Customers reviews There are 340 reviews.

Average votes
4.9 / 5
340 ratings
338 advices
Htdeco recensioner! Vi säljer Louis XV stil möbler, barock och art deco, för en dröm dekoration!
Htdeco onlinebutik är specialiserad på inredning och erbjuder ett stort urval av referenser till möbler, belysning, skulpturer och dekorativa föremål för alla stilar och budgetar. Vi vill förbättra vår service och uppskatta din feedback.

You help other people in their purchases by sharing your experience.



Language:
Ces avis ont été sélectionnés prioritairement selon votre langue.
2022-01-19
Nadine C.
 Verified Purchase
Tiffany vägglampa Mediterranean

Tiffany vägglampa Mediterranean

Lys upp ditt hem med en Medelhavs-serie vägglampa för en zen och lysande atmosfär.
appliques tiffany
Marchandise conforme à la présentation sur le site. Reçu en très bon état et rapidement. Je n'hésiterai pas à passer une nouvelle commande en cas de besoin d'autres articles.
This customer has posted a review for his order of 2022-01-10.
Moderated on 2022-01-27.
 (0)
 (0)
2022-01-16
HERVÉ J.
 Verified Purchase
Tiffanylampa Bambu Blommor

Tiffanylampa Bambu Blommor

En lampa med ett mycket färgglatt glasmålat fönster, för att belysa ditt hem med charm.
Lampe Tiffany fleurs de bambous
Je suis entièrement satisfait par cette lampe d'une très belle qualité. Envoi rapide et très bon emballage protecteur.
This customer has posted a review for his order of 2022-01-05.
Moderated on 2022-01-25.
 (0)
 (0)
2022-01-14
Pierre L.
 Verified Purchase
Barock stol röda och gyllene trä

Barock stol röda och gyllene trä

Röd barock stol och trä guld, klädd i ett vackert tyg mönster på en träram enfärgad guld.
Je suis pleinement satisfait de mon achat et de la livraison. Les chaises sont très belles et d'un excellent rapport qualité-prix.Merci
This customer has posted a review for his order of 2021-12-28.
Moderated on 2022-01-24.
 (0)
 (0)
2022-01-13
Denis L.
 Verified Purchase
Tiffany vägglampa Mediterranean

Tiffany vägglampa Mediterranean

Lys upp ditt hem med en Medelhavs-serie vägglampa för en zen och lysande atmosfär.
Très belle applique conforme aux photos et description .Rend très bien
This customer has posted a review for his order of 2022-01-07.
Moderated on 2022-01-21.
 (0)
 (0)
2022-01-13
Richard B.
 Verified Purchase
Tiffany ananas lampa

Tiffany ananas lampa

Original ljus med en ananas form, den har en höjd av 24 cm.
Très jolie lampe
Destinée à décorer un bar, cette petite lampe est parfaite : très jolie. L'alliance du style Tiffany et la forme de l'ananas se marient à merveille. Envoi très rapide et très soignée, lampe très bien protégée. Merci!
This customer has posted a review for his order of 2021-12-26.
Moderated on 2022-01-20.
 (0)
 (0)
2022-01-13
MARTA A.
 Verified Purchase
Tiffanylampa fjäril

Tiffanylampa fjäril

Fjärilslampa är perfekt för extra ljusstyrka, de mångfärgade vingarna kommer att producera ett mjukt ljus är appaising, denna fixtur är perfekt för ett sovrum. Fjärilen är...
Very good buy
Very nice lamp and price. Received very soon and very well packaged
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2022-01-01.
Moderated on 2022-01-16.
 (0)
 (0)
2022-01-13
EMMANUELLE L.
 Verified Purchase
Tiffany blå målad glaslampa

