Customers reviews There are 280 reviews.

Average votes
4.9 / 5
280 ratings
279 advices
Why review our products?
You help other people in their purchases by sharing your experience.

You help other people in their purchases by sharing your experience.



Language:
Ces avis ont été sélectionnés prioritairement selon votre langue.
2021-09-20
Steve D.
 Verified Purchase
Barock stol svart och vitt

Barock stol svart och vitt

Barock stol svart och vit klädda med ett tyg i vitt på en massiv bok ram PVC.
Superbes!
Très belle qualité de ces fauteuils, bien emballés sur 2 palettes. Ils vont très bien dans mon studio photo!
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-08-29.
Moderated on 2021-09-23.
 (0)
 (0)
2021-09-15
Alain P.
 Verified Purchase
Art deco byrå i almborl

Art deco byrå i almborl

Dresser Deco inläggningar förstoringsglas Elm på en Beech träkonstruktion.
4 étoiles
livraison impeccable
This customer has posted a review for his order of 2021-08-31.
Moderated on 2021-09-18.
 (0)
 (0)
2021-09-09
Jacques V.
 Verified Purchase
Tiffanylampa - H: 62 cm

Tiffanylampa - H: 62 cm

Tiffany bordslampa med ett riktigt blått och gult glasmålat glasfönster.
Lampe Tiffany
Cette lampe est la 5eme que nous achetons .Un record a été battu pour celle ci Commandée le 01/09 elle fonctionnait dans le salon le 03 /09 à 11h 18. voir photo
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-09-01.
Moderated on 2021-09-09.
 (0)
 (0)
2021-09-04
Stéphanie R.
 Verified Purchase
Svart flygare puff

Svart flygare puff

En design, för denna puff gjord med nitade aluminiumpaneler.
Fauteuil aviateur
Livraison rapide et fauteuil parfait merci
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-08-20.
Moderated on 2021-09-07.
 (0)
 (0)
2021-08-21
jean-pierre C.
 Verified Purchase
Kontor Ludvig XV furstliga

Kontor Ludvig XV furstliga

Kontor Ludvig XV i rosenträ intarsia och Walnut förstorings glas, öppning framför tre lådor.
superbe bureau
This customer has posted a review for his order of 2021-08-03.
Moderated on 2021-08-22.
 (0)
 (0)
2021-08-13
cecile F.
 Verified Purchase
Tabellen Deco på förstoringsglaset i Elm

Tabellen Deco på förstoringsglaset i Elm

Art deco stil bord med ett förstoringsglas Elm intarsia topp, inläggningar rosenträ på ena foten struktur beech.
Bon rapport qualité/prix
Finition soignée, je recommande !
This customer has posted a review for his order of 2021-07-26.
Moderated on 2021-08-14.
 (0)
 (0)
2021-08-06
Isabelle F.
Tiffanylampa plafond blå

Tiffanylampa plafond blå

Tiffany lamp tak med färgade glas av blått och vitt, 31 cm lång, för en E27 glödlampa.
Très joli plafonnier
Très belle lampe. Reçu avec système pour 2 ampoules et non une Dommage que la coupole de verre ne cache pas complètement le plastique noir de l accroche bien que l’on ait plaqué le lustre au maxi ; pas de vis trop court
This customer share an image.
Moderated on 2021-08-14.
 (0)
 (0)
2021-08-02
Oliver G.
 Verified Purchase
Tiffany trollslända lampa

Tiffany trollslända lampa

Tiffany lampa med trollsländor  brons patina, 61 cm hög och 41 cm i diameter.
Wunderbar
Schnelle Lieferung- tolle Qualität- gerne wieder.
This customer has posted a review for his order of 2021-07-27.
Moderated on 2021-08-04.
 (0)
 (0)
2021-08-02
Franky V.
 Verified Purchase
Tiffany bordslampa

Tiffany bordslampa

Lampskärm med vit bakgrund och fjärildekoration på en metall bas.
perfect
Ordered lamp and it all looks fine. Quickly delivery as well
This customer has posted a review for his order of 2021-07-26.
Moderated on 2021-08-02.
 (0)
 (0)
2021-07-27
CHRISTIANE B.
 Verified Purchase
Tiffanylampa Mission-modell - H: 49 cm

