Customers reviews There are 21 reviews.

Average votes
4.9 / 5
21 advices
Why review our products?
You help other people in their purchases by sharing your experience.
You help other people in their purchases by sharing your experience.


Ces avis ont été sélectionnés prioritairement selon votre langue.
2019-11-08
Morten C.
 Verified Purchase
Allmänt - soldat kinesiska Xian terrakotta statyett kokta

Allmänt - soldat kinesiska Xian terrakotta statyett kokta

Statyett av en krigare Xian terrakotta säljs i en box lyx.
Xian terracotta
Great quality items. And very fast and good service all the way from Ht deco to my home.
This customer has posted a review for his order of 2019-10-29.
Moderated on 2019-11-08.
 (0)
 (0)
2019-11-02
Virginie D.
 Verified Purchase
Lampa Tiffany - serien Paris

Lampa Tiffany - serien Paris

Stor lampa Tiffany från Paris serien, med en brons patina metall fot.
Magnifique
Lampe magnifique, je l’adore! Elle éclaire très bien. Elle est plus que conforme à mes attentes. La livraison est très rapide. Je commanderai à nouveau sur ce site sans problème.
This customer has posted a review for his order of 2019-10-28.
Moderated on 2019-11-02.
 (0)
 (0)
2019-10-10
CHRISTINE L.
 Verified Purchase
Tiffany ' s golv lampa-Indiana-serien

Tiffany ' s golv lampa-Indiana-serien

Tiffany barock golv lampa av Indiana-serien.
AVIS
PARFAIT
This customer has posted a review for his order of 2019-09-28.
Moderated on 2019-10-10.
 (0)
 (0)
2019-10-08
Béatrice M.
 Verified Purchase
Barock stol blå och silver

Barock stol blå och silver

Den blå och silver barock fåtölj är gjord på ett massivt trä av silver bok ram, perfekt för en raffinerad dekoration i barnrummet.
Fauteuil baroque enfants
Très jolie fauteuil baroque enfants de bonne qualité et à un prix très attractif produits à recommander
This customer has posted a review for his order of 2019-09-27.
Moderated on 2019-10-08.
 (0)
 (0)
2019-08-05
james B.
 Verified Purchase
Silver barock spegel

Silver barock spegel

Spegel Louis XVI oval på en stomme i massivt trä snidade och silver från en höjd av 91 cm.
PARFAIT
PRODUITS TRES BIEN EMBALLER . J'EN AVAIS COMMANDER DEUX ET LES DEUX SONT PARFAITEMENT BIEN ARRIVER ET PRODUIT CONFORME A LA PHOTO .
This customer has posted a review for his order of 2019-07-25.
Moderated on 2019-08-06.
 (0)
 (0)
2019-08-02
Attila H.
 Verified Purchase
Lampa Tiffany sköldpadda riktiga glas

Lampa Tiffany sköldpadda riktiga glas

Lampa Tiffany sköldpadda med ett målat glas riktiga glas.
5*****
Fntastic! Nice job, and super fast! The product is the same as the one in the picture. Thank you!
This customer has posted a review for his order of 2019-07-22.
Moderated on 2019-08-06.
 (0)
 (0)
2019-07-26
Viliam B.
 Verified Purchase
Archer-Statuette soldat kinesiska Xian terrakotta

Archer-Statuette soldat kinesiska Xian terrakotta

Xian Warrior statyett terrakotta säljs i en lyxig låda.
Viliam Brindzak
Thank you. Excelent.Viliam B
This customer has posted a review for his order of 2019-07-11.
Moderated on 2019-07-26.
 (0)
 (0)
2019-07-25
martine f.
 Verified Purchase
Ljuskrona Tiffany Nice

Ljuskrona Tiffany Nice

Också funktionell som dekorativa, ljuskrona Tiffany Nice är ett perfekt objekt att förbättra inredningen genom dess glasmålningar trollbindande färger.
Lustre tiffany
Je suis ravie. Chez vous nous ne sommes jamais déçu
This customer has posted a review for his order of 2019-07-14.
Moderated on 2019-07-26.
 (0)
 (0)
2019-07-06
Maurice N.
 Verified Purchase
Svart barock fåtölj med blommor

