Avis des clients Il y a 399 avis.

Moyenne des votes
4.9 / 5
399 notes
397 avis
Htdeco recensioner! Vi säljer Louis XV stil möbler, barock och art deco, för en dröm dekoration!
Htdeco onlinebutik är specialiserad på inredning och erbjuder ett stort urval av referenser till möbler, belysning, skulpturer och dekorativa föremål för alla stilar och budgetar. Vi vill förbättra vår service och uppskatta din feedback.

You help other people in their purchases by sharing your experience.



Langue:
Ces avis ont été sélectionnés prioritairement selon votre langue.
2022-09-16
GIANNI C.
 Achat Vérifié
Tiffany Dragonfly golvlampa

Tiffany Dragonfly golvlampa

Golvlampa Tiffany trollsländor till en höjd av 176 cm.
PERFETTO !
Eccellente venditore : Il top riguardo a cura, qualità, e rapidità nella consegna. Io lo consiglio vivamente !
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-09-07.
Modéré le 2022-09-20.
 (0)
 (0)
2022-09-15
Aline H.
 Achat Vérifié
Tiffany Bordslampa - Helig bambu

Tiffany Bordslampa - Helig bambu

De blinda cabochonerna kontrasterar mot det gröna lövverket och det korrugerade genomskinliga glaset.
lampe Tiffany Bambou sacré
Très contente de mon achat. La lampe est magnifique ! Le colis a été envoyé dès le lendemain de ma commande et est arrivé intact. Rien à redire, c'était ma première commande chez HTDeco et je vais en commander une autre en lampadaire.
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-09-08.
Modéré le 2022-09-16.
 (0)
 (0)
2022-09-04
SONIA B.
 Achat Vérifié
Tiffanylampa med tulpaner

Tiffanylampa med tulpaner

De blyinfattade fönstren består av bitar av släta vita, röda och gröna linser. 
Magnifique !
Service parfait, lampe très bien emballée, elle est magnifique ! Livraison ultra rapide ! C'est parfait
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-08-29.
Modéré le 2022-09-04.
 (0)
 (0)
2022-09-03
Jan F.
 Achat Vérifié
Blå kung barock soffa

Blå kung barock soffa

Denna soffa 3 platser kommer lysa ditt vardagsrum, bekväma och resistenta, det är bekvämt och erbjuder ett vänligt utseende till din inredning.
Flawless delivery and products. We have ordered sofa with four chairs.
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-08-15.
Modéré le 2022-09-04.
 (0)
 (0)
2022-08-09
Silvia
Louis XVI stol svart och förgyllt trä

Louis XVI stol svart och förgyllt trä

Fåtölj Louis XVI svart och förgyllt trä består av en struktur i massiv bok fint skulpterade, klädd med ett tyg i svart sammet för en lyxig och originella möbler.
Silla
Buenas tardes Quería preguntarle si este sillón lo tendría en blanco entero madera y la tela en blanco
Modéré le 2022-08-23.
 (0)
 (0)
2022-08-08
Anthony G.
 Achat Vérifié
Excellent - very happy indeed.
Look lovely. Well made at this price level. Beautiful finish. Very well packaged with zero damage. Company easy for communications...very responsive. Delivery well-organised.
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-07-24.
Modéré le 2022-08-23.
 (0)
 (0)
2022-08-03
JULIE T.
 Achat Vérifié
Gjutjärn Medici vasque - L: 79 cm

Gjutjärn Medici vasque - L: 79 cm

Stor svart järn gjutjärn Medici potten med två handtag som dart på varje sida.
Reproduction étrangère de piètre qualite
Vasques très mal finies. L une d elle était trouée et bancale. Pas d échange de produit. Et charge à l acheteur de trouver un transporteur. Sav téléphonique pas agréable ni commerçant. Ne cherche pas de solutions. Achetez une vraie vasque. Certes un.peu chère mais vu le prix de celle vendue sur ce site vous serez plus satisfait.
Ce client a partagé une image.
Message de la modération
Bonjour, Merci pour votre avis, Je suis désolé d’apprendre que vous avez vécu une expérience aussi frustrante. La vasque que vous avez reçu comportait des défauts. Il apparaît après enquête, que nous n’avons pas bien vérifié cette expédition. Lors de nos conversations, nous vous avons pourtant proposé un retour à nos frais et de vous rembourser intégralement votre commande à réception. Vous avez préféré la garder, sachez que nous regrettons votre déception et que nous avons pris soin que votre commentaire serve à améliorer nos services, pour cela nous avons demandé à notre service emballage de prendre soin de vérifier chaque envoi en détail. Cordialement, le service client
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-07-19.
Modéré le 2022-08-23.
 (0)
 (0)
2022-08-01
CORINNE T.
Canapé aviateur
Très belle qualité, la couleur est prune ,c plutôt jolie ,le cuir bien épaisseur de belles finition Achat également des fauteuils chesterfield qui sont top Livraison rapide
Modéré le 2022-08-23.
 (0)
 (0)
2022-08-01
CORINNE T.
Canapé aviateur
Très belle qualité, la couleur est prune ,c plutôt jolie ,le cuir bien épaisseur de belles finition Achat également des fauteuils chesterfield qui sont top Livraison rapide
Modéré le 2022-08-04.
 (0)
 (0)
2022-07-28
CARLOS C.
 Achat Vérifié
Flygarens tabouret