Tiffany blå målad glaslampa

Sofistikerad lampa med tekniskt glasarbete, gjutna glasblommor sticker ut på kanterna och är omgiven av färgade glasögon.
lampe vitrail bleue tiffany
très belle lampe, emballage soigné et reçu rapidement le prix est très abordable site serieux à recommander
This customer has posted a review for his order of 2021-12-31.
Moderated on 2022-01-20.
 (0)
 (0)
2022-01-11
Jacques V.
 Verified Purchase
Lampa Tiffany serien Bryssel - H: 61 cm

Lampa Tiffany serien Bryssel - H: 61 cm

Lampa tabellformat Tiffany i Bryssel serien monteras med riktiga linser i utsmyckningen av blommor.
Achat d'une lampe style Tiffany
Cette lampe tiffany est la 6eme que nous achetons. Nous avons toujours été satisfaits .Livraison toujours très rapide ,commande le dimanche soir, livrée le jeudi matin suivant. Emballage très professionnel . Nous avons aucune raison de changer par rapport à nos avis précédents.
This customer has posted a review for his order of 2021-12-26.
Moderated on 2022-01-20.
 (0)
 (0)
2022-01-08
Eric B.
 Verified Purchase
Golv lampa Tiffany art deco Torchiere

Golv lampa Tiffany art deco Torchiere

Enligt den traditionella metoden en berömda glaskonstnären, golvlampa Tiffany art deco Torchiere höjdpunkter skönheten i dess glasmålningar genom ljus.
Content de mon achat
Emballage impeccable et livraison ultra-rapide Très bel article de bonne facture à un prix défiant toute concurrence Je ne peux que recommander HTdéco
This customer has posted a review for his order of 2021-03-28.
Moderated on 2022-01-18.
 (0)
 (0)
2022-01-08
kikibranet
Art deco skänk vid röding

Art deco skänk vid röding

Möbler till den vagn mörk rosenträ inläggningar, öppning med fyra dörrar.
commode art déco
Bonjour, Je suis en admiration de le meuble de Ruhlmann et ai reproduit le sujet de la marqueterie, en plus grand. Avez vous l'intention de reproduire ce meuble. Bravo et merci
Moderated on 2022-01-18.
 (0)
 (0)
2022-01-06
MARTA A.
Muy profesionales
Lámpara de Mariposa. Entregado con rapidez, muy bien embalado y protegido. Es una lámpara muy bonita
Moderated on 2022-01-16.
 (0)
 (0)
2022-01-05
Joelle G.
 Verified Purchase
Tiffanylampa med en fjäril

Tiffanylampa med en fjäril

Välj en kvalitetsfixtur, som en säng- eller bordslampa för en unik inredning.
Lampe tiffany
Aucun problème de réception : délai de livraison très correct, emballage très satisfaisant. Produit égal à notre demande. Merci
This customer has posted a review for his order of 2021-12-17.
Moderated on 2022-01-16.
 (0)
 (0)
2022-01-02
VITTORIA S.
 Verified Purchase
Tiffanylampa för blå lilja

Tiffanylampa för blå lilja

Ljus med en lampskärm dekorerad med en blå Lilja blomma, på en vit och ockra bakgrund.
Molto contenta
Lampada arrivata nei tempi giusti, molto bella! Super soddisfatta!
This customer has posted a review for his order of 2021-12-17.
Moderated on 2022-01-02.
 (0)
 (0)
2022-01-01
sanford b.
 Verified Purchase
20-tals art deco skänk

20-tals art deco skänk

I stil med 1920-talet, med många lager som öppnas genom fyra dörrar på fasaden.
Semi Review
I cannot give an honest review because I just received my order yesterday! I will say that the item was packaged extremely well. The delivery company delivered without the one day advance notice required on the shipping instructions, which created a problem. They had to return the next day so I could have people help me move the very heavy item. Will unwrap the item soon and I will write another review.
This customer has posted a review for his order of 2021-12-14.
Moderated on 2022-01-02.
 (0)
 (0)
2022-01-01
Christian V.
 Verified Purchase
Lampa Tiffany serien Bryssel - H: 61 cm

