Customers reviews There are 226 reviews.

Average votes
4.9 / 5
226 ratings
225 advices
Why review our products?
You help other people in their purchases by sharing your experience.

You help other people in their purchases by sharing your experience.



Language:
Ces avis ont été sélectionnés prioritairement selon votre langue.
2021-04-17
Joyce L.
 Verified Purchase
Vita barock fåtölj

Vita barock fåtölj

Vit barock stol täckt med ett syntetiskt tyg vit färg av hög kvalitet på en lackad träram vit.
Fauteuil baroque blanc
Il est splendide ! Plus beau en vrai !! Communications délai et livraison avec le site parfaitement respecté. Bravo.
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-04-02.
Moderated on 2021-04-17.
 (0)
 (0)
2021-04-16
PICABIA
Tiffanylampa Stockholm

Tiffanylampa Stockholm

Denna armatur har en lampskärm med blå, vita och röda blommor, ljuset avges och så dekorativa som det är trevligt.
Avec des tons pastels qui deviennent magnifiques une fois éclairés !
Cette seconde lampe est toute aussi belle que la lampe Tiffany aux Poinsettias. Les couleurs dans les tons pastels sont moins éclatantes mais une fois éclairée la magie opère et enchante de nouveau le regard... N'oubliez pas le guide ;)
Moderated on 2021-04-16.
 (0)
 (0)
2021-04-16
Brigitte P.
 Verified Purchase
Bronsstaty av en ung dansare

Bronsstaty av en ung dansare

En art deco brons figur av en dansare gjord med vax förlorade i den bruna patina på en riktig marmor bas, för en höjd av 32 cm.
Danseuse en bronze
Magnifique. Fidèle à la description. Envoi très rapide et soigné. Très satisfaite de mon achat
This customer has posted a review for his order of 2021-04-01.
Moderated on 2021-04-16.
 (0)
 (0)
2021-04-15
Jacques V.
 Verified Purchase
Vit stil barock byrå Louis XV

Vit stil barock byrå Louis XV

Den vita stil barock byrå Louis XV har en struktur i massiv bok, lackerad blank vit, med tre lådor att förvara dina tillhörigheter.
achat d'une commode Louis XV
Très satisfait de notre achat .livré 7 jours après la commande .
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-03-31.
Moderated on 2021-04-16.
 (0)
 (0)
2021-04-15
Karl S.
 Verified Purchase
Ludvig XV KOMMODEN

Ludvig XV KOMMODEN

Byrå Louis XV böjda och inläggningar öppning framtill av tre våningssängar lådor.
Emballage et livraison parfaits
Meuble très bien protégé et livraison sans problème. Je suis très content.
This customer has posted a review for his order of 2021-03-31.
Moderated on 2021-04-15.
 (0)
 (0)
2021-04-14
PICABIA
Tiffany bordslampa julstjärna

Tiffany bordslampa julstjärna

Abat-gärning i glasmålat glas med Poinsettia blommor i dekoration en metallfot av en bronsfärgad patina.
UN PRODUIT RÉALISÉ EN CHINE ET DE GRANDE QUALITÉ
UN PRODUIT RÉALISÉ EN CHINE ET DE GRANDE QUALITÉ On ne peut pas dire cela de tout ce qui provient du pays de Confucius mais là, je suis étonné surtout par la qualité de l'abat-jour (ce n'est pas du plastique)... Les couleurs une fois éclairées sont tout simplement magnifiques... Merci à ces travailleurs de l'ombre qui font un travail de qualité. Par contre, je pense que le fabricant améliorerait de façon notable l'esthétique du produit si le pied était réalisé en bronze. Malgré cela, je ne regrette pas cet achat qui me pousse à en commander une autre...
Moderated on 2021-04-15.
 (0)
 (0)
2021-04-10
Anette W.
 Verified Purchase
Tiffany vägglampa Medelhavet samling