Tiffanylampa Mission-modell - H: 49 cm

Missionsstilen är en Tiffanylampa art deco, dess opalescent glas målat glas framhävs av cabochons. 
lampe série Mission
Lampe au décor sobre. Très jolie éteinte. Beaux reflets allumée. Qualité très appréciable.
This customer has posted a review for his order of 2021-07-08.
Moderated on 2021-08-02.
 (0)
 (0)
2021-07-27
Yves R.
 Verified Purchase
Tiffanylampa Solros

Tiffanylampa Solros

Det är Tiffanylampa solros skapas enligt den urspärla metoden, med handmonterade glasmålningar svetsade till tenn, och en brons patinerad metallbas.
tout s'est déroulé comme prévu
La lampe est bien arrivée comme prévu. L'emballage était adapté à cette lampe très fragile : elle est arrivée intacte. La lampe allumée est très belle et très colorée. Le seul problème, lié à l'envoi postal, est que je m'attendais à une lampe plus grande. Mais c'est très bien comme cela.
This customer has posted a review for his order of 2021-07-07.
Moderated on 2021-08-02.
 (0)
 (0)
2021-07-27
pascale z.
 Verified Purchase
Silver barock fåtölj

Silver barock fåtölj

Barock stol klädd med ett tyg PVC silver färg med en massiv trä struktur.
Fauteuil baroque argent
Ils sont superbes Achète 2 pour table à manger Très confortables et de qualité Je suis ravie de mon achat et vais commander à nouveau pour mon salon
This customer has posted a review for his order of 2021-07-12.
Moderated on 2021-07-27.
 (0)
 (0)
2021-07-22
Costantino C.
 Verified Purchase
Bar Deco med pivot dörr

Bar Deco med pivot dörr

Bar Deco, med en slagdörr till 360 ° i intarsia av Elm förstoringsglas, lupp Ambon (ö) och Rosewood.
Mobile bar girevole
Molto bello e funzionale
This customer has posted a review for his order of 2021-07-04.
Moderated on 2021-07-27.
 (0)
 (0)
2021-07-20
Theodore T.
 Verified Purchase
Barock stol svart och guld

Barock stol svart och guld

Svart och guld barock stol i massiv bok omfattas och vadderad med en trasa i sammet.
Chaises baroques
Livraison efficace et produits bien emballés . Produits d'excellente qualité Je recommande vivement ce site
This customer has posted a review for his order of 2021-07-04.
Moderated on 2021-07-27.
 (0)
 (0)
2021-07-19
Jean-Laurent L.
 Verified Purchase
Sekreterare Louis XV

Sekreterare Louis XV

kontorsmöbler Spara utrymme i intarsia, med lådor.
Små dresser stil Charles X

Små dresser stil Charles X

Som nattduksbord eller små dresser denna möbler förbättra ditt rum med dess fina intarsia av Charles X stil.
Jean-Laurent
Bonjour,J'ai reçu mes deux meubles la petite commode de style restauration et le secrétaire après vérification vraiment se sont deux beaux meubles. Même si ke style est différents dans une même pièce cela ne casse pas ou ne choque pas pour les personnes qui souhaite un mélange de style dans une même pièce. La petite commode passe partout surtout dans les petites pièces. Je conseil vraiment aux futurs acheteurs ces deux meubles. Encore merci pour la qualité des meubles.
This customer has posted a review for his order of 2021-06-23.
Moderated on 2021-07-27.
 (0)
 (0)
2021-07-17
Harald N.
 Verified Purchase
Ludvig XV KOMMODEN

