Customers reviews There are 114 reviews.

Average votes
4.9 / 5
114 advices
Why review our products?
You help other people in their purchases by sharing your experience.

You help other people in their purchases by sharing your experience.



Language:
Ces avis ont été sélectionnés prioritairement selon votre langue.
2020-09-18
Thierry
Tiffany lampa grön Libellule

Tiffany lampa grön Libellule

Tiffanylampa grön slända består av utbildade glasmålningar av riktiga linser monteras för hand, lödda med Tin efter den traditionella metoden att Louis Comfort Tiffany.
Rendu spectaculaire
Le conditionnement est très bien fait et la livraison rapide. Le rendu de la lampe est spectaculaire, l’effet est bluffant. Je conseille de ne pas acheter l'ampoule E14 avant l'arrivée et le montage de la lampe car il vous en faudra une petite.
Moderated on 2020-09-18.
 (0)
 (0)
2020-09-10
Horváth B.
 Verified Purchase
Tiffanylampa Blå

Tiffanylampa Blå

Hästen statyn gör armaturen original och dekorativa, kan du placera den både på ett bord och på ett skrivbord för att få en unik dekoration.
VTYBFMWZN
Perfekt
This customer has posted a review for his order of 2020-09-03.
Moderated on 2020-09-18.
 (0)
 (0)
2020-09-09
Alexis A.
 Verified Purchase
Tiffany lampa Malmö

Tiffany lampa Malmö

I en barock anda Bordslampa  har en mycket ljus nyans med vit bakgrund, markerad med bitar av ockra färgade glasmålningar.
Tiffany Lamp Utrecht
This is a beautiful lamp! It looks even better in my living room than on the photo! The lamp arrived in the Netherlands within 2 days after my order. Thank you HTDeco for a beautiful addition to my home! (see https://htdeco.fr/nl/tiffany-lampen-groot/5848-tiffany-lille-lamp-3700850676703.html)
This customer has posted a review for his order of 2020-08-31.
Moderated on 2020-09-18.
 (0)
 (0)
2020-09-09
jesús G.
 Verified Purchase
Lampa Tiffany serien London

Lampa Tiffany serien London

Målat glas av lampa Tiffany London med sin enhetliga målat glas hamrade glas, kommer att sända ett behagligt ljus i ditt hus. Foten är patinerad metall brons färg.
Very well
It's a good producte and came do fast
This customer has posted a review for his order of 2020-09-02.
Moderated on 2020-09-09.
 (0)
 (0)
2020-09-09
Bernard R.
 Verified Purchase
"Prise de corsaire" - statue en bronze

"Prise de corsaire" - statue en bronze

Statue en bronze réalisée à la cire perdue, socle en marbre véritable.
belle acquisition
beau produit , je crois que je me laisserai tenter si je trouve un sujet qui me plais
This customer has posted a review for his order of 2020-09-03.
Moderated on 2020-09-09.
 (0)
 (0)
2020-08-31
Olga M.
 Verified Purchase
Golv lampa Tiffany stil 1900

Golv lampa Tiffany stil 1900

Hans målat glas konst stil ny inredning i vit bakgrund, belysta med lätthet din bit.
Perfecte
Todo perfecto. Precio y entrega, así como calidad
This customer has posted a review for his order of 2020-08-20.
Moderated on 2020-09-06.
 (0)
 (0)
2020-08-25
Jean Pierre I.
 Verified Purchase
Svart barockskrivbord under röd hand

Svart barockskrivbord under röd hand

Svart design möbler dekorerade med en krom brons trim, med en röd underhand.
beau bureau
Le bureau est beau et à priori de bonne facture. Il était bien emballé. Le transport a été relativement court.
This customer has posted a review for his order of 2020-08-13.
Moderated on 2020-08-29.
 (0)
 (0)
2020-08-24
Francine C.
 Verified Purchase
Art Deco 1940 stil hylla

Art Deco 1940 stil hylla

Art deco möbler i Palissandre marquetry med en central hylla.
Meubles 1940
Très bon achat meubles conformes à l’annonce
This customer has posted a review for his order of 2020-08-14.
Moderated on 2020-08-29.
 (0)
 (0)
2020-08-19
Barbro L.
 Verified Purchase
Tiffany papegoja lampa

