Customers reviews There are 83 reviews.

Average votes
4.9 / 5
83 advices
Why review our products?
You help other people in their purchases by sharing your experience.
You help other people in their purchases by sharing your experience.


Language:
Ces avis ont été sélectionnés prioritairement selon votre langue.
2020-06-23
vincent L.
 Verified Purchase
Tiffany Art Deco lampa med pärlemor vit målat glas

Tiffany Art Deco lampa med pärlemor vit målat glas

Dess Lampskärm består av blyinfattade fönster med raka linjer i stil med 1910 till 1930, glasen är iriserande, pärlskimrande och opalescent, de diffus ett tydligt och mjukt ljus...
1er achat sur HT Deco
Tout s'est très bien passé Respect des délais. Les lampes sont superbes, conformes à mes attentes. Merci et bravo pour votre professionnalisme malgré le contexte actuel (covid)
This customer has posted a review for his order of 2020-06-13.
Moderated on 2020-06-23.
 (0)
 (0)
2020-06-22
ERIC J.
 Verified Purchase
Tiffanylampa rosa

Tiffanylampa rosa

Lampa Tiffany med en Tulip glas rosa färg.
Lampa Tiffany serien Madrid

Lampa Tiffany serien Madrid

Lampa Tiffany med glasmålningar av gula, röda och gröna färger på en metall fot åkte.
Parfait!
Nous avons commandé deux lampes, arrivées rapidement, très bien emballées, et plus jolies encore que les photos pouvaient le laisser penser.
This customer has posted a review for his order of 2020-06-11.
Moderated on 2020-06-23.
 (0)
 (0)
2020-06-22
Westley a.
 Verified Purchase
Blå kung Louis XV fåtölj

Blå kung Louis XV fåtölj

Stol Louis XV Royal Blue är tillverkad i massiv bok guld och dekorerade med fina skulpturer, född av en fäderneärvda know-how för en autentisk dekoration till den förstnämnda.
Chaise louis XV
Je conseil le site et leur meuble.Meuble de qualité,livré dans les temps avec un suivi exemplaire de l envoie du colis. Une expérience client agréable qui donne envie de reconduire l experience
This customer has posted a review for his order of 2020-06-09.
Moderated on 2020-06-22.
 (0)
 (0)
2020-06-22
DANIEL B.
 Verified Purchase
Medici vas med två handtag

Medici vas med två handtag

Imponerande cauldron Medici av järn med inredning från därefter på sin tur och handtagen gjutjärn.
Commande 2 vases Médicis
La commande a été traitée normalement. J'ai apprécié la possibilité de payer en 4 fois sans frais, ce qui a motivé ma commande. La livraison par le transporteur GEODIS s'est bien passée. Je suis donc satisfait de THdéco.
This customer has posted a review for his order of 2020-06-02.
Moderated on 2020-06-22.
 (0)
 (0)
2020-06-17
Barbara B.
Tiffany art deco lampa

Tiffany art deco lampa

Under tiden för konst och dekoration mästare Louis Comfort Tiffany skapade uppdraget lampstil.
Magnifique
Absolument magnifique! Envoi très rapide et très bien protégé. Je recommande ce site
Moderated on 2020-06-20.
 (0)
 (0)
2020-06-14
Philippe B.
 Verified Purchase
Office art déco

Office art déco

Office art deco rosenträ intarsia och förstoringsglas till Elm 1 m 20 lång
Par i art deco-sängbord

Par i art deco-sängbord

Nightstands Deco inläggningar Elm förstoringsglaset öppnas en låda.
splendide mobilier
Pour les amoureux de l'art déco, ce site est le rêve. Les produits (lampes, bureau et chevets) sont très bien finis et de bonne qualité. Livraisons rapides et surtout mobilier fragile très bien emballé. Très bien.
This customer has posted a review for his order of 2020-05-31.
Moderated on 2020-06-20.
 (0)
 (0)
2020-06-14
Claire M.
 Verified Purchase
Tiffany vägglampa Blommor

Tiffany vägglampa Blommor

Vägglampa med ett målat glas fönster med en blommig dekoration, monteras med plisserade Glasögon, slät och pärlor.
Super !
Livraison rapide Colis bien prépare Produit identique à la photo Super Merci
This customer has posted a review for his order of 2020-06-02.
Moderated on 2020-06-15.
 (0)
 (0)
2020-06-11
Berit S.
 Verified Purchase
Taklampa Tiffany blue

Taklampa Tiffany blue

Belysningen i ditt hem kommer att påminna dig songen av cikadorna av Provence, med Medelhavet färger i målat glas.
V fine
Very fine
This customer has posted a review for his order of 2020-05-31.
Moderated on 2020-06-15.
 (0)
 (0)
2020-06-11
Enza Cosimo D.
 Verified Purchase
Tiffanylampa trollslända grön

