Customers reviews There are 35 reviews.

Average votes
4.9 / 5
35 advices
Why review our products?
You help other people in their purchases by sharing your experience.
You help other people in their purchases by sharing your experience.


Ces avis ont été sélectionnés prioritairement selon votre langue.
2020-01-14
Jeanne V.
 Verified Purchase
Tillämpad serien Tiffany Medelhavet

Tillämpad serien Tiffany Medelhavet

För belysning av dina väggar, lysa upp ditt hem med en sann Tiffany Medelhavet serien, för en zen och lysande atmosfär.
Applique
Magnifique applique, livraison rapide et soignée !
This customer has posted a review for his order of 2020-01-07.
Moderated on 2020-01-14.
 (0)
 (0)
2020-01-14
pierre T.
 Verified Purchase
Tiffanylampa trollslända blå

Tiffanylampa trollslända blå

Basen är lampskärmen bestående av målat glas, så båda parter diffunderar ett ljus.
pas déçus
pour cette lampe fragile le délai de livraison a été respecté, l'emballage était parfait, et elle correspond en tous points à la description et photo que nous avions lors de la commande. Unique tout petit bémol, l'ampoule livrée avec la lampe qui éclaire l'intérieur du pied ne met pas en valeur ce pied car de trop faible puissante, nous recommandons une lampe LED de 35W, effet assuré
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2020-01-07.
Moderated on 2020-01-14.
 (0)
 (0)
2020-01-10
alexandra v.
 Verified Purchase
Lampa Tiffany blå Medelhavet

Lampa Tiffany blå Medelhavet

Ljuset i ditt hem kommer att vara synonymt med sötma, med denna fixtur till fönstret Medelhavet.
Ravissante
Très jolie, emballée avec beaucoup de soin, livrée rapidement
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2020-01-03.
Moderated on 2020-01-14.
 (0)
 (0)
2020-01-03
mustango
Art déco soffa

Art déco soffa

Art déco soffa 3 platser i intarsia av Elm på en struktur i beech Skärmförstoraren.
Superbe canapé
Super canapé c'est très beau et hyper confortable
Moderated on 2020-01-07.
 (0)
 (0)
2019-12-31
Rainer S.
 Verified Purchase
Vita barock sits

Vita barock sits

Praktiska och mycket resistenta, detta vita barock sits är i massiv bokskog belagda och stoppade gamla med en elegant tyg pvc kvalitet.
schnell und Zuverlässig
Schnelle und zuverlässige Lieferung. Qualität der Ware entspricht den Ankündigungen
This customer has posted a review for his order of 2019-12-21.
Moderated on 2020-01-07.
 (0)
 (0)
2019-12-20
Pascal G.
 Verified Purchase
Ballong empirekrona

Ballong empirekrona

Stil luftballong med förgylld brons kristallkrona - kristallglas facetterad - 6 tulpaner till kristaller
Allmänt - soldat kinesiska Xian terrakotta statyett kokta

Allmänt - soldat kinesiska Xian terrakotta statyett kokta

Statyett av krigare Xian terrakotta säljs i en lyxig box.
Fantassin - Statuette soldat Chinois Xian en terre cuite

Fantassin - Statuette soldat Chinois Xian en terre cuite

Statuette de guerrier Xian en terre cuite vendue dans un coffret luxe.
Officier - Statuette soldat Chinois Xian en terre cuite

Officier - Statuette soldat Chinois Xian en terre cuite

Reproduction en terre cuite de la statue d'un guerrier de l'armée de l'empereur Qin Shi Huang de Xian.
Lustre
Livraison conforme, rapidité et qualité Personnel facilement contactable par téléphone
This customer has posted a review for his order of 2019-12-09.
Moderated on 2019-12-20.
 (0)
 (0)
2019-12-12
Barbara C.
 Verified Purchase
Lampa Tiffany Rose

Lampa Tiffany Rose

Dess vit bakgrund höjdpunkter rose dras på dess glasmålningar, det är en lampa Tiffany monterade hand.
jolie
Très jolie lampe décorative offrant une belle luminosité. J'ai mis une ampoule diffusant une lumière jaune pour une ambiance chaleureuse.
This customer has posted a review for his order of 2019-12-05.
Moderated on 2019-12-12.
 (0)
 (0)
2019-12-11
Brigitte B.
 Verified Purchase
Lampa Tiffany - serien Paris