Ludvig XV KOMMODEN

Byrå Louis XV inläggningar rosenträ på en mahogny ram, prydd med förgylld brons toppas av marmor.
Louis XV Kommode
Ich hatte bereits eine Louis XV Kommode aus ägyptischer Manufaktur über einen deutsche Onlinevertrieb erstanden und wollte diesem noch ein zweites Stück als Pendant gegenüberstellen. Zu meinem Bedauern sah ich, dass der Onlineanbieter nicht mehr existierte. Ich suchte im Internet und fand Websides von Möbelherstellern in Ägypten, die Ware auch en detail, also als Einzelstück zum Kauf ermöglichten. Zum Kaufpreis kamen aber hohe Transportkosten, Kosten der Transportversicherung und eine nochmalige Speditionsabwicklung vom europäischen Frachthafen zum Wohnort. Die Gesamtsumme war für mich nicht mehr akteptabel. So stieß ich auf HT Deco, deren Onlineangebot mit sämtlichen relevanten Informationen preisgünstig, sehr realistisch und zuverlässig erschien. Anfangs fand ich nichts Passendes, später kamen weitere Modelle in deren Webside hinzu, die sehr meinen Vorstellungen entsprachen.Zu HT Deco: die Kommunikation funktioniert gut, Fragen werden kurzfristig beantwortet. Der Preis der Möbel ist moderat, die Qualität bemerkenswert. Es handelt sich immerhin um kunstvolle Reproduktionen repräsentativer Möbel mit großartigen Intarsienarbeiten aus erlesenen Holzsorten. Eine „LOUIS XV Kommode“ wird noch mit einer schweren Marmorplatte geziert, die dem Aussehen ein äußerst respektables, exquisites Aussehen verleiht. Die Lieferung ist, da Lagerware, äußerst zügig erfolgt, binnen weniger Tage von Frankreich nach Österreich. Die Transportkosten stehen in entsprechender Relation. Zu beachten: Lieferung erfolgt nur bis zu sogenannter „Hauskante“. Kann bei größeren Gegenständen, wie einer Kommode, beschwerlich werden. Sollte der Außenkarton nicht in den Lift passen, muss im Erdgeschoß entpackt werden. Sinnvoll, sich bereits mit Utensilien wie Messer, Scheren und vor allem einem „Übersiedler Rollbrett“, etc. vorzubereiten. Das Möbel besteht aus mehreren Teilen, Korpus, Laden, Deckplatte können einzeln getragen werden, also nicht nötig, unbedingt ein extra Service zu veranschlagen. Kommode und Marmorplatte sind professionell verpackt, beide haben den Transport gut überstanden. Die Bezahlung erfolgte mittels Kreditkarte über die gesicherte „Payplug-Pay-Seite“, die Kartennummer wird verschlüsselt; all das hat problemlos funktioniert. Ich bekam sofort per mail die Zahlungs, und Auftragsbestätigung. Auch bald darauf die Lieferzeit. Den Verlauf kann man natürlich online verfolgen. Ich bin über das neue Möbel sehr erfreut, es erfüllt meine Erwartungen und ist für meinen Geschmack eine ästhetische Bereicherung. Ein winziges Stück Versailles im Wohnzimmer.Zusammenfassend: Preise sind leistbar und in gutem Verhältnis. Es gibt weitere Onlineanbieter anderer Preissegmente, welchen zu Folge ich keine Bestellung getätigt hätte. Kommunikation erfolgt rasch, zügige, kurze Lieferzeit, finanzielle Transaktion problemlos, Verpackung und Lieferzustand sehr gut. Produktqualität sehr gut. Bei zu geringer Liftgröße muß schon im Groundfloor entpackt und letzte Meter selbst spediert werden. Diese Mühe lohnt die Freude nach dem Aufstellen.
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-06-30.
Moderated on 2021-07-27.
 (0)
 (0)
2021-07-16
PATRICE G.
 Verified Purchase
Tiffanylampa Mission-modell - H: 49 cm

Tiffanylampa Mission-modell - H: 49 cm

Missionsstilen är en Tiffanylampa art deco, dess opalescent glas målat glas framhävs av cabochons. 
TRANSACTION IDEALE
merci article conforme à la description et envoi très rapide et soigné très satisfait de mon premier achat
This customer has posted a review for his order of 2021-07-01.
Moderated on 2021-07-27.
 (0)
 (0)
2021-07-09
Isabel
Art Deco-konsol

Art Deco-konsol

Console en marqueterie de palissandre avec une forme romantique.
Valor e transporta para lisboa
O transporte está incluído?
Moderated on 2021-08-02.
 (0)
 (0)
2021-07-01
Julia K.
 Verified Purchase
Golv lampa Tiffany blue

Golv lampa Tiffany blue

Består av ett molnigt fönster, detta golv lampa Tiffany kommer till ditt hem ett lugnande ljus.
Tout etait excellent
Rien a dire: livraison rapide, lampe conforme a la description. Seul bemol: l'emballage tres polluante.
This customer has posted a review for his order of 2021-06-20.
Moderated on 2021-07-24.
 (0)
 (0)
2021-06-29
Michel G.
 Verified Purchase
Tiffany vägglampa art deco vit-pärlemor