Tiffany vägglampa Medelhavet samling

För belysning av dina väggar, välj en Tiffany vägglampa från Medelhavet serien, för en chic och ljus atmosfär.
Super!
Ich bin sehr zufrieden mit dem gesamten Ablauf und die Tiffany-Lampen sind sehr schön!
This customer has posted a review for his order of 2021-03-25.
Moderated on 2021-04-15.
 (0)
 (0)
2021-04-09
Ruben E.
 Verified Purchase
Barock stol blå kung

Barock stol blå kung

Blå barock stol i massiv Beech King omfattas och vadderad ett vackert blomstermotiv tyg.
Espectacular
Compre las Silla Barroca y no podía ser mas bonita, mucho mejor que en la foto.
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-03-24.
Moderated on 2021-04-10.
 (0)
 (0)
2021-04-09
Dominique G.
 Verified Purchase
Tiffany vägglampa art deco vit-pärlemor

Tiffany vägglampa art deco vit-pärlemor

Art Deco gäller iriserande och veckat geometriskt målat glas, pärlvitt och opaliserande.
Applique
Délai de livraison respecté. Très bien protégé. Super
This customer has posted a review for his order of 2021-03-24.
Moderated on 2021-04-09.
 (0)
 (0)
2021-04-07
Florent F.
 Verified Purchase
Gjutjärn piedestal - H: 112 cm Medici vase

Gjutjärn piedestal - H: 112 cm Medici vase

Vas Medici gjutjärn piedestal höjd totalt 112 cm.
Nickel parfait !
This customer has posted a review for his order of 2021-03-20.
Moderated on 2021-04-07.
 (0)
 (0)
2021-04-01
Eric B.
Golv lampa Tiffany art deco Torchiere

Golv lampa Tiffany art deco Torchiere

Enligt den traditionella metoden en berömda glaskonstnären, golvlampa Tiffany art deco Torchiere höjdpunkter skönheten i dess glasmålningar genom ljus.
Super achat
D’abord expédition et livraison ultra rapide service soigné BRAVO très bel objet conforme au descriptif… attention à la hauteur qui est plus proche de 160cm… je l’ai placé sur un support pour le rehausser Fonctionne avec 1 SEULE ampoule E27
This customer share an image.
Moderated on 2021-04-01.
 (0)
 (0)
2021-04-01
Jorge K.
 Verified Purchase
Medici vas i gjutjärn - H: 60 cm

Medici vas i gjutjärn - H: 60 cm

Svart gjutjärn Cauldron Medici med Sun King präglat emblem.
Perfect product
This customer has posted a review for his order of 2021-02-06.
Moderated on 2021-04-01.
 (0)
 (0)
2021-03-31
Jacques V.
 Verified Purchase
Tiffany lampa med blommor på svart bakgrund

Tiffany lampa med blommor på svart bakgrund

Lampskärmen är dekorerad mot en mörk bakgrund av blommor med starkt ljus, denna lampa 62 cm hög garanterar dig ett exceptionellt ljus.
Achat de lampes Tiffany
J'ai déjà posté des avis comme quoi j'étais très satisfait .Mais je profite de cette demande d'avis pour envoyer la photo de la 4eme lampe achetée.
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-03-18.
Moderated on 2021-04-01.
 (0)
 (0)
2021-03-27
Gilbert W.
 Verified Purchase
Stol Louis XV svart blommor

Stol Louis XV svart blommor

Gjort i massiv bok stol Louis XV svart blomma är dekorerad med fina skulpturer, omfattas av en elegant tyg som är bekväm med sittande rokokostil och rekord.
Fauteuil Louis XV à fleurs noires
Beau produit, belle qualité
This customer has posted a review for his order of 2020-07-23.
Moderated on 2021-03-30.
 (0)
 (0)
2021-03-26
Jacques V.
Lampes style Tiffany
Achat d'une lampe le 18/03 reçue le 23/03 .Tres satisfait avec un embalage professionnel. Nouvelle commande aussitôt de 3 lampes le 23 au soir reçues le 26/03 avec la même célérité. Nous sommes trés satisfaits de nos achats.
This customer share an image.
Moderated on 2021-03-27.
 (0)
 (0)
2021-03-26
Jacques V.
Achat lampes style Tiffany
Voulant des lampes style Tiffany j'ai decidé de faire un achat pour voir.Commandé le 18/03 arrivé le 23/03 .Tres bonne surprise nous avons reçu rapidement la commande dans un emballage professionnel. Fait immediatement une commande de 3 lampes reçues le 26/03 avec la même celerité .Nous sommes tés satisfait de nos achats.
This customer share an image.
Moderated on 2021-03-27.
 (0)
 (0)
2021-03-26
Ramdoile S.
 Verified Purchase
Silver barock tabell