Flygarens tabouret

En nitad aluminium bar stol, gör att stolen ska höjas eller sänkas.
Estoy muy contento con el producto es de muy buena calidad y sobre todo con la Tensión y solución del problema que tuve con la agencia de transportes y ellos me lo han solucionado muy rápido agradecerles su atención y servicio un 10 de puntuacion
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-07-13.
Modéré le 2022-07-29.
 (0)
 (0)
2022-07-14
Gilbert W.
 Achat Vérifié
Art Deco-konsolen

Art Deco-konsolen

Konsol Deco inläggningar rosenträ på en Beech träkonstruktion.
ART DECO PALISANDER
ART DECO PALISANDER
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2020-11-30.
Modéré le 2022-07-29.
 (0)
 (0)
2022-06-28
CBs B.
 Achat Vérifié
Blå Tiffany skrivbordslampa

Blå Tiffany skrivbordslampa

För kontoret eller hemmet erbjuder det perfekt belysning för din arbetsplats, dess art deco-stil gör den till en elegant armatur.
Efficace
Rapide, conforme, fonctionne parfaitement, merci
Message de la modération
Merci d'avoir laissé votre avis sur Htdeco !
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-06-23.
Modéré le 2022-08-23.
 (0)
 (0)
2022-06-24
paola r.
 Achat Vérifié
Tiffanylampa med rosor

Tiffanylampa med rosor

Dess vita bakgrund belyser rosen dras på sin målat glas fönster, det är en Tiffanylampa monteras för hand.
Bellissima
Imballo perfetto, lampada bellissima, oltre le mia aspettative. l'ho presa per fare un regalo a mia cognata che la sognava da tanto tempo. L'ho cercata su diversi siti fino a capitare, per fortuna, sul vostro. Rapporto prezzo/qualità ottimo!
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-06-17.
Modéré le 2022-06-24.
 (0)
 (0)
2022-06-18
Francisco L.
 Achat Vérifié
Golv lampa Tiffany blå Medelhavet

Golv lampa Tiffany blå Medelhavet

Kan du med denna golvlampa Tiffany vägleda spridningen av ljus i en riktning exakt, idealisk för att läsa eller fokuserad belysning.
OK
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-06-12.
Modéré le 2022-06-24.
 (0)
 (0)
2022-06-11
Gwénola B.
 Achat Vérifié
Lampa Tiffany serien London

Lampa Tiffany serien London

Målat glas av lampa Tiffany London med sin enhetliga målat glas hamrade glas, kommer att sända ett behagligt ljus i ditt hus. Foten är patinerad metall brons färg.
Golv lampa Tiffany serien London

Golv lampa Tiffany serien London

Målat glas av lampa Tiffany serien London är enhetlig, det kommer att sända ett behagligt ljus i ditt hus.
superbe
Articles commandés le 4 juin, reçus le 10 juin, articles très bien emballés comme d'habitude. J'avais un peu peur que la lampe soit trop grande mais non, et je suis agréablement surprise de l'effet, cette lampe et ce lampadaire donnent une ambiance chaleureuse à ma pièce, j'en suis très contente et je recommande absolument ces deux produits;
Ce client a partagé une image.
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-06-04.
Modéré le 2022-06-24.
 (0)
 (0)
2022-06-05
Yann P.
 Achat Vérifié
Uppsättning av 5 statyetter - krigare av Xian 20 cm