Lampa Tiffany - serien Paris

Stor lampa Tiffany från Paris serien, med en brons patina metall fot.
lampe tiffany
Envoi rapide et soigné; produit conforme. Très satisfaisant
This customer has posted a review for his order of 2019-12-05.
Moderated on 2019-12-12.
 (0)
 (0)
2019-12-08
Bernard C.
 Verified Purchase
Tiffany väggkonst art deco

Tiffany väggkonst art deco

Väggliknande applikationer i 1930-tals stil, med plisserade, släta linser och ljus färg.
avis applique
Nous sommes très satisfaits, cette applique correspond parfaitement aux photos et à ce que nous voulions. Très bel éclairage.
This customer has posted a review for his order of 2019-11-30.
Moderated on 2019-12-12.
 (0)
 (0)
2019-12-03
Laurence H.
 Verified Purchase
Uppsättning av 5 statyetter - krigare av Xian 20 cm

Uppsättning av 5 statyetter - krigare av Xian 20 cm

Rad statyetter terrakotta bestående av 4 Xian krigare och en häst .
Statuette
Très contente de mon achat. Très bien présentées dans son coffret ces statuettes sont très belles
This customer has posted a review for his order of 2019-11-11.
Moderated on 2019-12-04.
 (0)
 (0)
2019-12-01
Francoise M.
 Verified Purchase
Tiffany Lille lampa

Tiffany Lille lampa

I en barock anda Bordslampa  har en mycket ljus nyans med vit bakgrund, markerad med bitar av ockra färgade glasmålningar.
lampe Tiffany
Très belle lampe, bien protégée, livraison rapide. Super je recommande
This customer has posted a review for his order of 2019-11-26.
Moderated on 2019-12-01.
 (0)
 (0)
2019-11-21
NUEVO E.
 Verified Purchase
Tillämpa Tiffany art deco-NewYork

Tillämpa Tiffany art deco-NewYork

Gäller Tiffany med målat glas med typiska former av perioden av konst och utsmyckning av 1920.
Applique
Je suis très satisfaite de ma commande j attends de voir ce qu elle rendra éclairée
This customer has posted a review for his order of 2019-11-07.
Moderated on 2019-11-21.
 (0)
 (0)
2019-11-18
Gerard V.
 Verified Purchase
Tiffany Dragonfly golvlampa

Tiffany Dragonfly golvlampa

Golvlampa Tiffany trollsländor till en höjd av 176 cm.
Lampadaire
Envoi hyper rapide, produit de qualité et superbe, merci.
This customer has posted a review for his order of 2019-11-07.
Moderated on 2019-11-20.
 (0)
 (0)
2019-11-10
Salim O.
 Verified Purchase
Tillämpad serien Tiffany Medelhavet

Tillämpad serien Tiffany Medelhavet

För belysning av dina väggar, lysa upp ditt hem med en sann Tiffany Medelhavet serien, för en zen och lysande atmosfär.
Très belle applique
This customer has posted a review for his order of 2019-11-07.
Moderated on 2019-11-20.
 (0)
 (0)
2019-11-08
Morten C.
 Verified Purchase
Allmänt - soldat kinesiska Xian terrakotta statyett kokta

Allmänt - soldat kinesiska Xian terrakotta statyett kokta

Statyett av en krigare Xian terrakotta säljs i en box lyx.
Xian terracotta
Great quality items. And very fast and good service all the way from Ht deco to my home.
This customer has posted a review for his order of 2019-10-29.
Moderated on 2019-11-08.
 (0)
 (0)
 

Write a review !



Be careful not to mention your personal informations (name, email, ...)..



Din kommentar kommer bara att publiceras på webbplatsen. Det hjälper oss att förbättra kvaliteten på de produkter vi erbjuder. Du får inte missbruka utvärderingsfunktionen för att skicka kommersiellt, politiskt, pornografiskt, oanständigt, kriminellt, ärekränkande eller olagligt innehåll. Kopiering av yttranden som redan publicerats på annat håll är uttryckligen förbjuden. Vi förbehåller oss rätten att inte publicera vissa kommentarer, negativa recensioner eller kritiska kommentarer, oavsett om betyget kan vägras om vi tror att dessa kan påverka bilden eller försäljningen av en produkt eller vår företag. För att anmäla ett meddelande måste kunden vara kund och har beställt på vår webbplats. Read our conditions.
Only registered users can report abuse.

Log in or create an account .
Only registered users can vote for a review.

Log in or create an account .
 

kategorier

tillverkare