Silver barock tabell

Silver barock tabell är en stor bit av möbler i gammal stil tillverkad i massiv furu i Europa från norr, huggna för hand för en matsal design.
Silver barock stol

Silver barock stol

Silver barock stol klädd med ett tyg PVC på ett säte och ryggstöd vadderad.
Magnifique
Magnifique
This customer has posted a review for his order of 2021-03-13.
Moderated on 2021-03-27.
 (0)
 (0)
2021-03-25
Alain L.
 Verified Purchase
Tiffany bordslampa julstjärna

Tiffany bordslampa julstjärna

Abat-gärning i glasmålat glas med Poinsettia blommor i dekoration en metallfot av en bronsfärgad patina.
Lampe Tiffany aux poinsettias
belle objet de qualité envoi rapide parfait
This customer has posted a review for his order of 2021-03-15.
Moderated on 2021-03-25.
 (0)
 (0)
2021-03-22
Guy H.
 Verified Purchase
Tiffanylampa - Memphis-serien

Tiffanylampa - Memphis-serien

Lampan Tiffany stil art deco av Memphis-serien har en lampskärm med en geometrisk glasmålningar skimrande och veckade, pärl och Opaliserande vit.
Conforme aux attentes
Belle lampe conforme à nos attentes. Bel effet de décoration. Je recommande.
This customer has posted a review for his order of 2021-03-12.
Moderated on 2021-03-25.
 (0)
 (0)
2021-03-22
Johannes K.
 Verified Purchase
Tiffany bordslampa julstjärna

Tiffany bordslampa julstjärna

Abat-gärning i glasmålat glas med Poinsettia blommor i dekoration en metallfot av en bronsfärgad patina.
Tiffanylampa fjäril

Tiffanylampa fjäril

Fjärilslampa är perfekt för extra ljusstyrka, de mångfärgade vingarna kommer att producera ett mjukt ljus är appaising, denna fixtur är perfekt för ett sovrum. Fjärilen är...
Excellent lamps
Package very good delivery quick lamps are beautiful
This customer has posted a review for his order of 2021-03-10.
Moderated on 2021-03-22.
 (0)
 (0)
2021-03-20
Loic L.
 Verified Purchase
Vita barock fåtölj

Vita barock fåtölj

Vit barock fåtölj med en tuftad, PVC vit beläggning på en massiv träram vitlackerad.
Bon produit.
Facile à commander, livraison impeccable. Produit de bonne manufacture. Je recommande.
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-03-05.
Moderated on 2021-03-20.
 (0)
 (0)
2021-03-13
Bolnot P.
 Verified Purchase
Chef för kinesiska Warrior Xian i terrakotta

Chef för kinesiska Warrior Xian i terrakotta

De terrakottasoldater upptäcktes i XI en region i Kina.
Nickel
Statue correspondant exactement à l'image. Excellente qualité et vraiment dans l'esprit et la tradition de artisans que l'on trouve autour du site de visite de Xi An ! J'en avais ramené une de là-bas il y a 10 ans. Je flippais d'être déçu et de tomber sur une pale reproduction de piètre qualité et différente en terme de matière et patine. Et bah pas du tout. Elle est top !!! Je donne rarement des avis suite à des achats, mais là je trouve que est un juste retour. En plus le temps de livraison et la qualité de l'emballage et de protection du produit sont excellents. Rien a redire !
This customer has posted a review for his order of 2021-03-02.
Moderated on 2021-03-13.
 (0)
 (0)
2021-03-11
Cyrille C.
 Verified Purchase
Lampa Tiffany serien Toulouse - H: 61 cm