Uppsättning av 5 statyetter - krigare av Xian 20 cm

Rad statyetter terrakotta bestående av 4 Xian krigare och en häst .
RAS
Tout s’est très bien passé
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-05-29.
Modéré le 2022-06-11.
 (0)
 (0)
2022-06-03
Gwénola B.
 Achat Vérifié
Tiffanylampa kvinnokropp

Tiffanylampa kvinnokropp

Det är Tiffanylampa görs med den traditionella metoden, med handmonterade glasmålningar svetsade till burken med en opalescent glasblind ovanför en staty av en kvinna.
Magnifique
Cette lampe est magnifique, elle donne une décoration sublime à mon intérieur, je voulais en reprendre une, mais malheureusement, elle est en rupture de stock, cela ne m'étonne pas d'ailleurs.
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2021-11-08.
Modéré le 2022-06-11.
 (0)
 (0)
2022-06-02
Maria G.
 Achat Vérifié
Vitt och silver barock Meridian

Vitt och silver barock Meridian

Vitt och silver barock Meridian är tillverkad på en ram i massiv bok silver, prydd med fina skulpturer, klädda med ett vitt tyg.
Maria
Servicio estupendo y todo muy correcto.
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-05-27.
Modéré le 2022-06-07.
 (0)
 (0)
2022-05-22
Alain P.
 Achat Vérifié
Art Deco byrå Orleans

Art Deco byrå Orleans

Möbler inspirerade av 1930-talets inredning i almförstoringsglasfanér och svart lackerat trä på bok, som öppnar på fasaden med fem lådor.
Rundad art deco byrå

Rundad art deco byrå

Cylinderformad byrå inspirerad av art deco-perioden på 1920-talet.
bonne livraison sans problème
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-05-04.
Modéré le 2022-06-04.
 (0)
 (0)
2022-05-21
KATARZYNA K.
 Achat Vérifié
Lampa Tiffany Montpellier

Lampa Tiffany Montpellier

Lampa Tiffany Montpellier tillverkas med ett målat glas fönster består av riktiga objektiv monteras för hand, svetsade till tenn på en traditionell metallfäste.
opinion
super
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-05-11.
Modéré le 2022-05-30.
 (0)
 (0)
2022-05-15
Corinne D.
 Achat Vérifié
Tiffany govlampa med tulpaner

Tiffany govlampa med tulpaner

En fackla-formad golvlampa, målat glas fönster lampskärmen är dekorerad med tulpaner av olika färger.
Lampadaire tiffany
Expédition rapide et très joli rendu dans la pièce
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-05-06.
Modéré le 2022-05-16.
 (0)
 (0)
2022-05-13
JEAN-PIERRE N.
 Achat Vérifié
Louis XV-stil byrå i marquetry

Louis XV-stil byrå i marquetry

Byrå Louis XV , två lådor, marmor mask med vackra vita ådror, längd 105 cm.
commode style louis xv
très jolie commode très bien emballé très bon vendeur encore merci
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-04-25.
Modéré le 2022-05-25.
 (0)
 (0)
2022-05-12
Barthélémy N.
 Achat Vérifié
Louis XVI fåtölj - Royal Blue

Louis XVI fåtölj - Royal Blue

Bekväm och lyxig, Louis XVI fåtölj stil medaljong kommer att ge en elegant och lyxig stil till din inredning.
Magnifique fauteuil...
... et robuste. Qui trouve sa place dans toutes sortes de décos !
Ce client a partagé une image.
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-04-26.
Modéré le 2022-05-14.
 (0)
 (0)
2022-05-10
Flavian Q.
 Achat Vérifié
Vit stil barock byrå Louis XV

Vit stil barock byrå Louis XV

Den vita stil barock byrå Louis XV har en struktur i massiv bok, lackerad blank vit, med tre lådor att förvara dina tillhörigheter.
satisfait du rapport qualité prix, attention cependant aux dimensions indiquées sur le site qui ne correspondent pas a la réalité, il y a quelques centimètres de différence
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-03-28.
Modéré le 2022-05-30.
 (0)
 (0)
2022-05-04
Gilbert W.
 Achat Vérifié
Svart barock fåtölj med blommor

Svart barock fåtölj med blommor

Barock fåtölj med en struktur i massivt bokträ ristade och lackerade i svart färg.
Fauteuil Louis XV à fleurs noires
Fauteuil Louis XV à fleurs noires
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2020-11-04.
Modéré le 2022-05-10.
 (0)
 (0)
2022-05-04
Gilbert W.
 Achat Vérifié
Karmstol Louis XVI Royal Blue barock