Svart barock fåtölj med blommor

Barock fåtölj med en struktur i massivt bokträ ristade och lackerade i svart färg.
Fauteuil baroque noir à fleur
Colis bien protégé, de bonne facture, très content du produit.
This customer has posted a review for his order of 2019-06-25.
Moderated on 2019-07-10.
 (0)
 (0)
2019-07-05
Maurice N.
Fauteuil style Rococo
Fauteuil arrivé dans les temps, tres bien emballé,rien à dire !
Moderated on 2019-07-10.
 (0)
 (0)
2019-06-06
Silvia C.
 Verified Purchase
Lampa Tiffany sköldpadda riktiga glas

Lampa Tiffany sköldpadda riktiga glas

Lampa Tiffany sköldpadda med ett målat glas riktiga glas.
Bella ma scura
Ottimo servizio, consegna rapidissima e bel prodotto. Unica nota il vetro verde scuro fa passare pochissima luce. Più che una lampada la definirei una luce notturna. Ottima per i bambini che temono il buio.
This customer has posted a review for his order of 2019-05-26.
Moderated on 2019-06-25.
 (0)
 (0)
2019-05-14
Cristina S.
 Verified Purchase
Ljuskrona Tiffany med tre lampor

Ljuskrona Tiffany med tre lampor

Ljuskrona Tiffany serier Indiana till tre lampor, med en diameter på 70 cm.
.
This customer has posted a review for his order of 2019-04-27.
Moderated on 2019-05-17.
 (0)
 (0)
2019-05-10
Candide L.
 Verified Purchase
Lampa Tiffany New York art déco

Lampa Tiffany New York art déco

Lampa Tiffany i art déco-stil, dess Lampskärm består av målat glas med former som är typisk för perioden av konst och utsmyckning av 1920.
Lampe Tiffany Art Deco
Un bel objet . Très bel effet allumé . Mais un service de livraison par DPD calamiteux . J'ai fini par faire 2h 30 de route pour aller le récupérer ...
This customer has posted a review for his order of 2019-04-30.
Moderated on 2019-05-10.
 (0)
 (0)
2019-05-10
jacqueline J.
 Verified Purchase
Golv lampa Tiffany - serien Memphis

Golv lampa Tiffany - serien Memphis

Golvlampa Tiffany art deco av Memphis-serien tillverkas med en geometrisk glasmålningar skimrande och veckade, pärl och Opaliserande vit.
Satisfaite
Très bel article correspondant au site. Excellent emballage
This customer has posted a review for his order of 2019-04-30.
Moderated on 2019-05-10.
 (0)
 (0)
2019-05-09
Claude T.
 Verified Purchase
Tiffany applikationer London-serien

Tiffany applikationer London-serien

Den målade glas Mer från Tiffany applikationer London-serien är enhetlig, installerat Wall lampan kommer att sända i ditt hem ett behagligt ljus.
Golv lampa Tiffany serien London

Golv lampa Tiffany serien London

Målat glas av lampa Tiffany serien London är enhetlig, det kommer att sända ett behagligt ljus i ditt hus.
très satisfait
luminaires très beau. emballage parfait. livraison très rapide
This customer has posted a review for his order of 2019-04-27.
Moderated on 2019-05-09.
 (0)
 (0)
 

Write a review !



Be careful not to mention your personal informations (name, email, ...)..



Din kommentar kommer bara att publiceras på webbplatsen. Det hjälper oss att förbättra kvaliteten på de produkter vi erbjuder. Du får inte missbruka utvärderingsfunktionen för att skicka kommersiellt, politiskt, pornografiskt, oanständigt, kriminellt, ärekränkande eller olagligt innehåll. Kopiering av yttranden som redan publicerats på annat håll är uttryckligen förbjuden. Vi förbehåller oss rätten att inte publicera vissa kommentarer, negativa recensioner eller kritiska kommentarer, oavsett om betyget kan vägras om vi tror att dessa kan påverka bilden eller försäljningen av en produkt eller vår företag. För att anmäla ett meddelande måste kunden vara kund och har beställt på vår webbplats. Read our conditions.
Only registered users can report abuse.

Log in or create an account .
Only registered users can vote for a review.

Log in or create an account .
 

kategorier

tillverkare