Lampa Tiffany serien Toulouse - H: 61 cm

Lampa Tiffany Dragonfly av Toulouse serien monteras med riktiga linser.
parfait
Très bel objet en tout point conforme à sa description. Livraison en temps record.
This customer has posted a review for his order of 2021-02-28.
Moderated on 2021-03-13.
 (0)
 (0)
2021-03-08
Agios Athanassios
Romersk Gladiator - staty brons

Romersk Gladiator - staty brons

Brons staty i förlorad vax på en äkta marmor för 52 cm hög bas.
La beauté de l’œuvre
Cette statut est d’une telle beauté, je suis attristé de ne point pouvoir me la procurer dû à mon manque de ressources. J’espère dans un avenir prochain qu’elle pourra égayer mes appartements.
Moderated on 2021-04-06.
 (0)
 (0)
2021-02-28
Annick
Tiffany vägglampa Art Deco-stil

Tiffany vägglampa Art Deco-stil

Inspirerad av modellerna av konst och dekoration period, följer denna Tiffany fixtur den raka och geometriska linjer av 1930-talet.
Super
Commandé et reçu 3 appliques elles sont installées Correspondent tout à fait à mes attentes Du plus bel effet Rapide,bien emballé et conforme à l’image et description
Moderated on 2021-03-04.
 (0)
 (0)
2021-02-28
Pietro P.
 Verified Purchase
Tiffany vägglampa Paris

Tiffany vägglampa Paris

Tiffany vägglampa till kronan av löv för ram med blommig dekoration består av målat glas med cabochons.
Tiffany vägglampa Mediterranean

Tiffany vägglampa Mediterranean

Lys upp ditt hem med en Medelhavs-serie vägglampa för en zen och lysande atmosfär.
Favolosi
Spedizione velocissima .... Applique molto belle e di grande effetto- Sono molto sodisfatto dell'acquisto
This customer has posted a review for his order of 2021-02-17.
Moderated on 2021-03-04.
 (0)
 (0)
2021-02-27
Elisa Fernandez C.
 Verified Purchase
Tiffany Dragonfly golvlampa

Tiffany Dragonfly golvlampa

Golvlampa Tiffany trollsländor till en höjd av 176 cm.
Tiffany floor lamp dragonflies
Hi, we received the lamp and like it. But it is a bit low and we were wondering if its possible to but an extra piece to add to the stand. Thanks Elisa
This customer has posted a review for his order of 2021-02-14.
Moderated on 2021-03-18.
 (0)
 (0)
2021-02-25
CINZIA M.
 Verified Purchase
Medici Vas gjutjärn - H:22,5 cm

Medici Vas gjutjärn - H:22,5 cm

Denna lilla Medicis-stil svart gjutjärn bassäng kommer att vara perfekt för att dekorera och plantera inomhus och utomhus.
Vaso medici in ghisa
Bellissimo vaso,come in foto.Ottimo imballaggio.
This customer has posted a review for his order of 2021-02-05.
Moderated on 2021-03-04.
 (0)
 (0)
2021-02-22
sanford b.
 Verified Purchase
Tiffany vägglampa Bryssel

Tiffany vägglampa Bryssel

Det är  Tiffany vägglampa  av Bryssel-serien är sammansatt med riktiga glasögon dekorerade med blommor.
Beautiful
The wall sconces we ordered are beautiful...very happy with our purchase...would buy other products from this company, Although the lamps were packed and safe when they arrived, the exterior box was damaged....I think the more "FRAGILE " tape and stickers applied to the box, the morew the shipper DPD, (SEUR) does the opposite!
This customer has posted a review for his order of 2021-02-11.
Moderated on 2021-03-04.
 (0)
 (0)
2021-02-21
Patrick V.
 Verified Purchase
Bronsskulptur Art Deco

Bronsskulptur Art Deco

Typiskt på 1920-talet är denna modell inspirerad av 1900-talets vackraste verk, med sin tvåfärgade patina är det en sensation. Snabb leverans.
Beautiful
Beautiful and wonderful quality!
This customer has posted a review for his order of 2021-02-06.
Moderated on 2021-03-04.
 (0)
 (0)
2021-02-21
françois p.
 Verified Purchase
Tiffany taklampa Malmö