Lampa Tiffany serien Bryssel - H: 61 cm

Lampa tabellformat Tiffany i Bryssel serien monteras med riktiga linser i utsmyckningen av blommor.
Luminaire Tiffany
The customer did not give an advice.
This customer has posted a review for his order of 2021-12-17.
Moderated on 2022-01-18.
 (0)
 (0)
2021-12-31
Cecile C.
 Verified Purchase
Tiffany vägglampa Bryssel

Tiffany vägglampa Bryssel

Det är  Tiffany vägglampa  av Bryssel-serien är sammansatt med riktiga glasögon dekorerade med blommor.
Très belle applique
Du plus bel effet, je suis très satisfaite, cela correspond parfaitement à mes attentes
This customer has posted a review for his order of 2021-12-13.
Moderated on 2022-01-17.
 (0)
 (0)
2021-12-30
Rudolf H.
 Verified Purchase
Art deco byrå i almborl

Art deco byrå i almborl

Dresser Deco inläggningar förstoringsglas Elm på en Beech träkonstruktion.
Art Deco Kommode Ulmenholz
Wir sind begeistert!!!! Trotz Weihnachtsfeiertagen haben wir ab Bestellung unsere Kommode innerhalb von 15 Tagen ( 14.12.-29.12.21) erhalten! Qualität 1 AAA, Danke vielmals, gerne wieder und das Beste für 2022
This customer has posted a review for his order of 2021-12-13.
Moderated on 2022-01-17.
 (0)
 (0)
2021-12-29
hans h.
 Verified Purchase
Tiffany bordslampa påfågel

Tiffany bordslampa påfågel

"Peacock" modell sänglampa (påfågel fjädrar), 34 cm hög, för en glödlampa.
VERY NICE LAMP
VERY NICE LAMP, well packed and arrived in good order at home. Gives very nice light. You need a light bulb that is E14 fitting and small, with a lightstream of 200 Lumen or more, as the green glass is rather quite dark, but with the right bulb its working great. Really worth the price payed. Recommended! only negative thing was the shipping company: the delivery was awkward.
This customer has posted a review for his order of 2021-12-14.
Moderated on 2022-01-16.
 (0)
 (0)
2021-12-29
Caroline F.
 Verified Purchase
Golv lampa Tiffany - serien Memphis

Golv lampa Tiffany - serien Memphis

Golvlampa Tiffany art deco av Memphis-serien tillverkas med en geometrisk glasmålningar skimrande och veckade, pärl och Opaliserande vit.
Magnifique lampe
Je n'avais jamais commandé sur ce site mais je ne suis pas déçue. Livraison ultra rapide, la lampe était bien emballée. Elle est vraiment belle, encore plus que sur la photo. Le socle est bien lourd ce qui assure une bonne stabilité. Je suis très content de mon achat.
This customer has posted a review for his order of 2021-12-08.
Moderated on 2022-01-16.
 (0)
 (0)
2021-12-29
andrée D.
 Verified Purchase
Barock stol i svart sammet och silver trä

Barock stol i svart sammet och silver trä

Barock stol svart och silver med en gedigen trästomme täckt med en duk i sammet och en mapp vadderad.
chaise baroque
top !!! j’adore
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-12-13.
Moderated on 2022-01-13.
 (0)
 (0)
2021-12-28
Chloe V.
 Verified Purchase
Svart barock fåtölj

Svart barock fåtölj

Svart barock fåtölj är i massiv bok lackad svart, stoppade tyg velvet stil stoppade av högkvalitativa material och rokoko.
Magnifique fauteuil
Le fauteuil est de super bonne qualité et magnifique. Nous sommes très contents de notre achat.
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-12-08.
Moderated on 2022-01-12.
 (0)
 (0)
2021-12-27
Herve S.
 Verified Purchase
Tiffany Lotus gul lampa

Tiffany Lotus gul lampa

Dess gula nyans är inspirerad av en pagod, glaset är gjort enligt "Favrile"-metoden.
Rien à redire
Livraison dans les délais. Emballage très sérieux. Objet similaire à la photo. Bref 1 site marchand très sérieux
This customer has posted a review for his order of 2021-12-11.
Moderated on 2022-01-02.
 (0)
 (0)
2021-12-24
Cédric M.
Art deco byrå 8 lådor