Tiffany vägglampa art deco vit-pärlemor

Art Deco gäller iriserande och veckat geometriskt målat glas, pärlvitt och opaliserande.
Tiffany vägglampa Art Nouveau

Tiffany vägglampa Art Nouveau

Med sitt blommiga fönster med målat glas på en vit bakgrund i 1900-stil kommer denna vägglampa att belysa din inredning med starkt ljus.
achat appliques
Super contente de mon achat .Les appliques sont magnifiques ,la livraison rapide .Tout est parfait. Merci
This customer has posted a review for his order of 2021-06-13.
Moderated on 2021-06-29.
 (0)
 (0)
2021-06-29
ANGEL A.
 Verified Purchase
Marseille Deco buffé

Marseille Deco buffé

Deco buffé öppnar av två vackra dörrar i rosenträ och förstoringsglas av Elm, inuti och spräckliga mahogny intarsia.
Todo perfecto!
El mueble es tal y como estaba descrito y se mostraba en las imágenes. Los detalles y la calidad de la terminación son excelentes. 100% recomendado
This customer has posted a review for his order of 2021-06-12.
Moderated on 2021-06-29.
 (0)
 (0)
2021-06-27
Alain P.
 Verified Purchase
Tabellen Deco

Tabellen Deco

Round table av art deco med en tvåfärgad intarsia.
Art Deco runt soffbord

Art Deco runt soffbord

Hitta stilen i början av 20-talet, med denna raffinerade vardagsrum möbler förbättras av dyrbara marqueteries.
très satisfait
This customer has posted a review for his order of 2021-05-17.
Moderated on 2021-06-29.
 (0)
 (0)
2021-06-23
Geert D.
 Verified Purchase
Riket Pelarbord

Riket Pelarbord

Runda stil Empire toppade tableside med marmor.
Zeer grote kwaliteit Gueridon Empire
De bijzettafel is van zeer grote kwaliteit en zeer goed afgewerkt. de materialen zijn zoals beschreven. Vlotte en correcte afhandeling.
This customer has posted a review for his order of 2021-06-06.
Moderated on 2021-06-29.
 (0)
 (0)
2021-06-22
dominique p.
 Verified Purchase
Tiffany vägglampa Art Deco-stil

Tiffany vägglampa Art Deco-stil

Inspirerad av modellerna av konst och dekoration period, följer denna Tiffany fixtur den raka och geometriska linjer av 1930-talet.
Très belles appliques
Les appliques sont très bien, faciles à installer et font un très bel effet une fois posées. De plus bravo pour la livraison ultrarapide et soignée. Je recommande vraiment.
This customer has posted a review for his order of 2021-06-06.
Moderated on 2021-06-29.
 (0)
 (0)
2021-06-17
Jean-François P.
 Verified Purchase
Gjutjärn Medelhavet vas på gjutjärn bas - H: 73,5 cm

Gjutjärn Medelhavet vas på gjutjärn bas - H: 73,5 cm

Kruka för trädgårdsstil Medici svart gjutjärn med sin svarta gjutjärn bas, kommer det att ljust dekorera dina ingångar eller uppfarter. 
Achat de 2 vases Médicis en fonte sur socle en fonte
Je suis très satisfait du contenu de ma commande.De meilleure façon, je vous invite simplement à informer votre clientèle de la date de livraison du colis . J'ai dû contacter à plusieurs reprises le livreur GEODIS pour le savoir. En effet, ne le sachant pas, je pouvais être absent le jour de la livraison. Le livreur a été parfait.
This customer has posted a review for his order of 2021-06-01.
Moderated on 2021-06-18.
 (0)
 (0)
2021-06-12
CATIA M.
 Verified Purchase
Lampa Tiffany typ blåregn

Lampa Tiffany typ blåregn

Lampan Tiffany Wistéria är återgivning av den ursprungliga modellen av amerikanska Louis Comfort Tiffany konstnären.
Stupenda!
Lampada molto bella e di grande effetto. Imballaggio accurato per consegne a lunga distanza. Molto soddisfatta!
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-05-27.
Moderated on 2021-06-12.
 (0)
 (0)
2021-06-12
Jeanne M.
 Verified Purchase
Svart barock vitrinskåp