Tiffany taklampa Malmö

Taklampan har fördelen att bosätta sig i alla rum i huset, den har en art deco målat glas fönster.
plafonnier et lampe tiffany Lille
Objets arrivés en très bon état car l'emballage était parfait ,le tout été installé et donne un rendu merveilleux.. Je recommande Htdécopur leur sérieuxet rapidité de livraisondes commandes
This customer has posted a review for his order of 2021-02-10.
Moderated on 2021-03-04.
 (0)
 (0)
2021-02-19
jacques P.
 Verified Purchase
Golv lampa Tiffany

Golv lampa Tiffany

Gamla Louis Comfort Tiffany golvlampa Tiffany lampa reproduktion .
Lampadaire Tiffany vert
Bonjour, lampadaire arrivé bien protégé et livraison rapide
This customer has posted a review for his order of 2021-02-09.
Moderated on 2021-03-04.
 (0)
 (0)
2021-02-19
Peggy P.
 Verified Purchase
Louis XV stol i svart sammet

Louis XV stol i svart sammet

Denna Louis XV stol i svart sammet med struktur i massiv bok är en lyx möbler med ett rykte som har aldrig varit överträffas av tid.
Qualite
Très satisfaite de ma commande, de la qualité du produit et de son aspect!
This customer has posted a review for his order of 2021-02-06.
Moderated on 2021-03-04.
 (0)
 (0)
2021-02-18
Colette M.
 Verified Purchase
Rött och gyllene barock soffa

Rött och gyllene barock soffa

Associering av färgen Royal, röda, med guld ger denna soffa en mer elegant stil. Den perfekt kommer att pryda en levande som en central rum.
avis
Facilité de navigation et de passage de la commande sur le site + livraison bien programmée.
This customer has posted a review for his order of 2021-02-07.
Moderated on 2021-03-04.
 (0)
 (0)
2021-02-13
Vincent L.
 Verified Purchase
Lampa Tiffany serien Toulouse - H: 61 cm

Lampa Tiffany serien Toulouse - H: 61 cm

Lampa Tiffany Dragonfly av Toulouse serien monteras med riktiga linser.
Top fournisseurs.... rapide et efficace. Je recommande
This customer has posted a review for his order of 2021-02-03.
Moderated on 2021-02-15.
 (0)
 (0)
2021-02-11
nathalie q.
 Verified Purchase
Tiffany vägglampa Indiana

Tiffany vägglampa Indiana

Tiffany vägglampa från Indiana-serien med en inredning i barockglas.
Tiffany vägglampa Paris

Tiffany vägglampa Paris

Tiffany vägglampa till kronan av löv för ram med blommig dekoration består av målat glas med cabochons.
Tiffany vägglampa Toulouse

Tiffany vägglampa Toulouse

Tiffany trollslända vägglampa från Toulouse-serien är i jugendstil, det var ihop med verkliga glasögon,
Tiffany vägglampa Bryssel

Tiffany vägglampa Bryssel

Det är  Tiffany vägglampa  av Bryssel-serien är sammansatt med riktiga glasögon dekorerade med blommor.
Tiffany vägglampa Mediterranean

Tiffany vägglampa Mediterranean

Lys upp ditt hem med en Medelhavs-serie vägglampa för en zen och lysande atmosfär.
PARFAIT
J'ai commandé 6 appliques différentes un dimanche soir. Elle sont toutes arrivées en excellent état 3 jours plus tard. De bonne qualité, très joli rendu
This customer has posted a review for his order of 2021-01-31.
Moderated on 2021-02-24.
 (0)
 (0)
2021-02-11
Kathryn E.
 Verified Purchase
Stor Tiffanylampa i Göteborg