Tiffany papegoja lampa

Bords-eller sänglampa med en papegoja placerad på en gren, hartsbas, höjd 25 cm.
Fru
Tack för en mycket bra service. Snabb leverans. Lampan var jätte fin och pris värd. Barbro
This customer has posted a review for his order of 2020-08-09.
Moderated on 2020-08-29.
 (0)
 (0)
2020-08-17
Gilbert W.
 Verified Purchase
Gyllene barock konsolen

Gyllene barock konsolen

Stora förgylld konsol övervinna en spegel och en marmor tablett.
Console baroque dorée
Console baroque dorée la console est de bonne qualité (comme tous nos autres produits) nous avons acheté joliment fini l'expédition de la classe de produit notre avis HT DECO une RECOMMANDATION ABSULTE
This customer has posted a review for his order of 2020-06-16.
Moderated on 2020-08-29.
 (0)
 (0)
2020-08-15
Doris K.
 Verified Purchase
Golv lampa Tiffany - serien Indiana

Golv lampa Tiffany - serien Indiana

Golvlampa Tiffany barock serien Indiana.
einfach perfekt!
wuderschöne Ware, sehr gute Verpackung und schneller Versand. Hier werde ich gerne noch einmal einkaufen!
This customer has posted a review for his order of 2020-08-07.
Moderated on 2020-08-29.
 (0)
 (0)
2020-08-13
Rainer J.
 Verified Purchase
Kinesisk krigarstaty av Xian Archer 185 cm

Kinesisk krigarstaty av Xian Archer 185 cm

Staty av en terrakotta Xian soldat från kejsar Qin Shi armé - Full storlek - Höjd 128 cm
Alles bestens. Vielen Dank! Ich werde wieder bei Ihnen bestellen!
This customer has posted a review for his order of 2020-07-24.
Moderated on 2020-08-29.
 (0)
 (0)
2020-08-13
philippe c.
 Verified Purchase
Office art deco-rosenträ

Office art deco-rosenträ

Office art deco rosenträ inläggningar, öppning med sex lådor med handtag stål kromad.
Impressionnant
Toutes les personnes que je reçois me complimentent sincèrement pour mon bureaux, et je suis d accord. Ce travail est magnifique. Il sent le bois, il est massif et il est spacieux
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2020-06-12.
Moderated on 2020-08-25.
 (0)
 (0)
2020-08-07
Geert D.
 Verified Purchase
Riket Pelarbord

Riket Pelarbord

Med en vacker inläggningar mahogny, prydd med förgylld brons Guéridon Empire .
Great service and quality
I have received what I expected
This customer has posted a review for his order of 2020-07-28.
Moderated on 2020-08-08.
 (0)
 (0)
2020-08-07
Sonia B.
 Verified Purchase
Tiffany bordslampa

Tiffany bordslampa

Skuggan stöds av en brons-färgad fot, dess standardstorlek gör det till en belysning för varje rum i huset som är lika användbar som den är dekorativ.
Très belle lampe
C'est une très belle lampe, très belle réplique qui rend très bien
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2020-07-28.
Moderated on 2020-08-08.
 (0)
 (0)
 

Write a review !



Be careful not to mention your personal informations (name, email, ...)..



Din kommentar kommer bara att publiceras på webbplatsen. Det hjälper oss att förbättra kvaliteten på de produkter vi erbjuder. Du får inte missbruka utvärderingsfunktionen för att skicka kommersiellt, politiskt, pornografiskt, oanständigt, kriminellt, ärekränkande eller olagligt innehåll. Kopiering av yttranden som redan publicerats på annat håll är uttryckligen förbjuden. Vi förbehåller oss rätten att inte publicera vissa kommentarer, negativa recensioner eller kritiska kommentarer, oavsett om betyget kan vägras om vi tror att dessa kan påverka bilden eller försäljningen av en produkt eller vår företag. För att anmäla ett meddelande måste kunden vara kund och har beställt på vår webbplats. Read our conditions.
Only registered users can report abuse.

Log in or create an account .
Only registered users can vote for a review.

Log in or create an account .
 

kategorier

tillverkare