Karmstol Louis XVI Royal Blue barock

Fåtölj Louis XVI Royal Blue består av en stomme i bok massiv, klädd i en vacker satin mycket tyg ljusa för ett elegant vardagsrum.
stoel Louis XVI royal blue i
stoel Louis XVI royal blue
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2020-10-27.
Modéré le 2022-05-10.
 (0)
 (0)
2022-05-04
JOELLE F.
 Achat Vérifié
Tiffany Bordslampa

Tiffany Bordslampa

Lampa med en glas lampskärm dekorerad med Tiffany-stil blommor, handgjorda med ett målat glas svetsade tenn.
Lampe de table Tiffany
Très belle lampe reçue rapidement avec un emballage au top . Très satisfait de mon achat . Site à recommander sans problème.
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-04-28.
Modéré le 2022-05-06.
 (0)
 (0)
2022-05-03
Alain P.
 Achat Vérifié
Lampa Tiffany art deco

Lampa Tiffany art deco

Bordlampa Tiffany art deco med en glasmålning i den geometriska formen av stil 1930
Tiffany vägglampa art deco

Tiffany vägglampa art deco

1930-talsväggad, med veckade, släta glasögon och ljusfärgning.
Tiffany vägglampa art deco vit-pärlemor

Tiffany vägglampa art deco vit-pärlemor

Art Deco gäller iriserande och veckat geometriskt målat glas, pärlvitt och opaliserande.
Tiffanylampa - Memphis-serien

Tiffanylampa - Memphis-serien

Lampan Tiffany stil art deco av Memphis-serien har en lampskärm med en geometrisk glasmålningar skimrande och veckade, pärl och Opaliserande vit.
Tiffanylampa Mission-modell - H: 49 cm

Tiffanylampa Mission-modell - H: 49 cm

Missionsstilen är en Tiffanylampa art deco, dess opalescent glas målat glas framhävs av cabochons. 
très bien
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2021-05-25.
Modéré le 2022-05-04.
 (0)
 (0)
2022-04-30
Marjorie C.
 Achat Vérifié
Tiffany bordslampa påfågel

Tiffany bordslampa påfågel

"Peacock" modell sänglampa (påfågel fjädrar), 34 cm hög, för en glödlampa.
magnifique
colis reçu très rapidement, bien emballé et la lampe est de très bonne qualité, je suis très satisfaite de mon achat, cette lampe me met de bonne humeur et le soir lorsque on l'allume cela fait des jolis effets de lumière autour. Lorsque j'aurais un peu plus d'argent je reviendrais en acheter une plus grande.
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-04-22.
Modéré le 2022-05-02.
 (0)
 (0)
2022-04-28
Lidia Z.
 Achat Vérifié
Medici Vas gjutjärn - H: 32 cm

Medici Vas gjutjärn - H: 32 cm

Reproduktion av ett gjutjärn gjutjärn gjutjärn medici-stil vasque för trädgården.
Vaso Medici in ghisa - H: 32 cm
Ottimo prodotto, ottimo imballo
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-04-17.
Modéré le 2022-05-02.
 (0)
 (0)
2022-04-12
Miguel M.
 Achat Vérifié
Tiffany trollslända lampa

Tiffany trollslända lampa

Tiffany lampa med trollsländor  brons patina, 61 cm hög och 41 cm i diameter.
Tiffany drangonfly
Muito contente com o candeeiro e muito satisfeito com o transporte, que foi feito em muito boas condições. Muito bom.
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2021-10-14.
Modéré le 2022-04-19.
 (0)
 (0)
2022-04-06
Christine z.
 Achat Vérifié
Empire mahogany Bureau

Empire mahogany Bureau

Office Empire i mahogny fanér med struktur i bok med en längd på 145 cm.
super vielen Dank
Der Tisch ist wunderschön, sehr massiv und gut verarbeitet. Der Kundenservice ist ausgesprochen schnell und hilfsbereit.
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-03-17.
Modéré le 2022-04-08.
 (0)
 (0)
2022-04-05
Sabine F.
 Achat Vérifié
Kinesiska allmänna 100 cm krigare staty

Kinesiska allmänna 100 cm krigare staty

Staty av en soldat Xian terracotta - höjd 100 cm
Warrior staty kinesisk infantryman 100 cm