Art deco byrå 8 lådor

Praktisk art deco rosenträ intarsia och förstoringsglas till Elm.
Pas tout à fait correspondante à la photo.
Très belle commode, mais la fabrication des tiroirs ne correspond pas exactement à la photo.Mes tiroirs sont en bois sombre et ne possèdent qu'une seule queue d’aronde grossière de chaque côté quand sur les photos le bois est clair et les queues d'aronde sont au nombre de deux et assez finement exécutées.De plus, la fabrication générale m'a l'air un peu légère, attention à la manipulation.Dommage, sans ces deux points ça aurait été un encore plus grand plaisir.
Message from moderation
Nous sommes heureux que la commode style art déco vous plaise, merci de nous avoir informé que la couleur intérieur des tiroirs est légèrement plus sombre, même si n’avoir qu’une queue d'aronde ne pose pas de problème, il est important que l’article soit identique à la présentation.La satisfaction de nos clients étant notre priorité, notre service a pris en compte votre remarque pour que le produit soit remis à niveau dans les plus brefs délais. Et merci pour votre nouvelle commande et de nous avoir renouvelé votre confiance.
Moderated on 2022-01-20.
 (0)
 (0)
2021-12-20
Alain D.
 Verified Purchase
Lampa Tiffany New York art déco

Lampa Tiffany New York art déco

Lampa Tiffany i art déco-stil, dess Lampskärm består av målat glas med former som är typisk för perioden av konst och utsmyckning av 1920.
Tiffanylampa Solros

Tiffanylampa Solros

Det är Tiffanylampa solros skapas enligt den urspärla metoden, med handmonterade glasmålningar svetsade till tenn, och en brons patinerad metallbas.
Beaux produits
Très beaux produits dommage que le lieux de livraison ait été changé. Cela m à occasionné un gros problème pour les récupérer.
Message from moderation
Bonjour, désolé que dpd change votre relais colis, mais vous pouvez les contacter dans ce cas pour en choisir un autre.
This customer has posted a review for his order of 2021-12-07.
Moderated on 2022-01-17.
 (0)
 (0)
2021-12-18
stephane c.
 Verified Purchase
Art Deco fåtölj - år 30 stil

Art Deco fåtölj - år 30 stil

Fåtölj i art deco-stil med en bokram förstärkt av en rosenträmarquetry.
tres bien
beau fauteuil
This customer has posted a review for his order of 2021-11-06.
Moderated on 2022-01-01.
 (0)
 (0)
2021-12-17
Daniel C.
 Verified Purchase
Golv lampa Tiffany - serien Memphis

Golv lampa Tiffany - serien Memphis

Golvlampa Tiffany art deco av Memphis-serien tillverkas med en geometrisk glasmålningar skimrande och veckade, pärl och Opaliserande vit.
Memphis lamp
Perfect product, perfect delivery, perfect company. Thanks
This customer has posted a review for his order of 2021-12-01.
Moderated on 2022-01-01.
 (0)
 (0)
2021-12-15
Docnini
Tiffanylampa Medelhavsblå

Tiffanylampa Medelhavsblå

Ljuset i ditt hem kommer att vara synonymt med sötma, med denna fixtur till fönstret Medelhavet.
Très jolie lampe
C’est la 4ème lampe que j’achète et encore une fois, je ne suis pas déçue, elle est très belle! Livraison très rapide.
Moderated on 2022-01-01.
 (0)
 (0)
2021-12-14
Anne et Jacques R.
 Verified Purchase
Lampa Tiffany New York art déco

