Customers reviews There are 55 reviews.

Average votes
4.9 / 5
55 advices
Why review our products?
You help other people in their purchases by sharing your experience.
You help other people in their purchases by sharing your experience.


Ces avis ont été sélectionnés prioritairement selon votre langue.
2020-04-01
PELLOUX G.
 Verified Purchase
Historiska bronsstaty av kvicksilver eller Hermes stjäla

Historiska bronsstaty av kvicksilver eller Hermes stjäla

Små reproduktion av bronsstaty Av Giambologna - höjd: 22,5 cm
Entièrement satisfait
Pas grand à dire à part que c'est l'excellence sur toute la chaine de distribution de l'objet de A à Z.
This customer has posted a review for his order of 2020-03-21.
Moderated on 2020-04-01.
 (0)
 (0)
2020-03-20
marie-victoire
Barock fåtölj i förgylld trä och svart sammet

Barock fåtölj i förgylld trä och svart sammet

Svart barock fåtölj  klädd i ett svart sammet tyg på en guldfärgad träram.
Néo classqiue superbe réussite élément qui s'impose dans le salon par son élégance, sa classe inhabituelle et son originalité
monumentalement grandiose
Moderated on 2020-03-21.
 (0)
 (0)
2020-03-10
michele D.
 Verified Purchase
Art Deco-konsolen

Art Deco-konsolen

Konsol Deco inläggningar rosenträ på en Beech träkonstruktion.
console art déco
très bonne communication rapide avec le SAV , console livrée dans les temps et emballage de qualité , j 'ai reçu un modèle un peu différent de la marqueterie sur le pourtour du plateau supérieur qui est affiché en photo sur le site .j 'ai cependant accepté la console car elle me convient .j'attends votre réassort pour commander à nouveau sur votre site
This customer has posted a review for his order of 2020-02-29.
Moderated on 2020-04-01.
 (0)
 (0)
2020-03-01
CLAIRE A.
 Verified Purchase
Svart barock stol till blommor

Svart barock stol till blommor

Svart barock stol till blommor med en solid träram, täckt med en duk med blommiga mönster.
Magnifique
Très belle chaise baroque
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2020-02-17.
Moderated on 2020-03-07.
 (1)
 (0)
2020-02-23
Géraldine N.
 Verified Purchase
Tillämpa Tiffany art deco vit pärlemor

Tillämpa Tiffany art deco vit pärlemor

Gäller Tiffany art deco till geometriska glasmålningar skimrande och veckade, pärl och opaliserande vitt.
Applique Tiffany
Magnifiques appliques, bien emballées et reçues rapidement. Je recommande vivement ce site et j attends avec impatience que les autres modèles qui m intéressent soient disponibles
This customer has posted a review for his order of 2020-02-12.
Moderated on 2020-02-23.
 (0)
 (0)
2020-02-20
CHRISTINE D.
 Verified Purchase
Par i art deco-sängbord

Par i art deco-sängbord

Nightstands Deco inläggningar Elm förstoringsglaset öppnas en låda.
Sérieux, et très beau produit, qualité et sérieux et paiement 4 fois gratuit
J'avais déjà acheté les chevets pour ma chambre et je voulais la console Art Déco qui va avec mais qui est en rupture de stock de puis trop longtemps Donc, on a acheté deux autres chevets que l'on a collé l'un contre l'autre, cela fait un très bel effet. Le seul bémol c'est les ruptures de stock qui sont trop long
This customer has posted a review for his order of 2020-02-08.
Moderated on 2020-02-21.
 (0)
 (0)
2020-02-18
CHAMALIERES
Tabellen Deco på förstoringsglaset i Elm

Tabellen Deco på förstoringsglaset i Elm

Art deco stil bord med ett förstoringsglas Elm intarsia topp, inläggningar rosenträ på ena foten struktur beech.
SUPER TABLE ART DECO
Nous l'avons attendu un peu mais ce n'était pas de la faute d'HT DECO. table superbe , nous ne regrettons pas notre choix.
Moderated on 2020-02-18.
 (0)
 (0)
2020-02-12
MICHAUD M.
 Verified Purchase
Tillämpa Tiffany art deco-NewYork