Warrior staty kinesisk infantryman 100 cm

Soldat Xian staty - modell infantryman - höjd 100 cm
Satisfait de mon achat
Les statues sont belles et de bonne facture conformes à leur description. Livrée rapidement dans des caisses en bois solides et bien protégées. Toutefois un regret : le livreur dépose le tout devant la porte du garage, et repart en vous laissant tout démonter ainsi que la palette en bois.
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-03-20.
Modéré le 2022-04-08.
 (0)
 (0)
2022-03-31
Me de santiago
Möbler art deco tv

Möbler art deco tv

TV-bänk med två glidande brickor, för användning av videoutrustning.
Commande
Comment obtenir ce meuble?
Modéré le 2022-04-26.
 (0)
 (0)
2022-03-19
Parvoiu E.
 Achat Vérifié
Tiffany vägglampa London

Tiffany vägglampa London

Tiffany vägglampa från London-serien, ockra gul färg är enhetlig, det passar alla stilar.
Impeccable
Très, très contant. Marchandise, service, prix, tout excellant. Merci et bonne continuation.
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-03-13.
Modéré le 2022-03-31.
 (0)
 (0)
2022-03-16
Berthold J.
 Achat Vérifié
Tiffanylampa Solros

Tiffanylampa Solros

Det är Tiffanylampa solros skapas enligt den urspärla metoden, med handmonterade glasmålningar svetsade till tenn, och en brons patinerad metallbas.
Tiffanylampa grön Libellule

Tiffanylampa grön Libellule

Tiffanylampa grön slända består av utbildade glasmålningar av riktiga linser monteras för hand, lödda med Tin efter den traditionella metoden att Louis Comfort Tiffany.
Berthold
Rychlost, jednoduchost vyřízení nákupu a doručeno bez problémů. Super
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-03-06.
Modéré le 2022-04-05.
 (0)
 (0)
2022-03-08
Pierre A.
 Achat Vérifié
Art deco sideboard 4 dörrar

Art deco sideboard 4 dörrar

Reproduktion av perioden av konst och dekoration, av en stor art deco buffé i dyrbar träfanér.
Avis
Produit correspondant parfaitement à mes attentes...
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-02-19.
Modéré le 2022-03-31.
 (0)
 (0)
2022-03-04
marc b.
 Achat Vérifié
Stor Tiffanylampa i Göteborg

Stor Tiffanylampa i Göteborg

Den stora "Nice" bordslampa är gjord med en målat glas Lampskärm monteras enligt Louis Comfort metod på en metallram. Mått: höjd: 62 cm-diameter: 41 cm. Snabb leverans.
lampe tiffany
excellent rapport qualité prix , envoie tres rapide , equipe ultra professionelle , la lampe est une fois de plus magnifique
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-02-28.
Modéré le 2022-03-21.
 (0)
 (0)
2022-03-02
Juhani I.
 Achat Vérifié
Louis XV byrå i marquetry

Louis XV byrå i marquetry

Små möbler i ädelträ böjda på sidorna och på framsidan, som öppnas genom tre små lådor.
Good quality and price
Delivery time was fast. The products were flawless and well finished. The freight price was expensive in our opinion, otherwise we would have purchased more products. We are happy with our purchase. Thanks a lot!
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-02-14.
Modéré le 2022-03-16.
 (0)
 (0)
2022-03-02
Rita D.
 Achat Vérifié
Tiffany vägglampa art deco New York

Tiffany vägglampa art deco New York

Tiffany vägglampa med målat glas med typiska former av konsten perioden och dekoration av 1920.
Perfect
Prachtige wandlampen , heel mooi afgewerkt. Ik ben heel tevreden over mijn aankoop en zal zeker voor mijn volgende lamp terug deze hier aankopen.
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-02-23.
Modéré le 2022-03-06.
 (0)
 (0)
2022-02-24
VERONIQUE A.
 Achat Vérifié
Tiffany bordslampa påfågel

Tiffany bordslampa påfågel

"Peacock" modell sänglampa (påfågel fjädrar), 34 cm hög, för en glödlampa.
Très jolie
Achat d’une petite lampe « paon », article arrivé très bien emballé. Belle surprise au déballage. 1 étoile en moins car je n’ai jamais été prévenue de l’arrivée du colis au point relais. Communication à revoir!
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-02-03.
Modéré le 2022-03-03.
 (0)
 (0)
2022-02-20
christian d.
 Achat Vérifié
Lampa Tiffany New York art déco

Lampa Tiffany New York art déco

Lampa Tiffany i art déco-stil, dess Lampskärm består av målat glas med former som är typisk för perioden av konst och utsmyckning av 1920.
colis bien arrivé,emballé avec soin,bel objet
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-02-13.
Modéré le 2022-03-02.
 (0)
 (0)
2022-02-19
Zoltán N.
 Achat Vérifié
Golv lampa Tiffany blue

