has posted a review for his order of 2020-06-16.
Moderated on 2020-08-29.
 (0)
 (0)
2020-08-15
Doris K.
 Verified Purchase
Állólámpa Tiffany - sorozat Indiana

Állólámpa Tiffany - sorozat Indiana

Barokk állólámpa Tiffany sorozat Indiana.
einfach perfekt!
wuderschöne Ware, sehr gute Verpackung und schneller Versand. Hier werde ich gerne noch einmal einkaufen!
This customer has posted a review for his order of 2020-08-07.
Moderated on 2020-08-29.
 (0)
 (0)
2020-08-13
Rainer J.
 Verified Purchase
Xian Archer kínai harcos szobra 185 cm

Xian Archer kínai harcos szobra 185 cm

Egy terrakotta xian katona szobra Qin Shi császár seregéből - Teljes méret - Magasság 128 cm
Alles bestens. Vielen Dank! Ich werde wieder bei Ihnen bestellen!
This customer has posted a review for his order of 2020-07-24.
Moderated on 2020-08-29.
 (0)
 (0)
2020-08-13
philippe c.
 Verified Purchase
Office art deco rózsafa

Office art deco rózsafa

Megnyitása, 6 fiókos krómozott kilincsek acél berakott, office art deco rózsafa.
Impressionnant
Toutes les personnes que je reçois me complimentent sincèrement pour mon bureaux, et je suis d accord. Ce travail est magnifique. Il sent le bois, il est massif et il est spacieux
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2020-06-12.
Moderated on 2020-08-25.
 (0)
 (0)
2020-08-07
Geert D.
 Verified Purchase
Birodalom talapzat táblázat

Birodalom talapzat táblázat

Egy gyönyörű intarziás mahagóni, díszes, aranyozott bronz Birodalom Guéridon .
Great service and quality
I have received what I expected
This customer has posted a review for his order of 2020-07-28.
Moderated on 2020-08-08.
 (0)
 (0)
2020-08-07
Sonia B.
 Verified Purchase
Tiffany-asztali lámpa Debrecen

Tiffany-asztali lámpa Debrecen

Az árnyékot támogatja egy bronz színű láb, a standard mérete miatt ez a világítás minden helyiségben a ház, hogy ugyanolyan hasznos, mint a dekoratív.
Très belle lampe
C'est une très belle lampe, très belle réplique qui rend très bien
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2020-07-28.
Moderated on 2020-08-08.
 (0)
 (0)
 

Write a review !



Be careful not to mention your personal informations (name, email, ...)..



A megjegyzés csak a webhelyen kerül közzétételre. Ez segít nekünk az általunk kínált termékek minőségének javításában. Nem szabad visszaélni az értékelési funkcióval a kereskedelmi, politikai, pornográf, illetlen, bűnözői, rágalmazó vagy illegális tartalom közzétételéhez. A máshol már közzétett vélemények másolása kifejezetten tilos. Fenntartjuk a jogot, hogy ne tegyünk közzé bizonyos megjegyzéseket, negatív véleményeket vagy kritikus megjegyzéseket, függetlenül attól, hogy a minősítést megtagadják, ha úgy gondoljuk, hogy ezek hatással lehetnek egy termék vagy termékünk képére vagy eladására. cég. Értesítés benyújtásához az ügyfélnek ügyfélnek kell lennie, és megrendelést kell tennie honlapunkon. Read our conditions.
Only registered users can report abuse.

Log in or create an account .
Only registered users can vote for a review.

Log in or create an account .
 

Kategóriák

Gyártók