Svart barock vitrinskåp

Fönstret barock i massivt trä svart, dekorerad med skulpturer med ett glas dörren tillverkas för hand, en tillgång är perfekt för en original dekoration.
Vitrine baroque
Je suis enchantée de mon achat sur votre site fiable et correct je le recommande vivement à tous livraison impeccable ce site mérite le maximum d étoiles pour sa compétence merci
This customer has posted a review for his order of 2021-05-19.
Moderated on 2021-06-12.
 (0)
 (0)
2021-06-09
Toni L.
 Verified Purchase
Tiffanylampa Solros

Tiffanylampa Solros

Det är Tiffanylampa solros skapas enligt den urspärla metoden, med handmonterade glasmålningar svetsade till tenn, och en brons patinerad metallbas.
ich bin sehr zufrieden, sehr empfehlenwert. I´m satisfied, I can fully recommend it
This customer has posted a review for his order of 2021-05-22.
Moderated on 2021-06-12.
 (0)
 (0)
2021-06-07
Florence L.
 Verified Purchase
Grå mus barock fåtölj

Grå mus barock fåtölj

Vadderad stoppade fåtölj barockstil av ett tyg grå sammet, med en post på en silvrig massiv bok träkonstruktion.
Flo
Un très beau fauteuil de bonne qualité. Cadeau pour ma fille qui est ravie. Côté transport sans souci arrivé comme prévu par le site
This customer has posted a review for his order of 2021-05-21.
Moderated on 2021-06-07.
 (0)
 (0)
2021-06-04
Bruno D.
 Verified Purchase
Tiffany vägglampa Art Nouveau

Tiffany vägglampa Art Nouveau

Med sitt blommiga fönster med målat glas på en vit bakgrund i 1900-stil kommer denna vägglampa att belysa din inredning med starkt ljus.
Parfait
comme toujours, livraison idéale, bien emballé et ultra rapide. Produit conforme et très beau. Merci.
This customer has posted a review for his order of 2021-05-16.
Moderated on 2021-06-07.
 (0)
 (0)
2021-06-04
Gilbert W.
 Verified Purchase
Svart barock stol till blommor

Svart barock stol till blommor

Svart barock stol till blommor med en solid träram, täckt med en duk med blommiga mönster.
Chaise baroque fleurs noires
Les meubles de hTdeco sont de qualité supérieure, ces articles aussi, l'emballage est top, beaucoup d'attention y est portée, le service est top amical et attentionné, donc fortement recommandé pour les consommateurs et les particuliers qui aiment les produits uniques. meilleures salutations LC
This customer has posted a review for his order of 2021-04-29.
Moderated on 2021-06-04.
 (0)
 (0)
2021-06-01
David C.
 Verified Purchase
Tiffany vägglampa art deco vit-pärlemor

Tiffany vägglampa art deco vit-pärlemor

Art Deco gäller iriserande och veckat geometriskt målat glas, pärlvitt och opaliserande.
Tiffany lamps
Quick delivery, good packaging and lamps very well protected! Nice service!
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-05-15.
Moderated on 2021-06-03.
 (0)
 (0)
2021-05-28
Cristiano N.
 Verified Purchase
Röd stol trä förgyllda Louis XV-stil

Röd stol trä förgyllda Louis XV-stil

Louis XV stol i massiv bok med en röd satin tyg är en bekväm sits, att föra så mycket av elegans i ditt hem.
Ludvig XV soffa rött och gyllene trä

Ludvig XV soffa rött och gyllene trä

The Louis XV soffan i massiv bok med en rokoko Tygredsatäng är en bred och bekväm plats som ger en elegant anteckning i din interiör.
Perfect!
Everything was perfect, just like on the pictures. The sofa and chair are actually very comfortable! Very good material. Orderer to Portugal, the delivery was nice
This customer has posted a review for his order of 2021-05-10.
Moderated on 2021-05-29.
 (0)
 (0)
2021-05-19
caroline m.
 Verified Purchase
Svart barock stol

Svart barock stol

Barock stol svart, klädd i ett vackert tyg i sammet på en massiv träram.
Chaises baroque
Magnifiques! Qualité haut de gamme. Suivi du transport étape par étape. Très bien emballer. Je suis très contente
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-04-30.
Moderated on 2021-05-25.
 (0)
 (0)
2021-05-14
Fabrice B.
 Verified Purchase
Louis XV kommode i marquery Marseille