Lampa Tiffany New York art déco

Lampa Tiffany i art déco-stil, dess Lampskärm består av målat glas med former som är typisk för perioden av konst och utsmyckning av 1920.
lampe Tiffany New York
très belle lampe parfaitement emballée mais un prix de livraison très élevé
Message from moderation
Bonjour, oui, pour la Corse c'est un peu plus cher que pour la métropole.
This customer has posted a review for his order of 2021-11-27.
Moderated on 2022-01-01.
 (0)
 (0)
2021-12-12
azelma
Tiffanylampa kvinnokropp

Tiffanylampa kvinnokropp

Det är Tiffanylampa görs med den traditionella metoden, med handmonterade glasmålningar svetsade till burken med en opalescent glasblind ovanför en staty av en kvinna.
superbe
J'ai acheté cette lampe, elle est magnifique, du plus bel effet. Je recommande cette lampe
Moderated on 2021-12-20.
 (0)
 (0)
2021-12-11
andrée D.
 Verified Purchase
Barock stol svart och silver

Barock stol svart och silver

Kombinerar komfort och elegans, det barock stol svart och silver är tillverkade med en massiv bok struktur snidade och silver, klädd i en svart sammet av Rokokor.
fauteuil baroque
magnifique fauteuil super assise prix raisonnable frais de port élevés mais ça vaut le coup d’avoir des fauteuils qui font leur effet
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-11-25.
Moderated on 2021-12-20.
 (0)
 (0)
2021-12-09
Gilbert W.
 Verified Purchase
Louis XV stil säng

Louis XV stil säng

Nattduksbord för sovrummet, två lådor framför, dekoration i blomma och bladmarkry i en vas.
Table de chevet
Table de chevet de style Louis XV, belle pièce de style Louis, authentique et classique, belle matière
This customer has posted a review for his order of 2020-09-04.
Moderated on 2021-12-20.
 (0)
 (0)
2021-12-07
Christiane D.
 Verified Purchase
Fåtölj Louis XVI röd stil barock

Fåtölj Louis XVI röd stil barock

Ludvig XVI barock fåtölj tillverkad i massiv bok guld med fina skulpturer, heltäckningsmatta elegant rokoko vävnad.
Perfect
Zeer tevreden
This customer has posted a review for his order of 2021-11-21.
Moderated on 2021-12-16.
 (0)
 (0)
2021-12-07
François F.
 Verified Purchase
Marmor och bronskolonn - Bruna marmorvita vener

Marmor och bronskolonn - Bruna marmorvita vener

Våga marmordekorationen för att markera dina vackraste föremål, på den övre brickan kommer de att vara i främre raden.
Excellent rapport qualité/prix
Articles soignés, achat heureux, bonne prestation si ce n'est que l'emballage d'origine étrangère laisse un peu à désirer, en revanche la livraison par transporteur est remarquable. En somme, bonne Maison que je recommande. Merci, bonne continuation
This customer has posted a review for his order of 2021-11-20.
Moderated on 2021-12-16.
 (0)
 (0)
2021-12-04
Ludovic Z.
 Verified Purchase
Gjutjärn Medelhavet vas på gjutjärn bas - H: 73,5 cm

Gjutjärn Medelhavet vas på gjutjärn bas - H: 73,5 cm

Kruka för trädgårdsstil Medici svart gjutjärn med sin svarta gjutjärn bas, kommer det att ljust dekorera dina ingångar eller uppfarter. 
ludovic
Très bonne qualité prix . Reçu rapidement ... Très content !!
This customer has posted a review for his order of 2021-11-16.
Moderated on 2021-12-11.
 (0)
 (0)
2021-12-02
Laurence H.
 Verified Purchase
Tiffany taklampa - Paris Art Nouveau Style Series

Tiffany taklampa - Paris Art Nouveau Style Series

Tiffany  taklampa från Paris-serien med en art nouveau målat glas fönster i vitt, blått, grönt och gult glas.
Très satisfaite
Le produit correspond, est arrivé rapidement et en parfait état. Installation facile grâce à la notice claire. PARFAIT
This customer has posted a review for his order of 2021-11-22.
Moderated on 2021-12-09.
 (0)
 (0)
2021-12-02
michel p.
 Verified Purchase
Vit Tiffanylampa