Golv lampa Tiffany blue

Består av ett molnigt fönster, detta golv lampa Tiffany kommer till ditt hem ett lugnande ljus.
La lampe est très belle, je suis content pour lui. La livraison a été rapide.
Ce client a partagé une image.
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-02-12.
Modéré le 2022-02-24.
 (0)
 (0)
2022-02-16
Christophe-Alexandre P.
 Achat Vérifié
Par av art deco säng bord Marseille

Par av art deco säng bord Marseille

Somna i charmen i 1930-talets konst- och dekorationsperiod med ett par eleganta nattduksbord.
Achat de tables de chevet Art Déco
Excellent produit et livraison parfaite
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-02-01.
Modéré le 2022-02-24.
 (0)
 (0)
2022-02-15
jesús G.
 Achat Vérifié
Lampa Tiffany - serien Paris

Lampa Tiffany - serien Paris

Stor lampa Tiffany från Paris serien, med en brons patina metall fot.
Tras jolíe
Bien relations qualité e prix.
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-02-03.
Modéré le 2022-02-22.
 (0)
 (0)
2022-02-13
J. L.
 Achat Vérifié
Tiffany vägglampa art deco New York

Tiffany vägglampa art deco New York

Tiffany vägglampa med målat glas med typiska former av konsten perioden och dekoration av 1920.
Tiffany Wall lamps
Nice design, good value for money, prompr deluvery in The Netherland
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-02-07.
Modéré le 2022-02-21.
 (0)
 (0)
2022-02-12
Els H.
 Achat Vérifié
Golv lampa Tiffany - serien Memphis

Golv lampa Tiffany - serien Memphis

Golvlampa Tiffany art deco av Memphis-serien tillverkas med en geometrisk glasmålningar skimrande och veckade, pärl och Opaliserande vit.
beautiful lamp
We received the lamp yesterday and everything was in good order.
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-02-07.
Modéré le 2022-02-24.
 (0)
 (0)
2022-02-11
bruno T.
 Achat Vérifié
Tiffany vägglampa av konst och dekoration

Tiffany vägglampa av konst och dekoration

1910-stil vägglampa med semi genomskinliga vita och gula opalescent glasögon.
Très jolie, très bien emballé livraison super rapide
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-02-02.
Modéré le 2022-02-17.
 (0)
 (0)
2022-02-11
bruno T.
 Achat Vérifié
Golv lampa Tiffany blue

Golv lampa Tiffany blue

Består av ett molnigt fönster, detta golv lampa Tiffany kommer till ditt hem ett lugnande ljus.
Très bien , envoie très rapide
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-02-07.
Modéré le 2022-02-16.
 (0)
 (0)
2022-02-11
Ibolya M.
 Achat Vérifié
Tiffany taklampa Bryssel

Tiffany taklampa Bryssel

En Tiffany-stil taklampa monteras med hjälp av tekniken för Louis Comfort Tiffany, är målat glas fönster i denna serie mycket komplex, bestående av mer än 100 glasbitar.
Tiffany Pécs
I'm totally satisfied. Thank you.
Ce client a posté un avis pour sa commande du 2022-02-04.
Modéré le 2022-02-16.
 (0)
 (0)
 

Ecrire un avis !



Attention à ne pas mentionner vos informations personnelles (nom, email, ...)..



Din kommentar kommer bara att publiceras på webbplatsen. Det hjälper oss att förbättra kvaliteten på de produkter vi erbjuder. Du får inte missbruka utvärderingsfunktionen för att skicka kommersiellt, politiskt, pornografiskt, oanständigt, kriminellt, ärekränkande eller olagligt innehåll. Kopiering av yttranden som redan publicerats på annat håll är uttryckligen förbjuden. Vi förbehåller oss rätten att inte publicera vissa kommentarer, negativa recensioner eller kritiska kommentarer, oavsett om betyget kan vägras om vi tror att dessa kan påverka bilden eller försäljningen av en produkt eller vår företag. För att anmäla ett meddelande måste kunden vara kund och har beställt på vår webbplats. Lire nos conditions.
Seuls le clients enregistrés peuvent signaler un avis.

Connectez-vous ou créez un compte .
Seuls le clients enregistrés peuvent voter pour un avis.

Connectez-vous ou créez un compte .
 

kategorier

tillverkare