Stor Tiffanylampa i Göteborg

Den stora "Nice" bordslampa är gjord med en målat glas Lampskärm monteras enligt Louis Comfort metod på en metallram. Mått: höjd: 62 cm-diameter: 41 cm. Snabb leverans.
Tres jolie
Cette lampe est très jolie sur la table du bureau et donne un lumière agréable
This customer has posted a review for his order of 2021-02-01.
Moderated on 2021-02-11.
 (0)
 (0)
2021-02-07
Christophe P.
 Verified Purchase
Tiffany taklampa Malmö

Tiffany taklampa Malmö

Taklampan har fördelen att bosätta sig i alla rum i huset, den har en art deco målat glas fönster.
Plafonnier Tiffany
J'ai commandé 1 plafonnier et 2 appliques murales style Tiffany. Envoie rapide et soigné. Très beaux luminaires. Je recommande
This customer has posted a review for his order of 2021-01-27.
Moderated on 2021-02-11.
 (0)
 (0)
2021-02-05
Bruno D.
 Verified Purchase
Tiffany vägglampa Art Nouveau

Tiffany vägglampa Art Nouveau

Med sitt blommiga fönster med målat glas på en vit bakgrund i 1900-stil kommer denna vägglampa att belysa din inredning med starkt ljus.
Parfait
Livraison ultra rapide, emballage sécurisé, produit conforme et de bonne qualité. Rien à redire.
This customer has posted a review for his order of 2021-01-21.
Moderated on 2021-02-05.
 (0)
 (0)
2021-02-04
Christian S.
 Verified Purchase
Tiffanylampa Stockholm

Tiffanylampa Stockholm

Denna armatur har en lampskärm med blå, vita och röda blommor, ljuset avges och så dekorativa som det är trevligt.
Tifanny Köln Lamp
Thank you for this beautiful Lamp. The Lampshade is a shaking and not very tight. Apart from this everything is fine.
This customer has posted a review for his order of 2021-01-23.
Moderated on 2021-02-11.
 (0)
 (0)
2021-02-03
Anne-Marie Ö.
Tiffanylampa Stockholm

Tiffanylampa Stockholm

Denna armatur har en lampskärm med blå, vita och röda blommor, ljuset avges och så dekorativa som det är trevligt.
Tiffany tablamp Stockholm
Marvellous lamp - I do enjoy it. Rapid and safe delivery.
Moderated on 2021-02-05.
 (0)
 (0)
2021-01-21
Catherine G.
 Verified Purchase
Lampa Tiffany serien Toulouse - H: 61 cm

Lampa Tiffany serien Toulouse - H: 61 cm

Lampa Tiffany Dragonfly av Toulouse serien monteras med riktiga linser.
Tiffany taklampa Toulouse

Tiffany taklampa Toulouse

Det är Tiffany taklampa Trollslända från Toulouse-serien är monterad med riktiga linser.
Tiffany vägglampa Toulouse

Tiffany vägglampa Toulouse

Tiffany trollslända vägglampa från Toulouse-serien är i jugendstil, det var ihop med verkliga glasögon,
en un seul mot: parfait
Rapide professionnel. Lampes de très bonne qualité. tout est parfait
This customer has posted a review for his order of 2021-01-09.
Moderated on 2021-01-21.
 (0)
 (0)
2021-01-19
Francesco B.
 Verified Purchase
Tiffany vägglampa London

Tiffany vägglampa London

Tiffany vägglampa från London-serien, ockra gul färg är enhetlig, det passar alla stilar.
Tiffany vägglampa Mediterranean

Tiffany vägglampa Mediterranean

Lys upp ditt hem med en Medelhavs-serie vägglampa för en zen och lysande atmosfär.
Meravigliose
Bellissime, secondo le mie aspettative. Imballaggio sicuro e ben fatto, spedizione rapida.
This customer has posted a review for his order of 2021-01-07.
Moderated on 2021-01-21.
 (0)
 (0)
2021-01-18
Emmanuel D.
 Verified Purchase
Bronsstaty Artemision