Louis XV kommode i marquery Marseille

Bekvämt av två lådor med ett hopp mellan varje, och en marmor topp.
Très satisfait
De beaux meubles de style à petit prix. La livraison est également de qualité. Je recommande vivement.
This customer has posted a review for his order of 2021-04-28.
Moderated on 2021-05-18.
 (0)
 (0)
2021-05-13
Geert D.
 Verified Purchase
Louis XV stil cylinder skrivbord

Louis XV stil cylinder skrivbord

Praktiskt denna Louis XV stil cylinder sekreterare öppnas snabbt genom att dra sin center låda, kompakt det sparar utrymme.
Great piece
Bureau looks great, great finish
This customer has posted a review for his order of 2021-04-28.
Moderated on 2021-05-18.
 (0)
 (0)
2021-05-12
Nataly D.
 Verified Purchase
Tiffany Bordslampa - Helig bambu

Tiffany Bordslampa - Helig bambu

De blinda cabochonerna kontrasterar mot det gröna lövverket och det korrugerade genomskinliga glaset.
Un bonheur
Lampe achetée pour une très grande amie dont c'était l'anniversaire. Cette amie m'a écrit que cette lampe lui avait éclairé sa journée de bonheur. Un bel article semblable à celui sur le site. Je recommande fortement HT DECO.
This customer has posted a review for his order of 2021-05-03.
Moderated on 2021-05-14.
 (0)
 (0)
2021-05-12
Javier d.
 Verified Purchase
Tiffanylampa kvinnokropp

Tiffanylampa kvinnokropp

Det är Tiffanylampa görs med den traditionella metoden, med handmonterade glasmålningar svetsade till burken med en opalescent glasblind ovanför en staty av en kvinna.
Perfecto.
Muy rápido y perfecta mente embalado.
This customer has posted a review for his order of 2021-04-29.
Moderated on 2021-05-14.
 (0)
 (0)
2021-05-12
Esther f.
 Verified Purchase
Tiffany vägglampa Bryssel

Tiffany vägglampa Bryssel

Det är  Tiffany vägglampa  av Bryssel-serien är sammansatt med riktiga glasögon dekorerade med blommor.
Wonderfull
Envío rápido y la lampara preciosa
This customer has posted a review for his order of 2021-05-05.
Moderated on 2021-05-14.
 (0)
 (0)
2021-05-11
Jeanne V.
 Verified Purchase
Tiffany taklampa Toulouse

Tiffany taklampa Toulouse

Det är Tiffany taklampa Trollslända från Toulouse-serien är monterad med riktiga linser.
Magnifique lustre ! Merci
This customer has posted a review for his order of 2021-04-26.
Moderated on 2021-05-14.
 (0)
 (0)
2021-05-07
Anette B.
 Verified Purchase
Tiffany bordslampa julstjärna

Tiffany bordslampa julstjärna

Abat-gärning i glasmålat glas med Poinsettia blommor i dekoration en metallfot av en bronsfärgad patina.
lamporder
I am satisfied! Thankyou.
This customer has posted a review for his order of 2021-04-21.
Moderated on 2021-05-10.
 (0)
 (0)
2021-05-07
Svetozar C.
Tiffanylampa Solros

Tiffanylampa Solros

Det är Tiffanylampa solros skapas enligt den urspärla metoden, med handmonterade glasmålningar svetsade till tenn, och en brons patinerad metallbas.
Trop beau !!!
La deuxième lampe style Tiffany qu’on vient de recevoir aujourd’hui à moins de 48 heures après l’achat. Comme d’habitude produit livré et emballé avec le plus grand soin Y’a vraiment pas s’inquiéter pour ça…
This customer share an image.
Moderated on 2021-05-10.
 (0)
 (0)
2021-05-05
Svetozar C.
Stor lampa Tiffany blue

Stor lampa Tiffany blue

Med medelhavsfärger, denna Tiffany stil lampan kommer att lysa ditt rum med ett behagligt ljus.
Juste magnifique
Une majestueuse réplique TiffanyReçu en moins de 48 heures, emballage très sérieux Elle est beaucoup plus joli en vrai que sur la photo J’ai pas de mots, tellement que je suis bluffé!!!! Vraiment trop heureux
This customer share an image.
Moderated on 2021-05-07.
 (0)
 (0)
2021-05-04
Lydie L.
 Verified Purchase
Medici vas med 38 cm handtag