Vit Tiffanylampa

Med sin metall fot, en art deco Lampskärm, den har en formidabel elegans, kommer det att ge din inredning en viss charm.
mon avis
bonjour satisfait de ma commande livraison parfaite mais une deception pourquoi ne pas mentionner que le produit viens de chine c est desolant merci quand meme a plus
This customer has posted a review for his order of 2021-11-27.
Moderated on 2021-12-09.
 (0)
 (0)
2021-11-30
François F.
Marmor och bronskolonn - Bruna marmorvita vener

Marmor och bronskolonn - Bruna marmorvita vener

Våga marmordekorationen för att markera dina vackraste föremål, på den övre brickan kommer de att vara i främre raden.
Bon rapport qualité/prix
Achat heureux, je recommande. Élégante colonne. Merci pour la prestation et transporteur remarquable. Un meilleur conditionnement de l'emballage serait un + appréciable. Merci encore !
Moderated on 2021-12-09.
 (0)
 (0)
2021-11-30
Régine L.
 Verified Purchase
Svart barock byrå Louis XV-stil

Svart barock byrå Louis XV-stil

Svart Louis XV-stil barock byrå har en glansig svart lackerad massiv bok ram, öppnas med tre lådor framtill med ornamentations silver brons.
Commode baroque laquée noire
Excellente qualité avec soucis du détails. Emballage soigné et protecteur. Livraison impeccabl
This customer has posted a review for his order of 2021-11-15.
Moderated on 2021-12-05.
 (0)
 (0)
2021-11-24
Dirk O.
 Verified Purchase
Fåtölj Empire röd

Fåtölj Empire röd

Bland samlingen av lyxiga möbler, Fåtölj Empire röd görs med en svart lackad mahogny ram och inläggningar av Amboine, i silver brons ornamentik.
Sehr schöner Empiresessel !
Das Warten, aufgrund der langen Transportzeit, hat sich gelohnt. Falls der gleiche Sessel nochmal Lieferbar ist, werde ich einen 2. Sessel kaufen.
This customer has posted a review for his order of 2021-11-04.
Moderated on 2021-11-29.
 (0)
 (0)
2021-11-21
jean pierre g.
 Verified Purchase
Tiffanylampa grön Libellule

Tiffanylampa grön Libellule

Tiffanylampa grön slända består av utbildade glasmålningar av riktiga linser monteras för hand, lödda med Tin efter den traditionella metoden att Louis Comfort Tiffany.
lampe libellule
Trés joli petite lampe ,fabrication soignée. Envois rapide. Parfait. Merci
This customer has posted a review for his order of 2021-11-16.
Moderated on 2021-11-29.
 (0)
 (0)
2021-11-21
Sara T.
 Verified Purchase
Warrior staty kinesisk officer 100 cm

Warrior staty kinesisk officer 100 cm

Staty av en soldat Xian terracotta - höjd 100 cm
Perfecto
Rápido y perfecto
This customer has posted a review for his order of 2021-11-04.
Moderated on 2021-11-22.
 (0)
 (0)
2021-11-18
Walter S.
 Verified Purchase
Tiffany vägglampa Mediterranean

Tiffany vägglampa Mediterranean

Lys upp ditt hem med en Medelhavs-serie vägglampa för en zen och lysande atmosfär.
Die Wandleuchte ist sehr schön, ihre Qualtät hat mich überzeugt.
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-11-06.
Moderated on 2021-11-22.
 (0)
 (0)
2021-11-18
Edmee V.
 Verified Purchase
Uppsättning av 5 statyetter - krigare av Xian 20 cm

Uppsättning av 5 statyetter - krigare av Xian 20 cm

Rad statyetter terrakotta bestående av 4 Xian krigare och en häst .
Mooie beeldjes en snelle levering
Goed ingepakt, mooie beeldjes en snelle levering. Je krijgt alleen een bevestiging van aankoop in de mail, geen updates of verzendinformatie - maar verder perfect!
This customer has posted a review for his order of 2021-11-10.
Moderated on 2021-11-22.
 (0)
 (0)
2021-11-15
Roy B.
 Verified Purchase
Tiffany vägglampa Mediterranean