Bronsstaty Artemision

Trogen reproduktion av den berömda  bronsstaty  som återfanns från havet utanför Cape Artemision-höjd: 36 cm.
Sculpture bronze
Conforme à la réception et très bien emballé (protection assurée contre les chocs). En revanche, j'aurais préféré une livraison chez moi (c'était très facile) ou alors à un point relais plus proche de mon domicile.
Message from moderation
Oui, cela était possible, mais peut être ne l'avez vous pas vu, il suffisait de le choisir à la commande
This customer has posted a review for his order of 2021-01-07.
Moderated on 2021-01-18.
 (0)
 (0)
2021-01-16
Catherine G.
Superbe!
Envoi rapide, soigné, très bonne qualité des reproductions. je recommanderai les yeux fermés!
Moderated on 2021-01-21.
 (0)
 (0)
2021-01-10
Cornelia V.
 Verified Purchase
Tiffany taklampa Bryssel

Tiffany taklampa Bryssel

En Tiffany-stil taklampa monteras med hjälp av tekniken för Louis Comfort Tiffany, är målat glas fönster i denna serie mycket komplex, bestående av mer än 100 glasbitar.
Vielen herzlichen Dank für diese Traumlampe , sie ist einfach wunderschön, danke für die schnelle Lieferung , bin sehr zufrieden,
This customer has posted a review for his order of 2021-01-06.
Moderated on 2021-01-21.
 (0)
 (0)
2021-01-09
Said
Barock soffa i silverträ och blommig grå väv

Barock soffa i silverträ och blommig grå väv

den Barock soffa i silverträ och blommig grå väv har en struktur i silver massiv bok, dekorerad med fina skulpturer och en filt i elegant grått satin tyg.
Remise
Bonjour, Vous ne faites pas des remises, périodes de soldes ? Merci
Message from moderation
Merci de vous intéressez à nos produits, mais nous ne proposons pas de remises, ni de soldes généralement.
Moderated on 2021-01-21.
 (0)
 (0)
2021-01-09
Estelle M.
 Verified Purchase
Tiffany vägglampa Malmö

Tiffany vägglampa Malmö

Gillar du de rytande tjugoårsetalet? Då kommer du att bli fängslad av denna vackra vita och ockra glas vägglampa.
Parfait
Très bonne suprise cette transaction, envoi rapide, soigné, produit très beau et de bonne facture je recommande
This customer has posted a review for his order of 2020-12-30.
Moderated on 2021-01-12.
 (0)
 (0)
2021-01-09
Diana B.
 Verified Purchase
Satin grå barock fåtölj

Satin grå barock fåtölj

Barockstil stol med en stomme i massiv bok silver, klädd med ett tyg satin.
Fauteuil baroque
Superbe fauteuil, il est juste magnifique, identique à l image , le service a été au top , livré rapidement, je suis très satisfaite et je recommande ce site
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2020-12-30.
Moderated on 2021-01-11.
 (0)
 (0)
2021-01-08
Meaulnes-Philippe R.
 Verified Purchase
Tiffany golvlampa Malmö

Tiffany golvlampa Malmö

Här är ett ljus som inte bara lyser upp dig, men också ger din inredning en art deco touch, med en mycket ljus nyans med en vit och ockra bakgrund.
Achat Lampadaire Art Deco
The customer did not give an advice.
This customer has posted a review for his order of 2020-12-12.
Moderated on 2021-01-11.
 (0)
 (0)
 

Write a review !



Be careful not to mention your personal informations (name, email, ...)..



Din kommentar kommer bara att publiceras på webbplatsen. Det hjälper oss att förbättra kvaliteten på de produkter vi erbjuder. Du får inte missbruka utvärderingsfunktionen för att skicka kommersiellt, politiskt, pornografiskt, oanständigt, kriminellt, ärekränkande eller olagligt innehåll. Kopiering av yttranden som redan publicerats på annat håll är uttryckligen förbjuden. Vi förbehåller oss rätten att inte publicera vissa kommentarer, negativa recensioner eller kritiska kommentarer, oavsett om betyget kan vägras om vi tror att dessa kan påverka bilden eller försäljningen av en produkt eller vår företag. För att anmäla ett meddelande måste kunden vara kund och har beställt på vår webbplats. Read our conditions.
Only registered users can report abuse.

Log in or create an account .
Only registered users can vote for a review.

Log in or create an account .
 

kategorier

tillverkare