Medici vas med 38 cm handtag

Medici-stil gjutjärn vasque med två handtag på sina sidor, gammaldags hantverk.
Vase Médicis
Belle reproduction. Arrivé dans les temps et très bien emballé le vase fait son effet. Un plus non négligeable, le service clients est très joignable (ce qui n'est pas toujours le cas) et à l'écoute.
This customer has posted a review for his order of 2021-04-17.
Moderated on 2021-05-04.
 (0)
 (0)
2021-05-02
Nathalie D.
 Verified Purchase
Ludvig XV KOMMODEN

Ludvig XV KOMMODEN

Byrå Louis XV inläggningar dekor av blommor.
Bel effet
Joli petit meuble, fait son effet. Livré rapidement sur rendez-vous. Belle finition avec plateau de marbre. Dommage que les tiroirs soient moins logeables que je n’espérais.
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-04-12.
Moderated on 2021-05-03.
 (0)
 (0)
2021-04-30
Mónika B.
 Verified Purchase
Tiffanylampa Stockholm

Tiffanylampa Stockholm

Denna armatur har en lampskärm med blå, vita och röda blommor, ljuset avges och så dekorativa som det är trevligt.
Perfect
Fast shipping, beautiful Produkt
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-04-15.
Moderated on 2021-05-03.
 (0)
 (0)
2021-04-29
Jeanne V.
 Verified Purchase
Tiffany vägglampa Art Nouveau

Tiffany vägglampa Art Nouveau

Med sitt blommiga fönster med målat glas på en vit bakgrund i 1900-stil kommer denna vägglampa att belysa din inredning med starkt ljus.
Magnifique applique
This customer has posted a review for his order of 2021-04-14.
Moderated on 2021-05-03.
 (0)
 (0)
2021-04-28
MARIA N.
 Verified Purchase
Stol Louis XV trä tyg och vit satin

Stol Louis XV trä tyg och vit satin

Fåtölj stil Louis XV lackerat bokträ stoppade av satin tyg och vita.
Fauteuil Louis XV.
Les fauteuils sont exactement comme sur la photo.
This customer has posted a review for his order of 2021-04-12.
Moderated on 2021-04-29.
 (0)
 (0)
2021-04-27
Raymond M.
 Verified Purchase
Tiffany Lotus gul lampa

Tiffany Lotus gul lampa

Dess gula nyans är inspirerad av en pagod, glaset är gjort enligt "Favrile"-metoden.
Still Enjoying My Lotus Tiffany Lamp
I already left my feedback posted on 2021-04-21.
This customer has posted a review for his order of 2021-04-10.
Moderated on 2021-04-29.
 (0)
 (0)
2021-04-26
CATHERINE L.
 Verified Purchase
Staty i brons Themis gudinnan av rättvisa

Staty i brons Themis gudinnan av rättvisa

Brons skulptur gjort under förlorad vax, riktig marmor med en höjd på 44 cm bas.
Louis XV stol i svart sammet

Louis XV stol i svart sammet

Denna Louis XV stol i svart sammet med struktur i massiv bok är en lyx möbler med ett rykte som har aldrig varit överträffas av tid.
Svart barock fåtölj

Svart barock fåtölj

Svart barock stol täckt med en svart sammet på en struktur i massiv bok.
Très jolis produits
Conformes à la description et commande ... très bien emballés et protégés pour transport
This customer share an image.
This customer has posted a review for his order of 2021-04-07.
Moderated on 2021-04-26.
 (0)
 (0)
 

Write a review !



Be careful not to mention your personal informations (name, email, ...)..



Din kommentar kommer bara att publiceras på webbplatsen. Det hjälper oss att förbättra kvaliteten på de produkter vi erbjuder. Du får inte missbruka utvärderingsfunktionen för att skicka kommersiellt, politiskt, pornografiskt, oanständigt, kriminellt, ärekränkande eller olagligt innehåll. Kopiering av yttranden som redan publicerats på annat håll är uttryckligen förbjuden. Vi förbehåller oss rätten att inte publicera vissa kommentarer, negativa recensioner eller kritiska kommentarer, oavsett om betyget kan vägras om vi tror att dessa kan påverka bilden eller försäljningen av en produkt eller vår företag. För att anmäla ett meddelande måste kunden vara kund och har beställt på vår webbplats. Read our conditions.
Only registered users can report abuse.

Log in or create an account .
Only registered users can vote for a review.

Log in or create an account .
 

kategorier

tillverkare