Tillämpa Tiffany art deco-NewYork

Gäller Tiffany med målat glas med typiska former av perioden av konst och utsmyckning av 1920.
Livraison super
Plus rapide que prévu, super suivi, choix des dates de réception, bien emballé, livreur sympa etc.... Bravo et merci beaucoup.
This customer has posted a review for his order of 2020-02-02.
Moderated on 2020-02-12.
 (0)
 (0)
2020-02-12
Gilbert W.
 Verified Purchase
Silver barock bord 200 cm lång

Silver barock bord 200 cm lång

Stor barock stil bord för Louis XIV stil matsal.
pracht product goed verpakt
De zilveren tafel is een pracht exemplaar goed te gebruiken als eetkamertafel maar kan ook voor diverse evenementen de tafel is zilver verguld goed verpakt dus zeker een aan rader
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2019-12-14.
Moderated on 2020-02-12.
 (0)
 (0)
2020-02-07
RENE M.
 Verified Purchase
Svart och guld barock soffa

Svart och guld barock soffa

Barock är en stil som har gått igenom fem århundraden utan att förlora något av sin skönhet eller dess anseende. Det är en stil som är fortfarande populära idag. Svarta och...
Très beau canapé de très belle qualite
This customer has posted a review for his order of 2020-01-28.
Moderated on 2020-02-07.
 (0)
 (0)
2020-02-05
Yann P.
 Verified Purchase
Tiffany Lille lampa

Tiffany Lille lampa

I en barock anda Bordslampa  har en mycket ljus nyans med vit bakgrund, markerad med bitar av ockra färgade glasmålningar.
belle lampe
très beau produit avec des delai de livraison très rapide;
This customer has posted a review for his order of 2020-02-01.
Moderated on 2020-02-06.
 (0)
 (0)
2020-02-03
Kahina P.
Chaise et fauteuil baroque or et noir
Je suis très satisfaite, les meubles sont de qualité et la livraison très rapide. Je recommande vivement!
Moderated on 2020-02-06.
 (0)
 (0)
2020-01-31
Marie-Paule B.
 Verified Purchase
Tiffany väggkonst art deco

Tiffany väggkonst art deco

Väggliknande applikationer i 1930-tals stil, med plisserade, släta linser och ljus färg.
Applique Tiffany
L'applique correspond à mes attentes. Commande, livraison et marchandise, tout s'est bien énchaîné. merci
This customer has posted a review for his order of 2020-01-21.
Moderated on 2020-02-06.
 (0)
 (0)
2020-01-31
Jaya P.
 Verified Purchase
Tiffany Golvlampa med en inredning av trollsländor

Tiffany Golvlampa med en inredning av trollsländor

Golv lampa Tiffany trollsländor på 165 cm höjd
Lampadaire
Je suis ravie livraison rapide et dans un emballage très sécurisé. Produit conforme à la description et photo. Donc satisfaite
This customer has posted a review for his order of 2020-01-21.
Moderated on 2020-02-06.
 (0)
 (0)
2020-01-30
FREDERIC P.
 Verified Purchase
Lampa Tiffany tulpaner

Lampa Tiffany tulpaner

Praktiska och dekorativa, lampa Tiffany art nouveau-stil kan sublimera ditt inre med sin tidlösa skönhet och perfekt verktyg.
Rapport qualité prix imbattable
Très bien emballé Belles finitions Rien à redire
This customer has posted a review for his order of 2020-01-20.
Moderated on 2020-01-30.
 (0)
 (0)
 

Write a review !



Be careful not to mention your personal informations (name, email, ...)..



Din kommentar kommer bara att publiceras på webbplatsen. Det hjälper oss att förbättra kvaliteten på de produkter vi erbjuder. Du får inte missbruka utvärderingsfunktionen för att skicka kommersiellt, politiskt, pornografiskt, oanständigt, kriminellt, ärekränkande eller olagligt innehåll. Kopiering av yttranden som redan publicerats på annat håll är uttryckligen förbjuden. Vi förbehåller oss rätten att inte publicera vissa kommentarer, negativa recensioner eller kritiska kommentarer, oavsett om betyget kan vägras om vi tror att dessa kan påverka bilden eller försäljningen av en produkt eller vår företag. För att anmäla ett meddelande måste kunden vara kund och har beställt på vår webbplats. Read our conditions.
Only registered users can report abuse.

Log in or create an account .
Only registered users can vote for a review.

Log in or create an account .
 

kategorier

tillverkare