Tiffany vägglampa Mediterranean

Lys upp ditt hem med en Medelhavs-serie vägglampa för en zen och lysande atmosfär.
fast delivery
Delivered in just three days.
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-09-29.
Moderated on 2021-11-22.
 (0)
 (0)
2021-11-15
Roy B.
 Verified Purchase
Tiffany vägglampa Medelhavet samling

Tiffany vägglampa Medelhavet samling

För belysning av dina väggar, välj en Tiffany vägglampa från Medelhavet serien, för en chic och ljus atmosfär.
great lamp, delivered super fast
quickly delivered. Very nice lamp. Fits very well with our interior. I definitely recommend Htdeco.
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-08-10.
Moderated on 2021-11-22.
 (0)
 (0)
2021-11-13
Philippe G.
 Verified Purchase
Barock Tiffany Lampa

Barock Tiffany Lampa

Det är Venedig Barock Tiffany Lampa sextiofyra centimeter lång, dess lampskärm är gjord av äkta glas.
Excellent
Excellent service et produit tout à fait satisfaisant
This customer has posted a review for his order of 2021-10-28.
Moderated on 2021-11-22.
 (0)
 (0)
2021-11-12
Guillaume P.
 Verified Purchase
Lampa Tiffany art deco

Lampa Tiffany art deco

Bordlampa Tiffany art deco med en glasmålning i den geometriska formen av stil 1930
Juste magnifique
Lampe conforme au descriptif et vraiment très belle, reçu rapidement, rend vraiment très bien, je recommande vivement ce site
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-10-27.
Moderated on 2021-11-15.
 (0)
 (0)
2021-10-30
Bell G.
 Verified Purchase
Barock stol banche och Golden

Barock stol banche och Golden

Vit stol fodrad syntetiskt tyg med en massiv Golden träkonstruktion resolut estetiska.
Chaise Baroque
Bonjour, je suis contente de mon n'achat chaise baroque, mais déçu par le transporteur, vraiment pas gentil, désagréable. Merci Bell
This customer has posted a review for his order of 2021-10-13.
Moderated on 2021-11-09.
 (0)
 (0)
2021-10-28
cindy s.
Golv lampa Tiffany stil 1900

Golv lampa Tiffany stil 1900

Hans målat glas konst stil ny inredning i vit bakgrund, belysta med lätthet din bit.
Bon achat
Lampadaire de taille parfaite, l'abat jour est vraiment très beau et détaillé. Juste un petit point en moins pour la barre en fer qui fait un peu "cheap"à côté.
This customer share an image.
Moderated on 2021-11-09.
 (0)
 (0)
2021-10-24
nico
lampes
rapidité pour le délai et produit d’excellentes qualités ( très sérieux). à recommander
Moderated on 2021-11-09.
 (0)
 (0)
 

Write a review !



Be careful not to mention your personal informations (name, email, ...)..



Din kommentar kommer bara att publiceras på webbplatsen. Det hjälper oss att förbättra kvaliteten på de produkter vi erbjuder. Du får inte missbruka utvärderingsfunktionen för att skicka kommersiellt, politiskt, pornografiskt, oanständigt, kriminellt, ärekränkande eller olagligt innehåll. Kopiering av yttranden som redan publicerats på annat håll är uttryckligen förbjuden. Vi förbehåller oss rätten att inte publicera vissa kommentarer, negativa recensioner eller kritiska kommentarer, oavsett om betyget kan vägras om vi tror att dessa kan påverka bilden eller försäljningen av en produkt eller vår företag. För att anmäla ett meddelande måste kunden vara kund och har beställt på vår webbplats. Read our conditions.
Only registered users can report abuse.

Log in or create an account .
Only registered users can vote for a review.

Log in or create an account .
 

kategorier

tillverkare