Tiffanylampa trollslända grön

Med tänd bas Lampa Tiffany Dragonfly och lampskärmen i målat glas.
Wow!!!! gorgeous lamp
fully satisfied. even prettier than we thought
This customer has posted a review for his order of 2020-06-03.
Moderated on 2020-06-15.
 (0)
 (0)
2020-06-11
Christelle R.
 Verified Purchase
Gälla konst och dekoration Tiffany

Gälla konst och dekoration Tiffany

Stil vägg 1910 med vita och gula glasögon semi genomskinligt opalskimrande.
Contente de mon achat, 3 appliques de belle qualité. Par contre 2 non conforme à la photo, les verres jaunes n’ont pas les dessins incrustés de la même manière donc beaucoup moins jolies que l’autre. Ma pièce étant grande cela ne se voit pas trop. Cela ne m’empêchera pas de passer une autre commande sur ce site très prochainement, rapport qualité prix excellent! Et livraison rapide et soignée.
This customer has posted a review for his order of 2020-06-03.
Moderated on 2020-06-15.
 (0)
 (0)
2020-06-09
Stephane G.
 Verified Purchase
La Petite Danseuse - Statue bronze de Degas

La Petite Danseuse - Statue bronze de Degas

Statue en bronze "La Petite Danseuse de quatorze ans" d' Edgar Degas sur un socle en marbre noir.
Produit conforme à mon attente, emballé avec soin Livraison dans les délais RAS
This customer has posted a review for his order of 2020-05-21.
Moderated on 2020-06-15.
 (0)
 (0)
2020-06-05
Alexia P.
 Verified Purchase
Lampa Tiffany - serien Paris

Lampa Tiffany - serien Paris

Stor lampa Tiffany från Paris serien, med en brons patina metall fot.
Article et service top qualité
Envoie soigné, rapide et cette lampe est juste sublime ☺️ Je suis ravie !
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2020-05-28.
Moderated on 2020-06-07.
 (0)
 (0)
2020-06-01
Patricia B.
 Verified Purchase
Tiffany ananas lampa

Tiffany ananas lampa

Original ljus med en ananas form, den har en höjd av 24 cm.
Tiffanylampa rosa

Tiffanylampa rosa

Lampa Tiffany med en Tulip glas rosa färg.
tiffany un savoir faire
J'ai vraiment apprécié la livraison très rapide des deux lampes .La lampe Lily est ravissante Un peu déçu par l'ananas car j'avais déjà commandé cet objet il y a quelques années , à mon avis il est moins beau , c'est une fabrication différente .
This customer has posted a review for his order of 2020-05-21.
Moderated on 2020-06-15.
 (0)
 (0)
2020-05-30
Françoise D.
 Verified Purchase
Gäller Tiffany serien barockstil Indiana

Gäller Tiffany serien barockstil Indiana

Gäller barock Tiffany av serien Indiana.
Vitrail élégant
Ces appliques sont très élégantes et seront du plus bel effet dans mon salon.
This customer has posted a review for his order of 2020-05-19.
Moderated on 2020-06-05.
 (0)
 (0)
2020-05-30
Karin K.
 Verified Purchase
Tiffany Golvlampa med en inredning av trollsländor

Tiffany Golvlampa med en inredning av trollsländor

Golv lampa Tiffany trollsländor på 165 cm höjd
Thank you very much for the quick delivery of the Tiffany lamp. Unfortunately one part was missing, but we got it forwarded in next to no time. The Floor lamp is complete and of the quality we expected. It looks gorgeous..
This customer has posted a review for his order of 2020-05-14.
Moderated on 2020-06-05.
 (0)
 (0)
 

Write a review !



Be careful not to mention your personal informations (name, email, ...)..



Din kommentar kommer bara att publiceras på webbplatsen. Det hjälper oss att förbättra kvaliteten på de produkter vi erbjuder. Du får inte missbruka utvärderingsfunktionen för att skicka kommersiellt, politiskt, pornografiskt, oanständigt, kriminellt, ärekränkande eller olagligt innehåll. Kopiering av yttranden som redan publicerats på annat håll är uttryckligen förbjuden. Vi förbehåller oss rätten att inte publicera vissa kommentarer, negativa recensioner eller kritiska kommentarer, oavsett om betyget kan vägras om vi tror att dessa kan påverka bilden eller försäljningen av en produkt eller vår företag. För att anmäla ett meddelande måste kunden vara kund och har beställt på vår webbplats. Read our conditions.
Only registered users can report abuse.

Log in or create an account .
Only registered users can vote for a review.

Log in or create an account .
 

kategorier

tillverkare